ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
- Kabamaru11
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Λογω τραυματισμου του Τσαλοφ,λογικο κ επομενο να αποκλειστει ο Βιετεσκα.Αναμενομενη η λιστα.
Εγκλημα κατα της ανθρωποτητος. Μειτε δεν εχει καμια δουλεια, σε 1 μηνα θα ειναι ετοιμος. Εχει επηρεαστει ο Λουτσε εμφανως. Παει καιρος που δε σκεφτεται καθαρα.
Δηλαδή ποια ήταν η επιλογή; Να πάει χωρίς 6αρι; Γιατί ο Πένια 6αρι δεν είναι.
8αρια έχει 3 η λίστα. Καμαρά, Οζντοεφ,Σβααμπ
Επίσης με τον τραυματισμό του Τσάλοφ τα χέρια του ήταν δεμένα. Ηταν μονόδρομος να δηλωθεί ο Σαματα.
Ας σκεφτόμαστε πριν γράψουμε
Επίσης με τον τραυματισμό του Τσάλοφ τα χέρια του ήταν δεμένα. Ηταν μονόδρομος να δηλωθεί ο Σαματα.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Εξω Μπακαγιοκο, Τισουνταλι
Μεσα Πελκας, Μειτε, Σαματα
Εκτος εμειναν Βιετεσκα, Πενια
Δηλαδη ρε πουστη μου, ο Μπραντον δεν μπορει να βγαλει 2 90λεπτα με στεαουα, και μετα αν περασουμε να μοιραστει με τον Τσαλοφ
Αλλα ο Κετζιορα με τον Μιχαηλιδη θα πρεπει να βγαλουν οτι εχει μεινει απο την διοργανωση
Μιλαμε για ανεξηγητα πραγματα
Μεσα Πελκας, Μειτε, Σαματα
Εκτος εμειναν Βιετεσκα, Πενια
Δηλαδη ρε πουστη μου, ο Μπραντον δεν μπορει να βγαλει 2 90λεπτα με στεαουα, και μετα αν περασουμε να μοιραστει με τον Τσαλοφ
Αλλα ο Κετζιορα με τον Μιχαηλιδη θα πρεπει να βγαλουν οτι εχει μεινει απο την διοργανωση
Μιλαμε για ανεξηγητα πραγματα
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Κανενας μονοδρομος. παιζει 2 90λεπτα ο Μπραντον, και στα επομενα (εαν περασουμε) εχεις Τσαλοφnunies4 έγραψε:Δηλαδή ποια ήταν η επιλογή; Να πάει χωρίς 6αρι; Γιατί ο Πένια 6αρι δεν είναι.
Τωρα εχεις 2 σεντερ μπακ βρεξει χιονισει.
Καλά με το λεοφωρειο της στεαουα μην δείτε 2 ματς βασικό σαματτα γιατί αν είναι αλλαγή θα παρακαλάτε να μπει . Οταν τραυματίστηκε ο Τσαλοφ κλείδωσε ο σαματτα για μένα . Ο Μειτε φάνηκε ότι κέρδιζε την κούρσα από τον πενια στην ανακοίνωση της αποστολής για χάρτινη και έτσι όπως τους είδα και τους 2 στα πρώτα τους παιχνίδια λογικό μου ακούγεται
Εγω βλεπω οτι ο Λουτσεσκου αντιφασκει. Αλλους και αλλους παικτες δεν τους εχει δωσει ουτε 10λεπτο επειδη δεν ηταν ετοιμοι, και τωρα μου προτιμαει σε καθε ευκαιρια τον Μειτε απο τον Πενια;; Οσο καλος κι αν ειναι ο Μειτε, φαινεται οτι δεν ειναι ετοιμος.
Βλεπω να τρωμε πολυ "ξυλο" στον επομενο γυρο ΑΝ περασουμε το Βουκουρεστι
Η μη επιλογη Βιετεσκα μαγκες συγγνωμη αλλα ειναι τεραστιο ποδοσφαιρκο εγκλημα. Απο τα μεγαλυτερα λαθη του Λουτσεσκου
Βλεπω να τρωμε πολυ "ξυλο" στον επομενο γυρο ΑΝ περασουμε το Βουκουρεστι
Η μη επιλογη Βιετεσκα μαγκες συγγνωμη αλλα ειναι τεραστιο ποδοσφαιρκο εγκλημα. Απο τα μεγαλυτερα λαθη του Λουτσεσκου
-
Και γω τη θεωρώ λάθος την επιλογή Σαμάτα, εξάλλου είναι πιθανό ο Τσάλοφ να είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς. Στα σέντερ μπακ αναγκαστικά θα πρέπει να υπολογίζουμε και τον Κόλλεϊ, τουλάχιστον για τα Ευρωπαϊκά.
-
Βασικά ο Τσαλοφ θα έχει γυρίσει στο δεύτερο παιχνίδι με την Στεαουα. Αλλά ας πούμε ότι περνάμε από την Στεαουα θα πας μετά με Λυών η Αιντραχτ με κεντρικό αμυντικό τον Μιχαηλίδη? Κι αν τραυματιστεί κάποιο σεντερ μπακ? Θα βάλεις τον ξεχασμενο και σχεδόν αποκλεισμένο Κολει σε τέτοιο παιχνίδι? Στα φορ μια λύση βρίσκεις έτσι κι αλλιώς δεν έχεις και κανένα σοβαρό παίχτη και έχεις μάθει χωρίς φορ για άμυνα όμως υπάρχει θέμα.DamoN έγραψε:Καλά με το λεοφωρειο της στεαουα μην δείτε 2 ματς βασικό σαματτα γιατί αν είναι αλλαγή θα παρακαλάτε να μπει . Οταν τραυματίστηκε ο Τσαλοφ κλείδωσε ο σαματτα για μένα . Ο Μειτε φάνηκε ότι κέρδιζε την κούρσα από τον πενια στην ανακοίνωση της αποστολής για χάρτινη και έτσι όπως τους είδα και τους 2 στα πρώτα τους παιχνίδια λογικό μου ακούγεται
Ναι με μιχαηλιδη και με κόλεϊ αν χρειαστεί
Κόλεϊ να θυμίσω βασικός και mvp με γάλατα και γιουναιτεντ . Όσο καλύτερη ομάδα και πιο πίσω σε μέτρα η άμυνα μας τόσο καλύτερα για κολει
Κόλεϊ να θυμίσω βασικός και mvp με γάλατα και γιουναιτεντ . Όσο καλύτερη ομάδα και πιο πίσω σε μέτρα η άμυνα μας τόσο καλύτερα για κολει
-
- Σασταλεγάκιας 2025
-
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν νομίζω να συμφωνεί ο προπονητής. Επίσης δεν είναι και πολύ λειτουργικό στο δεύτερο ας πούμε ματσ να έχεις 3 φορ και 3 κεντρικούς αμυντικούς.DamoN έγραψε:Ναι με μιχαηλιδη και με κόλεϊ αν χρειαστεί
- smoothcriminal1926
Ας έχω στη λίστα 3 σεντερ μπακ ( ένας ο Κόλει που έχει δείξει να μην τον υπολογίζει) και 3 φορ. Ακατανόητα πράγματα. Άντε τον Μειτε το τρως ότι σιγά σιγά θα βρει ρυθμό, αλλά η επιλογή Σαμάτα απίστευτη. Ο Τσάλοφ θα χάσει ένα, μαξ δύο παιχνίδια. Για ποιο λόγο να μην βάλεις βιετέσκα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και θα βοηθούσε σίγουρα στον επόμενο γύρο αν περνούσες; Μιχαηλίδαρος πρέπει να ξεπεράσει τον ευατό του.
Που το ξέρουμε; Η πρώτη η η τελευταία φορά θα είναι που ο χρόνος αποκατάστασης ενός παίκτη μπορεί να πάρει μεγαλύτερο διάστημα;Psagmenos4 έγραψε:Βασικά ο Τσαλοφ θα έχει γυρίσει στο δεύτερο παιχνίδι με την Στεαουα. Αλλά ας πούμε ότι περνάμε από την Στεαουα θα πας μετά με Λυών η Αιντραχτ με κεντρικό αμυντικό τον Μιχαηλίδη? Κι αν τραυματιστεί κάποιο σεντερ μπακ? Θα βάλεις τον ξεχασμενο και σχεδόν αποκλεισμένο Κολει σε τέτοιο παιχνίδι? Στα φορ μια λύση βρίσκεις έτσι κι αλλιώς δεν έχεις και κανένα σοβαρό παίχτη και έχεις μάθει χωρίς φορ για άμυνα όμως υπάρχει θέμα.DamoN έγραψε:Καλά με το λεοφωρειο της στεαουα μην δείτε 2 ματς βασικό σαματτα γιατί αν είναι αλλαγή θα παρακαλάτε να μπει . Οταν τραυματίστηκε ο Τσαλοφ κλείδωσε ο σαματτα για μένα . Ο Μειτε φάνηκε ότι κέρδιζε την κούρσα από τον πενια στην ανακοίνωση της αποστολής για χάρτινη και έτσι όπως τους είδα και τους 2 στα πρώτα τους παιχνίδια λογικό μου ακούγεται
Να συνεχιζε δηλαδή την διοργάνωση με ένα φορ; Αλήθεια το λέτε; Με το επιχείρημα ότι κάποιον θα βαζαμε στην θέση μιας και αυτοί που έχουμε δεν κάνουν και κάτι;
-
Και ξανά ρωτάω ότι συνεχίζουμε με 2 σέντερ μπακ? Δεν μας πειράζει? Ότι προχθές με την Σοσιεδαδ κάθε σέντρα ήταν γκολ δεν το είδατε? Αν με το καλό περάσουμε και πάμε με Λυών ή Αιντραχτ θα μας φανεί χρήσιμος ο Σαματα ή ο Βιετεσκα ?nunies4 έγραψε:Που το ξέρουμε; Η πρώτη η η τελευταία φορά θα είναι που ο χρόνος αποκατάστασης ενός παίκτη μπορεί να πάρει μεγαλύτερο διάστημα;Psagmenos4 έγραψε:Βασικά ο Τσαλοφ θα έχει γυρίσει στο δεύτερο παιχνίδι με την Στεαουα. Αλλά ας πούμε ότι περνάμε από την Στεαουα θα πας μετά με Λυών η Αιντραχτ με κεντρικό αμυντικό τον Μιχαηλίδη? Κι αν τραυματιστεί κάποιο σεντερ μπακ? Θα βάλεις τον ξεχασμενο και σχεδόν αποκλεισμένο Κολει σε τέτοιο παιχνίδι? Στα φορ μια λύση βρίσκεις έτσι κι αλλιώς δεν έχεις και κανένα σοβαρό παίχτη και έχεις μάθει χωρίς φορ για άμυνα όμως υπάρχει θέμα.DamoN έγραψε:Καλά με το λεοφωρειο της στεαουα μην δείτε 2 ματς βασικό σαματτα γιατί αν είναι αλλαγή θα παρακαλάτε να μπει . Οταν τραυματίστηκε ο Τσαλοφ κλείδωσε ο σαματτα για μένα . Ο Μειτε φάνηκε ότι κέρδιζε την κούρσα από τον πενια στην ανακοίνωση της αποστολής για χάρτινη και έτσι όπως τους είδα και τους 2 στα πρώτα τους παιχνίδια λογικό μου ακούγεται
Να συνεχιζε δηλαδή την διοργάνωση με ένα φορ; Αλήθεια το λέτε; Με το επιχείρημα ότι κάποιον θα βαζαμε στην θέση μιας και αυτοί που έχουμε δεν κάνουν και κάτι;