Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Patron

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από Patron »

Οι εποχές των τετραμπαλων έχουν παρέλθει, καλώς ή κακώς ο γαύρος έχει αποκτήσει τριβή σε αυτό το επίπεδο.
Μόνο να ακούσεις περιγραφή ευρωπαϊκού του παιχνιδιού στην Αγγλία φτάνει.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δεν με λυπάσαι...εδω κλείνω την περιγραφή στα ελληνικά...θες να με βασανίσεις?

4μπαλο θα πέσει ....εδω θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα πω ποιους προτιμώ να φύγουν το καλοκαίρι:

Α. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1. Kotarski με πώληση. Δεν θεωρώ ότι θα πιάσουμε πάνω από 6-7Μ.

Β. ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ
2. Οtto. Δεν θεωρώ ότι έχει να προσφέρει τίποτε καλό πλέον, και είναι πολύ ακριβός για τα ελάχιστα που προσφέρει.
3. Vieirinha. Αναγκαστικά θα αποσυρθεί.

Γ. ΣΤΟΠΕΡΣ
4. Omar Colley
5. Dejan Lovren
6. Mateusz Wieteska

Δ. ΧΑΦ
7. Tiemoué Bakayoko
8. Stefan Schwab
9. Soualiho Meite

Ε. ΜΕΟΣΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
10. Taison Barcellos Freda

ΣΤ. ΦΟΡ
11. Ally Samatta
12. Brandon Thomas

Πέραν αυτών δεν θεωρώ ότι μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ οι Baba και Chalov, που έχουν συμβόλαιο.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μείνει ο Ozdoev, ίσως για 1+1 ακόμη, ενώ θα πρέπει να αποφασισθεί αν θα μείνουν οι Θυμιάνης και Gomez.
Ο Gomez θα μπορούσε να μείνει και να δουλευτεί για να βελτιώσει τις ανασταλτικές του ικανότητες. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και αν η ΠΑΕ εργάζεται πάω σ' αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Θυμιάνη που δεν τον θεωρώ κακό, αντίθετα μπορεί να δώσει λύσεις σε παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος, κυρίως σαν στόπερ, ίσως και σαν χαφ.
Με προπονητή όμως τον Ράζβαν δεν ξέρω αν οι παραπάνω δύο θα παραμείνουν, μάλλον θα δοθούν δανεικοί.

Θεωρώ ακατανόητη την μεταγραφή του Γεωργιανού τερματοφύλακα, αλλά ίσως αυτοί που τον πήραν να είδαν κάτι που να άξιζε αυτή την επένδυση (τον Ράζβαν τον ρώτησαν; ).
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Patricio_4 έγραψε:
Refused1337 έγραψε:Baba, Μεταγραφη (Γιαννούλης <3)
Μιχαηλιδης, Wieteska, Μπαταουλας
Μεταγραφή, Kezdiora
Μεταγραφή, Sastre
Meite, Penia, Sznaucner
Camara, Ozdoev, Schwab (εκτός αν υπάρχει διάθεση για ακριβή μεταγραφή)
Κωσταντέλιας, Πελκας, Χατζηστραβος (εκτός αν υπάρχει διάθεση για ακριβή μεταγραφή)
Μεταγραφή, Shoretire, Taison
Zivkovic, Μεταγραφή
Chalov, Μύθου, Brandon
Ο Μιχαηλίδης έχει τη γκάφα στο ρεπερτόριο του μόνιμα.
Ο Μπάμπα από τους χειρότερους παίκτες της εντεκάδας σταθερά φέτος.
Ο Βιετέσκα όσο έπαιξε ήταν κάκιστος, πέρα από 1 ματς.
Ο Σβαμπ κινείται πιο αργά από τη γη.
Ο Πένια ήρθε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός του άφαντου
Ο Χατζηστραβός δεν πρόκειται να πάρει ούτε 5 ματς.
Ο Τάισον άμα μείνει, πιο πιθανό είναι να είναι πρώτος στην ιεραρχία από το να είναι τρίτος.
Τσαλοφ, Μπράντον 3 γκολ συγκεντρωτικά φέτος στο πρωτάθλημα
Μπαταούλας, Μύθου, Σνάουτσερ άγνωστο το τι μπορούν να προσφέρουν
Αν δεις, η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς που μου έχεις ακυρώσει εκτός του Baba που τον έχουνε κάψει θα είναι παίκτες τον 500-600 χιλιάδων για την επόμενη σεασον.

Προφανώς λοιπόν και θα έχουν αδυναμίες.

Δεν λέω πως εχεις άδικο στο σχολιασμό που κάνεις για τους παίκτες, όμως πρέπει να καταλάβετε μερικοί οτι δεν γίνεται να έχουμε 27 28 παικτες μισθολογικά στο επίπεδο του camara και του zivkovic. Σίγουρα θέλω τον Carrascal έναντί του Χατζηστραβού αλλά το κεφάλι μου δεν πετάει ακόμα στα σύννεφα.

Η ομάδα στηρίζεται και σε τέτοιους παίκτες.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

van rooy έγραψε:Δεν με λυπάσαι...εδω κλείνω την περιγραφή στα ελληνικά...θες να με βασανίσεις?

4μπαλο θα πέσει ....εδω θα είμαστε.
Μακάρι :opaokara:

Δεν μιλάμε για εμετική περιγραφή, απλά τον αντιμετωπίζουν ως μέλος του ευρωπαϊκού τσίρκου. Βοηθάει κ η Νότιγχαμ φέτος βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Refused1337 έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:
Refused1337 έγραψε:Baba, Μεταγραφη (Γιαννούλης <3)
Μιχαηλιδης, Wieteska, Μπαταουλας
Μεταγραφή, Kezdiora
Μεταγραφή, Sastre
Meite, Penia, Sznaucner
Camara, Ozdoev, Schwab (εκτός αν υπάρχει διάθεση για ακριβή μεταγραφή)
Κωσταντέλιας, Πελκας, Χατζηστραβος (εκτός αν υπάρχει διάθεση για ακριβή μεταγραφή)
Μεταγραφή, Shoretire, Taison
Zivkovic, Μεταγραφή
Chalov, Μύθου, Brandon

Ο Μιχαηλίδης έχει τη γκάφα στο ρεπερτόριο του μόνιμα.
Ο Μπάμπα από τους χειρότερους παίκτες της εντεκάδας σταθερά φέτος.
Ο Βιετέσκα όσο έπαιξε ήταν κάκιστος, πέρα από 1 ματς.
Ο Σβαμπ κινείται πιο αργά από τη γη.
Ο Πένια ήρθε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός του άφαντου
Ο Χατζηστραβός δεν πρόκειται να πάρει ούτε 5 ματς.
Ο Τάισον άμα μείνει, πιο πιθανό είναι να είναι πρώτος στην ιεραρχία από το να είναι τρίτος.
Τσαλοφ, Μπράντον 3 γκολ συγκεντρωτικά φέτος στο πρωτάθλημα
Μπαταούλας, Μύθου, Σνάουτσερ άγνωστο το τι μπορούν να προσφέρουν

Αν δεις, η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς που μου έχεις ακυρώσει εκτός του Baba που τον έχουνε κάψει θα είναι παίκτες τον 500-600 χιλιάδων για την επόμενη σεασον.

Προφανώς λοιπόν και θα έχουν αδυναμίες.

Δεν λέω πως εχεις άδικο στο σχολιασμό που κάνεις για τους παίκτες, όμως πρέπει να καταλάβετε μερικοί οτι δεν γίνεται να έχουμε 27 28 παικτες μισθολογικά στο επίπεδο του camara και του zivkovic. Σίγουρα θέλω τον Carrascal έναντί του Χατζηστραβού αλλά το κεφάλι μου δεν πετάει ακόμα στα σύννεφα.

Η ομάδα στηρίζεται και σε τέτοιους παίκτες.
Δε λέω να είναι όλοι παίκτες του 1.5 εκατομμυρίου, αλλά πρέπει να μπορείς να στηριχτείς πάνω σε όλους τους παίκτες, όπως κάνει ο γαύρος πχ. Εμάς το ρόστερ έχει 26 παιχτες, χωρίς τους τερματοφύλακες, και στο ροτέισον μπορούν να μπουν μόνο οι 15, κι αυτοί αναγκαστικά.

Έγραψα κι εγώ τις προάλλες πως θα συνέθετα το ροστερ της επόμενης χρονιάς αλλά θα το βάλω κι εδώ, για να σου δώσω μια ιδέα του πως το σκέφτομαι, μιας και βλέπω πως έγιναν πολλά αντίστοιχα ποστ.

Kotarski (ή Pavlenka), Χριστογεώργος, Gugesashvili
Otto, Τσάπρας
Torunarigha ή Bernardo, Μιχαηλίδης
Abqar ή Ismajli (ή Mihaj), Kedziora, Κωττάς ή Θυμιάνης
Reguilon, Λυκογιάννης (ή Κυριακόπουλος ή Lelo)
Mady, Lukas Cerv, Klaasen, Meite, Ozdoev
Zivkovic, Despodov
Κωνσταντέλιας, Πέλκας
Javi Puado, Shoretire
Chalov, Lemperle, Κουλούρης

Τη μεταγραφή του Γκουγκεσασβίλι τη θεωρώ εντελώς άστοχη. Πιστεύω οτι ο δεύτερος τερματοφύλακας στις λίστες πρέπει να είναι γηγενής, οι δικοί μας είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου και ο Τσιφτσής απ' ότι φαίνεται έχει μείνει πίσω. Μακάρι να παραμείνει ο Κοτάρσκι πρώτος, αλλιώς ανανέωση Pavlenka.
Τον Σάστρε τον συμπαθώ αλλά δεν υπάρχουν πολλοί γηγενής άρα θα τον αντικαθιστούσα με τον Τσάπρα.
O Kedziora αναγκαστικά βασικός και Mihaj ως δευτερος άμα δεν βγαίνουν οι λίστες. Ιδανικά θα ήθελα κάτι καλύτερο για πρώτο δεξί στόπερ (Abqar, Ismajli) και Kedziora για δεύτερο.
Η τριπλέτα μπροστά εξακολουθεί να μην μου αρέσει αλλα δύσκολα διορθώνεις το φετινό χάλι.

Εκτιμώμενα Έσοδα από μεταγραφές και συμβόλαια:
Κοτάρσκι (8εκ) 650κ
Παβλένκα 450κ
Σάστρε (500κ) 450κ
Βιερίνια 200κ
Μπάμπα (1εκ) 900κ
Γκόμεζ (250κ) 300κ
Κόλλει 1.2εκ
Λόβρεν 1εκ
Σβαμπ 300κ
Πένια (350κ) 600κ
Μπακαγιόκο 1.2εκ
Τάισον 800κ
Σαμάτα 1εκ
Μπράντον 500κ
Τισουντάλι (1εκ) 1.3εκ

Σύνολο χωρις πώληση Κοτάρσκι:
(3εκ) από μεταγραφές, 10.2εκ συμβόλαια
Σύνολο με πώληση Κοτάρσκι:
(11εκ) από μεταγραφές, 10.4εκ συμβόλαια

Εκτιμώμενα Έξοδα από μεταγραφές και συμβόλαια:
Ανανέωση Ντέλια: +1εκ
Χριστογεώργος (1εκ) 400κ
Τσάπρας (1εκ) 400κ
Torunarigha ή Bernardo 1.2εκ
Abqar ή Ismajli 1.2εκ
Mihaj 600κ
Reguilon 1.5εκ
Λυκογιάννης 800κ
Cerv (3.5εκ) 700κ
Klaasen 1εκ
Puado 1.5εκ
Lemperle 800κ
Κουλούρης (1εκ) 500κ

Σύνολο με Κετζιόρα βασικό:
(6.5εκ) για μεταγραφές, 10.4εκ συμβόλαια
Σύνολο με Κετζιόρα 2ο:
(6.5εκ) για μεταγραφές, 11εκ συμβόλαια
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Κύριοι η ομάδα είναι απροπόνητη. Δεν ξέρω αν φταίει ο γύμναστης. Αλήθεια είναι ίδιος με την περυσινή χρονιά; Μήπως είχαμε αλλαγές;; Πάντως μετά το 70 αυτοί που τρέχουν είναι μονιμως οι ίδιοι . Καμαρα Κωνσταντελιας Τάισον κτλ…
Η μισή και παραπάνω ομάδα πατάει τον κωλο της ..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Κατ' εμέ για να φτιαχτεί ξανά ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδόμηση αντικαθιστώντας όσους είτε πλέον ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν είτε αυτό που προσφέρουν δεν είναι αρκετό.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.....
Θεωρώντας δεδομένη την πώληση Kotarski που πνευματικά είναι φευγατος καθίσταται δεδομένη η ανανέωση Pavlenka ώστε να έχουμε μία κάποια σταθερά στην θέση.
Για δεύτερος ο Τσιφτσης που πρέπει να πάρει κάποια παιχνίδια ώστε όταν και αν χρειαστεί να είναι έτοιμος και αναγκαστικά τρίτος αφού κάναμε την ανεξήγητη γκάφα και πήραμε τον Γεωργιανό που αυτόματα σημαίνει πως ο Μοναστηρλης για να μην καεί τελείως πρέπει να είναι ο βασικός στον ΠΑΟΚ Β( η όποιος άλλος πιστεύουν από τους μικρούς)
Στα ακραία μπακ δεν θεωρώ καμμένο χαρτί τον Baba αλλά πρέπει να πλαισιωθεί με έναν αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο.
Στα δεξιά θεωρώ πως πρέπει να πάμε για δύο μεταγραφές. Ο μεν Otto μικρή συνεισφορά μεγάλο συμβόλαιο και ο δε Sastre τίμιος αλλα μπορεί να βρεθεί και γηγενής να προσφέρει τα ίδια.
Στα στόπερ παραμονή Kedziora & Μιχαηλίδη και δύο μεταγραφές ιδανικά τουλάχιστον ο ένας για βασικός και με έφεση στο ψηλό παιχνίδι όπου πάσχουμε.Ανεβαζουμε και δύο μικρούς ευελπιστώντας στον νέο Κουλιερακη η έστω Μιχαηλίδη.
Στα χαφ παραμονή Camara και Meite με νορμάλ συμβόλαιο. Βλέπουμε τι θέλουμε να κάνουμε με Peña και ίσως ανανέωση Ozdoev με χαμηλότερο συμβόλαιο και αναπληρωματικό ρόλο. Μάλλον και εδώ θα χρειαστούν δύο χαφ με χαρακτηριστικά που λείπουν όπως ταχύτητα & μετάβαση.
Στα εξτρέμ από δεξιά εφόσον παραμείνει ο Despodov είμαστε καλά. Από αριστερά θέλουμε έναν βασικό σημείο αναφοράς και σαν αλλαγή του προσωπικά θα πόνταρα στον Balde της Κ19. Επίσης έχουμε και Shoretire που μπορεί να σταθεί και στις τρείς θέσεις μεσοεπιθετικά.
Πίσω από το φορ ευελπιστώ σε παραμονή Ντελια ,Πέλκας και κάλυψη Shoretire.
Στα φορ δανεισμός Chalov στη Ρωσία μπας και συνέλθει και αγορά ενός φορ σημείο αναφοράς. Για δεύτερος ιδανικά κάποιος γηγενής και τρίτος κάποιος μικρός. Αυτά
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

boogeyman77 έγραψε:Στα δεξιά θεωρώ πως πρέπει να πάμε για δύο μεταγραφές. Ο μεν Otto μικρή συνεισφορά μεγάλο συμβόλαιο και ο δε Sastre τίμιος αλλα μπορεί να βρεθεί και γηγενής να προσφέρει τα ίδια.

Νομίζω ότι έχουμε αδικήσει γενικά τον Σάστρε...εγώ τον θεωρώ έναν παίκτη που θα παίξει στο 7 -7,5...δεν θα κάνει ποτέ το σούπερ παιχνίδι ... αλλά και σπάνια θα εκθέσει την ομάδα...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εσύ θέλεις να επαναλάβουμε δηλαδή τη μαλακία που κάναμε με τον Κουλιεράκη, όπου όταν καταλάβαμε τι ταλέντο ήταν είχαμε κάνει ήδη δύο μεταγραφές, οι οποίες αποδείχτηκαν, και εκ των υστέρων, άχρηστες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Σε μένα πάει αυτό ?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Λες να είμαι πιο γρήγορος και από τη σκιά μου και να σου απάντησα στον ίδιο χρόνο; :mrgreen:
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Άραγε πόσα χρειάζεται να δώσουμε στους Τούρκους για να έρθει ο Πιατέλα? Και πόσα στον ίδιο?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Ξέρω κι εγώ ? Η ταχύτητα άλλωστε είναι μισή αρχοντιά. :lol:

Και μια που μιλάμε για ταχύτητα φέρτε γρήγορα χαφ στον ΠΑΟΚ γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Στα δεξιά θεωρώ πως πρέπει να πάμε για δύο μεταγραφές. Ο μεν Otto μικρή συνεισφορά μεγάλο συμβόλαιο και ο δε Sastre τίμιος αλλα μπορεί να βρεθεί και γηγενής να προσφέρει τα ίδια.

Νομίζω ότι έχουμε αδικήσει γενικά τον Σάστρε...εγώ τον θεωρώ έναν παίκτη που θα παίξει στο 7 -7,5...δεν θα κάνει ποτέ το σούπερ παιχνίδι ... αλλά και σπάνια θα εκθέσει την ομάδα...

Μαλμε [PERSEVERING FACE]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”