6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτό υποστήριζα και προσωπικά πριν κάνα τετράμηνο (να μείνει για καμιά 20αριά παιχνίδια την χρονιά δηλαδή) αδερφέ!!!

"On seconds thoughts" όμως διαπιστώνω, λόγω του βαρέως τύπου κορμιού του και της ηλικίας του, ότι, το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρει να διατηρηθεί σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα για να ανταπεξέλθει σε δύσκολους αγώνες με τόσα λίγα-αραιά παιχνίδια!!!

Ήταν κι αυτό κάτι που "βάρυνε" στο να οδηγηθώ στην παραπάνω τελική μου άποψη, όπως επίσης το ότι έχει δηλώσει πως θέλει να παίζει πάντα και το ότι γι αυτό που (θέλουμε να) προσφέρει είναι πλέον αρκετά "αλμυρός"... ;)

Υ.Γ. Την Μίλαν μην την συγκρίνεις με εμάς φίλε μου...Πετάει πολύ ψηλά το αεροπλάνο των αιματολογικών αυτομεταγγίσεων τους σε άτομα άνω των 33-34 χρόνων!!! :o Νέες ιατρικές-επιστημονικές συνταγές εδώ και τουλάχιστον 10-12 χρόνια!!! Εμείς εδώ ούτε μια θλάση δεν μπορούμε να αποθεραπεύσουμε καλά καλά!!! :oops:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σιγά την ηλικία ρε Γρηγόρη! Εδώ λέμε να φέρουμε 10ρι που θα είναι 30-32 ετών, δηλαδή ακριβώς στην ηλικία του Τζιόλη. 32 ήταν και ο Chori όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Δεν είναι η ηλικία το θέμα. Αν συνεχίζει να προπονείται σωστά ο Αλέξανδρος μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια δεν θα ξεπερνάει τους 30 αγώνες τη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Πόσες φορές στο παρελθόν θέλαμε να μείνει ένας παίχτης, διότι ήταν φιλότιμος, διότι ήταν αγαπητός, δεν είχε κάνει προβλήματα, για να μή πάει τζάμπα σε άλλη ομάδα κτλ.;
Πολλές. Και τι καταλάβαμε, τι κέρδος είχαμε;
Ρόστερ μεγάλο, υπερτιμημένο και πάει λέγοντας.
Ο Τζιώλης είναι καλός χρυσός, αλλά τέτοιοι είδους παίχτες(πολύ βαρύ κορμί), που μέχρι να γυρίσει 180 μοίρες του έχουν πάρει τη μπάλα εκατό φορές.
Η εξέλιξη του ποδοσφαίρου τον έχει προσπεράσει προ πολλού. Δεν θέλουμε τέτοιους παίχτες, αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο. Και ο Γκαρσία ήταν βαρύς, αλλά γύριζε επι τόπου και έκανε και κλειστές ντρίμπλες και απο το πουθενά τις πάσες ακριβείας, διαγώνιες, κάθετες κτλ.
Εγώ δεν θ'έλω τον Τζιώλη πλέον του χρόνου στην ομάδα.
Θέλω γρήγορη, τεχνική, νεανική ομάδα, που να πνίγει τον αντίπαλο και οχι να τρέμουμε κάθε φορά να φάμε αντεπίθεση, αν χάσει ο Τζιώλης(και ο κάθε Τζιώλης) τη μπάλα στο κέντρο.
Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό να παίρνει ο Τζιώλης τη μπάλα απο τον τερματά η τον σέντερμπακ και να παίζει παράλληλα και πίσω, διότι ακόμα και στο κοντρόλ του έφευγε η μπάλα ή δεν μπορούσε εγκαίρως να γυρίσει το κορμί του;
Και ο Κατσουράνης ήταν μεγάλος και αργός, αλλά ήταν ακριβώς το αντίθετο με τον Τζιώλη. Γρήγορα αντανακλαστικά, γύρισμα και δόσιμο της μπάλας δέκα φορές ποιο γρήγορα.
Λοιπόν κατα τη γνώμη μου; Ευχαριστούμε πολύ, μένεις στη καρδιά μας, και καλή τύχη όπου κι αν πας, όπως λέει και το τραγούδι.
:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτό ακριβώς που λέει ο rouki...
Υπό έναν όρο θα τον κράταγα... αν μείνει να δεχτεί να παίζει το πολύ 15-20 παιχνίδια την season. Να καταλάβει ότι θα θεωρείτε "υλικό για rotation" και δευτεροτρίτη επιλογή... καθώς και παίχτης που θα παίρνει χρόνο σε αγώνες ειδικών συνθηκών και περιπτώσεων.
Αλλιώς... καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

GiorgosAtha από οτι καταλαβαίνω το προπονητικό τημ μας μάλλον δε συμμερίζεται την άποψη σου και θα πρέπει μάλλον να το σεβαστείς αυτό.

Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε οτι η ταχύτητα στα πόδια δεν είναι το μόνο προσόν που θέλεις από ένα παίκτη στη θέση αυτή.

Αντιγράφω από το site της superleague:

ΧΑΡΙΣΗΣ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ: 78 πάσες(ΜΟ 7,1) - 30 κλεψίματα(ΜΟ 2,7) - 6 επεμβάσεις(ΜΟ 0,5) - 60 λάθη(ΜΟ 5,5)
ΤΣΙΜΙΡΟΤ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ: 155 πάσες(ΜΟ 14,1) - 57 κλεψίματα(ΜΟ 5,2) - 1 επεμβάσεις(ΜΟ 0,1) - 52 λάθη(ΜΟ 4,7)
ΚΑΤΣΕ ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ: 188 πάσες(ΜΟ 11,8) - 43 κλεψίματα(ΜΟ 2,7) - 3 επεμβάσεις(ΜΟ 0,2) - 60 λάθη(ΜΟ 3,8)
ΤΖΙΟΛΗΣ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ: 317 πάσες(ΜΟ 13,2) - 77 κλεψίματα(ΜΟ 3,2) - 42 επεμβάσεις(ΜΟ 1,75) -93 λάθη(ΜΟ 3,9)

Τα συμπεράσματα δικά σας...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

painkiller4 έγραψε:Πραγματικα ειμαι διφορουμενος και δε βγαζω ακρη μαζι του αλλα και γω εχω την την ιδια ταση να μεινει
Συμφωνω για 1 χρονο αν μεινει και για 15-20 (ειδικων συνθηκων)ματς οχι συνεχομενα,λογω βαρυ σκαριου και ηλικιας,παει στα 32.
Αν μπορει βεβαια να γινει τετοια συμφωνια απο μερους του(1 χρονος και οχι απαιτηση να παιζει σωνει και καλα παντου)βλεπε Γεναρης του 2014.
Ετσι θα χρειαστει πιστευω και θα βοηθησει πολυ,με την εμπειρια που εχει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά την ηλικία ρε Γρηγόρη! Εδώ λέμε να φέρουμε 10ρι που θα είναι 30-32 ετών, δηλαδή ακριβώς στην ηλικία του Τζιόλη. 32 ήταν και ο Chori όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Δεν είναι η ηλικία το θέμα. Αν συνεχίζει να προπονείται σωστά ο Αλέξανδρος μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια δεν θα ξεπερνάει τους 30 αγώνες τη σεζόν.
Ρε συ Απόστολε, ο Αλέξανδρος δεν είναι αγύμναστος, μιας και είναι πολύ καλός επαγγελματίας, υπόδειγμα τέτοιου τολμώ να πω!!! Δεν τον βοηθάει το σκαρί του όμως, μάλλον είναι και "βαρυκόκκαλος" τι να πω;;; Δείχνει πάντως πολύ επηρρεασμένος σε αντοχές-διάρκεια τα δύο τελευταία χρόνια, έτσι βλέπω προσωπικά δηλαδή και sorry, δίχως καμιά διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης!!!

Τελείως διαφορετικό το σκαρί του Τσόρι και φυσικά του 10αριού που (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) "ζήτησα" να φέρουμε στην ομάδα, με γνώμονα όμως και την πρόοδο (μη "κάψιμο"-απογοήτευση) του Πέλκα!!!

Εντελώς διαφορετικές φυσικά είναι και οι ταχυδυναμικές "απαιτήσεις" της θέσης "6" απ αυτής του "10", και με παραπάνω τρεξίματα, και με πολλά πεσίματα για κοψίματα και με περισσότερες "τράκες" με αντιπάλους!!!

Την άποψη μου γράφω-υποστηρίζω αδερφέ στο topic του παίχτη και προσπαθώ να την έχω όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένη, πάντα βέβαια με τα προσωπικά μου κριτήρια, δίχως ίχνος εμπάθειας ή μηδενισμού του Άλεξ... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και ποιον θα έχεις στη θέση του Τζιόλη; Ο μόνος που κάνει είναι ο Cimirot και με έναν παίκτη δεν βγαίνει η σεζόν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν παίξουμε 4-5-1 (4-2-3-1 όπως το λέτε συνήθως εσείς) συνδυαστικά οι "2" μπορούν να είναι: Τσίμιροτ-Χαρίσης ή Κάτσε-Χαρίσης ή Κάτσε-Σάμπο, ή Χαρίσης-Σάμπο, ή Τσίμιροτ-Σάμπο...Κάτσε-Τσίμιροτ σε πολύ ακραίες (λόγω ελλείψεως των άλλων 2 μόνο) περιπτώσεις γιατί και οι δύο είναι πολύ κοντοί...

Σε 3-5-2 ή 3-4-3 τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα βάζοντας μέσα δύο σκυλίσια τρεχαντήρια (π.χ. Λέοβατς και Κωνσταντινίδη) σαν μπακ χαφ να τους βοηθάνε και φυσικά ανεβάζοντας την άμυνα σου ψηλότερα και κολλώντας τους C.B. σου με τα αμυντικά χαφ κλείνοντας τους χώρους κυκλοφορίας του αντιπάλου...Τότε βέβαια χρειαζόμαστε την προσθήκη δύο πολύ γρήγορων κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ!!!

Υ.Γ. Προπονητής δεν είμαι βέβαια, αλλά κάπως έτσι θα το χειριζόμουν αν ήμουν... :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Επαναλαμβάνω: Χαφ που να μπορεί να πάρει τη μπάλα από τα στόπερς και να κάνει παιχνίδι είναι μόνον οι Τζιόλης και Cimirot. Αν δεν ανανεώσεις Τζιόλη θα πρέπει να ψάξει για άλλον, που θα είναι τρομερό ρίσκο και δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι θα βρεις με λιγότερα λεφτά.
Δεν χρειάζεται να το πολυκουράζουμε το θέμα. Για μένα η ανανέωσή του είναι μονόδρομος. Εκτός και αν έχουμε συμφωνήσει με χαφάρα τύπου Garcia, που όμως δεν το θεωρώ πιθανό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το τελειώνω κι εγώ εδώ, θυμίζοντας σου πόσες "μπάλες" περνούσαν απ τα πόδια του Σάμπο, ακόμα και προερχόμενες απ τα C.B., στους δύο αγώνες μας με την Τρνάβα... ;)

Κι ότι υπάρχουν και δύο μπακ απ όπως Άντονις και Δημητριάδης, τους οποίους ακόμα δεν έχουμε δει σε ποια θέση ακριβώς μπορούν να αποδώσουν περισσότερο!!!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο προπονητής μας θα ξέρει καλύτερα από εμάς, όποιος κι αν είναι!!! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Βαράτε όσο θέλετε
Προτιμώ τον "αργό" Τζιόλη, που θα στηρίξει με τον καλό χαρακτήρα και την εμπειρία του τη νεανική και γρήγορη ομάδα που θέλω να φτιάξω από τον χιλιολατρεμένο Γκαρσία
Άβαταρ μέλους
goran 64

:shock: :shock: :shock: :shock: ... :o :o :o :o ... :oops: :oops: :oops: :oops:

Και γιατί να σε βαρέσουμε ρε αδερφέ;;; Άποψη σου είναι και δικαιούσαι να την καταθέτεις ελεύθερα... :)
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

... ξέρεις ότι κάποιοι είναι αντικείμενα προσωπολατρείας
για μένα κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ και η αδυναμία μου είναι τα καλά παιδιά και το καλό κλίμα στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ελπίζω ότι είναι εμφανή τα προσωπικά μου πιστεύω μέσω του signature μου... ;)

Τώρα, τα καλά παιδιά ναι μεν, αλλά να μην γεμίσουμε κιόλας και καταντήσουμε..."Καλόγριες"... :P

Όλοι χρειάζονται όπως "υπογράφει" κι ο @ prist64!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 12:50, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”