15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Pablo σε ευχαριστούμε που παρα τη δυσκολη στιγμη για σενα,υπηρέτησες την ομαδα μας.Ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον πατερα σου,ολος ο Π.Α.Ο.Κ. θα ειναι διπλα σου..Ειμαστε σιγουροι οτι ο πατερας σου ηταν,ειναι και θα ειναι παντα διπλα σου,περηφανος για σενα..
Μεγαλη το κακο αν δεν παιξει με τον γαυρο αλλα πανω απ ολα ειναι ανθρωπος..Του αξιζει να βρεθει διπλα στην οικογενεια του τετοιες ωρες..
Μεγαλη το κακο αν δεν παιξει με τον γαυρο αλλα πανω απ ολα ειναι ανθρωπος..Του αξιζει να βρεθει διπλα στην οικογενεια του τετοιες ωρες..
Τεραστια απολεια ο πατερα σου παιχταρα μου.
Τεραστια απολεια και εσυ απο εμας.....
πραγματικα ειναι ο μονος παικτης που δεν θα ηθελα να λυπει απο τετοιο ματς.Ο μαλεζας εχει καιρο να παιξει...
τσιριλο παρτους σβαρνα.
Τεραστια απολεια και εσυ απο εμας.....
πραγματικα ειναι ο μονος παικτης που δεν θα ηθελα να λυπει απο τετοιο ματς.Ο μαλεζας εχει καιρο να παιξει...
τσιριλο παρτους σβαρνα.
Deja vue...
Θα πάει να κηδέψει τον πατέρα του, όπως πρέπει και θα λείψει από το ματς με το γαύρο και θα γυρίσει να το παστελώσει στο λαγό...
Θα πάει να κηδέψει τον πατέρα του, όπως πρέπει και θα λείψει από το ματς με το γαύρο και θα γυρίσει να το παστελώσει στο λαγό...
Συλλυπητήρια Παμπλίτο. Η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια είναι στο πλευρό σου.
συλληπητηρια τεραστιε κοντρερας
ο πατερας σου θα ειναι πολυ χαρουμενος για εσενα και εκει στον ουρανο ....γιατι απλα εισαι πρωτα μεγαλος ανθρωπος !!
ο πατερας σου θα ειναι πολυ χαρουμενος για εσενα και εκει στον ουρανο ....γιατι απλα εισαι πρωτα μεγαλος ανθρωπος !!
κουράγιο Pablo. o μπαμπάς κόνδορας θα πετάει πάντα από πάνω σου και θα βλέπει περήφανος τον γιο του.
Πάμπλο συλλυπητήρια μπράβο που με τέτοια ψυχολογία μπηκεσ επαιξες και εισουν απο τους καλλιτερους....
-
yiannisPAOKitalia
Tι να γράψω ρε πούσ^η μου και τι να πώ γ^μώ την υπογραφή μου γ^μώ..
Κουράγιο ρε μεγάλε!
Κουράγιο ρε μεγάλε!
- cristiano4
- navigator11
πραγματικά κρίμα κ για το γεγονός της απώλειας για τον πάμπλο αλλά κ για την απουσία του την τετάρτη.
τι να πεις. συλλυπητήρια.
Στα τέτοια μου που θα λείψεις την τετάρτη.
Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ' όλα.
Κουράγιο παικταρά μου.
Στα τέτοια μου που θα λείψεις την τετάρτη.
Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ' όλα.
Κουράγιο παικταρά μου.
Συλλυπητηρια Παμπλο.Κουραγιο.Ειμαι σιγουρος οτι οι συμπαικτες σου την τεταρτη θα παιξουν και για σενα και για τον πατερα σου.
Και μην ξεχναμε ΠΑΟΚτσακια μου.
Η Οικογενεια ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Μετα ειναι ο ΠΑΟΚ.
Και μην ξεχναμε ΠΑΟΚτσακια μου.
Η Οικογενεια ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Μετα ειναι ο ΠΑΟΚ.
- CHRISTAKIS