Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
και εγω για οσασουνα ακουσα......αλλα πραγματικα να ερθει ο Λινο με τον Κοντρερας θα νιωσω καλα και για σαλπιγγιδη και ας λενε πολλοι εχω προσωπικα πολυ καλη γνωμη!!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!! ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!
tsaousila έγραψε:και εγω για οσασουνα ακουσα......αλλα πραγματικα να ερθει ο Λινο με τον Κοντρερας θα νιωσω καλα και για σαλπιγγιδη και ας λενε πολλοι εχω προσωπικα πολυ καλη γνωμη!!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!! ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!
Ο Κοντρερας? Σέβεται τη φανέλα?
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ToMousiTouCrespo
tsaousila έγραψε:και εγω για οσασουνα ακουσα......αλλα πραγματικα να ερθει ο Λινο με τον Κοντρερας θα νιωσω καλα και για σαλπιγγιδη και ας λενε πολλοι εχω προσωπικα πολυ καλη γνωμη!!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!! ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!
Συμπαίκτης του Πάμπλο σε Οσασούνα, γνώστης από Ελλάδα αλλά και ΠΑΟΚ είναι μόνο ένας και είναι και μορφάρα

- Amsterdamer_87
Να δουμε ΤΔ τον Σαλπι με τις τεραστιες παραστασεις και τι στον κοσμο...
Αγγλικα ξερει ? η θα του βαλουμε μεταφραστη ?
ΚαραΤρατζικ..
Αγγλικα ξερει ? η θα του βαλουμε μεταφραστη ?
ΚαραΤρατζικ..
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πιστεύετε ότι θα μπορούσε ο νέος Τ.Δ. να είναι ο Σάβο Μιλόσεβιτς, που υπήρξε συμπαίκτης του Πάμπλο στην Οσασούνα και από τις αρχές Σεπτέμβρη είναι ελεύθερος? Βέβαια στην Παρτιζάν Βελ. ήταν ο Head Coach, αλλά κάπου διάβασα τελευταία ότι επίκειται ν' αλλάξει ρόλο...
Μακάρι να ισχύει .

- Christaras
Υπάρχουν και αγγλικές ομάδες που δεν έχουν τεχνικούς διευθυντές και το απόλυτο κουμάντο κάνει ο προπονητής, απλά έχουν τρομερό τμήμα σκάουτινγκ!!!
Κατά τη γνώμη μου επειδή κουμάντο κάνουν σε όλο τον κόσμο οι μανατζαρέοι, θα πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να φεύγουν και λίγα χρήματα κάτω απο το τραπέζι σε αυτούς αν θέλουμε να κάνουμε σωστά ντήλ.
Και να σου φορτώσουν κανα σαπάκι θα τον σπρώξουν κάπου αλλού όπως γίνεται, όχι όπως με τα δικά μας σαπάκια που κάθονται στα συμβόλαια τους και δεν τους κοιτά κανείς τους πουθενάδες!!!
Κατά τη γνώμη μου επειδή κουμάντο κάνουν σε όλο τον κόσμο οι μανατζαρέοι, θα πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να φεύγουν και λίγα χρήματα κάτω απο το τραπέζι σε αυτούς αν θέλουμε να κάνουμε σωστά ντήλ.
Και να σου φορτώσουν κανα σαπάκι θα τον σπρώξουν κάπου αλλού όπως γίνεται, όχι όπως με τα δικά μας σαπάκια που κάθονται στα συμβόλαια τους και δεν τους κοιτά κανείς τους πουθενάδες!!!
- Amsterdamer_87
Οι μανατζαρεοι εχουν αναγκη τις ομαδες με χρημα και οχι οι ομαδες αυτους
Αυτοι καιγονται να σπρωξουν την πραματεια τους,απλη λογικη ειναι
Αν ξερεις να παιξεις το παιχνιδι σωστα,τους εχεις σαν γατακια
Τωρα αν βαζεις για ΤΔ ενα μανατζαιροπαιδι να κανει το παιχνιδι μ αυτους,λογικο ειναι να σε δαγκωνουν
Αυτοι καιγονται να σπρωξουν την πραματεια τους,απλη λογικη ειναι
Αν ξερεις να παιξεις το παιχνιδι σωστα,τους εχεις σαν γατακια
Τωρα αν βαζεις για ΤΔ ενα μανατζαιροπαιδι να κανει το παιχνιδι μ αυτους,λογικο ειναι να σε δαγκωνουν
θα παιξει κομβικο ρολο ο Κονσεισαο στις μεταγραφες οποτε μην μασατε θα γινει καλη δουλεια!!!
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Να συνοψίσω: Lino, Contreras, Bizera, Conseicao κλπ. Όλοι για μας θα δουλεύουνε. Το θέμα είναι να δουλεύει για τον ΠΑΟΚ και ο Α.Δ. και οι λοιποί γραφειάδες της ΠΑΕ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε Tsaousila με όλο τον σεβασμό
Πριν κάνα 2 βδομάδες μας έλεγες για Λίνο
Χτες μας έλεγες για Ισπανό επιλογή Πάμπλο και μετά για σχήμα Κοντρερας, Λίνο, Μπιζερα
Σήμερα λες για Κονσεισαο
Επειδη έχεις αποδείξει στο παρελθόν ότι όντως έχεις πληροφορίες και δεν μας κοροϊδεύεις, εξήγησε λίγο το ακριβώς παίζει;
Πριν κάνα 2 βδομάδες μας έλεγες για Λίνο
Χτες μας έλεγες για Ισπανό επιλογή Πάμπλο και μετά για σχήμα Κοντρερας, Λίνο, Μπιζερα
Σήμερα λες για Κονσεισαο
Επειδη έχεις αποδείξει στο παρελθόν ότι όντως έχεις πληροφορίες και δεν μας κοροϊδεύεις, εξήγησε λίγο το ακριβώς παίζει;
tsaousila έγραψε:θα παιξει κομβικο ρολο ο Κονσεισαο στις μεταγραφες οποτε μην μασατε θα γινει καλη δουλεια!!!
Αν ισχύει αυτό, η Πόρτο είναι μεγαλύτερο μπάχαλο από εμάς που κρατάμε στην καρέκλα του τεχνικό ιευθυντή που έχει υπογράψει με άλλη ομάδα.

- potamda
- Bet Guru 2023
Τέλος και επίσημα! Στο καλό Ολαφ...
Μακάρι να υπάρχει έτοιμος αντικατάστατης.
Μακάρι να υπάρχει έτοιμος αντικατάστατης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Παρ 26 Μαρ 2021, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.