Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
ακόμα και αυτό να είναι, που σε εμένα φαίνεται σαν δημόσια κατάθεση προβληματισμών για το ΠΑΟΚμανια, που είναι το κακό?
Μπορεί όντως να ξεκίνησε ως κατάθεση προβληματισμών, αλλά στο τέλος νομίζω παίρνει μορφή κουτσομπολιού, του γιατί έφυγε ο τάδε ή ο δείνα.
Δεν το βρίσκω θεμιτό.
Δεν το βρίσκω θεμιτό.
εγώ το βλέπω περισσότερο σαν "υπήρχαν εδώ μέσα άτομα που ξημεροβραδιάζονταν, που είχαν κάποιες χιλιάδες posts με μηδενικό ποσοστό τρολαρισματος, και έφυγαν/μπαναρίστικαν και δεν ξαναπερασαν να πουν ενα γεια. γιατί??" εσυ δηλαδή σε μια παρέα αν κάποιος φύγει δεν θα αναρωτηθείς τί έγινε ρε παιδιά ο .... γιατί την κοπάνησε τί επαθε??? και θα έλεγα ότι είναι και θεμιτό να ενδιαφερθείς.
Όταν η παρέα είναι τόσο δημόσια και αποδεδειγμένα κάποιοι τρίτοι ενδιαφέρονται να την εκμεταλλευτούν, νομίζω πως είναι λάθος να γίνονται τέτοιες κουβέντες. Και στο κάτω κάτω δεν καταδίκασα και κανέναν. Γι αυτό έκανα ερώτηση.
Επιμένω λοιπόν πως είναι επίφοβες τέτοιες κουβέντες. Δεν είπα οτι απαγορεύονται.
Επιμένω λοιπόν πως είναι επίφοβες τέτοιες κουβέντες. Δεν είπα οτι απαγορεύονται.
δεν ειπα οτι ειπες οτι απαγορεύεται....κουβεντα καλοπροαιρετη κανουμε και προσπαθω να προσομοιωσω σαν να ειμασταν για ενα καφε...οσο δυσκολο και αν ειναι (οχι να πιουμε καφε να κανω την προσομοιωση
)

- kataramenos5
Χαλαρώστε ρε γιατί το βλέπω να κλειδώνει πάλι.Μια ερώτηση έκανα γιατι τον πεθύμησα τον μπαγάσα (κι ας διαφωνούσαμε συνήθως)
- Maximus
Πάντως ο rizla ξέρω που κρύβεται και δεν εχει εμφανιστεί σήμερα...
Στη Πάρο για να βρει την Μόνικα!
Για οσους δεν το ξερουν, το Σ/Κ η Μόνικα Μπελούτσι ήταν στην Πάρο... Μην βγει παραέξω και του κάνουμε χαλάστρα. Αφήστε τα παιδία να νιώσουν ρομαντικές διακοπές.
Στη Πάρο για να βρει την Μόνικα!

Για οσους δεν το ξερουν, το Σ/Κ η Μόνικα Μπελούτσι ήταν στην Πάρο... Μην βγει παραέξω και του κάνουμε χαλάστρα. Αφήστε τα παιδία να νιώσουν ρομαντικές διακοπές.
Γιατι είναι κλειδωμένο το θεμα του Ιβαν?
Λάθος δικό μου σόρρυ..το ξεκλείδωσα
moican4
Λάθος δικό μου σόρρυ..το ξεκλείδωσα
moican4
Είμαι 4 χρόνια περίπου στο φόρουμ αλλά δεν πολυέμπαινα και δεν έγραφα, γιατί έγραφα αλλού....
Τώρα λέω να αρχίσω εδώ...
Μία πρόταση που έχω να κάνω για το φόρουμ είναι να υπάρχει σε όλες τις σελίδες, η επιλογή "Προβολή Ενεργών Θεμάτων"
Δηλ ακόμα κι αν είσαι σε ένα τόπικ και μόλις έχεις ποστάρει κάτι, να υπάρχει πάνω ή κάτω (ή και πάνω και κάτω) κουμπί ενεργών θεμάτων ώστε να πηγαίνεις κατευθείαν στα θέματα που είναι ενεργά τελευταία....
Τώρα λέω να αρχίσω εδώ...
Μία πρόταση που έχω να κάνω για το φόρουμ είναι να υπάρχει σε όλες τις σελίδες, η επιλογή "Προβολή Ενεργών Θεμάτων"
Δηλ ακόμα κι αν είσαι σε ένα τόπικ και μόλις έχεις ποστάρει κάτι, να υπάρχει πάνω ή κάτω (ή και πάνω και κάτω) κουμπί ενεργών θεμάτων ώστε να πηγαίνεις κατευθείαν στα θέματα που είναι ενεργά τελευταία....
Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Δοκίμασε να κάνεις ένα σελιδοδείκτη, και θα μπαίνεις με ένα κλικ εκεί
ε ναι οκ, αλλά αυτό που λέω είναι πιο εύκολο και το έχω δει σε αρκετά φόρουμ
Φίλε freemind Κατ αρχάς καλωσήρθες, παρότι είσαι ήδη παλιός...
Αυτό που λες δεν είναι έξω απο τις σκέψεις μας. Γενικά υπάρχει μια προοπτική ευρύτερης αναβάθμισης του φόρουμ, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και ενημερώσεις.
Οι προτάσεις και συμβουλές πάντα είναι ευπρόσδεκτες.
Αυτό που λες δεν είναι έξω απο τις σκέψεις μας. Γενικά υπάρχει μια προοπτική ευρύτερης αναβάθμισης του φόρουμ, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και ενημερώσεις.
Οι προτάσεις και συμβουλές πάντα είναι ευπρόσδεκτες.
- ΑποστόληςΑ
Φαντάζομαι ότι όταν λέμε αναβάθμιση, πέραν της χωρητικότητος θα εννοούμε και μετάδοση όλων των αγώνων του ΠΑΟΚ σε live streaming.