World Cup 2010
Re: World Cup 2010
Καλα αυτή η Παραγουάη πόσο άμπαλη ομάδα μπορεί να είναι ;;;;;; Πονέσαν τα μάτια μου σήμερα απο αυτό το τραγικό ματς. Νομίζω οτι η Ελλάδα είναι Βραζιλία μπροστά στην Παραγουάη ........ Κι αυτή η ομάδα βγήκε δεύτερη στα προκριματικά της Ν. Αμερικής ;;;;;; Ευτυχώς που στον προημιτελικό οι Ισπανοί δεν θα χαριστούν και θα τους πετάξουν έξω ........
κακο ματς με συγκινησεις-οπως παντα-στα πεναλτυ...κερδισε ο πιο τυχερος...απιστευτες εικονες με τον σαμουραι που εχασε το πεναλτυ και τον προπονητη της παραγουαης να ξεσπαει σε λυγμους μετα την ενταση των πεναλτυ...κανεις δε θα το θυμαται το ματσακι το βραδυ αναμενουμε τα ωραια...μη φαμε ομως καμια σουπα στη μαπα και ξενερωσουμε...

PANZERόσκυλα ... όπου τις βρίσκετε βολικές τις τουλίπες ... WITH NO MERCYZorro4 έγραψε:Πάντως το σημερινό ματσάκι αν και 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση... ήταν πολύ πιο ευχάριστο, από το χθεσινό "τραγικό" ματς της Ολλανδίας με τη Σλοβακία.![]()
- PRAKTORINOS
[youtube]ttG8N852Jos[/youtube]Zorro4 έγραψε:Αρρώστια τα πέναλτυ ρε φούστη μου ...![]()
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ...![]()
Έχω ρίξει απίστευτο κλάμα με ΑΪΝΤΡΑΧΤ, ΜΠΑΓΕΡΝ & ΣΕΒΙΛΗ
Γαμιέται ο Χερνάντο Κορτέζ και η ομάδα του!
Πορτουγαλάου κλείσε τους το σπίτι λαίμαι!
Πορτουγαλάου κλείσε τους το σπίτι λαίμαι!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ο πολλα βαρυς κριστιανο πιο πολυ ωρα φτιαχνει τις καλτσες πεσμενος κατω παρα παιζει...καταστρεφει το παιχνιδι των πορτογαλων μονιμως ατομιστιες βαραει τα φαουλ απο 40 μετρα ενω 1 στα 10 παει εστια σουταρει με το αριστερο που το εχει για περπατημα μονο και ολο μλκς σε ολα τα παιχνιδια...μεγαλη ποδοσφαιρικη απατη ειναι δυνατον να παιζουν καρβαλιο αλβες και να ειναι ο κριστιανο αρχηγος???ελεοςςςςςςς
παμε ρε πορτογαλια αντε πεταξε τη μισητη ομαδα εκτος

παμε ρε πορτογαλια αντε πεταξε τη μισητη ομαδα εκτος
- ΑποστόληςΑ
Εκπληκτικό το γκολ των Ισπανών. Υπέροχη η συνεργασία Ινιέστα και Τσάβι, που τους θεωρώ ως τους κορυφαίους χαφ στον κόσμο.
Ο διαιτητής είναι απαράδεκτος. Όχι ότι ευνοεί κάποια ομάδα αλλά σφυρίζει τα μισά φάουλ και αφήνει το σκληρό παιχνίδι.
Ο διαιτητής είναι απαράδεκτος. Όχι ότι ευνοεί κάποια ομάδα αλλά σφυρίζει τα μισά φάουλ και αφήνει το σκληρό παιχνίδι.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ο Βιεϊρίνια μια χαρά χωρούσε σε αυτή την Πορτογαλία. Στη θέση του παίζει ένα κελέκι. άντε ξυπνήστε και εσείς!
αυτό το αντιποδόσφαιρο των ισπανών με τις 1000 πασίτσες το λεπτό είναι ότι χειρότερο και εκνευριστικό έχει να παρουσιάσει το μουντιάλ.
ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ισπανοί κάντε καμμιά τελική προσπάθεια γαμώ το κόμπλεξ σας! ποδόσφαιρο παίζουμε, όχι ποιος θα κρατήσει περισσότερο τη μπάλα!
έχω συφιλιαστεί άσχημα με αυτή την π@υτανομάδα! άει στο διάολο εσείς και το κωλοπρωτάθλημά σας το αχώνευτο!
αυτό το αντιποδόσφαιρο των ισπανών με τις 1000 πασίτσες το λεπτό είναι ότι χειρότερο και εκνευριστικό έχει να παρουσιάσει το μουντιάλ.
ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ισπανοί κάντε καμμιά τελική προσπάθεια γαμώ το κόμπλεξ σας! ποδόσφαιρο παίζουμε, όχι ποιος θα κρατήσει περισσότερο τη μπάλα!
έχω συφιλιαστεί άσχημα με αυτή την π@υτανομάδα! άει στο διάολο εσείς και το κωλοπρωτάθλημά σας το αχώνευτο!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
για οφσάιντ μου φαίνεται το γκολ των gay ισπανών. και αυτή η ταναπου η φίφα δεν δείχνει πολλά ριπλεύ, μια φορά και όποιος πρόλαβε!
Τουλάχιστον αυτός δεν τρώει μύξες!evans4 έγραψε:οποιος πιστευει οτι η αργεντινη θε περασει απο την μεγαλη γερμανια με αυτον τον προπονητη.... τι να πω....![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ Κερκυραίε χιούμορ κάνω.
Λοιπόν αυτή η Ισπανία αν είχε δύο καλούς επιθετικούς και όχι τον καλούτσικο Βίγιας και τον ανύπαρκτο Τόρες (η κριτική αφορά τη σημερινή τους απόδοση), θα ήταν η καλύτερη ομάδα του Μοντιάλ, μακράν των υπολοίπων.
Λοιπόν αυτή η Ισπανία αν είχε δύο καλούς επιθετικούς και όχι τον καλούτσικο Βίγιας και τον ανύπαρκτο Τόρες (η κριτική αφορά τη σημερινή τους απόδοση), θα ήταν η καλύτερη ομάδα του Μοντιάλ, μακράν των υπολοίπων.
Έπρεπε να περάσει σήμερα η Ισπανία και ο διαιτητής την πέρασε. 70-30 την έπαιξε.
Μέχρι στιγμής τα κοράκια είναι οι πρωταγωνιστές του μουντιάλ. Κρίμα.
Μέχρι στιγμής τα κοράκια είναι οι πρωταγωνιστές του μουντιάλ. Κρίμα.
- paok kerkyra
οπλαρχηγέ τους περιμένουμε με φόρα αφου ξεπεράσουμε το εμπόδιο των κόφι σόπςKolokotronis_4 έγραψε:ο Βιεϊρίνια μια χαρά χωρούσε σε αυτή την Πορτογαλία. Στη θέση του παίζει ένα κελέκι. άντε ξυπνήστε και εσείς!