Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγωθελω οι μετεγγραφες να ναι μέσο-επιθετικα
Ιδανικά φορακλα αλλα κ εξτρεμ βιερι

Οποίο κ να ρθει πρεπει να ναι πανω πανω ράφι αδιαπραγμάτευτα

Με όσα ξέρουμε απο Ίβιτς κ Μπακ θα παρουμε αν κ θα θελα να παιξει ο Χατζ

Οποτε αν χειμώνα φυγει ο τζαβε κ ο Χατζ παίρνεις Μπακ ( μ αρεσει ο Ρισβάνης απο ελλαδα)

Βιερι κ ταυτόχρονα απομάκρυνση τιαμ

Κ φορ μίνιμουμ εντ λοβού , ανσαριφαρντ η φορακλα μπεργκοειδες
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Φέρτε Κυριάκο Παπαδόπουλο τώρα ή το καλοκαίρι, να αποκτήσουμε τον ντόπιο ηγέτης μας.
Στη φάση που βρίσκεται ο παίκτης, δεν είναι απίθανο να δεχτεί.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ιδανικό θα Τανε

Κ παπ
Βιερι
Για φορ δεν εχω ιςως λουκας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Οι μεταγραφές τώρα είναι λίγο περίεργη κατάσταση.
Εκτός από την περίπτωση του επιθετικού που είναι επιβεβλημένη όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι λίγο περιεργες και θα φέρουν επιπλέον εξελίξεις.
Πχ αν φέρουμε εξτρέμ ο μυστα θα πάει τέταρτος ιεραρχικά στο ρόστερ.τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εξέλιξη του παίκτη?
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του περειρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πρεπει νε γίνουν κ αποχωρήσεις όπως ενΑ φορ συν τιαμ αν ερθει κ εξτρεμ

Εχουμε κ τους δανεικούς πχ κατσε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το δηλωσε ο Ιβιτς,καποιοι θα πανε δανεικοι για να παρουν παιχνιδια.
Ισως και να εχουμε εκπληξεις με παιχτες που δεν περιμενουμε.
Εαν ερθουν τρεις παιχτες για να μπουν στην 11αδα (οι δυο τουλαχιστον) ειναι πολυτελεια να εχεις παιχτες οπως ο Χαρισης η ο Μυστακιδης στην εξεδρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ilovegame27 έγραψε:Ο Αντελινο μένει ελεύθερος;
Πάντως και σαν δέκαρι παιζει αφού είναι όλ αραουντ παίχτης
Δεξί μπακ
Αριστερό μπακ
10ρι
Δεξί εξτρέμ
Αριστερό εξτρέμ
Παίζει 5 από τις 10 θέσεις. Μπορούσε να παίξει και φορ σε σύστημα 4-4-2, ή 3-5-2. Δεν ξέρω αν πλέον μπορεί. Πιθανόν να έχει χάσει σε εκρηκτικότητα, αλλά έχει κερδίσει σε μυαλό και σίγουρα παραμένει καλά γυμνασμένος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

slidar έγραψε:1)Σεντερ φορ
2)Δεξι εξτρεμ
3)Κεντρικο Χαφ
4)Σεντερ μπακ
+1
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

obanebane έγραψε:Το δηλωσε ο Ιβιτς,καποιοι θα πανε δανεικοι για να παρουν παιχνιδια.
Εαν ερθουν τρεις παιχτες για να μπουν στην 11αδα (οι δυο τουλαχιστον) ειναι πολυτελεια να εχεις παιχτες οπως ο Χαρισης η ο Μυστακιδης στην εξεδρα.
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά ποια πολυτελεια;
Και ποιος Μυστακιδης;

Όταν πλέον κανείς ομάδα πρωταθλήτρια τα """ταλέντα""" με πολλά εισαγωγικά είναι δεδομένο ότι θα κάτσουν και κερκιδα.

Ειδικα οι δυο αυτοί προσωπικά μ απογοητευουν γιατί παίζουν χωρίς μυαλό και ατσουμπαλα. Οπότε και λίγη κερκίδα δε κάνει κακό για να δουλέψουν σκληρά και απερίσκεπτα.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Νομιζω ότι πιο πολύ είναι το πως θα επενδυση η παε.Τωρα ενταξει στη τυχη ένα σεναριο θα πω,απλα για να δωσω μια ιδεα.Πχ με Μικου,Ματεους,Χατσεριδη και επιστροφή Ζαιρο,με κοστος 1 χαρτι περιπου,για ολους, θα ειμαστε πολυ καλα.Με τον Ιρανο της Ροστοφ με 4 χαρτια πχ είναι αλλιως.Τον Ιρανο πχ μπορεις να τον δωσεις αυριο με 8-10 ας πουμε χαρτια,αλλα και να χτισεις ομαδα πανω του.Με Μικου και Ματεους πληρωνεις και ότι παρεις,και μετα ξαναψαχνεις.Παντως το ότι θελουμε λιγους παιχτες,αλλα και ότι υπαρχει οικονομικη ανεση, βοηθαει πολύ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τους Τζιόλη και Χατζηισαΐα. Για τον πρώτο φαίνεται ότι μάλλον θα αποχωρήσει, όπως και ο Σκόνδρας. Ο Χατζη όμως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και είναι κρίμα να μην τον εκμεταλλευτούμε. Ο Τζαβέλλας να βρει ομάδα να μας δώσει λεφτά, αλλιώς να μείνει στην Κ20. Με κανένα τρόπο δεν θέλω να του πληρώσουμε μέρος του υπολοίπου συμβολαίου του και να φύγει, γιατί έτσι θα δικαιωθεί η στάση του. Ή θα μας φέρει λεφτά για να φύγει με μεταγραφή, ή θα θαφτεί αγωνιστικά.
Όσον αφορά στους άλλους, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να δοθούν δανεικοί παίκτες όπως:

1. Γιαννούλης
2. Δημητριάδης
3. Kace
4. Thiam (αποχώρηση)
5. Κοροβέσης
6. Κουλούρης
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:
obanebane έγραψε:Το δηλωσε ο Ιβιτς,καποιοι θα πανε δανεικοι για να παρουν παιχνιδια.
Και ποιος Μυστακιδης;

Όταν πλέον κανείς ομάδα πρωταθλήτρια τα """ταλέντα""" με πολλά εισαγωγικά είναι δεδομένο ότι θα κάτσουν και κερκιδα.

Ειδικα οι δυο αυτοί προσωπικά μ απογοητευουν γιατί παίζουν χωρίς μυαλό και ατσουμπαλα. Οπότε και λίγη κερκίδα δε κάνει κακό για να δουλέψουν σκληρά και απερίσκεπτα.
Μα αυτό που λες είναι λογικό
Σ ένα ταλέντο το μεγάλο του πρόβλημα είναι το μυαλό του και η απειρία του.Και τα δύο αυτά διορθώνονται με τα παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω τι θα γίνει με τους Τζιόλη και Χατζηισαΐα. Για τον πρώτο φαίνεται ότι μάλλον θα αποχωρήσει, όπως και ο Σκόνδρας. Ο Χατζη όμως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και είναι κρίμα να μην τον εκμεταλλευτούμε. Ο Τζαβέλλας να βρει ομάδα να μας δώσει λεφτά, αλλιώς να μείνει στην Κ20. Με κανένα τρόπο δεν θέλω να του πληρώσουμε μέρος του υπολοίπου συμβολαίου του και να φύγει, γιατί έτσι θα δικαιωθεί η στάση του. Ή θα μας φέρει λεφτά για να φύγει με μεταγραφή, ή θα θαφτεί αγωνιστικά.
Όσον αφορά στους άλλους, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να δοθούν δανεικοί παίκτες όπως:

1. Γιαννούλης
2. Δημητριάδης
3. Kace
4. Thiam (αποχώρηση)
5. Κοροβέσης
6. Κουλούρης
Δέκα χρόνια τωρα, από την έλευση μελισση μπαλαφα κλπ, στην καμπούρα μας "δουλευονται" ταλέντα.

Δεν είπα να τους πεταξουμε. Αλλά να μη στηριζόμαστε σ αυτούς.

Άσε που αν ποτέ ή ομάδα κάνει την πορεία που επιβαλλεται, θα αλλάξει ή ψυχολογία και δεν θα χειριζόμαστε τόσο να κερδίσουμε κωλοχανεια εντός κι εκτός τούμπας, άρα θα παίρνουν και περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να ξεκουραστούν βασικούς στα μικρά ματς
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:
Και ποιος Μυστακιδης;

Η εξεδρα δεν βοηθαει κανεναν,αν δεν χωρανε στον ΠΑΟΚ τωρα,τοτε πρεπει να πανε καπου να παιζουν.
Δε γινεται να εχουμε 30 παιχτες στην προπονηση,για πολλους και διαφορους λογους που ολοι ξερουμε,δε χρειαζεται τωρα να μπω σε αυτη τη διαδικασια και να γραφω.
Δανεικοι λοιπον,οσοι αξιζουν θα επιστρεψουν,οσοι δεν ας πανε στο καλο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δύσκολο παζλ οι μεταγραφές, ανακουφιστικές πάντως οι δηλώσεις Ίβιτς που υποδηλώνουν μία στοιχειώδη προεργασία.
Έχουμε και λέμε:
α) σέντερ φορ: και θέλουμε και θα πάρουμε, πιστεύω. Διαβάζω διάφορα για 2 και 3 μύρια που πρέπει να δοθούν και γελάω με την ψυχή μου, είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα θα πάρουμε.
β)σέντερ μπακ: είμαστε -1 σε αυτή τη θέση, αλλά το θεωρώ απίθανο να αποκτηθεί παίκτης εκεί. Μου μοιάζει λογική η απόψυξη του Χατζηψηλέα.
γ) αριστερό μπακ: συνεχίζω τον μοναχικό μου αγώνα που υποστηρίζει ότι πρέπει να αποκτηθεί ποιοτικός παίκτης εκεί. Ο Λέοβατς δεν μου πολυαρέσει, ενώ το να φορτωθεί με προσδοκίες ο πιτσιρικάς με δείγμα έναν αγώνα κυπέλλου με τον ουραγό της Φούτμπολ Λιγκ μου φαίνεται υπερβολικό.
δ) επιτελικός μέσος, 10άρι ας πούμε: αν ο Ίβιτς δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε Μπίσεσβαρ, είμαι βέβαιος ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης εκεί
ε)8 άρι: για να αποκτηθεί παίκτη εκεί, λογικά θα δοθεί δανεικός ο Χαρίσης και θα βλέπουμε πολύ λιγότερο τον Σάκχοφ εκεί. Για να πω την αμαρτία μου, δεν με χαλάει μία μεταγραφή σε αυτή τη θέση.
στ)6άρι: αν είναι να πάρουμε εκεί παίκτη, θα είναι για αναπληρωματικός και δεν βρίσκω λόγο να μην επωμιστεί αυτό τον ρόλο ο Κάτσε, αν και γενικά δεν νομίζω ότι είναι πλέον ευπρόσδεκτος στην ομάδα.
ζ)εξτρέμ: λογικά θα μας αποχαιρετήσει ο Τιάμ. Νομίζω οτι δεν θα αποκτηθεί παίκτης εκεί κι ότι θα βαδίσουμε με Μυστακίδη και Περέιρα ως αναπληρωματικούς εξτρέμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”