Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marsantos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:00
Συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις
Ποιος ήτανε βασικό δεξί Μπακ την χρόνια του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα?
Τώρα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Τέλος πάντων.
Εσύ πιστεύεις πως πήραμε πρωτάθλημα με Σαστρε.
Εγώ λέω πως πήραμε πρωτάθλημα με Μπάμπα.
Τουλάχιστον συμφωνούμε πως πήραμε πρωτάθλημα.
Αν εσύ πιστεύεις πως θα παίρναμε με 2 Σαστρε αριστερά και δεξιά πάω πάσο.
Αν πιστεύεις πως θα πάρουμε με 2 Κένι αριστερά και δεξιά επίσης πάω πάσο και περιμένω να το δω.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Νέος παπάς που γράφτηκε πριν λίγο σε ακκαουντ στα σοσιαλ λέει πως προτάθηκε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο 28χρονος Ρενάτο Σαντσες, που πέρσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
Mica
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ε να τον πάρουμε μην μας τον φάει η αεκ
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:17 Νέος παπάς που γράφτηκε πριν λίγο σε ακκαουντ στα σοσιαλ λέει πως προτάθηκε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο 28χρονος Ρενάτο Σαντσες, που πέρσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Να έρθει. Μπορεί να μην έλαμψε περυσι στον βάζελο όσο θα περίμεναν βάσει του βιογραφκού του αλλά τα στατιστικά του σε πάσες και κερδισμένες μονομαχίες ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλά.

https://www.sofascore.com/football/play ... tab:season
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:10
renegade έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:00
Συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις
Ποιος ήτανε βασικό δεξί Μπακ την χρόνια του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα?
Τώρα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Τέλος πάντων.
Εσύ πιστεύεις πως πήραμε πρωτάθλημα με Σαστρε.
Εγώ λέω πως πήραμε πρωτάθλημα με Μπάμπα.
Τουλάχιστον συμφωνούμε πως πήραμε πρωτάθλημα.
Αν εσύ πιστεύεις πως θα παίρναμε με 2 Σαστρε αριστερά και δεξιά πάω πάσο.
Αν πιστεύεις πως θα πάρουμε με 2 Κένι αριστερά και δεξιά επίσης πάω πάσο και περιμένω να το δω.
Μα ρε συ Μαρσάντος αυτό είναι εξαρχής το point μου το οποίο εσύ τραβώντας το τιμία τραβώντας και από την άλλη θέλεις να το μεταφέρεις στα δικά σου στάνταρ.
Η ομάδα ακόμα και μέναν προπονητή ο οποίος έδινε πολύ μεγάλη βαρύτητα στα ακραία back, κατάφερε και πήρε πρωτάθλημα με βασικό τον σαστρε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε την ίδια επιδραστικότητα με τον Μπάμπα ή τον Τάισον ή τον ζιφκο.
Το ζήτωμένο είναι, αν πρέπει να κάνεις κάπου έκπτωση πού θα κάνεις, στο δεκάρι, στον επιθετικό, στο stopper ή σε ένα ακραίο Μπακ
Φυσικά και το ιδανικότερο θα είναι να είναι καλυμμένες όλες οι θέσεις με παιχταράδες, χαίρω πολύ χαιρόπουλος
Τέλος πάντων το κλείνω εδώ γιατί στο τέλος θα νομίζουνε κάποιο ότι δεν θέλουμε να έρθει και ο γιαννούλης... ασχέτως αν τον έχουμε κάνει ψηστήρι από κοντά στο κολοχώρι που παίζει
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Παιδιά λίγο πιο χαλαρά με τις ειρωνικές απαντήσεις, τώρα με τις ζέστες οι παρεξηγήσεις είναι πιο εύκολες :D
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τα δύο αναπληρωματικά μας μπακ για τη σεζόν 26/27 εγώ ξέρω ότι θα παίξουν στους 16 του Μουντιάλ βασικοί.

Μπατιροκαταστασεις..

ΥΓ: Από τον Πήλιο ρε μλκ θα σκάσω.
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
vasgias, aivas19
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δίνεις χόρχε παίρνεις ρενάτο :D
αυτός δεν είχε αποκλείσει σχεδόν μόνος του τον βάζελο στην ευρώπη, θυμάμαι καλά?
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:33 ...

Δε διαφωνούμε κάπου επί της ουσίας λοιπόν.
Εγώ σχολίασα αυτό που εγραψες σχετικά με το να βρεθεί ένας Κένι και για απέναντι.
Εγώ είμαι υπέρ της ύπαρξης ενός basic μπακ και ενός προσφέρει το κάτι παραπάνω στη δημιουργία. Δε θα ήθελα 2 Κένι.
Οκ, θέτεις το θέμα του αν είναι να γίνει κάπου έκπτωση σε ποια θέση να γίνει. Αυτο εάν όντως χρειάζεται (δε μπλεκομαι με οικονομικά) τότε και πάλι δεν είμαι σίγουρος πως θα διάλεγα τη θέση του μπακ. Νομίζω το δημιουργικό μπακ είναι ένα ιδιαίτερο όπλο ειδικά για μια ομάδα σαν κι εμάς που ήδη διαθέτει ποιοτικούς παίκτες μπροστά (Ντελιας, Αντριγια, Τάισον). Όμως αυτό είναι προσωπική γνώμη και απόλυτα σεβαστή κάθε αντίθετη.
Τέλος πάντων το κλείνω εδώ γιατί στο τέλος θα νομίζουνε κάποιο ότι δεν θέλουμε να έρθει και ο γιαννούλης... ασχέτως αν τον έχουμε κάνει ψηστήρι από κοντά στο κολοχώρι που παίζει
Είσαι ωραίος..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:06 Βλέπετε τις επιπτώσεις του να έχεις πάρει μόνο ένα παίκτη αρχές Ιουλίου;
Συζητάμε ότι μα ότι μας κατέβει
:mrgreen:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Shivaspace έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 19:22 γιατί οι θέσεις των πλαγίων μπάκ είναι λιγότερο επιδραστικές από άλλες θέσεις? ειδικά για την ομάδα μας, όποτε έχουμε παίκτες με πολύ καλή απόδοση στις θέσεις αυτές, πετάμε!

όλες οι θέσεις την ίδια επίδραση έχουν στο σύνολο, αν έχεις κάπου τρύπα απόδοσης, αγωνιστικά το πληρώνεις το ίδιο..
Τους σχηματισμούς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τους επηρεάζουν πρωτίστως τα πλάγια μπακ καο εν συνεχεία τα εξτρεμ... εννοείται ενας παικτης με τα ανεβάσματα του Γιαννουλη στην πλευρά μαλιστα που πλαγιάζει απο φυσικού του ο Ντελιας θα σε απογειώσει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:29
WeWillRockYou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 20:17 Νέος παπάς που γράφτηκε πριν λίγο σε ακκαουντ στα σοσιαλ λέει πως προτάθηκε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο 28χρονος Ρενάτο Σαντσες, που πέρσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Να έρθει. Μπορεί να μην έλαμψε περυσι στον βάζελο όσο θα περίμεναν βάσει του βιογραφκού του αλλά τα στατιστικά του σε πάσες και κερδισμένες μονομαχίες ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλά.

https://www.sofascore.com/football/play ... tab:season
Το πιστευεις; Οκ κακος ο βαζελος αλλά περίμενα παραπάνω από τον Ρενατο
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Καποια στιγμή κάποιος είπε για έναν Αιγύπτιο αμυντικό του Μουντιάλ.
Σήμερα ακούστηκε στο ραδιόφωνο νομίζω από Παγκαλιδη ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει αμυντικό από το Μουντιάλ και αγωνίζεται σήμερα...
Ελπίζω να μην είναι αυτός που ζαλίστηκε κι έβαλε αυτογκόλ μόλις 😜
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

wickerman έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 19:08 Δεν μπορείς να μου βάζεις στην ίδια πρόταση τον Jeremejeff με τον Varga. Και 50 γκολ να βάλει ο Jeremejeff του χρόνου, ενώ ο παιχταράς Varga 5 για κάποιους θα εξακολουθεί να είναι λίγος και παντελώς αποτυχημένη μεταγραφή. Αν τους ρωτήσεις το λόγο θα σου απαντήσουν λόγω αφού επειδή τζαμπέ ελεύθερος παίχτης, λόγω αφού επειδή 4,5 μύρια μεταγραφάρα υπερπαίχτουρος Ούγγρος πολυβολητής ή μυδραλιοβόλο.
Βιάζεσαι
Θα τα πούμε στη νέα σαιζόν.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

kormi έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 21:20 Καποια στιγμή κάποιος είπε για έναν Αιγύπτιο αμυντικό του Μουντιάλ.
Σήμερα ακούστηκε στο ραδιόφωνο νομίζω από Παγκαλιδη ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει αμυντικό από το Μουντιάλ και αγωνίζεται σήμερα...
Ελπίζω να μην είναι αυτός που ζαλίστηκε κι έβαλε αυτογκόλ μόλις 😜
Νομιζω ο αιγυπτιος που βρηκαν τα παιδια εδω μεσα ειναι αυτος που μπηκε τωρα.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
rockcity4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”