Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τοσκίτης:
"Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια η άποψή μου είναι γνωστή από τότε που κάποιοι δεν τον έβαζαν να παίζει στις ακαδημίες (έχει λίγα ματς στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ). Τέτοιο παίκτη δεν εχω δει με την ασπρόμαυρη φανέλα. Τρεις-Τέσσερις φορές ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή ή ακόμα να τον χάσει ως ελεύθερο. Ευτυχώς δυνάμεις μέσα στην ΠΑΕ και φυσικά ο ίδιος ο Ιβαν Σαββίδης, η οικογένεια του Γιάννη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, είπαν όχι αρκετές φορές και έτσι ζήσαμε να δούμε αυτόν τον παικταρά να σηκώνει τον τίτλο του πρωταθλητή! Θέλω όπως καθε ΠΑΟΚτσής ο Κωνσταντέλιας να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ ή έστω αρκετά χρόνια ακόμη. Επειδή είναι παικταράς και επειδή γεννάει ΠΑΟΚτσακια σε όλην τη χώρα. Ότι μεταφέρεται η είδηση οτι υπάρχει πρόταση και συζητιέται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ δε σημαίνει οτι χαιρόμαστε! Ωστόσο ο Σαββίδης ο σωτήρας του ΠΑΟΚ ο άνθρωπος που έφερε την ασπρόμαυρη επανάσταση γνωρίζει καλύτερα απ όλους τι πρέπει να κάνει για για το καλό της ομάδας του. Αυτός θα έχει τον τελικό λόγο. Έτσι θα στηρίξω την όποια απόφαση του ακόμη και αν αυτή δεν θα μου αρέσει. Πάνω απ όλους και όλα σημασία έχει ο ΠΑΟΚ. Τη δεδομένη στιγμή ας απολαύσουμε αυτο το απίστευτο πρωταθλημα που κατακτήσαμε και ας έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που το φέρανε.
Υγ σχετικά με την πρόταση: Για την ώρα η πρόταση της Σάλτσμπουργκ είναι 14+3 (πολύ εφικτα μπόνους), 18% κρατάει ο ΠΑΟΚ και 1,5 εκ. ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή. Στον ΠΑΟΚ ο Ντέλιας παίρνει 550.000 ευρώ και δεν κλήθηκε για αύξηση μισθού όπως ειχε γραφτεί πριν δυο μήνες."

Aπό Forza online:
"Η πρόταση της Salzburg είναι 15 εκατομμύρια συν 3 εκ. εφικτά bonus (αυτό το "εφικτά" πώς διευκρινίζεται;), 18% ποσοστό μεταπώλησης (γνωστοί τσιγκούνηδες οι απόγονοι του Mozzart, λιγότερο από 25% είναι κλοπή) και 5ετές συμβόλαιο στον παίκτη με αποδοχές 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο συν 500.000 εφικτά bonus (άντε πάλι). Ο παίκτης μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Αυστρία.

Από ΠΑΕ ΠΑΟΚ: η προσφορά της Salzburg είναι μακριά από τις απαιτήσεις μας.

Βγάλτε άκρη.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ωραία όλα αυτά και λογικά ρε παιδιά. Αλλά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα πωληθεί και ο Κουλιεράκης. Μειτέ και Κεντζιόρα και Σβαμπ ακόμη δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Με λίγα λόγια αυξάνεται κατά πολύ η αβεβαιότητα. Ας υποθέσουμε για το καλό της συζήτησης ότι πάνε όλα καλά κι η ομάδα αντικαθιστά όλους τους παίχτες που θα πωληθούν εγκαίρως(το επάξια κανείς δεν μπορεί να το πει εκ των προτέρων).

Θα προλάβει η ομάδα να ξαναμαναμονταριστεί ώστε να διεκδικήσει με τις περισσότερες δυνατόν πιθανότητες την είσοδο στους ομίλους του champions league; Γιατί μην ξεχνιόμαστε, αυτό είναι το απωθημένο όλων μας. Δεν είναι ότι παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα και έχουμε κάθε χρόνο την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την είσοδό μας εκεί. Φέτος, όπως έχει αναλυθεί, το μονοπάτι που οδηγεί εκεί έχει σχετικά βατούς αντιπάλους. Γιατί λοιπόν δεν μπορούμε ας πούμε να τους κρατήσουμε μέχρι να δούμε αν μπορούν να μας οδηγήσουν στους ομίλους κι έπειτα να πράξουμε αναλόγως;
Δεν θα ξαναέρθουν προτάσεις για τους παίχτες σε 3 μήνες; Δικές μου σκόρπιες σκέψεις και το σταματάω εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τετ 29 Μάιος 2024, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

η Φήμη για τον φορ αντονι μάρσιαλ απο γιουνατετ στον ΠΑΟΚ απο που βγήκε; Ξέρει κανείς εάν αληθεύει;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

παιδιά εάν θέλει ο Ντελιας να πάει, τελείωσε. Η διοίκηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει το μάξιμουμ της αξίας του. Τωρα εάν αυτό είναι 12, 15, 20 ή 25εκ είναι υποκειμενικό. Εχω τυφλή εμπιστοσύνη στον Ιβάν, ότι θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Jairo έγραψε:η Φήμη για τον φορ αντονι μάρσιαλ απο γιουνατετ στον ΠΑΟΚ απο που βγήκε; Ξέρει κανείς εάν αληθεύει;

Με έστειλε ο αδερφός μου χθες βράδυ screenshot, το Transfermarkt το παρουσιάζει ως πιθανό.
Γέλασα, γιατί θυμήθηκα τα περσινά με Maradona.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Επειδή δεν υπάρχει ήδη αντικαταστάτης, σημαίνει ότι δεν θα είναι εκεί όταν η ομάδα έρθει Ολλανδία; Μη το δένεις σχοινί-κορδόνι.. Κάτσε να δούμε.

Δεν δενω τπτ σχοινί κορδόνι....Αλλά η άποψη μου είναι ότι πρώτα βρίσκεις τον αντικαταστάτη τον φέρνεις και μετά γίνεται η μεταγραφή....Και το ξαναλέω....Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μεταγραφή του ΝΤΕΛΙΑ εάν γίνει και πότε θα γίνει....Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ που για την παραμονή του Σβαμπ που μένει ελεύθερος δεν έχει ξεκινήσει καν συζητήσεις και ξεκίνησαν σήμερα....Ξαναλέω τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ φοβάμαι γιατί είναι χελώνας....Και σε αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο Κωνσταντέλιας είναι οντως για μας ως ΠΑΟΚ priceless.

Απο την άλλη "There are some things money can't buy; for everything else, there's Mastercard".

Αν τα βάλουμε κάτω υπάρχουν 5+1 τοπ λίγκες: Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία + Πορτογαλία.

Από αυτές για δομικούς ας πούμε λόγους (διαφέρουν σχετικά ανά περίπτωση) δεν θα πάρεις υψηλές προτάσεις απο Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία. Κι αν πάρεις κιόλας. Τι μένει;

Αγγλία: τον έχουν στα τεφτέρια τους, αλλά αναμενόμενα του λείπουν πράγματα για τη φύση του παιχνιδιού εκεί. Μακάρι να βρισκόταν ένας Κλοπ όπως στην περίπτωση του Τσιμίκα.
Γερμανία: Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ - ανοιχτοχέρηδες δεν τους λες, ψιλοσιχαίνονται τις υπεραξίες, είναι στυγνοί στις αποτιμήσεις.

Ετσι λοιπόν μπαίνουν στην εξίσωση οι Ρεντ Μπουλ αυτού του κόσμου. Η τάση υποτίμησης που δείχνουμε έχει μία βάση δικαιλογημένη ως ένα βαθμό.

Αλλά καλώς ή κακώς η συγκεκριμένη έχει κάνει επιστήμη το athlete's performance όχι μόνο στο ποδόσφαιρο πχ Βερστάπεν Φ1. Υποθέτω πως έχουν πλευρίσει όμορφα τον παίχτη κ του έχου παρουσιασει ένα ολοκληρωμένο development plan και λογικά το βλέπει θετικά. Σαν σκεπτικό είναι αρκετά ώριμο κατά τη γνώμη μου.

Και μπαι δε γουει η Ρεντ Μπουλ είναι αυστριακή εταιρεία και η Ζαλτσμπουργκ είναι το πρώτο της football venture και θεωρείται πρωτοπόρος στο sports management, academy, training etc.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τετ 29 Μάιος 2024, 18:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Καταρχάς αυτό που γράφει το άρθρο είναι οτι από την ΠΑΕ απάντησαν οτι δεν το συζητάνε για 17Μ, άρα γιατί το έχουμε δέσει κορδόνι οτι θα πουληθεί λιγότερο;

Η διοίκηση αυτή έφερε το πρωτάθλημα (και άλλο ένα πριν 5 χρόνια συν 4 κύπελλα), ας τους εμπιστευτούμε λίγο.

Ας το απολαύσουμε λίγο αυτό το καλοκαίρι, είμαι σίγουρος οτι και να πουληθούν παίκτες θα έρθουν άλλοι στο ίδιο επίπεδο και καλύτεροι.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Και που ξες εσυ ρε black οτι τα 15 εκατομμυρια ειναι λιγα... Επειδη εμεις καθομαστε εδω και ευλογαμε τα γενια μας;

Εργαζεται κανεις εδω στο φορουμ στην ποδοσφαιρικη αγορα ως μανατζερ, ατζεντης κλπ;;;

Για πρωτη φορα μετα απο 3-4 κακιστα καλοκαιρια υπαρχει σαφης πλευση προς ενισχυση της ομαδας για να επιτευχθει ο στοχος, ο οποιος κατονομαστηκε απο τον ΠΡΟΕΔΡΟ και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΙΣΟΔΟΣ στο League phase του CL

Εσυ λοιπον που ανεβηκες ψηλα σε ενα θρονο και μας λες με σιγουρια ποιες κινησεις ειναι σωστες και ποιες λαθος... Και να ξυπνησουμε και να συνελθουμε.. Απο που προκυπτουν ολα αυτα;

Καποιες κινησεις παλαιοτερα βγαζαν ματι οτι ειναι λαθος και αναγνωριστηκαν απο ολους (σε καλοκαιρια βεβαια που ηδη υπηρχε σιγη ιχθυος και ερωτηματικα για την πορεια, η ακομα και την υπαρξη του πλανου ενισχυσης) οπως η πωληση Ακπομ εν μεσω προκριματικων CL

Αν δωσουμε τον Ντελια με χ,ψ χρηματα και μετα παμε στα προκριματικα με 10αρια: Πελκα και Μουργκ βγες και πες οτι θεωρεις υποβαθμιση του ροστερ. Θα συμφωνησω

Τωρα τι καθομαστε ολοι και γραφουμε, "Μη πουλατε με τοσα", "εγω πουλαωμονο με τοσα", "εγκλημα αν δωθει μονο με τοσα" λες και ειμαστε ο Ραιολα κ o Μεντες
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το ξέρει γιατί ο Ντέλιας συγκεκριμένα έχει προοπτική να φέρει πολλά περισσότερα. Το να γενικεύουμε το θέμα και να λέμε το χ ποσο ειναι παρα πολύ καλό για έλληνα ποδοσφαιριστή δείχνει δόλο. Η αγορά δεν κοστολογεί ανάλογα με την εθνικότητα.
Hristos1972

Δημοσίευση από Hristos1972 »

Και μια τρελή σκέψη.
Βγάζουνε την πιθανή πώληση Ντελια με 17Μ
Οπότε εάν τον κρατήσουμε και πουλήσουμε τον Κουλιερακη με 10 / 12 Μ
Δεν θα πληγώσει τόσο.
dev

Δημοσίευση από dev »

θελω να πω κατι περα απο τα τραγικα λαθη που εχει κανει η παε ( συμβολαιο 550 ) στον μεγαλυτερο σταρ μας κλπ

ακουστε κατι στην παε κατι πολυ σοβαρο

χεστε το ποσοστο αυτοι εφοσον εχουν κοινη ιδιοκτησια με αλλες πιο πλουσιες ομαδες θα σου τη φερουν και θα παρεις ψιχουλα απο το ποσοστο στην πραγματικοτητα

δωστε βαση λοιπον στο καθαρο ποσο αλλα το κυριοτερο

ΒΑΛΤΕ ΡΗΤΡΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕς ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΦΤΑ
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

VfB v2 έγραψε:Το ξέρει γιατί ο Ντέλιας συγκεκριμένα έχει προοπτική να φέρει πολλά περισσότερα. Το να γενικεύουμε το θέμα και να λέμε το χ ποσο ειναι παρα πολύ καλό για έλληνα ποδοσφαιριστή δείχνει δόλο. Η αγορά δεν κοστολογεί ανάλογα με την εθνικότητα.
Ναι κ εγω ρωταω που το ξες οτι μπορει να φερει ΠΟΛΛΑ περισσοτερα; Με βαση τι;

Δεν υπαρχει ΠΑΕ που να ξερει οτι μπορει να πουλησει ξερω γω με 30 χαρτια και να πουλαει με 15. Και γιατι να το κανει;; Ειναι ηλιθιοι δηλαδη και δεν θελουν παραπανω χρηματα;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

VfB v2 έγραψε:Το ξέρει γιατί ο Ντέλιας συγκεκριμένα έχει προοπτική να φέρει πολλά περισσότερα. Το να γενικεύουμε το θέμα και να λέμε το χ ποσο ειναι παρα πολύ καλό για έλληνα ποδοσφαιριστή δείχνει δόλο. Η αγορά δεν κοστολογεί ανάλογα με την εθνικότητα.
λάθος. Η αγορά κοστολογεί και με την εθνικότητα. Πολλες υπεραξίες έχουν πληρωθεί λόγω εθνικότητας (δες Αγγλία).
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τα 17 μύρια από που προκύπτουν ? Εγω για 14 διάβασα και τα λεφτά αυτά είναι λίγα για την αξία του. Αφήστε τα μπόνους κ.λ.π. αυτά είναι εάν και εφόσον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”