28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Μπράβο Ευγένιε. Το τιμάς το συμβόλαιό σου. Στο μεντάλιτι που λέει και ο Λούτσος δεν σε περνάει κανένας
Οτι θα ενιωθα τετοιο αγχος για παρτι σου οταν σε πατησε ο Ιγκλεσιας δεν το περιμενα παντως... 

- Παλαιολόγος
- PAOK_Antarctica
Ανεξάρτητα απο την απόδοση του, δύσκολα θα βρεθεί παιχνίδι που έδειξε αδιαφορία.
Στο τέλος του βίντεο δείτε το πάθος που βγάζει
https://www.instagram.com/p/BslqeqvAlID ... zmegjwz52p
Η ομάδα δεν είναι μόνο η 1,5 ώρα που βλέπουμε εμείς. Μέσα στην ομάδα μετράνε κι άλλα πράγματα, και σε αυτά ο συγκεκριμένος είναι άψογος σε όλα.
SM-G965F
https://www.instagram.com/p/BslqeqvAlID ... zmegjwz52p
Η ομάδα δεν είναι μόνο η 1,5 ώρα που βλέπουμε εμείς. Μέσα στην ομάδα μετράνε κι άλλα πράγματα, και σε αυτά ο συγκεκριμένος είναι άψογος σε όλα.
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτός ο κοπριτης ο Ιγκλέσιας τον χτύπησε άσχημα....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
Οντως εφαγε ασχημο χτυπημα και ομως συνεχισε.
Για μενα ειναι ενας παικτης τιμιος, που αυτο που μπορει στο παιζει καθε φορα
Για μενα ειναι ενας παικτης τιμιος, που αυτο που μπορει στο παιζει καθε φορα
εκτός από τίμιος είναι και πάντα στην ομάδα των νικητών στα διπλά στις προπονήσεις.
Καλά όχι πάντα, αλλά κατά κανόνα.
Δηλαδή νομίζω πάντα, απλά δεν το έχω τσεκάρει.
Καλά όχι πάντα, αλλά κατά κανόνα.
Δηλαδή νομίζω πάντα, απλά δεν το έχω τσεκάρει.
- ΑποστόληςΑ
Με μια 500άρα θα ήθελα να ανανεώσει. Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να κάνει μια εντυπωσιακή κίνηση, ή τρίπλα που να ξεσηκώσει τον κόσμο. Είναι low profile, αλλά αξιόπιστος. Ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν και θα στο δώσει.
Συμφωνω στα περι τιμιοτητας του παικτη. Μιλαει κυριως το συναισθημα οταν λεμε για ανανεωση του Σακχοφ. Γιατι καθαρα με τη λογικη ο ΠΑΟΚ θελει αναβαθμιση στη μεσαια γραμμη και οι πρώτοι υποψηφιοι για αποχωρηση ειναι ο Σακχοφ και μετα ο Κανιας.
Παντως η προσφορα του παικτη ειναι αδιαμφισβητητη. Πολλοι θα στενοχωρηθουν οταν φυγει (και εγω μαζι) αλλα πιστευω δε θα λειψει σε κανεναν.
Παντως η προσφορα του παικτη ειναι αδιαμφισβητητη. Πολλοι θα στενοχωρηθουν οταν φυγει (και εγω μαζι) αλλα πιστευω δε θα λειψει σε κανεναν.
- zarathustra79
Tο κακό είναι οτι πιάνει θέση ξένου. Δεν είναι κακός, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός, αλλά το να κρατά τη θέση ξένου παίκτης που παίζει δεύτερο ρόλο είναι πολυτέλεια...
ΘΑ συμφωνήσω με Ζαρατούστρα. Αν δεν έπιανε θέση ξένου, θα είχε ήδη ανανεώσει.
και χθες ήταν θετικότατος.
Για το πρόβλημα στο κέντρο χθες, η αιτία ήταν κυρίως η κακή απόδοση Πέλκα και οι ελλείψεις στη συνεργασία Ζαμπά-Μάτος.
και χθες ήταν θετικότατος.
Για το πρόβλημα στο κέντρο χθες, η αιτία ήταν κυρίως η κακή απόδοση Πέλκα και οι ελλείψεις στη συνεργασία Ζαμπά-Μάτος.