Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από jibbie »

moican4 έγραψε:Γιατί φίλε την δουλειά που μπορεί να κάνει ο Στεφενς, άνετα την έκανε ο Μπόλονι και με πολύ λιγότερα και το απέδειξε κιόλας.
δε διαφωνω, ισα ισα. θα φευγε και ο Ζησης, σουπερ. δε τρελαθηκα κιολας για Στεφενς με τα χρηματα που ακουγονται.
barlow4 έγραψε:ρε μπας και εχει στραβωσει ο ποντιος με τη ρυθμιση των χρεων και κανει ναζια?
αντε βρε καιλη λιγο fluffing ναουμ μπας κ κλεισουμε κοουτς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παντως πήρε προπονητη ο ρουλης της καρδιάς μας
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Και επειδή έχω όρεξη :D την πάω την κουβέντα ένα βήμα παραπέρα.
Ο βάζελος πήρε προπονητή τον Αναστασίου, που γνωρίζει την ομάδα, γνωρίζει το πρωτάθλημα (όσο και αν έλειπε χρόνια στην Ολλανδία) και επιλέγει παίκτες ο ίδιος από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας που γνωρίζει με κλειστά μάτια.

Θέλω να πω δηλ, ότι ο προγραμματισμός που λέμε δεν θέλει και καμιά ιδιαίτερη σοφία, λογικός να είσαι και να ενεργείς σωστά.
ο βάζελος όπως δείχνουν τα πράγματα ενδεχομένως να έχει μικρά ποσοστά αποτυχίας στις μεταγραφές, γιατί τις κάνει νωρίς αφού έχει κατασταλάξει που θέλει να κινηθεί και ας μην έχει Ευρώπη για να καίγεται!
Σε αντίθεση με εμάς που η λέξη προγραμματισμός έχει ξεφτιλιστεί και οκ, ο Τσιστιακόφ έχει κάνει μια προεργασία για κάποιους παίκτες, με κάποιους άλλους έχει μιλήσει αλλά το τελικό οκ θα το δώσει ο προπονητής, μόνος του θα τους κλείσει?.

Όταν θα έρθει θα του πουν, υπάρχουν αυτοί υπόψιν σε ενδιαφέρει κάποιος και αν ναι ,τότε προχωράμε.....και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα... 8-)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

kataramenos5 έγραψε:
chrisg4 έγραψε: Το τι είχαν να ακούσουν Βρίζας και Ζαγορακης που φέρανε τον προπονητή του Πλατανια που η μονη του ουσιαστική επιτυχία στα 20 χρονια καριέρας ήταν ένα κύπελλο πριν 10 χρονια ούτε να το φανταστώ δε μπορώ :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλα είπαμε παοκτσακι ο Άγγελος, τσαμπουκάς ο Άγγελος οπότε όλα τα άλλα δε μετράνε.
Chris o μόνος λόγος για τον οποίο θέλω τον Άγγελο είναι για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του, ούτε για το ΠΑΟΚτσιδιλίκι του,ούτε για τον τσαμπουκά.Είχα την τύχη να είμαι με την Άρσεναλ στην 8 και κυριολεκτικά τρόμαξα όταν είδα εκείνη την ομάδα να κινείται στο γήπεδο.Ήταν σαν ζωντανός οργανισμός.Όλη η ομάδα προσανατολίζονταν προς την μπάλα με τους παίκτες να διατηρούν τις αποστάσεις λες και ήταν δεμένοι μεταξύ τους .Σαν τα ποδοσαφαιράκια ένα πράγμα.Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν "Ποσα θα φάμε σήμερα?".Κι όμως λίγα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ την πάτησε κυριολεκτικά.Την άρσεναλ που πήρε το νταμπλ εκείνη τη χρονιά.
Μιλάτε για βιογραφικά και τον απορρίπτεται.Τι παραπάνω κατάφεραν στην Ελλάδα η Σάντος ,Μπόλονι (όσο κι αν τους γουστάρω) και με τι παίκτες.Για τα 90' δε τον αλλάζω με τίποτα .Διαβάζει πάντα πολύ καλά τον αντίπαλο κι αν έχει μια αδυναμία θα τη βρεί.Οι ομάδες του έχουν καλή ανάπτυξη και παίρνει παντα το μέγιστο απ τους παίκτες του.Κι έχει το μάτι να καταλάβει το πρόβλημα και το θάρρος να το διορθώσει πολύ γρήγορα ακόμα και με 3 αλλαγές στο 30' πράγμα που δε το χουν Σαντος Λαζλο.Αν με ρωτάς προτιμώ ξένο (στυλ Στεφενς) αυτή τη στιγμή με μακροχρόνια προοπτική αλλα αυτό δε σημαίνει οτι ο Αγγελος δε μπορεί.Το πρόβλημα με τον Αγγελο αν έρθει θα είναι εξωαγωνιστικό - επικοινωνιακό.
Οσο γι αυτούς που λέν για πρωτάθλημα φέτος απλά ξεχάστε το.Πρώτα πρέπει να ΞΑΝΑγινουμε ομάδα και μετά.
Φέτος δε νομίζω να προλαβαίνουμε.Οπότε υπομονή.

xrisitsapa έγραψε:ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
Δυστυχώς έτσι είναι.
Φίλε δε διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λες. Απλά επειδή μιλάμε για προγραμματισμό και τριετίες και πρωταθλητισμό και αλλα τέτοια που για τον ΠΑΟΚ είναι εξωπραγματικά εγώ δε ξέρω Έλληνα προπονητή που να τα κατάφερε αυτά σε μεγάλη ομάδα. Και ποσο μάλλον ο Άγγελος που δε τα έχει κάνει ούτε καν σε μικρή ομάδα. Οποτε για πιο λόγο πρέπει εγώ να πιστέψω ότι θα τα κάνει αυτα τώρα?

Για τα παιχνίδια με Spartak , Arsenal και Atleticho και γενικά για τη πρώτη θητεία του Αγγέλου δε θα σου μιλήσω γιατί παρόλο που ήμουν κι εγώ μέσα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκείνη τη χρονια, ήμουν 17 χρόνον οποτε λίγο δύσκολο να έχω ποδοσφαιρικό κριτήριο. Στη δεύτερη θητεία του όμως εγώ δε θυμάμαι καμια τρελή μπάλα. Σφιχτοί πίσω και γιόμες μπροστά θυμάμαι. Επίσης αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι την αδυναμία του να διαβάζει τον αντίπαλο πριν το παιχνίδι. Συμφωνώ ότι στο 90λεπτό είναι σίγουρα ο καλύτερος που μπορείς να έχεις από Έλληνες και πολύ καλύτερος από πολλούς ξένους αλλα στη προετοιμασία της ομάδας υστερεί πάρα πολύ.

Εγώ ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω όλη αυτή τη πώρωση με τον Άγγελο και το ξαναλέω ότι είμαι 100% σίγουρος ότι όλοι αυτοί που σκίζονται για τον Άγγελο τώρα, αν δε δήλωνε παοκτσής θα ήταν οι πρώτοι που θα τον κράζανε. Και ειδικά όταν ακούω και διαβάζω άτομα, που όταν ήταν ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ τη τελευταία φορα ήταν πιτσιρικάδες όπως ήμουν εγώ το 97, να έχουν και άποψη για τις προπονητικές του ικανότητες εκεί είναι που με πιάνουν τα γέλια.

Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές. Κι εμενα η δικη μου είναι ότι κανένας Έλληνας προπονητής δεν έχει το επίπεδο και τις γνώσεις να κάτσει σε πάγκο μεγάλης ομάδας. Oλοι πάνω κάτω το ιδιο είναι και φαίνεται από τη πορεία που έχει ο καθένας τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Σάβ 08 Ιουν 2013, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

moican4 έγραψε:Γιατί φίλε την δουλειά που μπορεί να κάνει ο Στεφενς, άνετα την έκανε ο Μπόλονι και με πολύ λιγότερα και το απέδειξε κιόλας.
εκανε ο στεφενς δημοσιογραφος?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Kανεις δεν εχασε με μεγαλο τεχνικο...και θα πιεσει και αληθειες θα πει και σαπακια ΔΕΝ θα δεχτει.....μη δινουμε δικαιολογιες...Ο τεχνικος ειναι το α και το ω....ειδικα σε μια ομαδα που θα χτιστει απο το μηδεν...
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Φίλε δε διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λες. Απλά επειδή μιλάμε για προγραμματισμό και τριετίες και πρωταθλητισμό και αλλα τέτοια που για τον ΠΑΟΚ είναι εξωπραγματικά εγώ δε ξέρω Έλληνα προπονητή που να τα κατάφερε αυτά σε μεγάλη ομάδα. Και ποσο μάλλον ο Άγγελος που δε τα έχει κάνει ούτε καν σε μικρή ομάδα. Οποτε για πιο λόγο πρέπει εγώ να πιστέψω ότι θα τα κάνει αυτα τώρα?

Για τα παιχνίδια με Spartak , Arsenal και Atleticho και γενικά για τη πρώτη θητεία του Αγγέλου δε θα σου μιλήσω γιατί παρόλο που ήμουν κι εγώ μέσα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκείνη τη χρονια, ήμουν 17 χρόνον οποτε λίγο δύσκολο να έχω ποδοσφαιρικό κριτήριο. Στη δεύτερη θητεία του όμως εγώ δε θυμάμαι καμια τρελή μπάλα. Σφιχτοί πίσω και γιόμες μπροστά θυμάμαι. Επίσης αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι την αδυναμία του να διαβάζει τον αντίπαλο πριν το παιχνίδι. Σύμφωνο ότι στο 90λεπτό είναι σίγουρα ο καλύτερος που μπορείς να έχεις από Έλληνες και πολύ καλύτερος από πολλούς ξένους αλλα στη προετοιμασία της ομάδας υστερεί πάρα πολύ.

Εγώ ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω όλη αυτή τη πώρωση με τον Άγγελο και το ξαναλέω ότι είμαι 100% σίγουρος ότι όλοι αυτοί που σκίζονται για τον Άγγελο τώρα, αν δε δήλωνε παοκτσής θα ήταν οι πρώτοι που θα τον κράζανε. Και ειδικά όταν ακούω και διαβάζω άτομα, που όταν ήταν ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ τη τελευταία φορα ήταν πιτσιρικάδες όπως ήμουν εγώ το 97, να έχουν και άποψη για τις προπονητικές του ικανότητες εκεί είναι που με πιάνουν τα γέλια.

Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές. Κι εμενα η δικη μου είναι ότι κανένας Έλληνας προπονητής δεν έχει το επίπεδο και τις γνώσεις να κάτσει σε πάγκο μεγάλης ομάδας. Oλοι πάνω κάτω το ιδιο είναι και φαίνεται από τη πορεία που έχει ο καθένας τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα..
.[/quote]

Σεβαστό αυτό που λές για την άποψη σου. Εγώ διαφωνώ. Σας έχει πιάσει μια ξενομανία. Δικαιολογημένη από την μια. Γιατί οι Έλληνες είναι μπαγλαμάδες σε πολλά και κυρίως στον προγραμματισμό. Πέρα ότι είναι μανατζερ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα φράγκα. Όχι όμως ότι δεν έχουν ικανότητες. Για τον Άγγελο και αυτό που λές και είσαι 100% σίγουρος διαφωνώ κάθετα. Τον Άγγελο τον γουστάρω και τον γούσταρα σε όποια ομάδα και να πήγε γιατί έχει την μαγκιά να παίρνει το 200% απο τον κάθε παιχτη. Στην εθνική Κύπρου πήγε και είδαν τη πάει να πει νίκη. Κόντραραν στα ίσια την Ιταλια και διάφορες μεγάλες εθνικές ενώ δεν μπορούσαν να κερδίσουν τα νησιά Φεροες και τον Σαν μαρίνο. Στον βάζελο όταν πήγε έκανε περίπατο μέσα στο αμβούργο-που τότε το αμβούργο ήταν όπως είναι τώρα η ντορτμουντ. Δες κανένα βιντεάκι να δεις τι την έκανε. Δες και με την Γιούβε τι την έκανε. Δες μπάλα. Στον ΠΑΟΚ οταν ήρθε το 2003 διαφωνω΄ότι δεν έπαιξε μπάλα. Έπαιζες με ρόστερ άστα να πάνε ο καλυτερος ήταν ο Γ.Χ και ο οκκάς κι αυτοί απλήρωτοι. Μπες και δες μπάλα που έπαιζε. δες στη ριζούπολη το γιογιο που είχε κάνει τον γαβρο. Απλά λόγω υλικού δεν είχε την διάρκεια που θα ήθελε και ο ίδιος. Αλλά έπαιζε αυτοματοποιημένο ποδόσφαιρο. Πράγματα που είδαμε μετά επί Σαντος και επι Μπόλονι. Τώρα για το οτι σκυλιάζουμε να έρθει είναι ίσως γιατί θέλουμε να τον δούμε με υλικό πολύ καλύτερο από αυτό που δούλευε και με όλα πληρωμένα και νορμάλ. Αυτά. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ααα και για τα μείων του , ένα είναι ότι εμπιστεύεται λάθος άτομα και γι αυτό την πατάει.. τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο έγινε και πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Bert van Marwijk
Εικόνα
αυτός είναι /ήταν στην λίστα!;;;ρ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς, για να μη λέγονται ανακρίβειες, στη Ριζούπολη ο γαύρος είναι αυτός που μας είχε κάνει γιογιο, και ο Τοχούρογλου είχε πάθει αμόκ κι έπιανε τα πάντα εκείνο το βράδυ. Χωρίς αυτό να αποδεικνύει κάτι βέβαια.

ΑΠο την άλλη, και εστιάζοντας στο θέμα, προσωπικά θεωρώ οτι ΔΕΝ πρέπει να επιλέξουμε Άγγελο, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τον μισώ κι άλλα χαζά. Απλά θεωρώ οτι ΔΕΝ ξέρει να ΧΤΙΖΕΙ ομάδες με μέλλον και σταθερό προσανατολισμό. Είναι μεν άριστος στο να παίρνει αποτελέσματα και να διαχειρίζεται Live τους αγώνες, μα ΔΕΝ είναι αυτό που ψάχνουμε τώρα. Συμφωνούμε εδω;

Ο Άγγελος ούτε καν την περίοδο που ήταν στον ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίναμε τί σύστημα παίζει. Μπορεί και να τα απορρίπτει όλα αυτά. Εγώ όμως δεν τα απορρίπτω, και συνεπώς τάσσομαι ενάντια στην έλευσή του.
ΑΝ κάποιος μπορεί να μου φέρει κάποια παραδείγματα του πόσο καλή δουλειά ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ φεύγοντας απο κάποια ομάδα (όπως έκανε ο Σάντος στον ΠΑΟΚ που πολλοί τον κράζουνε δικαιολογημένα, αλλά η ομάδα έπαιζε με κλειστά ματια δύο χρόνια μετά τη φυγή του), είτε σε επίπεδο ανδρικής ομάδας ή σε υποδομές όπως πχ ο Μπόλονι, και μπορεί να αναθεωρήσω.
Κύριο χαρακτηριστικό του Άγγελου είναι πως όποτε ήρθε στον ΠΑΟΚ (ακόμα και τα καλά χρόνια του Μπατμαν), κουβαλούσε διάφορους περίεργους παμφθηνους μεν, άμπαλους δε, επειδή ήθελε να βγάλει ντε και καλά λαβράκι απο τα σπλάχνα της Ελληνικής επαρχίας. Ε δε γίνεται ετσι.

Το ξαναλέω, δεν τον μισώ, δεν θα πέθαινα απο στεναχώρια αν γυρνούσε. ΑΛλά δε μπορώ να δεχθώ το γεγονός οτι μου τον πλασάρετε ως ιδανική λύση.
Επίσης δεν μπορώ να διανοηθώ οτι πολλοί λένε : "Έλα μωρέ ποιά τριετία, φέρτε ένα καλούτσικο κοουτς, κάντε μεταγραφάρες και πάμε να το πάρουμε, σιγά τους αντιπάλους που έχουμε!"

Δηλαδή αυτό θέλουμε; Φάγαμε τόσα χρόνια για να γυρίσουμε στα ίδια; Δε χαμπαριάσαμε ακόμα οτι αυτή ακριβώς η αντίληψη μας έφαγε απο το 1980 και μετά; Τις μοναδικές φορές που ο ΠΑΟΚ έφερε καταξιωμένους προπονητές και τους άφησε να δουλέψουν, όλοι έτριβαν τα μάτια τους. Αυτό πως σας φαίνεται; Ψέματα είναι;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτοματισμούς ο ΠΑΟΚ του 97 που όλοι πέφτανε γύρο γύρο από το ημικύκλιο μήπως και βάλει κανένα φάουλ ο Φρατζέσκος και ο ΠΑΟΚ του 2003 που είχαμε βαρεθεί να μετράμε τις γιόμες του Βόκολου σε κάθε παιχνίδι.

Άντε να έρθει να τελειώνουμε γιατί όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνει το απωθημένο και βλέπω μέχρι να κλείσει τη καριέρα του να τον κάνουμε Μουρίνιο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν Rain ο επόμενος "μεγάλος" προπονητής δουλέψει 3 χρόνια χωρίς κιχ, εγώ θα εξαφανιστώ την ίδια ημέρα για πάντα...
Και σου βάζω και στοίχημα..
Φέρνεις τον Στέφενς π.χ για 3 χρόνια να σου κάνει ομάδα και του χρόνου βγαίνουμε 3η και 20 βαθμούς πίσω από τον γάβρο...
Πιστεύεις ότι ο κόσμος και μερικοί εξ αυτών από εδώ μέσα θα πούνε "τι κράζετε ρε , ομάδα χτίζουμε, υπομονή"..!!
Αν γίνει αυτό, αποβάλλομαι από μόνος μου...

Από τον αποκλεισμό της Ευρώπης θα κράζουνε για την κωλυσεργία της διοίκησης, για τις μεταγραφές για, για...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο κοσμος ειναι κοσμος και η διοικηση διοικηση ρε μαν..δεν ειναι δικαιολογιες αυτες. αν ειναι ετσι ας επενδυσει η ΠΑΕ σε νεες τεχνολογιες, π.χ. γυαλια virtual reality που σε κανουν να βλεπεις τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελονα (ειπαμε,για Πορτο υπαρχει το χορτο) και ας φερει κ τον Αλεφαντο μετα..

ΥΓ. αν και παλι θα βγουν καποιοι και θα κραζουν για τα γυαλια που τους εδωσαν στανταρακι
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

moican4 έγραψε:Αν Rain ο επόμενος "μεγάλος" προπονητής δουλέψει 3 χρόνια χωρίς κιχ, εγώ θα εξαφανιστώ την ίδια ημέρα για πάντα...
Και σου βάζω και στοίχημα..
Φέρνεις τον Στέφενς π.χ για 3 χρόνια να σου κάνει ομάδα και του χρόνου βγαίνουμε 3η και 20 βαθμούς πίσω από τον γάβρο...
Πιστεύεις ότι ο κόσμος και μερικοί εξ αυτών από εδώ μέσα θα πούνε "τι κράζετε ρε , ομάδα χτίζουμε, υπομονή"..!!
Αν γίνει αυτό, αποβάλλομαι από μόνος μου...

Από τον αποκλεισμό της Ευρώπης θα κράζουνε για την κωλυσεργία της διοίκησης, για τις μεταγραφές για, για...
Γιατί αν φέρουμε έναν μέτριο προπονητή τι ακριβώς από αυτά που λες θα αποφύγουμε? Δεν έχει λογική αυτό που λες. Ισα ισα αν φέρουμε έναν μεγάλο προπονητή μειώνονται και οι πιθανότητες να γίνουν όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Moican ρε συ κάνεις τρία λάθη :

α) Το τί θα πει ο κόσμος ΔΕΝ είναι κριτήριο για να αποφασίσουν του χρόνου να κρατήσουν ή οχι τον τότε προπονητή. Κριτήριο είναι αυτό που είχε ο Ζαγόρ την πρώτη χρονιά Σάντος (ΚΑΙ τη δεύτερη για όσους δε θυμούνται το κράξιμο που έπεφτε), που έλεγε οτι αυτός ο προπονητής δουλεύει σωστά και θα τον κρατήσω όσο και να χτυπιέστε. ΑΥΤΟ είναι το νόημα του να επισκέπτονται οι διοικητικοί παράγοντες την ομάδα εν ώρα προπόνησης!

β) Δεύτερον, ΔΕΝ βλέπω το λόγο να αποβληθείς ! :D

γ) Σε ο,τι αφορά τον αποκλεισμό απο την Ευρώπη, προσωπικά αν είχα την ευχέρεια θα ενημέρωνα τον κόσμο απο την προηγούμενη εβδομάδα, οτι κυνηγήσαμε να βγούμε πρώτοι ΚΑΘΑΡΑ για λόγους πρεστιζ, καθώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και να φέρουμε, ΟΠΟΤΕ και να τον φέρουμε, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ρόστερ (εντός του πλαισίου της λογικής, οχι με την αφρόκρεμα του πλανήτη) και να τον βάλουμε, να προκριθούμε στο CH.L.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”