Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από psykoman »

Το ισες αποστασεις που ανεφερε ο Joshua το εχεις/ετε παρεξηγησει...
Δεν εννοει οτι βαζουμε στο ζυγι την προσφορα του καθενος και οποιος κερδισει...Εννοειται οτι η προσφορα του Ιβαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερη στα 100 χρονια του συλλογου...
Αυτο που λεμε ειναι να περιμενουμε να δουμε τις προθεσεις και της αλλης πλευρας...
Δεν μας πειραξει δλδ που η ΠΑΕ 3 χρονια ηταν μουγγα...αλλα σε 1 μηνα θελουμε απ την αλλη πλευρα να μας εξηγησουν και να επικοινωνηθουν τα παντα...
Και ξαφνικα επειδη υπαρχει κινδυνος να χαθει το ''μπακιρι'' του γηπεδου... η ΠΑΕ εδειξε αντανακλαστικα και δραστηριοτητα...
Δουλεια μου σαν οπαδος ειναι να πιεζω για μεταγραφες...
Δουλεια μου σαν οπαδος ειναι να πιεζω για γηπεδο...
Δουλεια μου σαν οπαδος ειναι να πιεζω για καλυτερη οργανωση για να γινουμε ακομη πιο συγχρονο κλαμπ...

Οχι να αποφασισω σε ποιον θελω να δωσω τα εκατομμυρια που θα εχει εσοδα το γηπεδο..αν θα πηγαινουν στην τσεπη του Τελη η αν θα πηγαινουν στην τσεπη του Ιβαν...στην ΠΑΕ παντως δεν θα πηγαινουν...Οποιος κι αν κανει το γηπεδο...Η ΠΑΕ θα εχει τα οποια παραπανω εσοδα εχει οποιος κι αν κανει το γηπεδο...

Και βασικο(μεγα λαθος μου ως τωρα) η μη συμμετοχη στον ΑΣ...προς αποτροπη ολων αυτων των τραγελαφικων των τελευταιων ημερων...
These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
leon2202, bane1980
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

@abc_o_ karpouzas το Δωρεάν έχει να κάνει με το οτι δεν υπήρχε αντίτιμο αγοράς πλην φυσικά των χρεών. Στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα πως από αυτά που λες προκύπτει ότι η χρήση του γηπέδου δεν είχε έντονη συμμετοχή στη κουβεντα η οποία μάλιστα οδήγησε και σε ναυάγιο αρχικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Psykoman
Τραγελαφικό είναι για σένα οι αντιδράσεις του κόσμου που στηρίζουν τον Ιβάν και αποδοκιμαζουν τις δίχως διαφάνεια ενέργειες Μυστακιδη και ΑΣ;

Όχι οι ενέργειες αυτές των παραπάνω, που έφεραν την διχόνοια χωρίς λόγο. Και εξηγούμαι. Αν όλα είχαν γίνει με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση του κόσμου αλλά και του Ιβάν ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικο.

Ο Ιβάν είναι αυτός με την τεράστια προσφορά λες αλλά σχεδόν ξεκάθαρα παίρνεις θέση εναντίον του. Τι έκανε τρία χρόνια τώρα αναρωτιέσαι, παραβλεποντας την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Αντε γερά να ενισχύσουμε το τρύπημα τότε
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
psykoman

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:20 Psykoman
Τραγελαφικό είναι για σένα οι αντιδράσεις του κόσμου που στηρίζουν τον Ιβάν και αποδοκιμαζουν τις δίχως διαφάνεια ενέργειες Μυστακιδη και ΑΣ;
Διαβασε σε παρακαλω ξανα...λεω πουθενα τραγελαφικες τις αντιδρασεις;...εννοω οτι με συμμετοχη και θωρακιση του ΑΣ θα ειχαμε αποφυγει ολα αυτα τα τραγελαφικα του ΑΣ...διαβαζε σε παρακαλω προσεπτικα και μην βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα
Όχι οι ενέργειες αυτές των παραπάνω, που έφεραν την διχόνοια χωρίς λόγο. Και εξηγούμαι. Αν όλα είχαν γίνει με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση του κόσμου αλλά και του Ιβάν ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικο.
Αυτο ακριβως εννοω με την συμμετοχη στον ΑΣ...

Ο Ιβάν είναι αυτός με την τεράστια προσφορά λες αλλά σχεδόν ξεκάθαρα παίρνεις θέση εναντίον του. Τι έκανε τρία χρόνια τώρα αναρωτιέσαι, παραβλεποντας την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα.
Καμια θεση εναντιον του...Μην βλεπεις παντου εχθρους και τους βαζει απεναντι...Μην βαπτιζεις την οποιαδηποτε κριτικη και ανησυχια εχθρικη

Αντε γερά να ενισχύσουμε το τρύπημα τότε
Αν εννοεις οτι τρυπαω η ενισχυω το τρυπημα τι να σου πω...κακος που καθομαι και σου απανταω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Λαέ του ΠΑΟΚ,

ονομάζομαι Αριστοτέλης Μυστακίδης, μπλα μπλα μπλα.

Σας γνωστοποιώ ότι σήμερα το πρωί κατέθεσα γραπτή πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το Χ ποσό. Επιφυλάσσομαι για το τελικό ποσό της εξαγοράς, το οποίο θα καθοριστεί από τον έλεγχο περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ από την τάδε εταιρεία. Στην πρότασή μου δεσμεύομαι ότι για την επόμενη 5ετία θα διαθέσω το Ψ ποσό στα παρακάτω μπλα μπλα μπλα, ώστε να διασφαλίσω την παρουσία του ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Συνδυαστικά, σήμερα το πρωί υπέβαλα προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ την πρόθεσή μου να αναλάβω την ανέγερση νέου γηπέδου με τον ακόλουθο οικονομικό προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του. Μπλα μπλα μπλα.

Καβάλα στο άλογο ο κύριος Μυστακίδης.

Αυτές είναι οι κινήσεις που θα έπρεπε να γίνουν. Καθαρά, όμορφα και ντόμπρα.

Και μετά ας κάνει τα κουμάντα του ο καθένας όπως νομίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anatolikos2 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 5):
Unpsofable78, Dimpatra, theo-drama, Montrealiotis, Maedhros4
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:13 Το ισες αποστασεις που ανεφερε ο Joshua το εχεις/ετε παρεξηγησει...
Δεν εννοει οτι βαζουμε στο ζυγι την προσφορα του καθενος και οποιος κερδισει...Εννοειται οτι η προσφορα του Ιβαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερη στα 100 χρονια του συλλογου...
Αυτο που λεμε ειναι να περιμενουμε να δουμε τις προθεσεις και της αλλης πλευρας...
Δεν μας πειραξει δλδ που η ΠΑΕ 3 χρονια ηταν μουγγα...αλλα σε 1 μηνα θελουμε απ την αλλη πλευρα να μας εξηγησουν και να επικοινωνηθουν τα παντα...
Και ξαφνικα επειδη υπαρχει κινδυνος να χαθει το ''μπακιρι'' του γηπεδου... η ΠΑΕ εδειξε αντανακλαστικα και δραστηριοτητα...
Δουλεια μου σαν οπαδος ειναι να πιεζω για μεταγραφες...
Δουλεια μου σαν οπαδος ειναι να πιεζω για γηπεδο...
Δουλεια μου σαν οπαδος ειναι να πιεζω για καλυτερη οργανωση για να γινουμε ακομη πιο συγχρονο κλαμπ...

Οχι να αποφασισω σε ποιον θελω να δωσω τα εκατομμυρια που θα εχει εσοδα το γηπεδο..αν θα πηγαινουν στην τσεπη του Τελη η αν θα πηγαινουν στην τσεπη του Ιβαν...στην ΠΑΕ παντως δεν θα πηγαινουν...Οποιος κι αν κανει το γηπεδο...Η ΠΑΕ θα εχει τα οποια παραπανω εσοδα εχει οποιος κι αν κανει το γηπεδο...

Και βασικο(μεγα λαθος μου ως τωρα) η μη συμμετοχη στον ΑΣ...προς αποτροπη ολων αυτων των τραγελαφικων των τελευταιων ημερων...
Πολύ σωστά
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Psykoman οκ δεν παίρνεις θέση εναντίον του όταν λες τι έκανε τρία χρόνια.

Λες ότι η προσφορά του ήταν τεράστια κτλπ

Και ρωτάω εγώ; Δε σε ενοχλεί ο τρόπος που κινήθηκαν ΑΣ και Μυστακιδης;
Έτσι φαντάζεσαι και θες τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ;Δεν θα ήθελες να ήταν κύριος και να απευθυνθεί στον Ιβάν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αντί να προσπαθεί να μπει από την πίσω πόρτα όπως είπε ο Ιβάν;

Για να τελειώνουμε. Μην το κουράζουμε
theo-drama
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:15 @abc_o_ karpouzas το Δωρεάν έχει να κάνει με το οτι δεν υπήρχε αντίτιμο αγοράς πλην φυσικά των χρεών. Στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα πως από αυτά που λες προκύπτει ότι η χρήση του γηπέδου δεν είχε έντονη συμμετοχή στη κουβεντα η οποία μάλιστα οδήγησε και σε ναυάγιο αρχικά.

τζοσουα...
η κουβέντα γίνεται γαιτι με αυτο που έγραψες ... αφήνεις ερμηνείες...

μπορώ άνετα να δω οτι... κάνεις.. προσπάθεια να βάλεις στην ίδια ευθεία το τι έγινε τότε με το τι έγινε τώρα
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
psykoman

Οταν η ΠΑΕ 3 χρονια πριν εγραψε στην επισημη ανακοινωση της ''Ξεκιναμε!!!'' αναφεροντας και τις ενεργειες που θα κανει...και δεν εκανε τιποτα...
αν προβληματιστω γιατι δεν εγινε τιποτα 3 χρονια μετα με κανει εχθρο του Ιβαν;;;...χαλαρωσε λιγο μπρο...στο ξαναλεω μην βλεπεις παντου εχθρους..

Και οχι δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου ο τροπος του ΑΣ...
Τον εχω χαρακτηρισει καταπτυστο σε ποστ μου...
Γι αυτο και ξεκινησα εκστρατεια για εγγραφες μελων στον ΑΣ
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Α σε πείραξε μόνο ο τρόπος που κινήθηκε ο ΑΣ.
Ο Μυστακιδης είναι κύριος.

Οκ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας.
theo-drama
Άβαταρ μέλους
psykoman

Απ οπου γουσταρεις πιανεσε ετσι;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Κι εσύ όπως στο προηγούμενο ποστ μου, που σε ρώτησα τι από αυτά που λέω δεν ισχύει, δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ, όπου γουστάρεις απαντάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:46 Psykoman οκ δεν παίρνεις θέση εναντίον του όταν λες τι έκανε τρία χρόνια.

Λες ότι η προσφορά του ήταν τεράστια κτλπ

Και ρωτάω εγώ; Δε σε ενοχλεί ο τρόπος που κινήθηκαν ΑΣ και Μυστακιδης;
Έτσι φαντάζεσαι και θες τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ;Δεν θα ήθελες να ήταν κύριος και να απευθυνθεί στον Ιβάν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αντί να προσπαθεί να μπει από την πίσω πόρτα όπως είπε ο Ιβάν;

Για να τελειώνουμε. Μην το κουράζουμε
Για μένα πάντως η συζήτηση δεν αφορά τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
Τις μετοχές απ' τον Ιβάν δεν μπορεί να τις υφαρπάξει. Άρα δεν υπάρχει παράθυρο ή πίσω πόρτα.
Το αν δε θέλει να δώσει 250Μ για την εξαγορά της ΠΑΕ, εγώ δε θα το κρίνω. Αν έφτανα ποτέ στο σημείο να έχω τα λεφτά και το mindset αυτών των ανθρώπων, θα το έκρινα.
Θεωρώ ότι κάνοντας το γήπεδο, πιστεύει ότι θα πάρει την ΠΑΕ φτηνότερα λόγω αυξανόμενης πίεσης.
Το τι πιστεύει όμως και το τι θα γίνει στο τέλος, εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ιβάν.
Από κανέναν άλλον.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Mingus όπως έχω ξανά πει δεν υπάρχει βάση για να γίνει η οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση.

Όταν πχ κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι η ΠΑΕ και όχι μόνο, είναι ο στόχος του και προσπαθεί να φτάσει σε αυτόν με πλάγιους τρόπους.

Όταν χαρακτηριζετε την κίνηση του Μυστακιδη αλλά και του ΑΣ απλά άκομψη και όχι ύπουλη απέναντι αρχικά στον Ιβάν αλλά και σε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ που έπρεπε να γνωρίζει τα πάντα.

Πώς ακριβώς να συζητήσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μα πώς δεν το καταλαβαίνω;
Τώρα μόλις έγραψα ότι θεωρώ ότι κάνοντας το γήπεδο πιστεύει ότι θα αγοράσει φτηνότερα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”