Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εγώ επειδή εξαρχής είμαι της άποψης ότι οι ομάδες χτίζονται για όλη την χρόνια (με προοπτική και την αρχή της επόμενης) και όχι για τα έξι ματς των προκριματικών δηλώνω πραγματικά χαρούμενος με την εξέλιξη.
Ένα από τα καλύτερα χάφ που περασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, σίγουρα ο πιο επιδραστικος, ένας πρωταθλητής παραμένει στην ομάδα.
Και θα πρέπει να νιώθω ασχημα που χαίρομαι γι’ αυτό;
Ας είμαστε λίγο σοβαροί..
Ένα από τα καλύτερα χάφ που περασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, σίγουρα ο πιο επιδραστικος, ένας πρωταθλητής παραμένει στην ομάδα.
Και θα πρέπει να νιώθω ασχημα που χαίρομαι γι’ αυτό;
Ας είμαστε λίγο σοβαροί..
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Prist κάθε φορά που γράφεις αλλάζει η ψυχολογία μας ρε φίλε
Θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος και θα πάθουμε στερητικό

Θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος και θα πάθουμε στερητικό
- WeWillRockYou
Σε αυτήν την περίπτωση ορίστε ένα scouting report:Gospi έγραψε: Κο αν τον ανεφερε γτ παιζει να ρθει και το κανε πονηρα? Αν το πεταξε ετσι για να δει αν θα το τσιμπησουμε?
https://outsideoftheboot.com/2017/06/06 ... endoncker/
https://fbref.com/en/players/5a7301ae/L ... Dendoncker
Ο πάτερ φάνηκε ευδιάθετος, άρα οι πληροφορίες που έχει είναι ελπιδοφόρες!
τι παικταράς είναι αυτός ο Ζαφειρης ρε παιδιά !!!! παίζει όλη τη Λιλ μόνο του , και η σλαβια τον πήρε μόλις 2,5 εκ !
έναν τέτοιο γρήγορο δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε ? και έβαλε και απίστευτο γκολ σε εκτέλεση !
συμπερασματικά , λοιπόν τα τελευταία νέα είναι ότι έρχεται ελεύθερος ο Μειτε ? συν ένας ακόμη χάφ ?
έναν τέτοιο γρήγορο δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε ? και έβαλε και απίστευτο γκολ σε εκτέλεση !
συμπερασματικά , λοιπόν τα τελευταία νέα είναι ότι έρχεται ελεύθερος ο Μειτε ? συν ένας ακόμη χάφ ?
- WeWillRockYou
Εντωμεταξύ οι Τούρκοι στο ρεπορτάζ τους λένε πως έχουμε κάνει συνάντηση με τον Κόλει, αλλά όχι επίσημη πρόταση ακόμα στην Μπεσίκτας. Την περιμένουν τις επόμενες μέρες.
- Dimitris_L4
Εγω εχω την εξης ρητορικη ερωτηση..Ειναι δυνατον να ειναι εδω ο Μειτε κ να μην το βρωμισε ενας στους αρδ να τ ψαξουν ???Μου φαινεται τρελο..Εχει καμια ωρα που εδω κυκλοφορει η φημη αυτη κ κανενας σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης ή σαιτ δεν εβγαλε τπτ..
- kataramenos5
Καθενας εχει τα δικια του.
Ο Μειτε δεν ηθελε να χαρισει εξασφαλισμενα λεφτα.
Ο Ραζβαν να εξασφαλισει την ομοιογενεια μιας πολυ καλης ομαδας ενοψει ομιλων Τσουλου.
Η ΠΑΕ δεν ηθελε να πληρωσει 2+1,8 +1,8 =5,6 εκατ σε δυο χρόνια για παικτη σαν τον Μειτε (πότε εκανε τελ φορα προετοιμασια?)
Ναι μεν μπορει να τα βγαζε απο Τσουλου αλλα το ρισκο ειναι μεγαλο
ειδικα αν εχεις ψιλιαστει οτι τελευταια τα κορακια σε πανε στην ευρωπη χειροτερα απ οτι ο Αρετοπουλος κι ο Παπας.
Ο Μειτε δεν ηθελε να χαρισει εξασφαλισμενα λεφτα.
Ο Ραζβαν να εξασφαλισει την ομοιογενεια μιας πολυ καλης ομαδας ενοψει ομιλων Τσουλου.
Η ΠΑΕ δεν ηθελε να πληρωσει 2+1,8 +1,8 =5,6 εκατ σε δυο χρόνια για παικτη σαν τον Μειτε (πότε εκανε τελ φορα προετοιμασια?)
Ναι μεν μπορει να τα βγαζε απο Τσουλου αλλα το ρισκο ειναι μεγαλο
ειδικα αν εχεις ψιλιαστει οτι τελευταια τα κορακια σε πανε στην ευρωπη χειροτερα απ οτι ο Αρετοπουλος κι ο Παπας.
Μάλλον οι αρδ του ΠΑΟΚ δεν κάνουν ρεπορταζ μακριά από το κλιματιστικό τους. Δε βγαίνουν έξω στη ζέστη...Dimitris_L4 έγραψε:Εγω εχω την εξης ρητορικη ερωτηση..Ειναι δυνατον να ειναι εδω ο Μειτε κ να μην το βρωμισε ενας στους αρδ να τ ψαξουν ???Μου φαινεται τρελο..Εχει καμια ωρα που εδω κυκλοφορει η φημη αυτη κ κανενας σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης ή σαιτ δεν εβγαλε τπτ..
Το πιο πιθανό είναι ότι το ξέρουν (εξού και το υπονοούμενο του Τοσκιτση) αλλά έχουν πάρει non paper να μην το βγάλουν ακόμα.
Κάποιοι το ξεφουρνίσανε. Δεν θα πώ ποιοί. Άρα πιστεύω οτι ισχύει.
Δεν με τρελαίνει η απόκτηση Μειτε τώρα.Απο τη μια δείχνει βέβαια τη θέληση του παίκτη να έρθει στην ομάδα τουτέστιν ΚΙΝΗΤΡΟ για ένα παίκτη που έρχεται από καλή χρονιά και σίγουρα μπορούσε να βρει κάτι αλλο.Απο την άλλη στις πρώτες κακές εμφανίσεις είτε του ίδιου είτε της ομάδας φοβάμαι ότι θα είναι το εξιλαστήριο θύμα λόγω της καθυστέρησης στην υπογραφή του ..
- kataramenos5
- Dimitris_L4
ποιοι φιλε??Magpies4 έγραψε:Κάποιοι το ξεφουρνίσανε. Δεν θα πώ ποιοί. Άρα πιστεύω οτι ισχύει.