Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:Απο οτι ειδα παντως η Αυστρια εκλεισε πριν 3 μερες. Αυτο σημαινει οτι ο Στεφαν παραμενει τουλαχιστον μεχρι τον Γεναρη
Πολλα τα 8αρια στην ομαδα και πολυ πιθανο πλεον να παιζουμε με 3 χαφ με τον Ντελια ακραιο "κερδιζοντας" μια θεση εξτρεμ
To θεμα ειναι να κανεις κινησεις για να λυσεις το επιθετικο προβλημα,οχι να το κανεις χειροτερο...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

WeWillRockYou έγραψε:Κάνε Θέε μου να είναι η καψούρα ο Sergio Oliveira :mrgreen:
Ναι να κάνουμε 11αδα απο κεντρικα χαφ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Jim_Chatz έγραψε:Βρε μπας και ο kyri είναι ο prist?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kyri-eleison
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

joshua έγραψε:
nunies4 έγραψε:Απο οτι ειδα παντως η Αυστρια εκλεισε πριν 3 μερες. Αυτο σημαινει οτι ο Στεφαν παραμενει τουλαχιστον μεχρι τον Γεναρη
Πολλα τα 8αρια στην ομαδα και πολυ πιθανο πλεον να παιζουμε με 3 χαφ με τον Ντελια ακραιο "κερδιζοντας" μια θεση εξτρεμ
To θεμα ειναι να κανεις κινησεις για να λυσεις το επιθετικο προβλημα,οχι να το κανεις χειροτερο...
Αν η ομάδα παίξει 4 3 3 με Μειτε, Αντόνιο και πιο μπροστά τους ο Οζντοεφ σε πιο ελεύθερο ρόλο θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.. μπορεί το σύστημα να φαίνεται πιο αμυντικογενες, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι.. Στην Καραγκιουμρουκ έπαιξε πολλούς αγώνες, στους οποίους η ομάδα του αγωνιζόταν με 3 χαφ.

Και εγώ θα ήθελα μια ακόμη λύση μεσοεπιθετικα, γιατι αν πούμε ότι η βασική τριπλέτα μπροστά είναι Ντεσπόντοφ αριστερά, Ντελιας στο 10 και Ζίφκοβιτς δεξιά, θέλεις σίγουρα έναν ακόμα για βάθος, αφού ο 36αρης Τάισον δύσκολα να μην βγάλει έστω και μικροτραυματισμούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Για μένα ιδεατή λύση θα ήταν ο Σανσονε (αν και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται) από τον Μουλεκα, γιατί η ομάδα έχει πιο πολλη ανάγκη από ένα εξτρέμ που να «δεκαριζει» παρά από ένα εξτρέμ που να «σεντερφοριζει» (τέτοιου τύπου είναι ο Ντεσπόντοφ).

Ακόμα και αν δεν προλάβουμε την ευρωπαϊκή λίστα, για μένα θα είναι λάθος να μην κινηθούμε για έναν έξτρα μεσοεπιθετικό, αλλά θα το δεχτώ δεδομένης της οικονομικής υπέρβασης που έγινε με τον Βούλγαρο, του οποίου το συμβόλαιο έληγε του χρόνου

Υγ: τώρα είδα στους 24 ότι η ομάδα θέλει να κινηθεί για μεσοεπιθετικό ασχέτως που η λίστα κλείνει σήμερα.. Μακαρι

Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Unpsofable78 έγραψε:Πάντως κάθε φορά που κάνω αναζήτηση στο Χ για PAOK μου βγάζει 2 λογαριασμούς Λεβεκ και titan που συνεχώς βρίζουν τον Ιβάν.

Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι οπαδοί της Μπεσικτας που ζητάνε από την ομάδα τους να μας δανείσει τον Μουλεκα τώρα που πήραν Πεπε και υπάρχει και ο λογαριασμός του Κυρι που μετά τα περί τκ1893, έγραψε ότι και η Αντανα Ντεμιρσπορ ενδιαφέρεται για Μουλεκα.

Τέλος το δίδυμο Τσακ Τοσκιτσης λένε ότι κατά 90% τέλος οι μεταγραφές.

Άρα δεν παίζει κάτι μάλλον.
Συγγνώμη για το off topic, μου τον πετάει και εμένα αυτόν τον titan, μου προκαλεί αηδία ο τύπος. Τον έκανα σίγαση και ησύχασα.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Αυτός και ο λεβεκ σκουπίδια

2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

gergeo4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Παιδιά σας το είπαμε τόσες φορές.

Ένας μικρό παραθυράκι ίσως να υπάρχει αλλά πιθανότατα έκλεισαν οι κινήσεις.

Μην ΥΠΕΡενθουσιαζεστε με... παπάδες . Και άμα γίνει η έκπληξη, μακάρι, τόσο το καλύτερο
ο prist64 εγραψε κατι που αν δεν ισχυει τοτε υπαρχει ζητημα παραπλανησης..δημιουργείται χωρις λογο θεμα και αναστατωση..τετοια ποστ θα πρεπει να ελεγχονται απο τους μοντ και σε προσωπικό επιπεδο..
αρον αρον,σταυρωσον αυτον
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πατερ μη μασας! Λεγε εσυ!
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Κανένας ανταποκριτής στο αεροδρόμιο;; Μήπως είδατε κανέναν τρίποδο να βγαίνει από το αεροπλάνο; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

icue

Δημοσίευση από icue »

Προσγειωθηκε κανεις;
black death

Δημοσίευση από black death »

Προσγειωθηκε ή ειχε καθυστέρηση;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

prist64 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:

Μην ΥΠΕΡενθουσιαζεστε με... παπάδες . Και άμα γίνει η έκπληξη, μακάρι, τόσο το καλύτερο
ο prist64 εγραψε κατι που αν δεν ισχυει τοτε υπαρχει ζητημα παραπλανησης..δημιουργείται χωρις λογο θεμα και αναστατωση..τετοια ποστ θα πρεπει να ελεγχονται απο τους μοντ και σε προσωπικό επιπεδο..
:lol: :lol: δεν εχω προβλημα μ'αυτα που γραφεις αλλα πως τα γραφεις..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακόμα μια μεγάλη μάχη today vs 24 μιας και ο Τοσκιτσης λέει ότι κατά 90% δεν θα γίνει μεταγραφή ούτε μέχρι τις 11/9 ενώ του 24 λένε ότι από αύριο βάζουν κάτω τα δεδομένα για ποιόν παίκτη θα κινηθούν μέχρι τις 11/9
Με αγωνία περιμένουμε την είσοδο στην αρένα, του inpaok (βασιλόπουλος) και φυσικά του Μέγα Πετρωτού ο οποίος είναι ο μόνος που έκανε σωστή πρόβλεψη φέτος όταν είπε το περίφημο..."μεταγραφές μετά τις εκλογές".
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

prist64 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:

Ας μην παίρνουμε δραστικά μέτρα.......χαχαχαχα
black death

Δημοσίευση από black death »

nunies4 έγραψε:Ακόμα μια μεγάλη μάχη today vs 24 μιας και ο Τοσκιτσης λέει ότι κατά 90% δεν θα γίνει μεταγραφή ούτε μέχρι τις 11/9 ενώ του 24 λένε ότι από αύριο βάζουν κάτω τα δεδομένα για ποιόν παίκτη θα κινηθούν μέχρι τις 11/9
Με αγωνία περιμένουμε την είσοδο στην αρένα, του inpaok (βασιλόπουλος) και φυσικά του Μέγα Πετρωτού ο οποίος είναι ο μόνος που έκανε σωστή πρόβλεψη φέτος όταν είπε το περίφημο..."μεταγραφές μετά τις εκλογές".
Δηλαδή μπορει να παρουμε παιχτη, μπορει και να μην παρουμε. Μπορει να ειναι σημερα, μπορει και μέχρι 11/9, μπορει και το γεναρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”