Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Parolos »

Κανονικά η ομάδα θέλει ΚΑΙ κεντρικό αμυντικό.. και φάνηκε χθες..
Επίσης σίγουρα χρειαζόμαστε επιθετικό.
Αν έρθει κι ο Μάρτενς από τώρα νομίζω είμαστε καλά. Τουλάχιστον θα υπάρχουν οι βάσεις για μια νέα ομάδα το καλοκαίρι.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

desperando έγραψε:
speedy.g έγραψε:
Από αυτούς που έγραψες μόνο ο βίτορ είναι στόπερ. Οι υπόλοιποι παίζουν συγκυριακά.Επίσης με δεδομένο ότι ο αγαπητός μπαρμπα-λίνο κάποια στιγμή θα μας αφήσει και ο σπυρόπουλος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων δεν μπορώ να φανταστώ πως ο τζαβέλλας θα εξακολουθεί να λογίζεται ως στόπερ.Επομένως είτε πας το καλοκαίρι για αγορά ενός ακόμα αρ.μπακ είτε τα σπρώχνεις και αγοράζεις ένα σοβαρό και γρήγορο στόπερ προκειμένου να αφήσουμε τα πειράματα και να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε πιο κρίσιμα ματς.
αυτο πανε πες το στον χουμπ να δεις τι θα σου απαντησει.οπως επισης και οτι ο κιτσιου δεν ειναι μπακ αλλα χαφ
εμένα προσωπικά μου αρέσει σαν στόπερ ο κατσουράνης. Όμως είναι προφανές ότι παίζοντας στα χαφ είναι ότι καλύτερο έχουμε δημιουργικά. Κ εγώ θα χρησιμοποιούσα είτε αυτόν είτε τον ολλανδό πίσω ειδικά στην ελλάδα που θέλω παιχνίδι από την πίσω ζώνη.Προφανώς δεν θεωρώ λύση τον φυτανίδη και δεν είπα να κάνουμε μάγκα το σπανό. Ενα σοβαρό στόπερ θέλω για να μην τρώω γκολ στην πρώτη επίθεση που θα μου κάνει η κάθε ξάνθη.
black death

Δημοσίευση από black death »

Μιλάμε για μεταγραφική περίοδο χειμώνα και το οχτάρι είναι μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή απ' το σέντερ μπακ, πόσο μάλλον αν δεν έρθει τώρα ο Μάρτενς.
Η ομάδα δεν έχει παίχτη να ελέγξει το ρυθμό και να βγάλει τη μπάλα μπροστά ορθολογικά.
Χρειάζεται ποιότητα για να μην πάθουμε κάνα στραπάτσο στα πλέι οφ, που πέρσι το γλιτώσαμε στο τσακ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/sebas ... 52312.html

Ανενεργος φετος,καλες οι σχεσεις μας με γιουβε..βουρ :D
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Τον Τριάδη της Ξάνθης τον ανέφερε κανείς?Μόνο εγώ τρελάθηκα χθες μαζί του?Εξτρεμάκι γρήγορο 20 χρονών πάρα πολύ καλή τεχνική, καλούτσικη πάσα/σέντρα και χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια.

Καλησπερίζω το φόρουμ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αυτό που δε μπορώ με τίποτα να καταλάβω είναι η κουβέντα για τον λίνο. Το ίδιο είχε γίνει και το καλοκαίρι. Λόγω ηλικίας λένε πολλοί οτι δεν κάνει. Μα αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο! Ο λίνο ακόμη κ αν είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν πριν τρια χρόνια, εξακολουθεί να είναι δίνει περισσότερα από τις άλλες επιλογές (τζαβέλλα, σπυρόπουλο) γιαυτό και ακόμη και όταν δεν ξεκινά στην εντεκάδα, συνήθως μπαίνει έπειτα ως αλλαγή. Ας είναι 36 χρονών, που είναι το κακό μαυτό αφού παίζει σα να είναι 32;

Είναι η ακριβώς αντίθετη περίπτωση μαυτήν του γκαρσία και το αναφέρω αυτό διοτι είναι συνομήλικοι. Ο γκαρσία θεωρώ οτι είναι ο ποιοτικότερος παίκτης που έχω δει με τα μάτια μου να φορά τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, αλλά από πέρσι το καλοκαίρι δεν είδα τίποτα στο γήπεδο από αυτόν. Δε θύμιζε σε καμία περίπτωση τον γκαρσία που ήξερα.

Για μενα αν ο λίνο συνεχίσει σαυτό το επίπεδο θα προτιμούσα να παραμείνει και του χρόνου ως βασική επιλογή, κ ας είναι 37!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

zarathustra79 έγραψε:Αυτό που δε μπορώ με τίποτα να καταλάβω είναι η κουβέντα για τον λίνο. Το ίδιο είχε γίνει και το καλοκαίρι. Λόγω ηλικίας λένε πολλοί οτι δεν κάνει. Μα αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο! Ο λίνο ακόμη κ αν είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήταν πριν τρια χρόνια, εξακολουθεί να είναι δίνει περισσότερα από τις άλλες επιλογές (τζαβέλλα, σπυρόπουλο) γιαυτό και ακόμη και όταν δεν ξεκινά στην εντεκάδα, συνήθως μπαίνει έπειτα ως αλλαγή. Ας είναι 36 χρονών, που είναι το κακό μαυτό αφού παίζει σα να είναι 32;

Είναι η ακριβώς αντίθετη περίπτωση μαυτήν του γκαρσία και το αναφέρω αυτό διοτι είναι συνομήλικοι. Ο γκαρσία θεωρώ οτι είναι ο ποιοτικότερος παίκτης που έχω δει με τα μάτια μου να φορά τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, αλλά από πέρσι το καλοκαίρι δεν είδα τίποτα στο γήπεδο από αυτόν. Δε θύμιζε σε καμία περίπτωση τον γκαρσία που ήξερα.

Για μενα αν ο λίνο συνεχίσει σαυτό το επίπεδο θα προτιμούσα να παραμείνει και του χρόνου ως βασική επιλογή, κ ας είναι 37!
σε ματς με τετοιες ομαδες μπορει να παιξει.να σου θυμησω ομως οτι με τον γαυρο ο καμπελ τον εκανε.... και ολα τα γκολ τα φαγαμε απο κει!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Για τον 19χρονο Γούτα της Ξάνθης έχει κανείς άποψη; Δεν μπόρεσα να δω το χθεσινό μάτς και έτσι δεν έχω άποψη αν έπαιξε καλά μαζί μας. Είναι μέσα στους λίγους εξελίξιμους παίκτες της Super League που ανέφερα σε προηγούμενο τοστ ( http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 80#p778638 ) που θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον για μας. Έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια φέτος πλήν δύο.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dimit ... 91829.html
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Οχιιιιιιιι παντόφλας κ ο Martens...στο 24 λέει παίζει ρόλο αν θα έρθει τώρα κ η γυναίκα με τα παιδιά του!!!!! Την μαμησαμε.... Με sotiris ninis θα μείνουμε....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο Τριάδης είναι για ένα ημίχρονο και πολύ λέω. Προτιμώ Tagarades, που όμως πιάνει θέση ξένου.
black death

Δημοσίευση από black death »

Mpoz έγραψε: σε ματς με τετοιες ομαδες μπορει να παιξει.να σου θυμησω ομως οτι με τον γαυρο ο καμπελ τον εκανε.... και ολα τα γκολ τα φαγαμε απο κει!
Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να βρεις αριστερό μπακ με την ποιότητα του Λίνο που να είναι και βράχος αμυντικά;
Πραγματικά, τέτοιον παίχτη δεν έχουν ούτε τοπ Ευρωπαϊκές ομάδες.
Ας βρούμε έναν άλλον πιο αξιόπιστο για τα δύσκολα παιχνίδια ή ας παίζει ο Σκόνδρας και ο Σπυρόπουλος.

Πάντως, κακά τα ψέμματα, σε τέτοια ηλικία, κάποια στιγμή θα έρθει απότομα η πτώση του Λίνο, εκτός αν είναι όντως βιονικός.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αφήστε τα αυτά με σεντερ φορι τι γίνεται?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ο λίνο ποτέ δεν ήταν ο αδιαπέραστος ογκόλιθος στην άμυνα. Το ίδιο θα συνέβαινε με τον κάμπελ κ αν ήταν 5 χρόνια μικρότερος. Από εκεί και πέρα είναι ζήτημα για τον προπονητή θα βρεί τρόπο να καλύψει αυτήν την αδυναμία του. Από την άλλη στο ισοζύγιο μεταξύ των όσων δίνει στην ομάδα επιθετικά και όσων χάνει στην άμυνα, η ζυγαριά για μένα γέρνει κατά πολύ προς την πρώτη περίπτωση. Από την άλλη ακόμη κ έτσι όπως το λες, αν είναι ανεπαρκής για 3-4 παιχνίδια σε όλη τη σαιζόν, ας πάρουν έναν αριστεροπόδαρο σνάουτσνερ για να παίζει σαυτά τα παιχνίδια και να μείνει για τα υπόλοιπα 40 ο λίνο.

Δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό το πόιντ μου, αλλά το να λες εντάξει αρκετά έδωσε ο λίνο είναι το μισό γεγονός. Γιατί θα πρέπει να έρθει κάποιος καλύτερος του, το οποίο στην παρούσα φάση το βλέπω δύσκολο. Ακόμη κ ο τζαβέλας που αρχικά έμοιαζε ως ιδανικός αντικαταστάτης (λόγω του οτι είναι έλληνας και σε πολύ καλή ηλικία).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οσο περισσοτερο δεν ακουγεται τοσο περισσοτερο πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλη επιλογη
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

black death έγραψε:
Mpoz έγραψε: σε ματς με τετοιες ομαδες μπορει να παιξει.να σου θυμησω ομως οτι με τον γαυρο ο καμπελ τον εκανε.... και ολα τα γκολ τα φαγαμε απο κει!
Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να βρεις αριστερό μπακ με την ποιότητα του Λίνο που να είναι και βράχος αμυντικά;
Πραγματικά, τέτοιον παίχτη δεν έχουν ούτε τοπ Ευρωπαϊκές ομάδες.
Ας βρούμε έναν άλλον πιο αξιόπιστο για τα δύσκολα παιχνίδια ή ας παίζει ο Σκόνδρας και ο Σπυρόπουλος.

Πάντως, κακά τα ψέμματα, σε τέτοια ηλικία, κάποια στιγμή θα έρθει απότομα η πτώση του Λίνο, εκτός αν είναι όντως βιονικός.
δεν αμφισβητω την ποιοτητα του ακομα και σε αυτην την ηλικια,αλλα βραχος δεν ειναι.εχει καλα ανεβασματα παιζει εξυπνα,κανει καλες σεντρες αλλα ξεχνιετε και μπροστα.και ο μιτσελ το παρατηρησε αυτο και εβαλες ολους να πευτουν πανω του.τον καμπελ κιολας αμα του φυγει δεν τον πιανει..οποτε ετσι μας την εκανε την δουλεια.εξυπνη μεν.αλλα με τζαβε στην θεση του δεν θα ειχαμε φαει τοσα.μπορει να μην ειχαμε φαει καθολου κιολας!αλλα ηταν το χειροτερο παιχνιδι που εχω δει.ακομα και περσυ δεν μπορουσαν να μας νικησουν και μας νικαν τωρα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”