αλλοι πουλανε και τους μενουν τεσσερις και εμεις παλευουμε κανα χρονο να φτιαξουμε τετραδα με μπακstelyk έγραψε:Ινσαρουαλδε απο καλοκαιρι μαλλον που τελειωνει και το συμβολαιο του. Η Σπαρτακ πουλησε τον Μποκεττι στη Μιλαν και εμεινε με 4 στοπερ.

αλλοι πουλανε και τους μενουν τεσσερις και εμεις παλευουμε κανα χρονο να φτιαξουμε τετραδα με μπακstelyk έγραψε:Ινσαρουαλδε απο καλοκαιρι μαλλον που τελειωνει και το συμβολαιο του. Η Σπαρτακ πουλησε τον Μποκεττι στη Μιλαν και εμεινε με 4 στοπερ.
sourmenetes έγραψε: Η προταση κατα πασα πιθανοτητα ειναι υπαρκτη.
Αυτο παντα δε λεει ομως κατι.
Ειχα πει και οταν ο αντελινο μιλησε για το οτι δεν εχει προταση απο τον ΠΑΟΚ και ειχα πει οτι ο αντελινο ειναι επαγγελματιας ,αρα το κασε του θελει να σηκωσει.
Ε και ? Εμεις ημασταν με ενα.stelyk έγραψε:Ινσαρουαλδε απο καλοκαιρι μαλλον που τελειωνει και το συμβολαιο του. Η Σπαρτακ πουλησε τον Μποκεττι στη Μιλαν και εμεινε με 4 στοπερ.
φυλακα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν ερθει καποια στιγμη ο κρουφ στον ΠΑΟΚ απο τους πρωτους που θα τον κραξουν θα εισαι εσυ,για αυτο μην πολυ παρακαλαςguardian4 έγραψε:σουρμε
Προφανως εσυ ξερεις και δεν μιλας οπως τοτε με ντεβιτς αρα πες τωρα ποιο ειναι το βελος?
μιλα τωρα!
εγω πιστευω να βαλουμε ορο στον βιερι
οτι αν δεν μπουμε ομιλους τσ.λ δικαιουται αν θελει να παει αλλου
δικαιο και για μας και για το παιδι
πεστε το στο Ζηση γιατι ειμαι σιγουρος οτι το σκεφτηκε
Ντεσπε, για Κρόυφ εκτος του οτι στην Κυπρο ειχε παρει κυπριακη ομαδα απο β κατηγορια, την ανεβασε, την επομενη χρονια τερματισε καπου στις πρωτες θεσεις, βγηκε ευρωπη μπηκε ομιλους γιουροπα λιγκ και εφερε χ μεσα στην σαλκε(απο κει ηταν που ρωτησα και εμαθα)
μετα πηγε μακαμπι που ειχε να παρει 30 χρονια πρωταθλημα και πηρε 3-4 σερι
επισης οπου πηγε σταζουν μελι για αυτον
τοσο στην Κυπρο οταν εφευγε οσο και με μακαπι οτσν ακουσαν οτι ισως φυγει(για μας) εκλαψαν με μαυρο δακρυ
δεν ξερω κατι αλλο αλλα εμενα μου αρκουν
κι εγω περιμενω
desperando έγραψε:ποια καθηστεριση ρε μαγκες?
δεν ειμαστε στην μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου που εχεις να κανεις με ελευθερους παικτες,ειμαστε στον ιανουαριο οπου οι πλειοψηφια των ποδοσφαιριστων εχει συμβολαια με αποτελεσμα τα πραγματα να ειναι πολυ πιο περιπλοκα.
μια παικτουρα υπηρχε χωρις συμβολαιο και την φεραμε απο αρχες ιανουαριου.
καποιοι νομιζετε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ρεαλ μαδριτης που θα κανει τις προσφορες του στους παικταραδες και αυτοι τρεχοντας θα ερθουν να υπογραψουν. και αν τυχων κανει νερα και η ομαδα τους δινουμε και μερικα εκατομμυρια και σε αυτους για να ξεμπερδεψουμε μια ωρα αρχυτερα.
δεν ειναι ετσι ομως τα πραγματα.
βεβαια οι τις ομαδας θα μπορουσαν να ικανοποιησουν την γκ@υλα σας για μεταγραφες φερνοντας στις αρχες του μηνα τρεις παικτες επιπεδου ουσερο και να σας το παιξουν οτι ειναι οργανωτικοι και οτι υπαρχει πλανο και σχεδειο.
αντι αυτου ομως οι της ομαδας για μενα φερθηκαν λεβεντικα και διαλεξαν τον δυσκολο δρομο,τον δρομο που εφερε εναν νομποα και τον δρομο που εφερε εναν κοστα (που δυστυχως οι περισσοτεροι δεν εχετε καταλαβει για το ποσο μεγαλη μεταγρραφη εκανε σημερα ο ΠΑΟΚ) και τον δρομο που πολυ πιθανο να φερει και εναν εξτρεμ επιπεδου των δυο προηγουμενων.
δυστυχως ομως εχουμε δηλητηριαστει τοσο πολυ τα τελευταια χρονια που ειμαστε ανικανοι να δουμε την πραγματικοτητα και να χαρουμε που η ομαδα μας εχει μεγαλωσει τοσο πολυ,αντιθετως το μονο που βγαζουμε προς τα εξω ειναι μιρλα,γκρινια,απογοητευση και αποχη απο το γηπεδο και απο το πλευρο της ομαδας
Να το παρουμε λιγο λογικα???obanebane έγραψε:sourmenetes έγραψε: Η προταση κατα πασα πιθανοτητα ειναι υπαρκτη.
Αυτο παντα δε λεει ομως κατι.
Ειχα πει και οταν ο αντελινο μιλησε για το οτι δεν εχει προταση απο τον ΠΑΟΚ και ειχα πει οτι ο αντελινο ειναι επαγγελματιας ,αρα το κασε του θελει να σηκωσει.
Προσεξε εγω δεν αμφισβητω την προταση τα χρηματα της προτασης αμφισβητω,εκτος αν υπαρχει ορος που να λεει οτι αυτα τα λεφτα στα δινω το καλοκαιρι αν και εφοσον μπω απευθειας στους ομιλους του τσ.λ
Ρε τα πουστογαυρακια. Αλλα αν γινοταν το αντιθετο θα ηταν πρωτο θεμα παντου! Για αυτο παρε ρε Ιβαν μια αθηναικη εφημεριδα και καλα αντικειμενικη. Παρε ενα Μακεδονια ΤV που παιζει σε ολη την Ελλαδα να λες ολη μερα "Χυλοπιτα στον γαυρο ο Κοστα"!!Σήμερα, απλά μάθατε πως ο Ρικάρντο Κόστα είναι εδώ στη Θεσσαλονίκη και μία ώρα μετά πως συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και υπογράφει αύριο αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις.
Από τις 17.00 ο Ρικάρντο Κόστα βρίσκεται στην Αθήνα και δεν μπαίνει στο αεροπλάνο γιατί έχει έγγραφη πρόταση από τον Ολυμπιακό πολύ μεγαλύτερη από τη δικιά μας.
Καμία ώρα μετά, διαπιστώνουμε πως αυτό που μας έλεγε η ΠΑΕ πως ο παίκτης πρέπει να μείνει απλά ελεύθερος από την ομάδα του για να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, είναι ψέμα. Εδώ, τίθεται και ένα θέμα εμπιστοσύνης για το οποίο ξεκάθαρη ευθύνη φέρει η ΠΑΕ.
Ο Πορτογάλος τελικά ήρθε στη Θεσσαλονίκη στις 20.00. Στο διάστημα 17.00 με 20.00 μας έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Είναι εδώ που θέλω να υπεραμυνθώ του εαυτού μας για τα όσα τραβάμε. Τι κάνεις εσύ; Το δημοσιοποιείς και μετά ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να μη μπορείς να βγεις για καφέ μετά ή κάνεις τον χαζό και περιμένεις κάνοντας όλες τις προσευχές που έχουν ανακαλυφθεί ανεξαρτήτου θρησκείας;
Εμείς κάναμε πάλι τους χαζούς μέχρι το θέμα να μην μπορεί να κρατηθεί. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το κάζο, απέκτησε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, όμως είναι σαφές πλέον πως έχουμε μπει στην εποχή της αντικατασκοπίας.
Ότι το θέλουμε το θέλουν, ότι θέλουν το θέλουμε. Αυτή τη φορά όμως, είδαν τη σκόνη μας. Αυτό που ήθελαν το πήραμε.
Παρασκήνιο είχε του Μπλάνκο, παρασκήνιο είχε πέρυσι του Μολό, παρασκήνιο είχε του Νέτο που θέλει ο Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ οφείλει πλέον να κινηθεί σύμφωνα και με τον οπαδικό εγωισμό. Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω; Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω.
Χαχα εδω ηθελα να σε φτασω. ΠΑΜΕ ΡΕ ΙΒΑΝ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣΣΣΣΣobanebane έγραψε:paoki1985 έγραψε: Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?
Αστο σηκωνω τα χερια ψηλα,μακαρι να ειναι αληθεια και να χαρουμε ολοι μαζι.