Hoosen, Maduro , knol , martens ( Βέλγος αλλά κορυφαίος της εποχής )Ettien26 έγραψε:Όπως ο Μπίσε ας πούμε ?Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
Ρε demir αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά, μπορούμε από κάθε χώρα 5 παικτες που δεν τράβηξαν και αλλους 5 που τράβηξαν, τι παει να πει…
-
Μαντουρο - ΧουσενEttien26 έγραψε:Όπως ο Μπίσε ας πούμε ?Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
- Σουριναμέζος
-
Κουρασάο δεν ήταν ένα λικέρ τότε στα χρόνια μας; Απόστόλη βοήθα λίγο...
O Maduro ήταν πρώην ποδοσφαιριστής. Ο Κνολ για τα ψίχουλα που έπαιρνε ήταν αξιοπρεπής.Demir έγραψε:Hoosen, Maduro , knol , martens ( Βέλγος αλλά κορυφαίος της εποχής )Ettien26 έγραψε:Όπως ο Μπίσε ας πούμε ?Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Ο Μάρτενς ήταν Βέλγος.
Ο Φάν Ρόι δηλαδή ήταν άσχημος παίκτης ? Παικταράς.
Κάποιοι θα σου βγουν και κάποιοι όχι.
Μπίσεσβαρ -Φαν Ρόιspiridoula έγραψε:Μαντουρο - ΧουσενEttien26 έγραψε:Όπως ο Μπίσε ας πούμε ?Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Δεν βγαίνει έτσι άκρη.
- Σουριναμέζος
Μπορείτε να βάλετε στην κουβέντα και τους Γκάρι Ροντρίγκεζ και Έκονγκ που αν και έγιναν διεθνείς με τις χώρες καταγωγής τους είναι γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην Ολλανδία.
Υπήρχε και ένας Μόρις Φαν Χαμ στα 90ς για ταγάρι τον θυμάμαι.
Αυτοί όλοι κι όλοι συν όσοι αναφέρατε
Υπήρχε και ένας Μόρις Φαν Χαμ στα 90ς για ταγάρι τον θυμάμαι.
Αυτοί όλοι κι όλοι συν όσοι αναφέρατε
- Μπαρκαρούτσος
Ρατσισμός δεν είναι μόνο το να λέμε "νίγκα" και να λέμε ότι οι Αλβανοί είναι κλέφτες. Απλά το επισημαίνω.
Αν είναι να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πρέπει, δεν μας νοιάζει η εθνικότητα. Αρκεί όποιος-οι έρθουν να είναι πρώτης κλάσεως. Όχι βιαστικές επιλογές τύπου Εκόνγκ (ναι, καλό βιογραφικό, αλλά πείτε μου σας πείσει μέχρι τώρα);
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη πρέπει να παίρνει τα καλύτερα της αγοράς. Παίκτες που τουλάχιστον στο αιλινικό πρωτάθλημα δεν θα βλέπουν τους αντιπάλους τους.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί ο αφραγκούζος να μας πάρει τον Nemanja.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη πρέπει να παίρνει τα καλύτερα της αγοράς. Παίκτες που τουλάχιστον στο αιλινικό πρωτάθλημα δεν θα βλέπουν τους αντιπάλους τους.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί ο αφραγκούζος να μας πάρει τον Nemanja.
-
Μπλου ΚουρακαοΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Κουρασάο δεν ήταν ένα λικέρ τότε στα χρόνια μας; Απόστόλη βοήθα λίγο...
- Σουριναμέζος
To λικέρ λέγεται έτσι γιατί η χαρακτηριστική γεύση πορτοκαλιού που έχει είναι από μια ειδική ποικιλία πορτοκαλιών από το συγκεκριμένο νησί.spiridoula έγραψε:Μπλου ΚουρακαοΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Κουρασάο δεν ήταν ένα λικέρ τότε στα χρόνια μας; Απόστόλη βοήθα λίγο...
-
Από λικέρ σαϊνια σας βρίσκω, από μπάλα δεν ξέρω τι σκαμπάζετε.......Σουριναμέζος έγραψε:To λικέρ λέγεται έτσι γιατί η χαρακτηριστική γεύση πορτοκαλιού που έχει είναι από μια ειδική ποικιλία πορτοκαλιών από το συγκεκριμένο νησί.spiridoula έγραψε:Μπλου ΚουρακαοΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Κουρασάο δεν ήταν ένα λικέρ τότε στα χρόνια μας; Απόστόλη βοήθα λίγο...

Χιουμοριστικό είναι παιδιά, κανέναν δεν θέλω να προσβάλω.
και για να είμαι ον-τοπικ: πάρτε δεύτερο τερματά!!!!
Αν ημουν Σαββιδης και εβλεπα τα δυο ματς τα σημερινα, θα τα επαιζα ολα για ολα να σηκωσω το πιο ευκολο νταμπλ στην ιστορια μας. Αν δεν τα ειδε, καποιος να του στειλει τα ντι βι ντι.