Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Taseos »

Έσβησα απλά το σχόλιο μου. Lol
giapas

Δημοσίευση από giapas »

To πρώτο καιρό που είχες έρθει ήταν 2-3 που έγραφαν στραβοστόμικα ότι τα ίδια θα έκανες εδώ όπως στο Ροστοφ. Πακτωλός χρημάτων στην αρχή , πρόσκαιρες επιτυχίες και η συνέχεια ... γνωστή. Προφανώς στον ενθουσιασμό της στιγμής αυτοί οι 2-3 πήραν δρόμο σούμπιτοι.

Μέχρι στιγμής ακολουθείς το ίδιο μοτίβο και στον ΠΑΟΚ.

Από το πρωτάθλημα και μετά η ομάδα είναι κάθε χρόνο και χειρότερη. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κολαούζων ,διοικητικών παραγόντων και insiders-opinion makers που ξέρουν να γράφουν καλά σε φορουμ , η πραγματικότητα είναι αυτή που βιώνει ο πολύς ο κόσμος. Κάποτε το καλοκαίρι ήταν εποχή προσμονής , τώρα άνιας.

Το ότι φέτος , ένα μετά το άλλο αξιόλογα στελέχη , ποδοσφαιριστές κλπ πηδάνε από το καράβι που πάει στα βράχια είναι απλά ...τυχαίο. Το ότι όλως τυχαίως για οποιονδήποτε ελάχιστα σοβαρό παίκτη μας , έρχεται πρόταση και φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες είναι άξιο προβληματισμού. Βέβαια δε πρέπει να πέσει κάποιος από τα σύννεφα με τους opinion makers που προετοιμάζουν το έδαφος με καλοβαλμένες σπόντες την ώρα που πρέπει. Όπως σαν καλή ώρα μια απλή και λογική δήλωση του Ινγκασον. Άραγε οι προτάσεις είναι τυχαίες επειδή πέρυσι κάναμε γαμάτη πορεία ή έχουμε βγει στη γύρα με το πανέρι για να μαζέψουμε ψιλά; Υπάρχει κάποιος εκτός του Βιερίνια που να θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ ; Κάποιος να έχει τη καύλα που δεν έχω εγώ ρε παιδάκι μου και να πει ναι πάμε φέτος να τους πηδήξουμε αγωνιστικά; Ψάχνουμε να δούμε.

Μέχρι στιγμής ο λογαριασμός λέει Ινγκασον , Μπότο, Μπάτσι και αν κρίνω από την όχι μακρυνή ιστορία, έρχονται Αγκούστο ,Νάρει με κερασάκι τον Ντέλια.

O αντίλογος γνωστός και τον έχω κι εγώ χρησιμοποιήσει άπειρες φορές. Χωρίς το Σαββίδη που θα ήσουν τώρα;
Λογικά θα είχαμε κάνει το τουρ της κούλας θα παραδεχτώ. Αρκεί αυτό για να κλείσουν τα στόματα μια για πάντα ; Για μένα όχι.

Άλλα όνειρα είχαμε για την ομάδα. Προφανώς τα όνειρά μας δε ταιριάζουν , ούτε ταιριάζανε ποτέ με τον Ιβαν Σαββίδη.

Προφανώς δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, ούτε επιλογές υπάρχουν. Ας περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε στο πάτο του βαρελιού ή μέχρι ο ΚΚ να κάνει νέα δήλωση και να καθησυχάσει το ποίμνιο.

Μαθημένοι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτα ειναι ψεμματα. Ποιο ιδιο μοτιβο; Και στο Ροστοφ τον πολεμουσαν οπως εδω; 2 τελικους πηγες τα τελευταια 2 χρονια, αν επαιρνε δηλαδη τα κυπελλα τωρα δεν θα ελεγες αυτα που ελεγες. 8 κονφερενς πηγες προπερσι οχι πριν 10 χρονια. Ξεχρεωμενη ομαδα ποτε ειχες; Προσκαιρη επιτυχια τα 2 νταμπλ ενω 25 χρονια εχει παρει αλλη ομαδα εκτος γαυρου πρωταθλημα 2 φορες;

Ιστοριες για αγριους τα υπολοιπα για πωλησεις. Εδω μεσα κραζαν ποσοι και τον Ιγκι και τον Αγκουστο τωρα κλαμα που πωληθηκε ο ενας (και αντικατασταθηκε) και ο αλλος ΘΑ πωληθει. Τεχνηεντως δεν αναφερεις το καλυτερο δικτυο ακαδημιων που βγαζει παικτες. Μαλλον και αυτο δειχνει οτι παρατησε την ομαδα

Φληναφηματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 22 Ιούλ 2023, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έφυγε ο Μποτο (λολ) , ο Μπατσί και ο ιγκασον με 4 μύρια μετά από κακή χρονιά και αντικαταστάθηκαν.

Ήρθαν κι άλλοι παίκτες και γίνεται προσπάθεια να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Άλλοι τόσοι ανανέωσαν και έμειναν με χαρα. Οπότε όλο και κάποιος θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, πέρα από τον Αντρέ.

Ο αντίλογος δεν είναι "που θα ήμασταν χωρίς τον Ιβάν" αλλά μιας και κατάφερε να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα , τουλάχιστον να τον κρίνουμε αυτόν και την ομάδα σύμφωνα με τα γεγονότα και όσο μπορούμε δίκαια. Όχι με μισές αλήθειες, όχι με υπερβολές, όχι με τη φαντασία μας.

Οποιοσδήποτε τίτλος, οποιαδήποτε διεκδίκηση και οποιαδήποτε διάκριση για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα είναι υπέρβαση και όχι δεδομένο.

Κρίμα που η λάσπη στον ανεμιστήρα από την ΕΟ και τα media έχει αρχίσει να πιάνει τόπο...

Υπομονή,λοιπόν, κάποια στιγμή θα την κάνει κι αυτός και τα όνειρα θα γίνουν αληθινά(?)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Taseos »

Μα φυσικά. Θα πιάσει. Στον ΠΑΟΚ είναι δοκιμασμένα αυτά. Η πόλη και οι άνθρωποι της χρειάζονται ομάδες, εταιρίες , φίρμες μικρές για να έχουν λόγο ύπαρξης. δεν είναι πρόβλημα μόνο στον ΠΑΟΚ αυτό. Ποιος δε θέλει να είναι φίρμα στα ράδια και να μιλά για εράνους γρωργιαδηδων; Ποιος δε θα ήθελε να είναι μπροστάρης ο λαός σε τοπικά θέματα, να γίνεται φιγούρα; Και είναι πιο εύκολα τώρα. Υπάρχει η γεννια σαββιδη που δεν έφαγε σκατα για να τα θυμάται.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ωραία τα λες.Για αυτό έχουμε υποχρέωση εμείς που τα φάγαμε τα σκατα να μην αφήσουμε τα παιδιά μας,τα εγγόνια μας να έρθουν σε αυτή την κατάσταση.Λενε αυτοί μια ,τρεις εμείς.Καθε μέρα αυτοί,όλη την ώρα εμείς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τι έγινε ρε παιδιά; Πικρία κι απογοήτευση; Έλλειψη διάθεσης ενασχόλησης πια με τον ΠΑΟΚ; Άγριο ξενέρωμα;; Να τα δεχθώ όλα.
Αυτό εδώ όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να το δικαιολογήσω ούτε να το κατανοήσω. Πρόκειται περί αδιανόητου συμπλεγματισμού, αγνού και ανόθευτου.
"Προφανώς τα όνειρά μας δε ταιριάζουν , ούτε ταιριάζανε ποτέ με τον Ιβαν Σαββίδη."
Αν δε λανθάνω οικτρά, στην υπόθεση της περιβόητης "πολυιδιοκτησίας", κατηγορείτο από τον ίδιο χρήστη ο Σαββίδης ότι έκανε λαλακία κι έδωσε "πάτημα" στον ζέμπορα να βλάψει το όνομα και την υστεροφημία του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Taseos »

οι πρόθυμοι θα είναι πάντα πολλοί. Κατά περίεργο τρόπο αυτοί που τον θεωρούν 4 χρόνια αδιάφορο και ότι έχει φύγει ή τα μαζεύει και φεύγει, αντί να ασχολούνται με αυτούς που είναι έστω ασχολούνται με. Έναν που αγνοείται και καλά 4 χρόνια. Δηλαδή αν δεν ήτο και εκτός Ελλάδας θα έγραφαν 24 ώρες το 24ωρο γι αυτόν ?
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

"Προφανώς τα όνειρά μας δε ταιριάζουν , ούτε ταιριάζανε ποτέ με τον Ιβαν Σαββίδη." :lol: :lol: :lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση να πει κάτι τέτοιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Τα όνειρα μας έγιναν πραγματικότητα πολλαπλές φορές με τον Ιβάν.

Προφανώς τα όνειρά μας και του Ιβάν έγιναν εφιάλτης για τους αλλόθρησκους.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Giapas πολύ κακό το κείμενό σου. Γεμάτο ψέματα, ανακρίβειες, θεωρίες συνωμοσίας. Ελπίζω να ήταν της κακιάς στιγμής και να το σβήσεις από μόνος σου.

Τα δικά μου όνειρα ταιριάζουν με τα όνειρα του Ιβάν! Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε, δε θα ξεχάσω ποτέ όσα μου χάρισε.
Κι αν τώρα είναι σε μια δύσκολη συγκυρία, τώρα είμαι πιο πολύ μαζί του!

Πώς σε κατάντησαν ρε οπαδέ του ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Σάβ 22 Ιούλ 2023, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ξεκινησα να διαβαζω το αρθρο απο την εφσυν αλλα σταματησα εκει που εγραψε σαν δεδομενο οτι πουλαει παικτες (πληθυντικος) για να κανει μεταγραφες. Οταν βλεπεις αρθρα που γραφουν για πραγματα που δεν γνωριζεις, πιανεσαι απο πραγματα που γνωριζεις για να καταλαβεις κατα ποσο ο αρθρογραφος εχει ιδεα για το τι γραφει.

Ευτυχως ηταν στην αρχη η συγκεκριμενη προταση και με γλυτωσε απο το να χασω τον χρονο μου.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

aivas19 έγραψε:Τωρα θα μας αναλυσει ο Γκουερινο4 και ο Ντισελντορφ τι σημαινει γιατι εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε
Μιλάμε για δημοσιογραφία κορυφής.
Έρευνα,, στοιχεία, αποδείξεις, επιχειρήματα που δεν μπορούν να αμβισβητηθουν από κανέναν.
Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις?

Σημ. Κάτι σε Μαρουπα μου θύμισε, που ρώτησε στο ζαχαροπλαστείο.

Σημ2. Το πιο λυπηρό, ότι αυτό το άρθρο φιλοξενείται στην efsyn.
Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, τίποτα ανεξάρτητο.
Πουλημένος όλοι και όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 22 Ιούλ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε:To πρώτο καιρό που είχες έρθει ήταν 2-3 που έγραφαν στραβοστόμικα ότι τα ίδια θα έκανες εδώ όπως στο Ροστοφ. Πακτωλός χρημάτων στην αρχή , πρόσκαιρες επιτυχίες και η συνέχεια ... γνωστή. Προφανώς στον ενθουσιασμό της στιγμής αυτοί οι 2-3 πήραν δρόμο σούμπιτοι.

Μέχρι στιγμής ακολουθείς το ίδιο μοτίβο και στον ΠΑΟΚ.

Από το πρωτάθλημα και μετά η ομάδα είναι κάθε χρόνο και χειρότερη. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κολαούζων ,διοικητικών παραγόντων και insiders-opinion makers που ξέρουν να γράφουν καλά σε φορουμ , η πραγματικότητα είναι αυτή που βιώνει ο πολύς ο κόσμος. Κάποτε το καλοκαίρι ήταν εποχή προσμονής , τώρα άνιας.

Το ότι φέτος , ένα μετά το άλλο αξιόλογα στελέχη , ποδοσφαιριστές κλπ πηδάνε από το καράβι που πάει στα βράχια είναι απλά ...τυχαίο. Το ότι όλως τυχαίως για οποιονδήποτε ελάχιστα σοβαρό παίκτη μας , έρχεται πρόταση και φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες είναι άξιο προβληματισμού. Βέβαια δε πρέπει να πέσει κάποιος από τα σύννεφα με τους opinion makers που προετοιμάζουν το έδαφος με καλοβαλμένες σπόντες την ώρα που πρέπει. Όπως σαν καλή ώρα μια απλή και λογική δήλωση του Ινγκασον. Άραγε οι προτάσεις είναι τυχαίες επειδή πέρυσι κάναμε γαμάτη πορεία ή έχουμε βγει στη γύρα με το πανέρι για να μαζέψουμε ψιλά; Υπάρχει κάποιος εκτός του Βιερίνια που να θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ ; Κάποιος να έχει τη καύλα που δεν έχω εγώ ρε παιδάκι μου και να πει ναι πάμε φέτος να τους πηδήξουμε αγωνιστικά; Ψάχνουμε να δούμε.

Μέχρι στιγμής ο λογαριασμός λέει Ινγκασον , Μπότο, Μπάτσι και αν κρίνω από την όχι μακρυνή ιστορία, έρχονται Αγκούστο ,Νάρει με κερασάκι τον Ντέλια.

O αντίλογος γνωστός και τον έχω κι εγώ χρησιμοποιήσει άπειρες φορές. Χωρίς το Σαββίδη που θα ήσουν τώρα;
Λογικά θα είχαμε κάνει το τουρ της κούλας θα παραδεχτώ. Αρκεί αυτό για να κλείσουν τα στόματα μια για πάντα ; Για μένα όχι.

Άλλα όνειρα είχαμε για την ομάδα. Προφανώς τα όνειρά μας δε ταιριάζουν , ούτε ταιριάζανε ποτέ με τον Ιβαν Σαββίδη.

Προφανώς δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, ούτε επιλογές υπάρχουν. Ας περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε στο πάτο του βαρελιού ή μέχρι ο ΚΚ να κάνει νέα δήλωση και να καθησυχάσει το ποίμνιο.

Μαθημένοι
ίδια μυαλα ΠΑΟΚτσιδικα....

απο την εποχη ακομη που πεφτανε οι πετρες στις τζαμαριες...

δυστυχως αυτη ολη και ολη ειναι η ιστορια του μεγαλου λαου του ΠΑΟΚ..
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Η νοοτροπια του Ιβαν να μην πληρωνει σε
ομαδες για αγορες παιχτων ειναι γνωστη
εδω και 11 χρονια και εχει αλλαξει μονο σε
μια μειοψηφια μεταγραφων μας της ταξεως
περιπου του 10% σε πανω απο 110 ελευσεις
νεων παιχτων στην ομαδα μας και μαλιστα
μονο μετα απο αντιστοιχες και το πιθανοτερο
ακριβοτερες πωλησεις δικων μας παιχτων.-

Στο θεμα "μεταγραφη" ο Ιβαν στα ενδεκα
χρονια παρουσιας του στην ομαδα παντα
ακολουθουσε το δρομο της αυταρκειας
οποτε πρεπει πλεον να συνειδητοποιησουμε
τι εννοουσε μιλωντας μας γι αυτην ως 1ο
στοχο της επομενης πενταετιας προπερσι!

Ουτε να μιλησει παραπανω χρειαζεται ουτε
και να εμφανιστει καν (σαν τον Χριστο οταν
αναληφθηκε εις τους ουρανους) για να το
καταλαβουμε το τι γινεται και να βγαλουμε
αποφαση αν ειμαστε διπλα του βοηθωντας
την κατασταση η απεναντι του ζητωντας να
βρει την καλυτερη λυση και να αποχωρησει.-

Εξυπνοι ανθρωποι ειμαστε(;) και νιωθουμε.-

Απ τα χαμηλα στα ψηλα ημασταν εκει ισως
και υπεραριθμοι πολλων αλλων καλων μας
εποχων.- Στην αντιστροφη πορεια ειμαστε
διατεθιμενοι να υπομεινουμε μαζι του η οχι
και θα αφοριζουμε ζητωντας το κεφαλι του;

Ιδου η Ροδος ιδου (πλην πυρκαιων) και το πηδημα!

ΥΓ. "Τα δικα μου τα ματια αυτα βλεπουν"
εδω και τεσσερα χρονια κι αυτα γραφω.-
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Καρπουζα η ιστορία προς επανάληψη.
Ας θυμηθούν ή ας διαβάσουν την ιστορία.
Ας σκεφτούν την κατάντια του ΠΑΟΚ μετά την αποδόμηση του αείμνηστου Παντελάκη και μέχρι την έλευση του Σαββίδη.

Σημ. Απέκτησαν όμως εξουσία οι ΠΑΟΚαρχες και δεν μπορούν να αντέξουν την απώλεια της.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”