Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gkey

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από gkey »

Αρχίζω να απογοητεύομαι με την όλη κατάσταση στον σύλλογο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σχετικά με το αν έχει δικαίωμα να παίξει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Olsen, στην περίπτωσδη που παίξει και με την Μάλμοε, το olapaok αναφέρει:
Αντίθετα, υπάρχει μία άλλη παράμετρος που παίζει ρόλο και επισημάνθηκε και σε ορισμένα δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου. Ποια είναι αυτή; Η παρουσία τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Μάλμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σύμφωνα με τον κανονισμό του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, αν ο ΌΛσεν αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο με την Μάλμε και στη συνέχεια πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, μέχρι να αποκλειστεί εντελώς από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση η σουηδική ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Με απλά λόγια, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τον Όλσεν στα παιχνίδια με τον Λοκομοτίβα ή την Μπρόουτον στον δεύτερο προκτιματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει η μεταγραφή να γίνει σχεδόν άμεσα έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθεί ο ο 25χρονος τερματοφύλακας στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς της Μάλμε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Θα έχει ενδιαφέρον σήμερα να δούμε αν ο Αρνεσεν θα ανακοινώσει
και την συνεργασία με Ραικοβιτς και Ολσον. Αυτό θα είναι και καθαρό
μυνημα ότι έναν έναν θα φέρει τους δικούς του παίκτες και θα φτιάξει
την ομάδα από την βάση της.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αν πχ. τον πάρει στην αποστολή και δεν παίξει θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με εμάς?
Ρωτάω γιατί αν ήμουν προπονητής της Malmo δεν νομίζω ότι θα ρίσκαρα το να βάλω βασικό ενός παίχτη -ειδικά τερματοφύλακα- που έχει υπογράψει σε μια άλλη ομάδα, γνωρίζει ότι αν παίξει αυτόματα χάνει το δικαίωμα να αγωνίζεται στο Europa με αυτή μέχρι να αποκλειστεί η πρώην ομάδα του.
Δεν θα ήμουν σίγουρος ρε παιδί μου αν θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του... :twisted:
Και -προσέξτε-... μιλάμε για τερματοφύλακα. Δηλαδή παίχτη που μπορεί εύκολα να διαμορφώσει αποτέλεσμα και δεν μπορείς απλά να τον βγάλεις ή να τον βάλεις αλλαγή. 8-)
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Έβλεπα χθες, το Κόπα Αμέρικα και ο Valdivia, έκανε ότι ήθελε.
Απίστευτος παίκτης, χρόνια τώρα. Σου δίνει μόνος του βαθμούς.
Αλλά δεν πρόκειται να έρθει, παρότι είναι ελεύθερος.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

paoktzis έγραψε:οποιος βλεπει copa america βλεπει εναν valdivia ονειρο.
10αρι παλιας κοπης με εκπληκτικες πασες
φερτε τον τωρα ειναι ελευθερος

Φίλε μου διαφωνώ. Μιλάς για έναν παίχτη στα 31 που δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη, που δεν μαρκάρει, που θα ναι καμένος από το Copa America και το πρωτάθλημά του, που δεν έχει δείξει ποτέ την παραμικρή διάθεση να παίξει στο ψηλότερο επίπεδο κι έχει βολευτεί στη Βραζιλία. Παίχτης που στο 60-70 γίνεται μόνιμα αλλαγή γιατί δεν δουλεύει ώστε να έχει φυσική κατάσταση. Κλασσικός νοτιοαμερικάνος δηλαδή, που ξέρει τόνους μπάλα αλλά ποτέ του δεν δούλεψε σοβαρά και δεν έχει ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ για κάτι περισσότερο. Είναι εντελώς εκτός πλάνου του νέου Π.Α.Ο.Κ. και δεν θα θελα στη νέα ομάδα που χτίζεται να δω κανέναν παίχτη αυτού του τύπου. Ούτε τέτοιας ηλικίας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GiorgosAtha έγραψε:Αν πχ. τον πάρει στην αποστολή και δεν παίξει θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με εμάς?
Δεν γνωρίζω αυτή τη λεπτομέρεια. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι κι αυτοί ξεκινούν τους Ευρωπαϊκούς τους αγώνες από τον δεύτερο γύρο, επομένως ο πρώτος τους αγώνας θα είναι 14/15 Ιουλίου. Μέχρι τότε αλίμονο αν δεν έχουμε καταλήξει.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

για την ωρα παντως δε βγαζει καμια μεταγραφικη ειδηση ο Φρανκ απο την παρουσιαση του..
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

thanos-xanthi έγραψε:για την ωρα παντως δε βγαζει καμια μεταγραφικη ειδηση ο Φρανκ απο την παρουσιαση του..
Ουτε προκειται να βγαλει μεταγραφικη ειδηση....φαγανε ακυρο τα αρδακια....τις ανακοινωσεις θα τις κανει ο ιδιος και απ'οτι καταλαβα οι παιχτες που θα ερθουν θα πρεπει να παιζουν για την ομαδα αλλιως δεν θα τους κλεινουμε...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

οι μεταγραφες διαρκουν μεχρι τελος Αυγουστου, και θα γινουν αν βρουμε τον καταλληλο και οχι απλα να λεμε οτι καναμε μεταγραφες....ειπε ο Αρνεσεν

ωχ Παναγια μου ας μας βοηθησει ο Θεος να βρουμε τους καταλληλους συντομα, πριν περασει ολο το καλοκαιρι!!!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο καημένος ο Αγγελίδης γι' αυτό μου φάνηκε κουρασμένος. Με παίρνει λέει τηλέφωνο και μου στέλνει μηνύματα ο Άρνεσεν ό,τι ώρα και να ναι.
Κανονικά θέλει ΖΒ πρόεδρο, να κλείσει και το κινητό, να χαλαρώσει λίγο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Athens έγραψε:οι μεταγραφες διαρκουν μεχρι τελος Αυγουστου, και θα γινουν αν βρουμε τον καταλληλο και οχι απλα να λεμε οτι καναμε μεταγραφες....ειπε ο Αρνεσεν

ωχ Παναγια μου ας μας βοηθησει ο Θεος να βρουμε τους καταλληλους συντομα, πριν περασει ολο το καλοκαιρι!!!
Γιατι στενοχωριεσαι?

Ετσι κι αλλοιως θα εισαι στην Θ7.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

prist64 έγραψε:
Athens έγραψε:οι μεταγραφες διαρκουν μεχρι τελος Αυγουστου, και θα γινουν αν βρουμε τον καταλληλο και οχι απλα να λεμε οτι καναμε μεταγραφες....ειπε ο Αρνεσεν

Γιατι στενοχωριεσαι?

σου ειπε κανεις οτι η 7 δεν στεναχωριεται?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Athens έγραψε:
prist64 έγραψε:

Γιατι στενοχωριεσαι?

σου ειπε κανεις οτι η 7 δεν στεναχωριεται?
και η 7 και η 8

γ@μω τον ολυμπιλαγο.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στην λίστα Άρνεσεν ο Ρούντνεβς!

Ένας απο τους ποδοσφαιριστές που απασχολεί τον Φρανκ Άρνεσεν είναι ο Αρτιόμς Ρούντνεβς.

Ο Λετονός επιθετικός του Αμβούργου είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Δανού και δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην λίστα του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Ο Άρνεσεν είχε πάρει τον 27χρονο επιθετικό απο την Λεχ Πόζναν το 2012-2013 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Την προηγούμενη περίοδο είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πολωνικού πρωταθλήματος!

Την πρώτη του χρονιά ενω ξεκίνησε βασικός ο Μάρκους Μπεργκ, τελικά αγωνίστηκε σε 34 ματς και σκόραρε δώδεκα φορές.

Την σεζόν 2013-2014 ο Ρούντνεβς αγωνίστηκε δανεικός στο Ανόβερο, παίζοντας σε 16 αγώνες και πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 21 ματς με την φανέλα του Αμβούργου, έβαλε ενα γκολ και έδωσε τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Λετονού λήγει σε έναν χρόνο αλλά το Αμβούργο τον παραχωρεί ακόμη και δανεικό, αφού θέλει να γλιτώσει τον ετήσιο μισθό του, που φτάνει τα 750.000 ευρώ ετησίως.

http://www.transfermarkt.de/artjoms-rud ... ler/103547
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”