Europemania II
Re: Europemania II
Στη Σερβία ο Ερ. Αστέρας είναι ουσιαστικά πρωταθλητής, καθώς είναι στο +7 από την Παρτιζάν μετά την χθεσινή ήττα της με 3-2 απο την Τσουκαρίτσκι. Μένουν 6 αγωνιστικές των play-off, και ένα μόλις μεταξύ τους ντέρμπι, δεν φαίνεται πιθανή η ανατροπή. Μόνη λύση, να προκριθούμε και να μην μας απασχολεί ο Ερ. Αστέρας.
Στην Ουκρανία, η Σαχτάρ είναι πρώτη με 4 βαθμούς διαφορά από την Ντιναμό Κιέβου, έχοντας ίδιους αγώνες, με 8 αγωνιστικές ως το τέλος και το μεταξύ τους ντέρμπι με γηπεδούχο τη Σαχτάρ.
(Για του χρόνου)Η Rangers έχασε χθες 3-2 και η Celtic είναι πλέον μεγάλο φαβορί για το τίτλο ούσα στο +4 με παιχνίδι παραπάνω.
Στην Ουκρανία, η Σαχτάρ είναι πρώτη με 4 βαθμούς διαφορά από την Ντιναμό Κιέβου, έχοντας ίδιους αγώνες, με 8 αγωνιστικές ως το τέλος και το μεταξύ τους ντέρμπι με γηπεδούχο τη Σαχτάρ.
(Για του χρόνου)Η Rangers έχασε χθες 3-2 και η Celtic είναι πλέον μεγάλο φαβορί για το τίτλο ούσα στο +4 με παιχνίδι παραπάνω.
Αν η Σαχτάρ πάρει πρωτάθλημα (που θα το πάρει),ο Ερυθρός δεν θα μας επηρεάζει πια
Σε αντίθεση με τους Πρωταθλητές Δανίας/Κροατίας/Τσεχίας
Ανανέωσα μετά από 2,5 χρόνια την λίστα που έχω με τους Ευρωπαϊους Σκόρερς
Ελπίζω να μη μου ξέφυγε κάτι

Ελπίζω να μη μου ξέφυγε κάτι

-
Γιατί δεν θα μας επηρεάζει;Αν πάρει η Σαχτάρ πρωτάθλημα και δεν πάρουν οι άλλες ομάδες που το διεκδικούν και μας παίρνανε στο Runking (μέσα σε αυτές και ο Ερυθρός) πηγαίνουμε στα play off του ChL αν βγούμε πρωταθλητές.Doomlord4 έγραψε:Αν η Σαχτάρ πάρει πρωτάθλημα (που θα το πάρει),ο Ερυθρός δεν θα μας επηρεάζει πια
Ναι ο Κλαους έβαλε 11 γκολ σε ομίλους γιοροπα και 7 σε προκριματικά γιουροπα και δύο στο τσουλού.
Γενικά ο Κλάους έπαθε ψυχολογικό black out μετά τον αγώνα με τον Αγιαξ. Τον στοίχισε τόσο πολύ εκείνο το τετ α τετ που έχασε που ψυχολογικά δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ποτέ και μιλάει ακόμα για αυτό. Και να σκεφτείς δεν ήταν καν χαμένο πέναλντι. Κάπως λέγεται αυτό το ψυχολογικό δεν το θυμάμαι α ναι το θυμήθηκα λέγεται '' ψυχολογικό σοκ τραύμα του Μαρκιζ'' . Δύσκολη περίπτωση.
Γενικά ο Κλάους έπαθε ψυχολογικό black out μετά τον αγώνα με τον Αγιαξ. Τον στοίχισε τόσο πολύ εκείνο το τετ α τετ που έχασε που ψυχολογικά δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ποτέ και μιλάει ακόμα για αυτό. Και να σκεφτείς δεν ήταν καν χαμένο πέναλντι. Κάπως λέγεται αυτό το ψυχολογικό δεν το θυμάμαι α ναι το θυμήθηκα λέγεται '' ψυχολογικό σοκ τραύμα του Μαρκιζ'' . Δύσκολη περίπτωση.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τα δικά μου στατιστικά λένε ότι μάλλον έχεις 1 λαθάκι νομιζω

Ο Σαραφης νομίζω έχει 8 γκολ κ όχι 7.
2 γκολ στην Τούμπα με Ραπίντ
1 γκολ στην Λυών μέσα.
2γκολ με την Μίλαν στην Τούμπα.
1 γκολ με Βειλε στην Τούμπα.
1γκολ με Σερβέτ στην Τούμπα.
Ο πρωταθλητής Σερβίας πάει απευθείας στα πλέι οφ οπότε δε θα μας πάρει τη θέση του rebalancingPAOKnasekaimifovase έγραψε:Γιατί δεν θα μας επηρεάζει;Αν πάρει η Σαχτάρ πρωτάθλημα και δεν πάρουν οι άλλες ομάδες που το διεκδικούν και μας παίρνανε στο Runking (μέσα σε αυτές και ο Ερυθρός) πηγαίνουμε στα play off του ChL αν βγούμε πρωταθλητές.Doomlord4 έγραψε:Αν η Σαχτάρ πάρει πρωτάθλημα (που θα το πάρει),ο Ερυθρός δεν θα μας επηρεάζει πια
κι αυτα 7 ειναιtheo-drama έγραψε: Τα δικά μου στατιστικά λένε ότι μάλλον έχεις 1 λαθάκι νομιζω![]()
![]()
2 γκολ στην Τούμπα με Ραπίντ
1 γκολ στην Λυών μέσα.
2γκολ με την Μίλαν στην Τούμπα.
1 γκολ με Βειλε στην Τούμπα.
1γκολ με Σερβέτ στην Τούμπα.

Ποντάρω στα 7theo-drama έγραψε:Τα δικά μου στατιστικά λένε ότι μάλλον έχεις 1 λαθάκι νομιζω![]()
![]()

theo-drama έγραψε: 2 γκολ στην Τούμπα με Ραπίντ

theo-drama έγραψε: 1 γκολ με Βειλε στην Τούμπα.

Έχει βάλει
2 γκολ στην Ομόνοια
2 στη Μίλαν
1 σε Ραπιντ
1 σε Λυων
1 σε Σερβέτ
Η Αλλάνθαστη Ασπρόμαυρη Βίβλος νομίζω τον έχει με 8 γκολ
Είναι όμως πιστεύω το μικρολαθάκι που βάζουν για να πιάνουν τους Δημοσιογράφους που τους αντιγράφουν.
Επιμένω στα 7
Είναι όμως πιστεύω το μικρολαθάκι που βάζουν για να πιάνουν τους Δημοσιογράφους που τους αντιγράφουν.
Επιμένω στα 7