Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
αυτός είναι ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ...
(αυτό πάει για κάποιους δικούς μας στα γύρω γύρω, να παίρνουν παραδείγματα)
με κόσμο, με χιλιόμετρα, με πολύ ΠΑΟΚ, με συνθήματα, με μεράκι, με με με...
(αυτό πάει για κάποιους δικούς μας στα γύρω γύρω, να παίρνουν παραδείγματα)
με κόσμο, με χιλιόμετρα, με πολύ ΠΑΟΚ, με συνθήματα, με μεράκι, με με με...
Άπειρα συγχαρητήρια στα παλικάρια της Μελβούρνης...Τους εύχομαι τον Σύνδεσμο να τον συνεχίσουν οι απόγονοι τους και να υπάρχει εκατονταετίες και χιλιετίες ακόμα, όσο δηλαδή θα υπάρχει Π.Α.Ο.Κ.!!!

Υπέροχοdanirifle έγραψε:[youtube]dK7jKYZMuCE[/youtube]
ανατριχίλα...
κεντρική?
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_NORTH_ARMY
- Dinos_Liverpool
Προς τον Palok, για το πρώτο του άρθρο στην κεντρική μας:
http://www.paokmania.gr/basket/evropi/9 ... rai-texnis
Εξαιρετική ανάλυση, με γλώσσα απίστευτη, έκφραση γλαφυρή... υψηλότατου επιπέδου. "Δημοτικιά", ακόμα-ακόμα και αργκό, καθαρεύουσα και εγγλέζικη ορολογία παντρεύονται περίφημα και μάς δίνουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα... Ότι καλύτερο και ωραιότερο έχει γραφτεί ποτέ, που αφορά σε ανάλυση αγώνα οποιουδήποτε αθλήματος στην Ελλάδα! Ανάλυση αγώνα, διάολε... που έγινε λογοτεχνικά 1000%, ρε πστ μου! Τι λεκτικό οπλοστάσιο είναι αυτό; Τι φαρέτρα, γμ τον μπελά μου, μέσα;
ΕΥΓΕ, ΡΕΕΕΕ! Να είσαι καλά, φίλε.
Εύχομαι να έχεις πάντα όρεξη και διάθεση για να ανοίγεις και λίγο τα μάτια σε όλους εμάς που δεν το ξέρουμε τόσο καλά το άθλημα αυτό, το οποίο εσύ κατέχεις άριστα.
Καλώς ήρθες, palok!
ΥΓ1. Με Palok, Outlaw και Ποντιάρα το site, ως προς την κεντρική ίδια αρθρογραφία του, παίζει πλέον σε άλλη κατηγορία!
ΥΓ2. Olivares, δεν είναι δυνατόν να σε ξεχάσουμε ποτέ, ΑΔΕΛΦΕ! Για σένα αυτή η αρθρογραφία που αφορά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, που τόσο αγαπούσες!
http://www.paokmania.gr/basket/evropi/9 ... rai-texnis
Εξαιρετική ανάλυση, με γλώσσα απίστευτη, έκφραση γλαφυρή... υψηλότατου επιπέδου. "Δημοτικιά", ακόμα-ακόμα και αργκό, καθαρεύουσα και εγγλέζικη ορολογία παντρεύονται περίφημα και μάς δίνουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα... Ότι καλύτερο και ωραιότερο έχει γραφτεί ποτέ, που αφορά σε ανάλυση αγώνα οποιουδήποτε αθλήματος στην Ελλάδα! Ανάλυση αγώνα, διάολε... που έγινε λογοτεχνικά 1000%, ρε πστ μου! Τι λεκτικό οπλοστάσιο είναι αυτό; Τι φαρέτρα, γμ τον μπελά μου, μέσα;
ΕΥΓΕ, ΡΕΕΕΕ! Να είσαι καλά, φίλε.
Εύχομαι να έχεις πάντα όρεξη και διάθεση για να ανοίγεις και λίγο τα μάτια σε όλους εμάς που δεν το ξέρουμε τόσο καλά το άθλημα αυτό, το οποίο εσύ κατέχεις άριστα.
Καλώς ήρθες, palok!
ΥΓ1. Με Palok, Outlaw και Ποντιάρα το site, ως προς την κεντρική ίδια αρθρογραφία του, παίζει πλέον σε άλλη κατηγορία!
ΥΓ2. Olivares, δεν είναι δυνατόν να σε ξεχάσουμε ποτέ, ΑΔΕΛΦΕ! Για σένα αυτή η αρθρογραφία που αφορά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, που τόσο αγαπούσες!
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Διαβαζα το αρθρο στην κεντρικη για την επιστροφη του Μασκοφορου στην κεντρικη(πως μεγαλωσαμε ολοι μας)
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9610 ... orou-video
και ξαφνικα το ματι μου κολλησε στην 1η φωτο,στον πιτσιρικά(τοτε) πισω απ το τυμπανο ,με το δικεφαλο στο στηθος(2ος απο δεξια).Σα γνωστη φυσιογνωμία το αλανι...
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9610 ... orou-video
και ξαφνικα το ματι μου κολλησε στην 1η φωτο,στον πιτσιρικά(τοτε) πισω απ το τυμπανο ,με το δικεφαλο στο στηθος(2ος απο δεξια).Σα γνωστη φυσιογνωμία το αλανι...

Κ Λ Α Ο Υ Σ λλλέέέμμμεεεεεεεε...Πάντα Π.Α.Ο.Κ. θα είναι...αφού...

- PAOK_NORTH_ARMY
Βλέπω σε κάθε αγώνα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ να εκφράζονται παράπονα μέσω της κεντρικής για τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες μας.
Μα δεν υπάρχει διαιτητής που θα μας άρεσε αφού όλοι είναι στο άρμα. Προς τι ο λόγος δηλαδή για τέτοια άρθρα. Για το ποιος είναι ο λιγότερο λιγδιάρης?
Να σας θυμίσω λίγο ποιοι είναι οι διαιτητές της λίγκας.
1)Σπάθας
2)Καλογερόπουλος
3)Θάνος
4)Παππάς
5)Τριτσώνης
6)Δελφάκης
7)Μήτσιος
8)Κομίνης
9)Κουκουλάκης
10)Βάτσιος
11)Μάνταλος
12)Βοσκάκης
13)Δημητρόπουλος
14)Αρετόπουλος
15)Γιάχος
16)Κύζας
17)Στυλιαράς
18)Παπαδόπουλος(νέο φυντάνι, το καμάρι της Μακεδονίας)
και ακόμα 8 (όλοι νέοι εκτός Σιδηρόπουλου).
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ Κ@ΡΓΙΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. ΕΝΑΝ!
ΥΓ: Το ξέρω ότι σας αηδίασα με τόση βρώμα μαζεμένη σε ένα ποστ. Ελπίζω να μη τρώτε, όταν το διαβάζετε.
Μα δεν υπάρχει διαιτητής που θα μας άρεσε αφού όλοι είναι στο άρμα. Προς τι ο λόγος δηλαδή για τέτοια άρθρα. Για το ποιος είναι ο λιγότερο λιγδιάρης?
Να σας θυμίσω λίγο ποιοι είναι οι διαιτητές της λίγκας.
1)Σπάθας
2)Καλογερόπουλος
3)Θάνος
4)Παππάς
5)Τριτσώνης
6)Δελφάκης
7)Μήτσιος
8)Κομίνης
9)Κουκουλάκης
10)Βάτσιος
11)Μάνταλος
12)Βοσκάκης
13)Δημητρόπουλος
14)Αρετόπουλος
15)Γιάχος
16)Κύζας
17)Στυλιαράς
18)Παπαδόπουλος(νέο φυντάνι, το καμάρι της Μακεδονίας)
και ακόμα 8 (όλοι νέοι εκτός Σιδηρόπουλου).
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ Κ@ΡΓΙΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. ΕΝΑΝ!
ΥΓ: Το ξέρω ότι σας αηδίασα με τόση βρώμα μαζεμένη σε ένα ποστ. Ελπίζω να μη τρώτε, όταν το διαβάζετε.

- PAOK_NORTH_ARMY
18--> γαύρος-Παναιτωλικός. Πολύ φρέσκο ματς δε χρειάζεται υπενθύμιση.
10--> ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Επίσης φρέσκο ματς. Σπόρια στον Πανιώνιο, μέσα στην Τούμπα, εντάξει δε πρόλαβε να φανερωθεί ακόμα, φετινός είναι.
8--> Αυτουνού το όνομα δεν εμπλέκεται στα στημένα?
13+17 δε μου θυμίζουν και μένα κάτι οπότε δεν έπρεπε να τους συμπεριλάβω αλλά ένας με πιο ισχυρή μνήμη ίσως θυμηθεί.
10--> ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Επίσης φρέσκο ματς. Σπόρια στον Πανιώνιο, μέσα στην Τούμπα, εντάξει δε πρόλαβε να φανερωθεί ακόμα, φετινός είναι.
8--> Αυτουνού το όνομα δεν εμπλέκεται στα στημένα?
13+17 δε μου θυμίζουν και μένα κάτι οπότε δεν έπρεπε να τους συμπεριλάβω αλλά ένας με πιο ισχυρή μνήμη ίσως θυμηθεί.
Πλάκα κάνετε με τον δημητροπουλο που δεν θυμάστε φαντάζομαι...
SM-G920F
SM-G920F