29.Róbert Mak
- ΑποστόληςΑ
- back in black
- PAOK_Antarctica
- navigator11
Re: 11.Róbert Mak
Είναι. Εριστικά σε κάποιες περιπτώσεις. Το θέμα είναι τουλάχιστον επαξιος αντικαταστάτης θα βρεθεί;
- painkiller4
Ακριβώς.!!! Και μετά άιντε στο καλό με την Εθνική σου!painkiller4 έγραψε:Δωστα ολα στο τελευταιο σου ματς και καρφωσε τους.
Πισω απο τις λεξεις του (εκπληξεις πριν το euro, δεν υπαρχει κατι καινουργιο αλλα μπορει να εχουμε αλλαγες) δεν αποκλειω και την ανανεωση συμβολαιου με αυξημενες αποδοχες.
Εγώ την αποκλείω τζελας,πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι.
Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα μας θα είναι την Κυριακή, είμαι σίγουρος πλέον.
Ελπίζω να πάρουμε όλα τα λεφτά της Ρήτρας,και αν θέλετε τη γνώμη μου ο παίχτης είναι τέτοιας αξίας που τα 4 μυρια ειναι λιγα και θα δοθούν εύκολα απο παραπανω απο μια ομάδες.
Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα μας θα είναι την Κυριακή, είμαι σίγουρος πλέον.
Ελπίζω να πάρουμε όλα τα λεφτά της Ρήτρας,και αν θέλετε τη γνώμη μου ο παίχτης είναι τέτοιας αξίας που τα 4 μυρια ειναι λιγα και θα δοθούν εύκολα απο παραπανω απο μια ομάδες.
- thanos-xanthi
σιγουρα κατι υπαρχει
νομιζω πριν το euro να παρουμε τα λεφτα της ρητρας οτι καλυτερο
αρκει να βρεθει ο καταλληλος αντικαταστατης
νομιζω πριν το euro να παρουμε τα λεφτα της ρητρας οτι καλυτερο
αρκει να βρεθει ο καταλληλος αντικαταστατης
μακαρι να τα παει καλα και να δοθουν τα λεφτα,μην ξεχναμε οτι για 5 πουλησαμε τον βιερινια οποτε 4 χαρτια δεν ειναι και λιγα.Αν με το καλο παρουμε και το εισητιριο για τσουλου ελπιζω να κανουμε μεταγραφες επιπεδου Λουκας,Στοχ οπως οταν ειχαμε παιξει με Σαλκε
Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει προσύμφωνο (ενήμερος ο Π.Α.Ο.Κ.) με 3 αλλά δεν με είπαν ομάδα...Φήμες μεν αλλά...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας φέρει 4 μύρια και στην ευχή της Παναγίας!
- sourmenetes
- Moderator
Και γω τα θεωρω λιγα τα 4εκ.€..obanebane έγραψε:Εγώ την αποκλείω τζελας,πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι.
Με 6-7 θα ημουν καλυμενος.
- navigator11
Εντάξει ρε παιδιά, ας μην υπερβάλουμε. Εκτιμώ πως 4 εκατομμύρια είναι ένα πολύ πολύ καλό ποσό. Μην παρασυρόμαστε από τις περιβοητες μετεγγραφές, που πετυχαίνει ο κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση!