10. Thomas Murg
-
makispaspartou
Re: 10. Thomas Murg
Μπράβο στο παλικάρι , παίζει φέτος και για τα χρόνια που τζάμπα πληρωνόταν! Εννοείται δεν είναι για τον ΠΑΟΚ του Τσουλου ούτε για το δέκα που φοράει εδώ και τρία χρόνια .. Φέτος τον στηρίζουμε επειδή ο Λουτσεσκου τον έχει κάνει γρανάζι της ομάδας αλλά ελπίζω η λογική να επικρατήσει και να μας αποχαιρετίσει τροπαιούχος !
- abc_o_ karpouzas
alexgarcia6 έγραψε:Αν δεν κανω λαθος το γκολ ειναι το 0-2 στο ριεκα ΠΑΟΚ τον αυγουστο του 21abc_o_ karpouzas έγραψε:δεν θυμαμε με ποιον αντιπαλο παιζαμε.... τον πρωτο καιρο που ηρθε τι ΜΕ εκανε εντυπωση ..
αναμεταδωση σπυροπουλος ηταν μεσα και ο καγκαβα....
η μπαλα ηρθε παραλληλα στην γραμμη της μεγαλης με καλη δυναμη και αυτος απο δεξια του ηρθε στο καλο και χωρις να εχει ....καθαρο... μετωπο στην εστια το παστελωσε με τον τερματα αγαλμα....
το μιλαει το τοπι ...παιδια..
πιστευω οτι δεν τον εχουμε...δει...τοσο καιρο λογο συγκυριων..
σωστος....
Συγνώμη αλλά πιστεύεται ότι με 500 χιλ. θα βρούμε καλύτερο ?
Ο παίκτης σαν 10αρι αποδίδει πολύ καλύτερα και αυτό έκανε μπαμ από την 1η χρόνια που ήρθε.
Ο παίκτης σαν 10αρι αποδίδει πολύ καλύτερα και αυτό έκανε μπαμ από την 1η χρόνια που ήρθε.
- ΑποστόληςΑ
+1Rexaris έγραψε:Μου κάνει εντύπωση η ψυχραιμία του στα τελειώματα. Ψυχρός εκτέλεστης.
- navigator11
Το θεωρώ αρκετά απίθανο να μην ανανεώσει, αν συνεχίσει έτσι. Αν παραμένει ο κόουτς, αφού φαίνεται να έχει βρει το κουμπί του, θα τον θέλει για λύση από τον πάγκο. Και πώς να μην;
- ΑποστόληςΑ
Μόνο εμείς οι δύο τόσα χρόνια τον υπερασπιζόμασταν όταν όλο το φόρουμ τον έβριζε. Ακόμη και ο Μπαρκα.nunies4 έγραψε:Εγώ πάντα το ήξερα ότι είσαι παικταρας και ότι έπρεπε να έχεις το 10 στο σπίτι
-
makispaspartou
Φίλε να τον κρίνεις συνολικά.. Τι θα πει άλλος να αποδίδει καλύτερα; Ήρθε σαν αντικαταστάτης του Πελκα και ήταν για διώξιμο και για κλωτσιές μαζί. Φέτος προς τιμήν του παίζει σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή που φτιάχνει ο Λουτσεσκου. Δηλαδή ο Μουργκ ποιοτικά καθαρά σε ατομικό επίπεδο , από ποιον είναι καλύτερος; Εγώ προτιμώ Πελκινιο κι ας πάρει περισσότερα .
- ΑποστόληςΑ
Φέτος η απόδοσή του είναι 800Κ +.Ettien26 έγραψε:Συγνώμη αλλά πιστεύεται ότι με 500 χιλ. θα βρούμε καλύτερο ?
- navigator11
Πελκινιο του 1,3;; Ούτε έξω από την Τούμπα. Αν είναι να φύγει ο Αυστριακός, να αποκτηθεί ένας νεότερος ηλικιακά με προοπτική. Συνεχίζουμε να μην έχουμε λεφτά για πέταμα.
- Patricio_4
Για 3ο δεκάρι αξίζει τα 400χιλ. Αν είναι να πάμε με αυτόν δεύτερο θα παίζουμε μια ζωή κονφερενς ή θα τρώμε φάπες σαν τον βαζελο και τη κουλα στο γιουροπα. Υποτίθεται ο στόχος είναι πρωτάθλημα κάθε χρόνο, δηλαδή και champions league. Ε με τον Μουργκ δεν πάμε champions league όπως και να το κάνουμε.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει περισσότερα γκολ από κάποιους κύριους
Γκατσινοβιτσ, Τσουμπερ,Μπίελ, Σκάρπα , Μπερνάρ, Ντζουρισιτσ, κλπ, κλπ
Δείχνει να έχει κουμπώσει πολύ καλά με αυτό που παίζει η ομάδα και ο προπονητής μιλούσε πάντα με καλά λόγια για αυτόν ακόμα και όταν δεν ήταν στα πάνω του.
Γκατσινοβιτσ, Τσουμπερ,Μπίελ, Σκάρπα , Μπερνάρ, Ντζουρισιτσ, κλπ, κλπ
Δείχνει να έχει κουμπώσει πολύ καλά με αυτό που παίζει η ομάδα και ο προπονητής μιλούσε πάντα με καλά λόγια για αυτόν ακόμα και όταν δεν ήταν στα πάνω του.
Εγώ έφαγα μπαν για πάρτυ του ρε με τον aivas να επιμένει ότι ο παίκτης είναι παλτό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μόνο εμείς οι δύο τόσα χρόνια τον υπερασπιζόμασταν όταν όλο το φόρουμ τον έβριζε. Ακόμη και ο Μπαρκα.nunies4 έγραψε:Εγώ πάντα το ήξερα ότι είσαι παικταρας και ότι έπρεπε να έχεις το 10 στο σπίτι
.Γραψε εμείς οι τρείς.
Τόμας, φύγε να σωθείς...