Pablo Gabriel García Pérez II
-
ariskatiforos
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Δηλαδή το ffp ποιανού επίτευγμα ήταν ; Του φουφουτου;;
Ποιος φταίει για τις άθλιες πορείες στην Ευρώπη κ τα μηδέν έσοδα επι Ρουμάνου;
Ποιος φταίει γι τα χρυσά υπέρ συμβόλαια σε παίκτες πρακτικά φθηνότερους ;;
Έβγαλε ένα παίκτη ο Ρουμάνος ;;ούτε στον βαθύ ορίζοντα !Γιατί υποτιμάτε έτσι τη δυναμική της ομάδας αποδίδοντας όλες τις επιτυχίες στον Ρουμάνο κ όχι στη δυναμική της ομάδας που μόλος βρήκε επενδυτή φάνηκε ;
Κ που το λάθος να γίνεται κριτική στον ιβαν που όλοι αγαπάμε και ας έφερε 5 τίτλους
Εγώ τον έχω υπερασπιστεί κατά εκατοντάδες ποστ κ τον ιβαν κ τον γιωργακη
Αλλά ολισθαίνει ώρες ώρες ναι
Ο παμπλο ήταν το σύμβολο αυτός συσπείρωσε έδωσε όραμα πριν μια 10 ετια κ χάραξε σε σάρκα τι εκπροσωπούμε ‘
Δεν είμαστε για τα Χρυσάφια να πουλάμε τις αξίες μας
Ο παμπλο είναι ένας ΑΠΟ ΜΑΣ ο λουτσεσκου επαγγελματίας με αγάπη δε λέω αλλά όχι μεγαλύτερη από τη τσέπη του κ την υστεροφημία του
Ο παμπλο είχαμε τη τύχη εκτός του πτι είναι ένας ΑΠΟ ΜΑΣ συνέπεσε να είναι κ ταλαντούχος άνθρωπος κ δε μπορώ να καταλάβω τη βεβαιότητα κ που βασίζεται ότι ο λουτσεσκου είναι καλύτερος
Εγώ θα πω πτι ο παμπλο με μπατζετ κ ρόστερ Νταμπλ δε θα έχανε τρία χρόνια
Ποιος φταίει για τις άθλιες πορείες στην Ευρώπη κ τα μηδέν έσοδα επι Ρουμάνου;
Ποιος φταίει γι τα χρυσά υπέρ συμβόλαια σε παίκτες πρακτικά φθηνότερους ;;
Έβγαλε ένα παίκτη ο Ρουμάνος ;;ούτε στον βαθύ ορίζοντα !Γιατί υποτιμάτε έτσι τη δυναμική της ομάδας αποδίδοντας όλες τις επιτυχίες στον Ρουμάνο κ όχι στη δυναμική της ομάδας που μόλος βρήκε επενδυτή φάνηκε ;
Κ που το λάθος να γίνεται κριτική στον ιβαν που όλοι αγαπάμε και ας έφερε 5 τίτλους
Εγώ τον έχω υπερασπιστεί κατά εκατοντάδες ποστ κ τον ιβαν κ τον γιωργακη
Αλλά ολισθαίνει ώρες ώρες ναι
Ο παμπλο ήταν το σύμβολο αυτός συσπείρωσε έδωσε όραμα πριν μια 10 ετια κ χάραξε σε σάρκα τι εκπροσωπούμε ‘
Δεν είμαστε για τα Χρυσάφια να πουλάμε τις αξίες μας
Ο παμπλο είναι ένας ΑΠΟ ΜΑΣ ο λουτσεσκου επαγγελματίας με αγάπη δε λέω αλλά όχι μεγαλύτερη από τη τσέπη του κ την υστεροφημία του
Ο παμπλο είχαμε τη τύχη εκτός του πτι είναι ένας ΑΠΟ ΜΑΣ συνέπεσε να είναι κ ταλαντούχος άνθρωπος κ δε μπορώ να καταλάβω τη βεβαιότητα κ που βασίζεται ότι ο λουτσεσκου είναι καλύτερος
Εγώ θα πω πτι ο παμπλο με μπατζετ κ ρόστερ Νταμπλ δε θα έχανε τρία χρόνια
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οτι δεν άλλαξε κάτι με πριν, η ομάδα αντί με την δυνατή διοίκηση να αποκτήσει σταθερότητα και σιγουριά, συχνά ακυρώνει τον εαυτό της με τις αποφάσεις της. Αντιφατικότητα. Και κρίνει ο Πανελλήνιος οτι οι κινησεις δεν βγάζουν λογική. Η δικαιολογίες που δίνει η παε είναι απίστευτεςobanebane έγραψε:alexgarcia6 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως δεν καταλαβαίνεται τι σημαίνει η πρόταση "ολισθαίνει σε ακραίες αντιφατικότητες και παραδοξολογίες" η το διαβάζετε επίτηδες λάθοςobanebane έγραψε:Όταν ξεκινούν το κείμενο ότι επί 10 χρόνια (άρα εποχή Σαββίδη) το τμήμα ολισθαίνει σε ακραίες παραδοξολογιες και δε ξέρω εγώ τι άλλο,σε ποιον αναφέρονται;
Σα να του λένε ότι ήρθες εδώ και με τις αποφάσεις σου,αλλάζεις την εικόνα του τμήματος πριν από εσένα.
Δεν είναι ευθεία επίθεση στον Σαββίδη αυτό;
Για πες μας εσύ.
Σόρρυ δηλαδή δεν μας κάνει ο μοναδικός προπονητής που μας έφερε νταμπλ; Δηλαδή ρε παιδιά πόση απαξίωση στον άνθρωπο? ο οποίος δεν δέχτηκε απλά επιθέσεις αλλά πόλεμο και όμως ήταν στη πρώτη γραμμή υπενθυμίζοντας στους κλέφτες ότι είναι κλέφτες κάθε φοράprist64 έγραψε:η λειτουργια της ασπιδας Γκαρσια εκανε την δουλεια της και με το παραπανω
τωρα που δεν μας κανει ο ανεπαρκης,απειρος προπονητης τον κανουμε στην ακρη
ελα ομως που ο προπονητης που φευγουμε,εκανε την δουλεια του και με το παραπανω
οποτε τι κανουμε?
ψαχνουμε μια αλλη ασπιδα και η καλυτερη ειναι ο προπονητης των δυο νταμπλ
απλά και ωραια
γιατι αν απο τον Μαρτιο που λεγεται οτι παρθηκε η αποφαση να αντικατασταθει ο Γκαρσια
ο μονος προπονητης που κυκλοφορουσε εκει εξω ηταν ο Λουτσεσκου
και γινοταν βολιδοσκοπησεις,κατι δεν παει καλα με τους αποφασιζοντες ή εστω τους προτεινοντες λυσεις
κατι σαν αυτο που γινοταν επι χρονια στις μεταγραφες
οποιος επαιζε εναντιον μας και μας αρεσε,αυτοματως γινοταν μεταγραφικος στοχος
ανεπαρκεις και ολιγοι εως υποπτοι αυτοι που τρεχουν την καθημερινοτητα της ΠΑΕ
Έχω αποφασίσει να είμαι ιδιαίτερα φειδωλός για το συγκεκριμένο θέμα άσχετα με το ποια είναι η γνώμη μου.
Σεβομενος ένα μεγάλο μέρος των συνοπαδων μου και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν με τον Πάμπλο.
Ως εκ τούτου διάβασα πολλά τα οποία σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα έμεναν αναπάντητα.
Αλλα κάπου basta. Και η υπομονή έχει τα όρια της.
Το μόνο που θα πετύχετε στο τέλος συνεχίζοντας αυτό το "κρεσέντο" θλίψης, οδυρμου και "μανα δεν μου κολλάν τα ένσημα" είναι να μας γυρίσετε τα μυαλά και μας τους μετριοπαθεις.
Φτάνει.
Πάμπλο σε ευχαριστούμε, ελπίζουμε σε κάποια φάση στο μέλλον να τα ξαναπούμε και πάμε παρακάτω.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεβομενος ένα μεγάλο μέρος των συνοπαδων μου και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν με τον Πάμπλο.
Ως εκ τούτου διάβασα πολλά τα οποία σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα έμεναν αναπάντητα.
Το μόνο που θα πετύχετε στο τέλος συνεχίζοντας αυτό το "κρεσέντο" θλίψης, οδυρμου και "μανα δεν μου κολλάν τα ένσημα" είναι να μας γυρίσετε τα μυαλά και μας τους μετριοπαθεις.
Φτάνει.
Πάμπλο σε ευχαριστούμε, ελπίζουμε σε κάποια φάση στο μέλλον να τα ξαναπούμε και πάμε παρακάτω.
Τους κόβει κανένα τσεκ και πρέπει να χειροκροτούν σε όλα?sn0ufel4 έγραψε:Μεγάλο πράμα η αχαριστία
Η διαφωνία είναι αχαριστία?
Η διαφωνία σημαίνει φύγε?
Αν έρθει η ώρα παοκτσης να πει στο Σαββίδη φύγε θα το πει με αυτά ακριβώς τα τέσσερα γράμματα
Μέχρι τότε θα είναι ελεύθερος να εκφράζει την διαφωνία του.
Αυτός που μπορεί. Αυτός που δεν μπορεί ας πάει να πάρει το τσεκ του.
-
Dimg4
"Αλλαξτε ομαδα, αμα γουσταρετε, καντε δικια σας" κλπ κλπ. Οταν ο συνδεσμος βαζει τα γυαλια. ΜΠΡΑΒΟParolos έγραψε:Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών
Κοντά μια δεκαετία από την ανάληψη των ηνίων του Συλλόγου από την οικογένεια, η πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, σταθερά ολισθαίνει σε ακραίες αντιφατικότητες και παραδοξολογίες. Είναι πράγματα που όσο και να πραγματοποιείται μαζική προσπάθεια στρέβλωσης και δικαιολόγησης των αδικαιολογήτων από τους κατευθυντήριους κόλακες που όταν κατουράνε οι ηγεμόνες, με ευχαρίστηση ανοίγουν το στόμα να καταπιούνε, για να τους αφήνουν να πιτσιλίζουν στην αυλή, δεν βγάζουν κανένα νόημα , αποτυπώνοντας τον αχταρμά των γραφείων της ΠΑΕ και την πλήρη έλλειψη ανθρώπων ικανών να διοικούν και, κυρίως να προστατεύουν τις αξίες, τα οράματα και τα τοτέμ του Συλλόγου.
Είναι παντελώς περιττό να αναφέρουμε τι αποτελεί και θα αποτελεί για μας εσαεί το παιδί του Αρτίγας, όπως περιττό προφανώς είναι ότι πήρε μια ομάδα σμπαράλια, παντελώς ελλειμματική σε αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια και της μετέδωσε πυγμή και πίστη στον στόχο, όσο και να στερούνταν η ίδια ταλέντου, όσο και να μην υπήρχε ψιχίο ενίσχυσης δικής του επιλογής.
Προφανώς δεν μας πέφτει λόγος ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και προφανώς δεν μπορούμε ως οπαδοί (μολονότι γίνεται πιο επιτυχημένα από τα κριτήρια επιλογής της παε, αποδεδειγμένα) να προκρίνουμε ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση, άλλωστε άλλους πληρώνει γι’ αυτό η παε, μας πέφτει όμως απόλυτος λόγος ο τρόπος της επιλογής και ο λόγος πίσω από αυτήν.
Δύο μέρες μετά την πανηγυρική κατατρόπωση των Καμπαρέ Μουλέ(ν) Ρουζ που τρώγανε σουβλάκια στην Καλλιθέα (εκεί που έτρεχαν οι αρχινονοί τους πριν κάτι χρόνια που τόλμησαν να βγούνε σε δρόμο που περπατούσαν ΠΑΟΚσάκια), η παε με οργίλη αντίδραση διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα προπονητή, την ίδια στιγμή που ο υπεύθυνος επικοινωνίας (αποτυχημένος) υποψήφιος βουλευτής, διαρρέει φωτογραφίες που τον δείχνουν τη στιγμή υπογραφής συμβολαίου του νέου παλιού προπονητή. Έλα μου όμως που η μανέστρα χάλασε γιατί ο Ινδιάνος το σήκωσε το Κύπελλο και πώς θα τους το πούμε τώρα των Ιθαγενών πως ήδη ψωνίσαμε άλλον, δηλαδή τον πρώην που δεν θέλαμε ούτε να ακούμε γι αυτόν….
Αρχές Ιούνιου 2019, ο νέος παλιός προπονητής που επίλεξε χθες ο Σαββίδης (δήθεν) αίφνης, εγκαταλείπει το καράβι επικαλούμενους σκοτεινούς, στα όρια της συνωμοσίας λόγους φυγής, παρατώντας έναν οργανισμό νταμπλούχο ελλάδος, με δικό του αποκλειστικά σχηματισμό και ιδέες, με δυσβάσταχτα στα όρια της παράνοιας συμβόλαια, με ποδοσφαιριστές που τσεπώνουν 800 και μετά παρατάνε το άθλημα, με κλειστά τριετή σε ποδοσφαιριστές που πατάνε τα 33, με έναν οικονομικό βραχνά που εξουθένωσε τον σύλλογο και τον έριξε στη μετριότητα. Απότοκο του σας φτύνω , δεν βρέχει, για το οποίο μιλούσε με τις ώρες και ο λαλίστατος μπαμπάς του, είναι δύο χρονιές στα όρια της κατάθλιψης αφού ο Σύλλογος κινδυνεύει με αποκλεισμούς λόγω ffp, που ο νέος παλιός, αν όχι επιβράβευε και προκάλεσε, τουλάχιστον συναίνεσε, αφού πρώτα φρόντισε εγκαταλείποντας, να αποψιλώσει ληστρικά όλο το τμήμα, παίρνοντας μαζί του φροντιστές, γυμναστές, βοηθούς προπονητών - ευτυχώς δεν έκλεψε και το χορτάρι.
Χθες επικοινωνείται στον κόσμο ότι ο Γκαρσία καρατομείται γτ δεν είναι πεπειραμένος προπονητής και όλοι περιμένουμε, παρότι ως εξέλιξη συναισθηματικά μας λυπεί, τουλάχιστον έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό να αναλάβει και να χτίσει την επόμενη μέρα. Αντ’ αυτού, παρατηρούμε άρθρα επί άρθρων για τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ, ξεχνώντας βέβαια όλα τα παραπάνω, ξεχνώντας παράλληλα ότι μια βδομάδα πριν, ο ευεργέτης μιλούσε με τους χάρτινους για δουλειά. Τελικά λοιπόν, ο ευεργέτης που δεν έδωσε υπεραξία σε κανέναν ποδοσφαιριστή στο διάστημα που είχε την τιμή να κοουτσάρει τον μεγαλύτερο σύλλογο από τον οποίο πέρασε στη ζωή του πριν το σαφάρι στις καμήλες, παρόλο το ξέπλυμα που του γίνεται, μόνος του μαρτυράει ότι τον Ιούνιο του ’19 έφυγε καθαρά για τα (περισσότερα) φράγκα και για τπτ παραπάνω.
Τονίζουμε στον μεγαλομέτοχο της παε, ότι μπροστάρης του στην ελλάδα, δεν είναι κανένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, ούτε οι σαλιάρηδες ουρολάγνοι, όπως αναφέρονται παραπάνω, γιατί αν ήταν όντως αυτοί, η γνωστή πρεσβεία του προτεκτοράτου θα τον είχε ήδη φύγει. Μπροστάρηδες είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η δύναμη που τρέχει μέσα τους, καλό θα ήταν λοιπόν να μην προσβάλλονται ιερά πρόσωπα του Συλλόγου με υποβιβασμούς στις δεύτερες ομάδες έναντι του ανθρώπου που επιλέχθηκε από τις γλίτσες με τα πλούσια μαλιά και τα ζελεδάκια και μας έκανε για δύο ολόκληρα χρόνια, από οπαδούς, λογιστές, για να μπαλατζάρει το ισοζύγιο….
Π.Α.Ο.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ……
Όποιος θέλει ας περάσει απο τα γραφεία να τους πει να αλλάξουν ομάδα ή να κάνουν δικιά τους..
- alex ntepo
Είμαι 42 χρονών. Δεν θυμάμαι να έχω απογοητευτεί περισσότερο από κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποτέ στο παρελθόν. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ άδειασμα, σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τοτέμ του ΠΑΟΚ.Gospi έγραψε:Να ρωτησω κατι τελευταιο εγω ο χαζος...
Αφου οπως αποδεικνύεται η αξιολογηση του Γκαρσια ειχε γινει εδω και καιρο, και ειχε αποφασισθει να μην ειναι ο επομενος προπονητης του ΠΑΟΚ, γιατι δεν τον πηραν τηλ να του πουν, "Παμπλο να ξερεις αποφασισαμε να μην συνεχισουμε μαζι σου του χρονου. Βγαλε την σεζον με τον καλυτερο δυνατο τροπο και σκεψου σε ποιο ποστο θελεις να τοποθετηθεις για το μελλον μεχρι να ετοιμαστεις πληρως για την πρωτη ομαδα.", αλλα αντ αυτου τον αφησαμε να πιστευει οτι θα συνεχισει και του χρονου και φτασαμε στο σημειο να μαθει την συμφωνια με τον Λουτσεσκου απο αλλους?
Μηπως ο φοβος οτι μπορει να μην τα δωσει ολα για το κυπελο και την δευτερη θεση υπερισχυσε της ντομπροσυνης και του σεβασμου?
Γιατι το να λες, θα μιλησει ο Γκαρσια με τον Προεδρο και θα αποφασιστει το μέλλον, ενω εχεις ηδη υπογραψει με αλλον και εχεις γυρισμενο και το βιντεο της υποδοχης του, δεν ειναι και οτι πιο παντελονατο.
Εγω θα συμφωνήσω οτι ο Ιβαν ειχε καθε δικαιωμα να κρινει ανεπαρκη τον Παμπλο και να φερει οποιον αυτος κρινει καταλληλο.
Το θεμα ειναι το πως και ποτε γινεται αυτο.
Δεν εχουμε καταλαβει μαλλον πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπως αντιμετωπιζει τα στελεχη της ετσι αντιμετωπιζει και τους οπαδους.
Οπου συμφερει παει περιπατο και η ειλικρινεια και η ευθυτητα και τα παντελονια. Αλλα οταν εχεις τον κυριακο υπευθυνο επικοινωνιας αυτα θα εχεις. Μισα λογακια, παραμυθια και λογια του αερα.
Δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω αυτή την πίκρα.
Κάποιοι μπερδεύεστε, η πουστιά που παίχτηκε στον Πάμπλο δεν θα ήταν μικρότερη ακόμα κι αν έφερναν τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο να τον αντικαταστήσει.
Απλώς το ότι φέρνουν τον τεράστιο Λουτσέσκου, που έφυγε όπως έφυγε, να μη τα ξαναλέμε, και που το εκθαμβωτικό παλμαρέ του ΔΕΝ μπόρεσε να του εξασφαλίσει ούτε ΜΙΑ ικανοποιητική πρόταση από πρωτάθλημα ανώτερο της ξεπεσμένης μας λίγδας, ε, όσο να πεις το κάνει ακόμα χειρότερο.
-
Dimg4
το γλυψιμο εκει που εφτυσαν να δειςsn0ufel4 έγραψε:Μεγάλο πράμα η αχαριστία
Που το ξέρεις ότι δεν του έχει γίνει πρόταση από ανώτερο πρωτάθλημα;alex ntepo έγραψε:Είμαι 42 χρονών. Δεν θυμάμαι να έχω απογοητευτεί περισσότερο από κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποτέ στο παρελθόν. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ άδειασμα, σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τοτέμ του ΠΑΟΚ.Gospi έγραψε:Να ρωτησω κατι τελευταιο εγω ο χαζος...
Αφου οπως αποδεικνύεται η αξιολογηση του Γκαρσια ειχε γινει εδω και καιρο, και ειχε αποφασισθει να μην ειναι ο επομενος προπονητης του ΠΑΟΚ, γιατι δεν τον πηραν τηλ να του πουν, "Παμπλο να ξερεις αποφασισαμε να μην συνεχισουμε μαζι σου του χρονου. Βγαλε την σεζον με τον καλυτερο δυνατο τροπο και σκεψου σε ποιο ποστο θελεις να τοποθετηθεις για το μελλον μεχρι να ετοιμαστεις πληρως για την πρωτη ομαδα.", αλλα αντ αυτου τον αφησαμε να πιστευει οτι θα συνεχισει και του χρονου και φτασαμε στο σημειο να μαθει την συμφωνια με τον Λουτσεσκου απο αλλους?
Μηπως ο φοβος οτι μπορει να μην τα δωσει ολα για το κυπελο και την δευτερη θεση υπερισχυσε της ντομπροσυνης και του σεβασμου?
Γιατι το να λες, θα μιλησει ο Γκαρσια με τον Προεδρο και θα αποφασιστει το μέλλον, ενω εχεις ηδη υπογραψει με αλλον και εχεις γυρισμενο και το βιντεο της υποδοχης του, δεν ειναι και οτι πιο παντελονατο.
Εγω θα συμφωνήσω οτι ο Ιβαν ειχε καθε δικαιωμα να κρινει ανεπαρκη τον Παμπλο και να φερει οποιον αυτος κρινει καταλληλο.
Δεν εχουμε καταλαβει μαλλον πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπως αντιμετωπιζει τα στελεχη της ετσι αντιμετωπιζει και τους οπαδους.
Οπου συμφερει παει περιπατο και η ειλικρινεια και η ευθυτητα και τα παντελονια. Αλλα οταν εχεις τον κυριακο υπευθυνο επικοινωνιας αυτα θα εχεις. Μισα λογακια, παραμυθια και λογια του αερα.
Κάποιοι μπερδεύεστε, η πουστιά που παίχτηκε στον Πάμπλο δεν θα ήταν μικρότερη ακόμα κι αν έφερναν τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο να τον αντικαταστήσει.
Απλώς το ότι φέρνουν τον τεράστιο Λουτσέσκου, που έφυγε όπως έφυγε, να μη τα ξαναλέμε, και που το εκθαμβωτικό παλμαρέ του ΔΕΝ μπόρεσε να του εξασφαλίσει ούτε ΜΙΑ ικανοποιητική πρόταση από πρωτάθλημα ανώτερο της ξεπεσμένης μας λίγδας, ε, όσο να πεις το κάνει ακόμα χειρότερο.
Αλλά και να μην του έχει γίνει, δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.
- Sick Bastard
Μπα.Parolos έγραψε:
"Προφανώς δεν μας πέφτει λόγος ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και προφανώς δεν μπορούμε ως οπαδοί (μολονότι γίνεται πιο επιτυχημένα από τα κριτήρια επιλογής της παε, αποδεδειγμένα) να προκρίνουμε ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση, άλλωστε άλλους πληρώνει γι’ αυτό η παε, μας πέφτει όμως απόλυτος λόγος ο τρόπος της επιλογής και ο λόγος πίσω από αυτήν."
Τόσο απλά...
Δεν μας πέφτει λόγος ούτε για τον τρόπο επιλογής.
Ουτε φυσικά απόλυτος λόγος.
Μπορούμε να το σχολιάζουμε και είναι υγιές ως ένα σημείο αλλά βασικά όχι, δεν μας πέφτει λόγος.
- Sick Bastard
ε μα τον ΠΑΟΚ δηλαδή!JohnDag έγραψε:Έχω αποφασίσει να είμαι ιδιαίτερα φειδωλός για το συγκεκριμένο θέμα άσχετα με το ποια είναι η γνώμη μου.
Φτάνει.
- Sick Bastard
prist64 έγραψε:η λειτουργια της ασπιδας Γκαρσια εκανε την δουλεια της και με το παραπανω
οποτε τι κανουμε?
απλά και ωραια
γιατι αν απο τον Μαρτιο που λεγεται οτι παρθηκε η αποφαση να αντικατασταθει ο Γκαρσια
και γινοταν βολιδοσκοπησεις,κατι δεν παει καλα με τους αποφασιζοντες ή εστω τους προτεινοντες λυσεις
Ο Ιβαν αποφασίζει.
- alex ntepo
Έγραψα "ικανοποιητική πρόταση". Η λογική λοιπόν λέει ότι αν του είχε γίνει κάποια πρόταση που τον ικανοποιούσε (τόσο από φράγκα, όσο και συνολικά) προφανώς θα την είχε επιλέξει.praman έγραψε:Που το ξέρεις ότι δεν του έχει γίνει πρόταση από ανώτερο πρωτάθλημα;alex ntepo έγραψε:Είμαι 42 χρονών. Δεν θυμάμαι να έχω απογοητευτεί περισσότερο από κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποτέ στο παρελθόν. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ άδειασμα, σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τοτέμ του ΠΑΟΚ.Gospi έγραψε:Να ρωτησω κατι τελευταιο εγω ο χαζος...
Αλλά και να μην του έχει γίνει, δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.
Εκτός αν, ο Λουτσέσκου που ξέρουμε, απέρριπτε μια ικανοποιητική πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα και στα φράγκα που θέλει, για να έρθει να παίζει στα χωράφια της ΣουπαΛίγδας, από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
-
Dimg4
Και ο κοσμος κρινει και συμφωνει η διαφωνει. Το αδικο τονιζουμε, οχι το αν θελει το καλο του ΠΑΟΚ ο Ιβαν.Sick Bastard έγραψε:prist64 έγραψε:η λειτουργια της ασπιδας Γκαρσια εκανε την δουλεια της και με το παραπανω
οποτε τι κανουμε?
απλά και ωραια
Ο Ιβαν αποφασίζει.
Αυτοι που ικανοποιηθηκαν επειδη το προβλημα τους ηταν ο Γκαρσια φαινονται απο χιλιομετρα εδω μεσα.
Τους χαλασε τα σχεδια ο Παμπλο και τον πεταξαν σαν σκουπιδι.
δεν καταλαβες τι θελω να πω, ισως δεν το εγραψα σωσταgeorge188 έγραψε:Σόρρυ δηλαδή δεν μας κάνει ο μοναδικός προπονητής που μας έφερε νταμπλ; Δηλαδή ρε παιδιά πόση απαξίωση στον άνθρωπο? ο οποίος δεν δέχτηκε απλά επιθέσεις αλλά πόλεμο και όμως ήταν στη πρώτη γραμμή υπενθυμίζοντας στους κλέφτες ότι είναι κλέφτες κάθε φοράprist64 έγραψε:η λειτουργια της ασπιδας Γκαρσια εκανε την δουλεια της και με το παραπανω
οποτε τι κανουμε?
απλά και ωραια
οταν εφυγε ο Φερέιρα,δεν μπορουσαμε να φερουμε ενα εμπειρο-καταξιωμενο προπονητη?
σαφως και θα μπορουσαμε,προτιμηθηκε ομως (συμφωνα με τα λεγομενα της ανακοινωσης Σαββιδη
ο απειρος-ανεπαρκης Γκαρσια,υπονομευοντας την τρεχουσα αγωνιστικη περιοδο
γιατι (λεω εγω) θα λειτουργουσε σαν ασπιδα προς τους εχοντες και κατεχοντες οφίτσια
λογω της συμπαθειας προς το προσωπο του Γκαρσια
οταν παρθηκε η αποφαση να αντικατασταθει ο Γκαρσια
εγω μπορει και να τον αντικαταστουσα αμεσα,λογω της εικονας που ειχε η ομαδα
δεν υπηρχαν αξιολογοι εμπειροι με ικανο βιογραφικο,να αναλαβουν την ομαδα
σαφως και υπηρχαν,αλλά ο προπονητης των δυο νταμπλ θα λειτουργουσε και παλι σαν ασπιδα
στις οποιες δυσαρεστες αντιδρασεις θα υπηρχαν,λογω της συμπαθειας που υπαρχει στους οπαδους της ομαδας
σαφως και μου κανει ο Λουτσεσκου σαν προπονητης,εναντι καποιου αλλου που θα εχανε την μιση χρονια
μεχρι να παρει χαμπαρι για το τι γινεται στην Ελληνικη πραγματικοτητα
γι αυτο και θα τον στηριξω και θα περιμενω να φτιαξει την ομαδα που θελει ο ιδιος
και ευχομαι να μην υπαρχουν οι παρεμβολες στο εργο του,που τον οδηγησαν στην πορτα της εξοδου πριν δυο χρονια
γιατι δεν εφυγε για τα λεφτα,ή μονο για τα λεφτα