Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Δώσε λίγο τυράκι έστω χώρα που αγωνίζεται η εθνικότητα, να έχουμε να ασχολούμαστεgergeo4 έγραψε:Απ'οσα ξέρω ίσως μεχρι τα μεσα της επόμενης βδομάδας .Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά.Σημασία εχει να ερθει σωστός παιχτης και όχι απλα να φερουν καποιον και θεωρώ θα γίνει το 1ο.Athens έγραψε:Γιωργο πες μας ποτε θα ολοκληρωθει η μεταγραφη ξερεις? ειμαστε κοντα σε καποιον παικτη? θα περιμενουμε 15 Σεπτεμβριου?gergeo4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
πες λιγο γιατι μας εφαγε η αγωνια
πιστευω σε επιλογη δανεικου η αγορα με δικους μας ορους σε παιχτη απο μπουντεσλιγκα η καμπιονατο ως συνηθως ακομα και οι μικρομεσαιοι αυτων των πρωταθληματων μαζευουν πολυ πραγμα σε αντιθεση με αλλα πρωταθληματα που τα ροστερ ειναι πιο στενα.
ο φερναντεσ πιστευω ειναι η ευκολη και ισως λογικη εναλλακτικη ακουμε γυρω στις 10 μερες για διαπραγματευσεις κτλπ αλλα ρε παιδια μιλαμε για τον βολο και τον μπεο αμα θελαμε τον κλειναμε οχι στο 1 χαρτι αλλα αν τον θελαμε αυτον και τελος πιστευω θα ηταν ηδη εδω.
ο φερναντεσ πιστευω ειναι η ευκολη και ισως λογικη εναλλακτικη ακουμε γυρω στις 10 μερες για διαπραγματευσεις κτλπ αλλα ρε παιδια μιλαμε για τον βολο και τον μπεο αμα θελαμε τον κλειναμε οχι στο 1 χαρτι αλλα αν τον θελαμε αυτον και τελος πιστευω θα ηταν ηδη εδω.
Αποκλείεται. Ο άνθρωπος την περασμένη χρονιά έπαιξε λίγα λεπτά. Δηλαδή έχει ένα χρονο τουλάχιστον να παίξει μπάλα. Τραυματισμούς φυσικά κλπ. Από και κλείεται.
Άλλοι παίκτες εκεί έξω δέν υπάρχουν;
Άλλοι παίκτες εκεί έξω δέν υπάρχουν;
Κανένας νεαρός που ανήκει σε μεγάλη ομάδα και δε βρίσκει χώρο, στυλ Νταντας, δεν παίζει;
Άντε, έρχεται δεκάρι βαρβάτο...
θα παίξει μπάλα στο σύστημα του Λουτσέσκου? Θα προσαρμοστεί ή θα καεί ? Πολλά
τα παραδείγματα. Πώς είστε τόσο σίγουροι ? Δέν είμαι αισιόδοξος όποιος και να έρθει εάν έρθει.
Ζητάμε για να ζητάμε και να γκρινιάζουμε, μυαλό δέν βάλαμε με τα παλτά που κάθονται πάνω στα παχυλά συμβόλαια τους.
Έχω άδικο ?
τα παραδείγματα. Πώς είστε τόσο σίγουροι ? Δέν είμαι αισιόδοξος όποιος και να έρθει εάν έρθει.
Ζητάμε για να ζητάμε και να γκρινιάζουμε, μυαλό δέν βάλαμε με τα παλτά που κάθονται πάνω στα παχυλά συμβόλαια τους.
Έχω άδικο ?
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!gergeo4 έγραψε:Απ'οσα ξέρω ίσως μεχρι τα μεσα της επόμενης βδομάδας .Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά.Σημασία εχει να ερθει σωστός παιχτης και όχι απλα να φερουν καποιον και θεωρώ θα γίνει το 1ο.Athens έγραψε:Γιωργο πες μας ποτε θα ολοκληρωθει η μεταγραφη ξερεις? ειμαστε κοντα σε καποιον παικτη? θα περιμενουμε 15 Σεπτεμβριου?gergeo4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
πες λιγο γιατι μας εφαγε η αγωνια
- ΑποστόληςΑ
-
makispaspartou
Δηλαδή ότι θα ερχόταν ο Τσόρι Ντομίγκεζ (για μένα τέτοιο ακριβώς δεκάρι θέλουμε) και δε θα τον έβαζε ο Λουτσέσκου?Jairo έγραψε:Άντε, έρχεται δεκάρι βαρβάτο...
Έχω άδικο ?
- sourmenetes
- Moderator
Πες ένα δεκάρι βαρβατο που ήρθε και δεν έπαιξε.Jairo έγραψε:Άντε, έρχεται δεκάρι βαρβάτο...
Έχω άδικο ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...δέν ήρθε 
σσ, αφού έχω δίκιο βρε, και το ότι θα τον βάζει βασικό ο Λούτσε δέν μου λέει κάτι...π.χ. Τσόρι.
σσ, αφού έχω δίκιο βρε, και το ότι θα τον βάζει βασικό ο Λούτσε δέν μου λέει κάτι...π.χ. Τσόρι.
Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίχτη με την ενέργεια και τα τρεξίματα του Πελκα με καλύτερη τεχνική, ένα παράδειγμα είναι ο Καμπελα.
Προφανώς αυτός δεν έρχεται,έναν τέτοιο αν βρουν θα είμαστε μπόμπα.
Θεωρώ ότι μπορούμε να φέρουμε παίχτη τον Σεπτέμβρη από πολύ δυνατό πρωτάθλημα που θα ξέρει ότι δεν θα βρει χρόνο στην ομάδα του ,σε καλή τιμή.
Αρκεί να βάλουμε μια προσιτή ρητρα για να μπορούμε να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι.
Όπως καταλαβαίνετε, θεωρώ δεδομένο ότι κοιτάμε για δανεισμό και τίποτα άλλο.
Άντε να δούμε.
Προφανώς αυτός δεν έρχεται,έναν τέτοιο αν βρουν θα είμαστε μπόμπα.
Θεωρώ ότι μπορούμε να φέρουμε παίχτη τον Σεπτέμβρη από πολύ δυνατό πρωτάθλημα που θα ξέρει ότι δεν θα βρει χρόνο στην ομάδα του ,σε καλή τιμή.
Αρκεί να βάλουμε μια προσιτή ρητρα για να μπορούμε να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι.
Όπως καταλαβαίνετε, θεωρώ δεδομένο ότι κοιτάμε για δανεισμό και τίποτα άλλο.
Άντε να δούμε.
Ο george φαίνεται να πέφτει μέσα με αυτό που έγραψε για αυριανές εξελίξεις: Ο ατζέντης του Φερνάντες λέει το σδνα οτι έρχεται αύριο στο Βόλο.
- Kabamaru11
https://www.transfermarkt.com/gaston-pe ... ler/264116
Aυτον τον π0υστη δεν θα μπορουσαμε να παρουμε δανεικο με οψιον;
Αλλα τι λεω,ο παπαρας προεδρος της Καλιαρι,ουτε νερο δεν μας δινει,ειναι παντως λουκουμι απο οποια πλευρα και αν το δεις,μονο αρνητικο,το συμβολαιο του (ανω των 2εκ).
Aυτον τον π0υστη δεν θα μπορουσαμε να παρουμε δανεικο με οψιον;
Αλλα τι λεω,ο παπαρας προεδρος της Καλιαρι,ουτε νερο δεν μας δινει,ειναι παντως λουκουμι απο οποια πλευρα και αν το δεις,μονο αρνητικο,το συμβολαιο του (ανω των 2εκ).