Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αυτός ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καμία σχέση με τον Κοταρσκι…Η λύση είναι μια…Σήμερα ο Κροάτης παίρνει 650.000 , του κάνεις συμβόλαιο 1.000.000 (που δικαιολογημένα το αξίζει) , του λες φέτος θα παίξεις CL με το καλό και του χρόνου θα πουληθείς σε καλύτερες ομάδες τύπου Τζένοα… όλα τα άλλα είναι απλά ιστορία..Ανθρώπους θέλεις μόνο να χειρίζονται καλά το μπλα - μπλα…και προς αυτόν και προς τον μάνατζερ.
Μας διαφεύγει όλους η συμφωνία ανανέωσης τι περιλαμβάνει. Περί Κοτάρσκι.
Παίκτη σαν τον σημερινό κοταρσκι δεν φέρνεις...στην καλύτερη να φέρεις κάποιον σαν τον ντραγοφσκι
Δυο πωλήσεις δεν ήθελα να δω αυτό το καλοκαίρι.
Η πρώτη του Ντέλια για πολλούς λόγους. Αγωνιστικούς αλλά και συναισθηματικούς.
Η δεύτερη του Κοτάρσκι. Γιατί πιστεύω πως όταν χρειαστεί να αντικατασταθεί, θα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση.
Ακόμα και από του Ντέλια.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω φάει ένα απίστευτο σκάλωμα πως αν δυσκολευόμαστε μία φορά στο να βρούμε καλό παίκτη για οποιαδήποτε θέση, δυσκολευόμαστε τρεις φορές για να βρούμε καλό τέρμα.
Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί και όχι. Αυτό πιστεύω πάντως.
Ελπίζω να κλείσει το καλοκαίρι και αυτοί οι δυο να μην έχουν πάει πουθενά.
Αυτό το καλοκαίρι είναι ίσως το σημαντικότερο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη (μέχρι στιγμής) μετράμε δυο αλλαγές στον άξονα. Αν υπάρξει τρίτη, ας είναι η έλευση ενός καλού φορ. Όχι αλλαγή τερματοφύλακα.
Η πρώτη του Ντέλια για πολλούς λόγους. Αγωνιστικούς αλλά και συναισθηματικούς.
Η δεύτερη του Κοτάρσκι. Γιατί πιστεύω πως όταν χρειαστεί να αντικατασταθεί, θα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση.
Ακόμα και από του Ντέλια.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω φάει ένα απίστευτο σκάλωμα πως αν δυσκολευόμαστε μία φορά στο να βρούμε καλό παίκτη για οποιαδήποτε θέση, δυσκολευόμαστε τρεις φορές για να βρούμε καλό τέρμα.
Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί και όχι. Αυτό πιστεύω πάντως.
Ελπίζω να κλείσει το καλοκαίρι και αυτοί οι δυο να μην έχουν πάει πουθενά.
Αυτό το καλοκαίρι είναι ίσως το σημαντικότερο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη (μέχρι στιγμής) μετράμε δυο αλλαγές στον άξονα. Αν υπάρξει τρίτη, ας είναι η έλευση ενός καλού φορ. Όχι αλλαγή τερματοφύλακα.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις, τερματοφύλακα καλό δεν βρίσκαμε εύκολα. Και το περίεργο είναι ότι δεν έβγαλαν και οι ακαδημίες κάποιον, αν και στείλαμε έναν στην Ίντερ και έναν στην Βέρντερ
Νομίζω αν γίνει πώληση, μόνο τον Αύγουστο
Του Κεντζιορα πάντως είναι τραγικό που δεν κλείνει!
Νομίζω αν γίνει πώληση, μόνο τον Αύγουστο
Του Κεντζιορα πάντως είναι τραγικό που δεν κλείνει!
Aν είναι να φύγει καποιος ας είναι ο Κουλιε. Πιο εύκολα αντικαθίσταται κ θα φέρει πολλά χρήματα λόγω νεαρού ηλικίας. Μεταξύ μας έκανε κ καποια λάθη λόγω απειρίας.
Ο Κετζιόρα πρέπει να κάνει χρήση του όρου οτι φοβάται στην Ουκρανία όταν είναι εμπόλεμος και πρέπει να έρθει μετά σε εμάς λογικά.
Βγάζω "φρέσκο ρεπορτάζ" από παραλία της Χαλκιδικής το οποίο μου έφερε τώρα μόλις ένας φίλος. Σύμφωνα με τον Ιταλό ΑΡΔ Toliaferri ή κάπως έτσι, η Τζένοα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κοτάρσκι στους γενοβέζους και μάλιστα αναφέρει πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει!
Τί στην ευχή; Ανέβασαν οι τσίπηδες την προσφορά στα 9-10 χαρτιά; Ελπίζω να είναι ιταλική ΑΡΔια, γιατί μόνο καλό δεν είναι το να χάσουμε τον βασικό μας τερματοφύλακα και καλύτερο της σεζόν 2023-24, 25 μέρες πριν τον πρώτο μας αγώνα στο Ch. L. O Dominic δεν αντικαθίσταται εύκολα και μόνο με Ντοναρούμα ή Νόιερ ή άλλον κοντά στην κλάση τους στην θέση του γκολκήπερ ψήνομαι.
Τί στην ευχή; Ανέβασαν οι τσίπηδες την προσφορά στα 9-10 χαρτιά; Ελπίζω να είναι ιταλική ΑΡΔια, γιατί μόνο καλό δεν είναι το να χάσουμε τον βασικό μας τερματοφύλακα και καλύτερο της σεζόν 2023-24, 25 μέρες πριν τον πρώτο μας αγώνα στο Ch. L. O Dominic δεν αντικαθίσταται εύκολα και μόνο με Ντοναρούμα ή Νόιερ ή άλλον κοντά στην κλάση τους στην θέση του γκολκήπερ ψήνομαι.
- Unpsofable78
Ο kyri λέει ότι κλείσαμε φορ και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του. Στις 7 με 8 θα πει το όνομα. Μαααλιστα
Πολλά κυκλοφορούν σήμερα. H FORZA στο πρωτοσέλιδό της έχει στα χαφ και Μεϊτέ και Μαρίν και Μίσιτς, έχει και Κεντζιόρα αλλά και εναλλακτική και σέντερ φορ και αριστερό εξτρέμ. Να δούμε πόσοι και ποιοι θα κλείσουν.
- WestBlock4
Για μειτε είπε τέλος του μήνα περιμένω κ εγώ να δω αν επαληθευτεί.Azrael έγραψε:Αυτος ειναι που εχει στειλει 10 φορες τον Μειτε;
στις 7 ιουλιου ή στις 7 το απογευμα?Unpsofable78 έγραψε:Ο kyri λέει ότι κλείσαμε φορ και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του. Στις 7 με 8 θα πει το όνομα. Μαααλιστα