Petros1988 έγραψε:Ο παίκτης παίζει με τη ΣΑΛΚΕ κανονικά!Η πιο ακριβή μεταγραφή αν όντως ισχύει επι εποχή ΣΑΒΒΙΔΗ και η πιο ακρίβη μεταγραφη στην Ιστορία του ΠΑΟΚ?Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!2,2εκ Ε για έναν παίκτη!!!Αυτό άραγε εννοούσε ο Γιώργαρος προχθες!!!!
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
έλα μίλησαν οι δικοί μας στους Πολωνούς
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν το πιστεύω αυτό που ζωωωωωωωωωωωω
Dyrektor sportowy PAOK-u: Jest porozumienie z Legią. Czekamy na decyzję Prijovicia
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΙΧΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν το πιστεύω αυτό που ζωωωωωωωωωωωω
Dyrektor sportowy PAOK-u: Jest porozumienie z Legią. Czekamy na decyzję Prijovicia
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΙΧΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 13 Ιαν 2017, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άντε ας κάνω λίγη παρέα στον τζοσουα. Είσαι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη έχεις κάνει μεταγραφές που πέτυχαν το καλοκαίρι και ξέρεις εδώ και μήνες ότι θες 2-3 μεταγραφές για να ανέβεις επίπεδο και να χτυπήσεις κύπελλο (κυρίως) και να κανείς ότι μπορείς Europa. Και στην επίθεση εκεί πού έχεις το μεγαλύτερο πρόβλημα και θες κάποιον σίγουρο παίκτη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του ακούγονται 2 επιθετικοί μέτριοι (πιερος και ξερξης) και μένεις. Λες αποκλείεται κάτι καλύτερο θα φέρουν δε μπορεί! Και βγαίνει ότι τελικά πρώτος στόχος είναι ένας παίκτης πού στα 26 του έχει αλλάξει 11 ομάδες και κλαιν μαιν γκολ. Δηλαδή γελάει ο Μικου έλεος. Υπάρχουν πόσοι επιθετικοί εκεί έξω που μπορείς να φέρεις με ποσο πάνω από 1 μύριο πού μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.!
Ναι φυσικά και όλοι κρίνονται στο χορτάρι και μακάρι αν έρθει ο τύπος να μας βγει και να βαρεθούμε να μετράμε γκολ και φυσικά αν αρέσει στον Ιβιτς η γνώμη μου περισσεύει αλλά εντάξει.....
Ναι φυσικά και όλοι κρίνονται στο χορτάρι και μακάρι αν έρθει ο τύπος να μας βγει και να βαρεθούμε να μετράμε γκολ και φυσικά αν αρέσει στον Ιβιτς η γνώμη μου περισσεύει αλλά εντάξει.....
Mateusz Skwierawski @MSkwierawski 5 λεπτάΠριν από 5 λεπτά
Dyr sportowy PAOK-u potwierdza WP że kluby się porozumiały. Cena: mniej niż 2 mln euro. Decyzja należy do Prijovicia
μεταφραση Διευθυντής σπορ ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι WP σύλλογοι συμφώνησαν να. Τιμή: λιγότερο από 2 εκατομμύρια. Η απόφαση είναι Prijovicia
Dyr sportowy PAOK-u potwierdza WP że kluby się porozumiały. Cena: mniej niż 2 mln euro. Decyzja należy do Prijovicia
μεταφραση Διευθυντής σπορ ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι WP σύλλογοι συμφώνησαν να. Τιμή: λιγότερο από 2 εκατομμύρια. Η απόφαση είναι Prijovicia
- Petros1988
3εκ Ε δηλαδη?Πάο πάσω!obanebane έγραψε:Ειχε δωσει ο Μπατατουδης 1 δις δραχμες για τον Νουνιες.
- buffalobill4
και για μπρατιτς. χαφαροςobanebane έγραψε:Ειχε δωσει ο Μπατατουδης 1 δις δραχμες για τον Νουνιες.
- ΑποστόληςΑ
νομίζω ότι δεν συγκρίνονται.thanos-xanthi έγραψε:εγω παλι απο τους 2 σερβους προτιμω ενα κλικ τον Σκουλετιτς απο τον κοτσιδα
Εχει και το paokvoice να παιζει με τον πονο μου.Εχουμε λεει συμφωνησει και με Ρεν και με Βαλενθια για Ενρικε και Καρταμπια και διαλεγει ο Βλανταν.Παρτους και τους 2 και δεν θα πω τιποτα εγω παιρνω και δευτερο διαρκειας...
- buffalobill4
τι ειναι αυτο το οπλο. ω θεοιagios έγραψε:'Ετοιμο είναι το αγόρι έτοιμο....!!!!
το ΠΑΟΚvoice λεει οτι συμφωνησαμε και με Καρταμπια και με Πεδρο και αποφασιζουμε ποιον θα παρουμε
- buffalobill4
μη μου τ αλλαζετε τωρα. εχω ψηθει για το βραζιλιανο. αν θελετε και τους δυο οκ.gvpaok89 έγραψε:το ΠΑΟΚvoice λεει οτι συμφωνησαμε και με Καρταμπια και με Πεδρο και αποφασιζουμε ποιον θα παρουμε