Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Dimitris_L4
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Καλα,ειναι δυνατον να εσκασε μυτη ο Μειτε στο αεροδρομιο,και να μην τον πηρε χαμπαρι κανεις;2 μετρα θηριο σαν τον Χαηταουερ ειναι,δεν θα τον ειδες κανεις μα κανεις;Εκτος αν απο το αεροδιαδρομο πηρε κατευθειαν ελικοπτερο κ βουρ για πορτο καρρας.
Εννοειται πως με την προσθηκη Μειτε,γινομαστε πρωτο φαβορι για το τιτλο,ειναι το κομματι του παζλ που λειπει αυτη την στιγμη,πιο πολυ κ απο ενα καλο αντι-Κουλιε.
Εννοειται πως με την προσθηκη Μειτε,γινομαστε πρωτο φαβορι για το τιτλο,ειναι το κομματι του παζλ που λειπει αυτη την στιγμη,πιο πολυ κ απο ενα καλο αντι-Κουλιε.
Ο αδερφός του
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρατήστε μικρό καλάθι θα πω εγώ και όχι δεν το λέω επειδή γνωρίζω κάτι.
Γνωρίζω απλά πως η απότομη προσγείωση δεν είναι το σπορ μας. Δεν τα πάμε καλά εκεί. Οπότε ήρεμα. Σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει ακόμα κανείς.
Γνωρίζω απλά πως η απότομη προσγείωση δεν είναι το σπορ μας. Δεν τα πάμε καλά εκεί. Οπότε ήρεμα. Σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει ακόμα κανείς.
Στην αρχη διαβασα το σχολιο του πριστ λεω ωπα εχουμε καπνο ηρθε ο μειτες. Τωρα που διαβασα ολα τα σχολια εχω μπερδευτει περισσοτερο τελικα ειναι εδω η οχι;

- ΑποστόληςΑ
VfB v2 έγραψε:Με Μποβέ/Ταχιροβιτς + Μειτέ θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος για το κέντρο.

Αμα δεν τον δω να χαμογελαει φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα στη Τούμπα εγώ δεν πιστεύω τίποτα.
Με όσα έχουμε περάσει μπορεί να σκεφτω ότι είναι και μοντάζ.
Με όσα έχουμε περάσει μπορεί να σκεφτω ότι είναι και μοντάζ.
- ΑποστόληςΑ
Prist and dry breadGINOLA έγραψε:Εμφανίστηκα μόνο για να πω ότι ο χουλιαμας του παπά είναι όαση γιατί τον κραξανε και χαλαστηκα
- kataramenos5
Εχω πεθανει μ αυτα που γραφονται για το πως ηρθε και δε πηραν χαμπαρι.Kabamaru11 έγραψε:Καλα,ειναι δυνατον να εσκασε μυτη ο Μειτε στο αεροδρομιο,και να μην τον πηρε χαμπαρι κανεις;2 μετρα θηριο σαν τον Χαηταουερ ειναι,δεν θα τον ειδες κανεις μα κανεις;Εκτος αν απο το αεροδιαδρομο πηρε κατευθειαν ελικοπτερο κ βουρ για πορτο καρρας.
Αλλος λεει σε φορτιο μ αναναδες,αλλος με ψαροβαρκα αλλος με 3 μινι κουπερ μεσα απ το τουνελ του μετρό(italian job) χαχαχαχα
Του νινιου το πανηγυρι γινεται.
Για όποιον δεν το κατάλαβε με τον τρόπο του και χωρίς να το επιβεβαιώσει το..επιβεβαίωσε και ο Ginola[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Ξαναλέω ηρεμία και μικρό καλάθι
Να πάρουμε τις ευεργετικές βιταμίνες του χουλιαμα χωρίς να κάψουμε φλάντζα
Να πάρουμε τις ευεργετικές βιταμίνες του χουλιαμα χωρίς να κάψουμε φλάντζα
- Metagrafakias
Μειτε-Κολλει-Μπακαγιόκο και δεν θελω αλλον ας παιξει ο Θυμιανης πισω απο τον Κεντζιορα!!!
Παμε φουλ για back to back ισως και πιο ευκολα απο ποτε!!!
Παμε φουλ για back to back ισως και πιο ευκολα απο ποτε!!!
5B-CLSkataramenos5 έγραψε:Εχω πεθανει μ αυτα που γραφονται για το πως ηρθε και δε πηραν χαμπαρι.Kabamaru11 έγραψε:Καλα,ειναι δυνατον να εσκασε μυτη ο Μειτε στο αεροδρομιο,και να μην τον πηρε χαμπαρι κανεις;2 μετρα θηριο σαν τον Χαηταουερ ειναι,δεν θα τον ειδες κανεις μα κανεις;Εκτος αν απο το αεροδιαδρομο πηρε κατευθειαν ελικοπτερο κ βουρ για πορτο καρρας.
Αλλος λεει σε φορτιο μ αναναδες,αλλος με ψαροβαρκα αλλος με 3 μινι κουπερ μεσα απ το τουνελ του μετρό(italian job) χαχαχαχα
Του νινιου το πανηγυρι γινεται.
-
Α βε ξεβρακωτος θα βγω σε λεω βε!
Φερτε το βουνο να ηρεμησει η ψυχουλα μας!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Φερτε το βουνο να ηρεμησει η ψυχουλα μας!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!