Δεν εισαι κατι ανωτερο για να απαξιωνεις ετσι ενα μελος που βρισκεται 13 χρονια εδω.omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
Ασχέτως της κατάληξης της χρονιάς, αυτοί θα είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι ήταν οι μοναδικοί που εκραζαν και είχαν δίκιο για τον επόμενο "Τέιλορ", για τον επόμενο παίχτη που δεν βγήκε.
είπαμε, μοτιβο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα
εχει ανησυχιες και το γραφει και λοιπον τι εγινε?
γραψτε κι εσεις οτι ειστε ευχαριστημενοι με τις κινησει
και αισιοδοξειτε για την συνεχεια της σαιζον
αφου βλεπετε οτι γινετε γαιτανακι,γιατι την γαματε την υποθεση?
πρεπει να αποδειξετε οτι εσεις εχετε δικιο και ο αλλος αδικο?
αυτο παλι το να την πεφτετε 10 μαζι σε ενα πολυ γαυρικο μου μοιαζει
εχει ανησυχιες και το γραφει και λοιπον τι εγινε?
γραψτε κι εσεις οτι ειστε ευχαριστημενοι με τις κινησει
και αισιοδοξειτε για την συνεχεια της σαιζον
αφου βλεπετε οτι γινετε γαιτανακι,γιατι την γαματε την υποθεση?
πρεπει να αποδειξετε οτι εσεις εχετε δικιο και ο αλλος αδικο?
αυτο παλι το να την πεφτετε 10 μαζι σε ενα πολυ γαυρικο μου μοιαζει
Παιδες,
Το ροστερ γεμισε εγκαιρως και ειναι υπεραρκετο για εισοδο σε ομιλους Κονφερενς (χρειαζεται και λιγο τυχη) και για πορεια εφαμιλλη με την περσινη η και λιγο καλυτερη. Δηλαδη μιλαμε για 16 η 8 του Κονφερενς (θελει και τυχη), τελικο κυπελου και μινιμουμ 2η θεση στο πρωταθλημα.
Οι νεοι παιχτες θα φερουν προσηλωση, δουλεια και ενταση που δεν υπηρχε. Ολοι αποκτηθηκαν οχι τυχαια με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και ολοι θελουν κατι να αποδειξουν (ακομα και ο Καργας, Τομας, Σοτελντο). Τωρα αν σε αυτα ειχε συνδιαστει και εμπειρια θα πηγαιναμε για πρωταθλημα. Θα δουμε μια πολυ καλα δουλεμενη ομαδα του Λουτσεσκου.
Επομενες 2 κινησεις σιγουρα θα γινουν αν μπουμε σε ομιλους, λογω εξτρα χρηματων και αγωνων. Αλλα και χωρις αυτες το ροστερ ειναι καλυτερο απο περυσι με μιξη χαρακτηριστικων, δινοντας επιλογες στον προπονητη:
τερμα: Κοταρσκι Ζιφκοβιτς
μπακ: Λυρα Σαστρε Σοαρες Αντρε Τσαουσης
αμυνα: Ινγκι Καργας Νασμπεργκ Κουλιαρακης (Μιχαιλιδης - απο Γεναρη)
κεντρο: Νταουγκλας Σβαμπ Νταντας Σοαρες Τσιγγαρας
εξτρεμ: Ζιφκοβιτς Ναρευ Σοτελντο Μπισε Ρικαρντο
10: Καντουρι Κουαλιατα (Σοαρες αν χρειαστει)
επιθεση: Νελσον Τομας Κουτσιας
Σε περιπτωση ομιλων οι 2 κινησεις θα ειναι ενισχυση στο κεντρο αμυνας (Κουλιαρακης στην β' ομαδα / ακομα μικρος) και στην θεση Καντουρι (διωξιμο) ενα καλο 10αρι τυπου Τσικινιο απο Μπενφικα να δεσει το κεντρο. Με αυτες τις δυο κινησεις και την υποθεση οτι ο Κοταρσκι δεν θα τραυματιστει ποτε, υπαρχει και μικρη ελπιδα και για πρωταθλημα.
*Κουρτις (λογω συμβολαιου) και Μιχαι ουτως η αλλως δεν ειναι στο πλανο για μετα τα προκριματικα.
**Υπεθεσα τελειωμενες τις μεταγραφες των εξτρεμ.
***Δεν σχολιαζω συχνα στο φορουμ, κουραστικα με την γκρινια.
****Μην κρινεται την 11αδα με την Λεφσκι με την 11αδα που θα ειναι σε 2 μηνες (πχ θεσεις Κουλιατα, Σοαρες, Νταντα θα αλλαξουν στην πορεια).
*****Απο εναν εν ενεργεια προπονητη ποδοσφαιρου.
Το ροστερ γεμισε εγκαιρως και ειναι υπεραρκετο για εισοδο σε ομιλους Κονφερενς (χρειαζεται και λιγο τυχη) και για πορεια εφαμιλλη με την περσινη η και λιγο καλυτερη. Δηλαδη μιλαμε για 16 η 8 του Κονφερενς (θελει και τυχη), τελικο κυπελου και μινιμουμ 2η θεση στο πρωταθλημα.
Οι νεοι παιχτες θα φερουν προσηλωση, δουλεια και ενταση που δεν υπηρχε. Ολοι αποκτηθηκαν οχι τυχαια με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και ολοι θελουν κατι να αποδειξουν (ακομα και ο Καργας, Τομας, Σοτελντο). Τωρα αν σε αυτα ειχε συνδιαστει και εμπειρια θα πηγαιναμε για πρωταθλημα. Θα δουμε μια πολυ καλα δουλεμενη ομαδα του Λουτσεσκου.
Επομενες 2 κινησεις σιγουρα θα γινουν αν μπουμε σε ομιλους, λογω εξτρα χρηματων και αγωνων. Αλλα και χωρις αυτες το ροστερ ειναι καλυτερο απο περυσι με μιξη χαρακτηριστικων, δινοντας επιλογες στον προπονητη:
τερμα: Κοταρσκι Ζιφκοβιτς
μπακ: Λυρα Σαστρε Σοαρες Αντρε Τσαουσης
αμυνα: Ινγκι Καργας Νασμπεργκ Κουλιαρακης (Μιχαιλιδης - απο Γεναρη)
κεντρο: Νταουγκλας Σβαμπ Νταντας Σοαρες Τσιγγαρας
εξτρεμ: Ζιφκοβιτς Ναρευ Σοτελντο Μπισε Ρικαρντο
10: Καντουρι Κουαλιατα (Σοαρες αν χρειαστει)
επιθεση: Νελσον Τομας Κουτσιας
Σε περιπτωση ομιλων οι 2 κινησεις θα ειναι ενισχυση στο κεντρο αμυνας (Κουλιαρακης στην β' ομαδα / ακομα μικρος) και στην θεση Καντουρι (διωξιμο) ενα καλο 10αρι τυπου Τσικινιο απο Μπενφικα να δεσει το κεντρο. Με αυτες τις δυο κινησεις και την υποθεση οτι ο Κοταρσκι δεν θα τραυματιστει ποτε, υπαρχει και μικρη ελπιδα και για πρωταθλημα.
*Κουρτις (λογω συμβολαιου) και Μιχαι ουτως η αλλως δεν ειναι στο πλανο για μετα τα προκριματικα.
**Υπεθεσα τελειωμενες τις μεταγραφες των εξτρεμ.
***Δεν σχολιαζω συχνα στο φορουμ, κουραστικα με την γκρινια.
****Μην κρινεται την 11αδα με την Λεφσκι με την 11αδα που θα ειναι σε 2 μηνες (πχ θεσεις Κουλιατα, Σοαρες, Νταντα θα αλλαξουν στην πορεια).
*****Απο εναν εν ενεργεια προπονητη ποδοσφαιρου.
Μπήκα να δω αν είχαμε καμία εξέλιξη αλλά βλέπω ότι ακόμα είμαστε στο....μαλλιοτραβηγμα
Δεν σε εχω δει ποτε μετα απο μια μεγαλη νικη να μπεις να πεις ενα μπραβο. Μαλλον λαθος θα κανω ε?markos4 έγραψε:Omerta τι να κάνουμε ρε φίλε..δεν γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε τον γαυρο να σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα και να λέμε μπράβο Τέιλορ για την προσπάθεια..omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
Ασχέτως της κατάληξης της χρονιάς, αυτοί θα είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι ήταν οι μοναδικοί που εκραζαν και είχαν δίκιο για τον επόμενο "Τέιλορ", για τον επόμενο παίχτη που δεν βγήκε.
είπαμε, μοτιβο
Είμαστε και εμείς οι γκρινιάρηδες που θέλουμε να τον πηδ@με παντού τον γαυρο..
Αργει ο κοντος? Να ρθει να ηρεμησουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Στο επόμενο γαϊτανάκι επιθέσεων αντιπαραθεσεων και ακατασχετου σπαμαρισματος κλειδώνει μέχρι να ανακοινωθεί μεταγραφή!
10 συστάσεις τη μέρα και συνέχεια οι ίδιοι το ξεσκιζετε!
Είστε εντελώς ανεύθυνοι κάποιοι και με το ζόρι να πείτε 100 φορές αυτό που θέλετε!
Τέλος!
Στο επομενο έχει κλείδωμα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
10 συστάσεις τη μέρα και συνέχεια οι ίδιοι το ξεσκιζετε!
Είστε εντελώς ανεύθυνοι κάποιοι και με το ζόρι να πείτε 100 φορές αυτό που θέλετε!
Τέλος!
Στο επομενο έχει κλείδωμα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ερθεί και ο κοντος να ηρεμίσουμε και όλοι μαζί να δημιουργήσουν τον νεανικό και φρέσκο Π.Α.Ο.Κ. που όλοι μας(ή περισσότεροι )θέλουμε φέτος.Ενα μεγάλο μπράβο στον Κύριο Μπότο για τις κινήσεις του.
:ugeek: :ugeek:

η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Εχουνε γινει καλες κινησεις αλλα βλεποντας πως ενισχυονται και οι αλλοι απλα μπαινουν δευτερες σκεψεις για το ροστερ...Το γεγονος ειναι ενα...Πως φετος θα ξεκινησουμε ολοι απο την ιδια αφετηρια...και θα χρειαστει πολυ προσπαθεια ακομα και για την δευτερη θεση.
Θα συμφωνησω ως προς την προσπάθεια που θα χρειαστεί..αλλά θα διαφωνήσω στο ως προς την δεύτερη Θέση θα έλεγα με αυτόν τον γαυρό που βλέπουμε και ως την πρώτη,,,proedros έγραψε:η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Εχουνε γινει καλες κινησεις αλλα βλεποντας πως ενισχυονται και οι αλλοι απλα μπαινουν δευτερες σκεψεις για το ροστερ...Το γεγονος ειναι ενα...Πως φετος θα ξεκινησουμε ολοι απο την ιδια αφετηρια...και θα χρειαστει πολυ προσπαθεια ακομα και για την δευτερη θεση.

Θα ήθελα μόλις κλείσει η μεταγραφή Ναρευ να μας πει ο Ζινολα τι γλυτώσαμε σε σχέση με το αν τον παίρναμε πριν ένα μήνα.
Υγ λέτε αντί για τον κοντό να προσγειωθεί άλλος για την θέση πίσω από τον φορ?
Άντε ρε συ Μποτο,φέρε έναν καντουρι που δεν τραυματίζεται
Υγ λέτε αντί για τον κοντό να προσγειωθεί άλλος για την θέση πίσω από τον φορ?
Άντε ρε συ Μποτο,φέρε έναν καντουρι που δεν τραυματίζεται
Μακαρι φιλε μου... η αληθεια ειναι πως ο γαυρος μοιαζει πιο αποδυναμωμενος η τουλαχιστον ο λιγοτερο ενισχυμενος απο τους υπολοιπους και το ματς με τους Ισραηλινους μονο ευκολο δεν θα ειναι για αυτους.Eagle1980 έγραψε:Θα συμφωνησω ως προς την προσπάθεια που θα χρειαστεί..αλλά θα διαφωνήσω στο ως προς την δεύτερη Θέση θα έλεγα με αυτόν τον γαυρό που βλέπουμε και ως την πρώτη,,,proedros έγραψε:η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Εχουνε γινει καλες κινησεις αλλα βλεποντας πως ενισχυονται και οι αλλοι απλα μπαινουν δευτερες σκεψεις για το ροστερ...Το γεγονος ειναι ενα...Πως φετος θα ξεκινησουμε ολοι απο την ιδια αφετηρια...και θα χρειαστει πολυ προσπαθεια ακομα και για την δευτερη θεση.
-
Μεγαλος Μερακλης ο Μπραντον, 24 ωρες στην ελλαδα εκανε τα πρωτα follow σε θεσσαλονικιες
περα απτη πλακα εγω πιστευω θα βγει ο νεος κρεσπο

περα απτη πλακα εγω πιστευω θα βγει ο νεος κρεσπο

- pagotatzis