Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Mpoz »

Τραμπα με τον κατσε; :lol:
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Den Paizei Simera
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

john4serres έγραψε:και γιατι να μην μας δωσουν τον Μπόρχα Βαλέρο ? :nairepaok:
Έχουμε χαφ δεν θέλουμε....Ας δώσουν τον Rossi... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Γιατί τον Ρόσσι? Για να έχει μόνιμο... θαμώνα το ΑΧΕΠΑ? :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είδα σήμερα βιντεάκια αυτού του Βολφσβικεν. Συνήθως οι επιθετικοί όταν κάνουν βιντεάκια φαίνονται 10 φορές καλύτεροι από την πραγματικότητα. Αυτός μέχρι και στα βίντεο παλτουδιά μου κάνει, ειδικά στα λεφτά του. Καμία σχέση με Κλάους σε επίπεδο. Αν η ομάδα γίνει γρήγορη και παραγωγική, ο Κλάους φέτος αν παίξει στη θέση του θα κάνει 20+γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (40 παιχνίδια).

Υγ: Φλωράκος Ολλανδός με γκέι χαμόγελο δεν κάνει για ΠΑΟΚ ρε. Εμείς θέλουμε σοβαρά παλικάρια :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 14 Αύγ 2015, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κανεις πολυ μεγαλο λαθος να κρινεις τους παικτες βαση βιντεο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Από τι να κρίνω από το 1 γκολ σε πρέμιερ? Ή από τον τον όγκο του που γεμίζει την περιοχή. Πολύ λάιτ παίκτης. Μόνο για Πορτογαλία κάνει. Εξάλλου φόρουμ οπαδών είμαστε. Αν είχα μία ομάδα να με πληρώνει για ταξίδια σκάουτινγκ ίσως μιλούσα αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν θες να κρινεις παικτη τοτε κατσε και δες ολοκληρους αγωνες.
το να δεις κανα βιντεακι και να ανοιξεις και το μανατζερ να δεςι τα στατς του παικτη δεν ειναι και ο πιο σωστος τροπος

΄΄Πολύ λάιτ παίκτης. Μόνο για Πορτογαλία κάνει΄΄ σιγα το υπερπρωταθλημα της σουπερκλικ που θα το βαλουμε και πανω απο το πορτογαλεζικο΄΄

ο βονζιβινκελ της σπορτινγκ δεν ειναι απλα καλος παικτης ειναι χαρισματικος
το τι εκανε στο νησι ουτε που με νοιαζει ενω απ οτι εχω δει και στην σεν σουτιεν δεν ηταν κακος.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Παιδιά ο Μπορχα Βαλερο έχει συμβόλαιο 2.500.000€!
Για τον Nikolaj Jorgensen έχει ακουστεί κάτι η πόθος κάποιων
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε:στην σεν σουτιεν δεν ηταν κακος.
Στην Άστον Κιλοτα όμως κλαίνε ακόμα τα λεφτά τους

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:αν θες να κρινεις παικτη τοτε κατσε και δες ολοκληρους αγωνες.
το να δεις κανα βιντεακι και να ανοιξεις και το μανατζερ να δεςι τα στατς του παικτη δεν ειναι και ο πιο σωστος τροπος

΄΄Πολύ λάιτ παίκτης. Μόνο για Πορτογαλία κάνει΄΄ σιγα το υπερπρωταθλημα της σουπερκλικ που θα το βαλουμε και πανω απο το πορτογαλεζικο΄΄

ο βονζιβινκελ της σπορτινγκ δεν ειναι απλα καλος παικτης ειναι χαρισματικος
το τι εκανε στο νησι ουτε που με νοιαζει ενω απ οτι εχω δει και στην σεν σουτιεν δεν ηταν κακος.
Γνώμη σου. Έχεις δίκαιο ότι καλύτερα να δεις ολόκληρα παιχνίδια. Αυτό δεν είναι το δικό μου μεροκάματο. Τον βαρέθηκα από τα βίντεο των χάιλαιτ, σιγά μη δω αγώνα ολόκληρο - άσε που είναι δύσκολο να τους βρεις. Έχουμε Άρνεσεν και εμπιστεύομαι. Αν τον φέρει καλώς να έρθει. Η δική μου αίσθηση είναι παίκτης για 500,000 μισθό. Για 1,5 είναι αστεία περίπτωση, όταν υπάρχουν παίκτες επιπέδου Τζούτζακ στην αγορά.

υγ: Ποιος σου είπε ότι κρίνω από το μάνατζερ παίκτες? Μπορεί να με εξιτάρει το μάνατζερ να ψάξω ένα wonderkid και να δω βιντεάκια, αλλά με τίποτα δεν κρίνω από το μάνατζερ. Όπως έχω τονίσει σε ποστ μου μόνο τοπ παίκτες (word class) σκιαγραφούν σχετικά καλά. Τέτοια ποστ νιώθω ότι με μειώνουν και δεν είναι 1η φορά που μου το κάνεις φιλαράκι. Δηλαδή επειδή δε μου αρέσει ο παίκτης που εσύ γουστάρεις, θα μου πετάξεις πράγματα που δεν ισχύουν?

Edit: όταν έγραψα μόνο για Πορτογαλία πλέον κάνει ευνοούσα μια μικρή ομάδα σαν αυτή που πήγε ο Πέλκας. Ο πρωταθλητισμός θέλει @@δια, όχι νοοτροπίες Μάρτενς - Μαντούρους. Φυσικά σε ομάδες σαν τον Λεβαδειακό θα ήταν στους διακριθέντες. Ο παίκτης δεν είναι όπως πριν 3 χρόνια. Κάθε χρόνο και χειρότερος και κανείς δεν τον θέλει. Αν ήταν σε καλή κατάσταση, στην ηλικία που είναι θα έβρισκε ομάδα και δε θα παρακαλούσαν να τον ξεφορτωθούν. Η ελληνική λίγκα στο σύνολό της είναι πιο σκληρή από την Πορτογαλική (όχι πιο ποιοτική), οπότε σε ομάδα με την πίεση του ΠΑΟΚ δύσκολα. Γνώμη μου - δεν είπα είμαι αλάνθαστος.

Edit2: Αν ήταν καλός θα τον ήθελαν πίσω οι ΣΕν Ετιέν και η Σπόρτινγκ. Επειδή ακούγεται το αστείο ότι τις ρίχνει άκυρο, τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ δηλαδή? Μήπως του άρεσε πιο πολύ η Σουπερλίγδα? Ή μήπως οι ομάδες που αγωνίστηκε δανεικός του δίνουν τα μισά και ο Ολλανδός προτιμάει να κάτσει στο συμβόλαιό του και διαρρέει και καλά ότι δε θέλει αυτός να πάει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 14 Αύγ 2015, 15:08, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ντεβιτς παντως με μειον την ηλικια και την πιθανη κατασταση θα ηταν ταμαμ γιαυτο που θελουμε.Εγω παντως πιστευω οτι θα παμε σε αναλογη λυση με τις υπολοιπες μεταγραφες και για την θεση του επιθετικου,θα κραταγα μια πισινη για τον λετονο αν δεν ειχε διαρευσει και ο ΠΑΟΚ πως τον απερριψε,κατι που εγινε δηλωνοντας προφανως εκνευρισμο και απογοητευση Αρνεσεν για την σταση του,αρα καπως χλωμο να επιστρεψουμε σε αυτη τη λυση.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ilovegame27 έγραψε:Παιδιά ο Μπορχα Βαλερο έχει συμβόλαιο 2.500.000€!
Για τον Nikolaj Jorgensen έχει ακουστεί κάτι η πόθος κάποιων
Ανακάλυψη δική μου και θα παραμείνει απλά πόθος μου... :cry:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

O ντεβιτς δεν έχει ούτε συμμετοχή με την ρουμπιν φέτος δεκ τον φέρνουμε εδώ?ταμαμ θα ηταν
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

joshua έγραψε:Ο Ντεβιτς παντως με μειον την ηλικια και την πιθανη κατασταση θα ηταν ταμαμ γιαυτο που θελουμε.Εγω παντως πιστευω οτι θα παμε σε αναλογη λυση με τις υπολοιπες μεταγραφες και για την θεση του επιθετικου,θα κραταγα μια πισινη για τον λετονο αν δεν ειχε διαρευσει και ο ΠΑΟΚ πως τον απερριψε,κατι που εγινε δηλωνοντας προφανως εκνευρισμο και απογοητευση Αρνεσεν για την σταση του,αρα καπως χλωμο να επιστρεψουμε σε αυτη τη λυση.

Ναι ρε φιλε!Αυτο ακριβως σκεφτομουν...Ταμαμ ειναι..Παικταρα!Μαζι με Κατσερίντι Νομιζω ειναι οτι ακριβως ψαχνουμε σε αμυνα και επιθεση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”