Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Δεν έχω διαβάσει ποτέ αυτό το σάιτ που λέτε και δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστο. Πάντως ο Καμπορέ έχει όλο το πακέτο που ψάχνουμε: Είναι όνομα γνωστό, είναι πολύ καλός παίχτης, είναι στα 30, θέλει μεγάλο συμβόλαιο, είναι από Ρωσία μεριά και μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου. Και παπάς να είναι, είναι εντελώς προβλέψιμη περίπτωση παίχτη που θα ενδιαφερόμασταν, από τη στιγμή που ψάχνουμε 6άρι. Λογικά έχει κάνει και προετοιμασία. Οκ, ο Λουτσέσκου θέλει έναν παίχτη που οχταρίζει λίγο περισσότερο αλλά εντάξει, λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να έχει βγει απ την παε γιατί δεν το έχω δει σε άλλα σάιτ, γιατί τότε θα σκεφτόμουν ότι είναι μοχλός πίεσης προς τον Σουηδό.
Ισχυρίζονται ότι επικοινώνησαν με τον παίκτη πάντως.Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά του παίκτη, αυτό που μάθαμε είναι πως όντως εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά και έτσι πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.
Επίσης, με μία σκούπα όπως ο Καμπορέ πίσω ο Μαουρίσιο θα μπορεί να αλωνίζει ελεύθερος μπροστά και επιτέλους να δούμε από αυτόν αυτά που περιμένουμε.
- navigator11
Ο ντεσπε πριν κάτι σελίδες έκανε κάτι ... υπαινιγμούς σχετικά! Α λα μανιακός φάση είναι κι αυτό ρε τρολλόσκυλα;pilotos έγραψε:Πάντως αυτό το μερκατο, δείχνει πιο σοβαρό από άλλα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.
Ρε μπας κι έχουν κοριό;
SM-G965F

Πλάκα πλάκα η δυνατότητα μέσω sm, να επικοινωνείς με τον καθένα πλέον, είναι τόσο εύκολη που μπορεί ο καθένας να κάνει ρεπορτάζ κι ας μην είναι δημοσιογράφος.Hermann έγραψε:Ισχυρίζονται ότι επικοινώνησαν με τον παίκτη πάντως.Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά του παίκτη, αυτό που μάθαμε είναι πως όντως εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά και έτσι πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.
Επίσης, με μία σκούπα όπως ο Καμπορέ πίσω ο Μαουρίσιο θα μπορεί να αλωνίζει ελεύθερος μπροστά και επιτέλους να δούμε από αυτόν αυτά που περιμένουμε.
SM-G965F
Αυτοί οι αστείοι που τους δίνεται και σημασία τσιμπάνε από εδώ μέσα ονόματα και τα παρουσιάζουν για στόχους.
Άκου μίλησαν μαζί του,γελάνε και τα χαμομήλια
Γιατί υπάρχουν σοβαροί;obanebane έγραψε:Αυτοί οι αστείοι που τους δίνεται και σημασία τσιμπάνε από εδώ μέσα ονόματα και τα παρουσιάζουν για στόχους.
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Γαλλικό.tzoker έγραψε:Κουτί για τα γούστα του ΠΑΟΚΤΣΗ οπαδου ο Καμπορε.Μακαρι.
Εχει αραγε κοινοτικο διαβατήριο;
- Petros1988
Στο σημείο που χει φτάσει φέτος ο ΠΑΟΚτσης στα μεταγραφικά πιστεύει τα πάντα φίλε! Πες μου ένα ψέμα κάντε καμία μεταγραφή ρε αντε να ζωντανέψουν ξανά!
εγω τον πετρο περιμενω για ενημερωσηsourmenetes έγραψε:Και γω το πιστευω...joshua έγραψε:Πολυ χαλαρους μας βλεπω παντως ενω ο Γιωργης ουσιαστικα προανηγγειλε αφιξη παικτη.Αντε να παιρνει το φορουμ φωτια!!!
Για να δουμε...
Ας βαλει και κανα coming soon να το σιγουρεψουμε..:roll:

Απο το στορι στον ινστα πιστευετε οτι ανεφερεται σε παικτη η ειπωθηκε τπτ αλλο?
Εγώ νομίζω κάτι αλλο εννοεί
Ίσως για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα του.
Ίσως για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα του.
-
- Επικοινωνία:
Και για στόπερ άλλο περιέγραφε κι άλλο ήρθε!Hermann έγραψε:Απλώς για τον Καμπορέ τον οποίο θέλω με χίλια έχω μια απορία ρε παιδιά. Δεν είναι αυτό που έλεγε ότι θα φέρει ο Ράζβαν. Νομίζω ότι ο παίκτης είναι καθαρό αμυντικό χαφ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αυτος ο Καμπορε μαλιστα!
Ανθρωποφαγος πορτιερης!
Μακαρι να ισχυει
Ανθρωποφαγος πορτιερης!
Μακαρι να ισχυει