7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Στον άξονα και με έναν απλό κόφτη δίπλα του έδειξε πάντως εντελώς διαφορετική (πολύ καλή) εικόνα. Με έναν καλύτερο ακόμα κόφτη δίπλα του, αν δεν έχει τραυματισμούς, πιθανόν να μιλάμε για αποκάλυψη.
Οταν καποιοι γραφαμε οτι φυσικη του θεση ειναι το 8 επεφτε το κραξιμο βροχη απο καποιους...
Απορώ πραγματικά με ορισμένους εδώ μέσα....
Μιλάμε για παίκτη 28 χρονών που πιάνει τα γόνατά του μετά από κάθε σπρίντ. Χειρότερο αθλητή δεν εχω ξαναδει. Και περιμενετε τι ακριβως απ αυτόν τον τύπο δλδ?
Μιλάμε για παίκτη 28 χρονών που πιάνει τα γόνατά του μετά από κάθε σπρίντ. Χειρότερο αθλητή δεν εχω ξαναδει. Και περιμενετε τι ακριβως απ αυτόν τον τύπο δλδ?
- Μπαρκαρούτσος
Μιλάς για χθες ή γενικά;
Αν λες για χθες, σκέψου ότι οι παίκτες έχουν επιβαρυμένα κορμιά από την προετοιμασία, λογικό είναι να παίζουν στο 60%, μιας και είναι κουρασμένοι..
Αν λες για χθες, σκέψου ότι οι παίκτες έχουν επιβαρυμένα κορμιά από την προετοιμασία, λογικό είναι να παίζουν στο 60%, μιας και είναι κουρασμένοι..
- ΑποστόληςΑ
Ναι, είχαμε πει ότι πρέπει να δοκιμαστεί και στη θέση 8, που έχουμε πρόβλημα, καθώς διέθετε όλες τις προϋποθέσεις για τη θέση. Χθες έδειξε και δυναμισμό στο παιχνίδι του κάτι που δεν βλέπαμε συχνά.
μενει μεχρι να φυγει..
σχετικα με το αγωνιστικο, ο παιχτης απλα δεν εχει κουμπωσει στην ομαδα τα εχουμε χιλιοπεί, δε νομιζω οτι θα μεινει στο ροστερ μιας και ο ιδιος θελει να φυγει.
σχετικα με το αγωνιστικο, ο παιχτης απλα δεν εχει κουμπωσει στην ομαδα τα εχουμε χιλιοπεί, δε νομιζω οτι θα μεινει στο ροστερ μιας και ο ιδιος θελει να φυγει.
To οτι δειχνει ΟΚ εκει σε ενα φιλικο δεν ειναι εκπληξη με την ποιοτητα που ξερουμε πως εχει. Το θεμα ειναι τι γινεται στα δυσκολα και αυτο δεν ισχυει μονο για τον Ελ Καντουρι φυσικα.joshua έγραψε:Οταν καποιοι γραφαμε οτι φυσικη του θεση ειναι το 8 επεφτε το κραξιμο βροχη απο καποιους...
Για μενα δεν κανει εκει για τον ιδιο λογο που δεν κανουν και ολοι οι αλλοι σοφτ παικτες που ειχαμε στα χαφ, θα ειναι μια τεραστια αμυντικη τρυπα.
Καλα σε 4-4-2 η ακομα και σε 4-2-3-1 ,χωρις αμυντικο χαφ πισω του, δεν το συζηταμε ουτε για πλακα.
Εγω παντως ειδα οτι ειχε πολυ μεγαλη ορεξη και μου εκανε εντυπωση γιατι γενικα δεν ειναι και ο πιο ενθουσιωδης παικτης μας.
Εγώ εμπιστεύομαι τα μάτια μου. Εχτές είδα τον Καντουρί στον άξονα με έναν υποφερτό κόφτη δίπλα του σε ένα ματς 2-3 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και κόντρα σε ομάδα σαφώς πιο έτοιμη. Ο Καντουρί ήταν πάρα πολύ καλός, ακόμα και στα τρεξίματά του. Κοιτάζοντας και τις προηγούμενες χρονιές του βλέπω ότι σε τα παιχνίδια στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί στον άξονα (οχταρι ή δεκάρι) είναι αρκετά περισσότερα από εκείνα στα οποία έχει παίξει στα πλάγια. καταλαβαίνω ότι στον ΠΑΟΚ έπαιζε στα πλάγια επειδή έλειπε ο καλός (γρήγορος και με αντοχή) κόφτης. Η καλή του θέση, στον άξονα είναι. Πρέπει απλά να έχει κόφτη.
Nαι αλλα το προβλημα ειναι οτι δε μπορει ουτε σε 4-2-3-1 ουτε σε 4-4-2 ασχετα αν εχει κοφτη διπλα του. Ο Καντουρι εμενα μου δειχνει οτι σαν παικτης δε ΘΕΛΕΙ να παιξει σε θεση με τοσο ευθηνη οσο οι θεσεις του αξονα σε αυτους τους σχηματισμους. Αυτος ειναι για "οχταρι" αλλα σε εναν ελευθερο μεσοεπιθετικο ρολο. Ουτε "δεκαρι" γιατι κι αυτο υπονοει ευθηνες να κανεις παιχνιδι. Αρα μονο αν παιξεις κανα 4-3-3 που να εχει τετοιο ρολο.
Εγώ πάντως εχτές τον είδα να μπορεί, και όσο πιο καλός ο κόφτης (εχθές ήταν απλά ο Κάτσε) τόσο καλύτερα θα μπορεί. Ειδικά αν δίπλα ή πίσω από το φορ, παίζει παίκτης που μαρκάρει-πιέζει.CCCP έγραψε:Nαι αλλα το προβλημα ειναι οτι δε μπορει ουτε σε 4-2-3-1 ουτε σε 4-4-2 ασχετα αν εχει κοφτη διπλα του.
Και αρχίζω να πιστεύω ότι οι συχνοί τραυματισμοί του οφείλονταν ακριβώς στο ότι έπαιζε στη γραμμή αντί ως οχταροδέκαρο
Ο Παιχτης αυτην την στιγμη θελει να φυγει ή οχι. Εγω απορουσα γιατι δεν τον εβαζε 8αρι ο Luce νομιζω με augusto θα ειναι πολυ καλη δυαδα στο κεντρο σαν δευτερη λυση η για ματς Superleague. Βλεπει πολυ γηπεδο εχει καλες μεταβιβασεις νομιζω πως γιάυτον παιζει να αλλαξει η κατασταση με τον νεο προπονητη.