ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ούτως ή άλλως άλλο ρόλο θα έχει σε μικρομεσαία ομάδα κι άλλο σε πρωταγωνίστρια. Είναι λογικό να παίζει πιο μαζεμένα στον Παναιτωλικό της Πορτογαλίας.
Το θέμα είναι τι βλέπει...η για την ακρίβεια τι ξέρει, ο Μποτοgiliopoulos έγραψε:Εγω παντως απο τα βιντεακια δεν βλεπω ουτε εντασεις ουτε καλη τεχνικη ουτε κουβαλημα ουτε ταχυτητα.
Σαν μια εκδοχη σαχοφ μοιαζει..
Αυτο ακριβώς, το τι βλέπουμε εμεις απο τα βιντεάκια ειναι περιττο.nunies4 έγραψε:Το θέμα είναι τι βλέπει...η για την ακρίβεια τι ξέρει, ο Μποτοgiliopoulos έγραψε:Εγω παντως απο τα βιντεακια δεν βλεπω ουτε εντασεις ουτε καλη τεχνικη ουτε κουβαλημα ουτε ταχυτητα.
Σαν μια εκδοχη σαχοφ μοιαζει..
-
Ετσι ειναι γι αυτο μιλησα απο τα βιντεακια μονο.
Αλλωστε στην ομαδα του ειναι μακραν ο παικτης με την μεγαλυτερη αξια, προφανως κατι θα λεει αυτο
Αλλωστε στην ομαδα του ειναι μακραν ο παικτης με την μεγαλυτερη αξια, προφανως κατι θα λεει αυτο
Πρώτα απ' όλα θέλουμε παίκτη που να κόβει (έστω και με βαλέ) και φυσικά να έχει ταχύτητα και αντοχές. Το ότι μας βγάζουν αρκετές φάσεις οι αντίπαλοι δεν είναι άμοιρο ευθυνών το κέντρο.Demir έγραψε:Είπε κάποιος ότι θελουμε αμυντικό χάφ;;;; Ο λούτσος παίζει με 2 8αρια αν θυμάστε .. θελουμε χάφ με εντάσεις , ταχύτητα , πρεσσινκ και καλή τεχνική , κουβαλήμα..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τελικά ο Μποτο ξέρει ή δεν ξέρει;;
Καθίστε να δούμε πρώτα ποια θα είναι η επιλογή και στο χορτάρι θα καταλάβουμε περισσότερα..
Λογική η δυσπιστία που υπάρχει με αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια, αλλά πλέον υπεύθυνο έχουμε και έναν από τους καλύτερους στο είδος.
Κάντε υπομονή και νομίζω ότι σύντομα η ομάδα θα απογειωθεί
Καθίστε να δούμε πρώτα ποια θα είναι η επιλογή και στο χορτάρι θα καταλάβουμε περισσότερα..
Λογική η δυσπιστία που υπάρχει με αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια, αλλά πλέον υπεύθυνο έχουμε και έναν από τους καλύτερους στο είδος.
Κάντε υπομονή και νομίζω ότι σύντομα η ομάδα θα απογειωθεί
Τι να ξέρει μωρέ ο μποτο , εδώ εμείς βγάλανε συμπεράσματα με ένα βίντεο προπέρσινο 2 λεπτών …
Αν και δεν πιστεύω ότι θα έρθει λόγω κόστους / ρίσκου ..
Αν και δεν πιστεύω ότι θα έρθει λόγω κόστους / ρίσκου ..
Τα νουμερα, ειτε τα "φανερα"- γκολ και ασσιστ, ειτε καποια αλλα που φαινονται μεσα απο πλατφορμες, ναι μεν εχουν την σημασια τους, αλλα φυσικα δεν λενε και την αληθεια για εναν ποδοσφαιριστη.
Ο τυπος εχει 2 (συν την φετινη) πραγματικα γεματες σεζον στο Πορτογαλικο πρωταθλημα, σε ομαδα που μπορει εως τωρα φετος να μην τα πηγαινει καλα, αλλα περσι και προπερσι που ο Φελιπε ηταν βασικοτατος (σχεδον αναντικαταστατος) τερματισε στην 8η θεση. Και ολα αυτα στα 20 και στα 21 του.
Σε τετοιες ηλικιες πρεπει να βλεπουμε κυριως τα χαρακτηριστικα και τα περιθωρια που υπαρχουν, ο ποδοσφαιριστης να εξελιχθει μεσα απο τα παιχνιδια.
Για κατι τετοιους παιχτες προσωπικα μονο θετικος μπορω να ειμαι, στο να ερθουν.
Ο τυπος εχει 2 (συν την φετινη) πραγματικα γεματες σεζον στο Πορτογαλικο πρωταθλημα, σε ομαδα που μπορει εως τωρα φετος να μην τα πηγαινει καλα, αλλα περσι και προπερσι που ο Φελιπε ηταν βασικοτατος (σχεδον αναντικαταστατος) τερματισε στην 8η θεση. Και ολα αυτα στα 20 και στα 21 του.
Σε τετοιες ηλικιες πρεπει να βλεπουμε κυριως τα χαρακτηριστικα και τα περιθωρια που υπαρχουν, ο ποδοσφαιριστης να εξελιχθει μεσα απο τα παιχνιδια.
Για κατι τετοιους παιχτες προσωπικα μονο θετικος μπορω να ειμαι, στο να ερθουν.
-
Το "ναι μεν, αλλα" των δημοσιογράφων για τη περίπτωση του μου δείχνει ότι μάλλον δεν είναι η πρώτη επιλογή. Παρόλα αυτά σαν ρίσκο μου αρέσει αλλά τα 3 εκ μου φαίνονται πολλά. Επίσης τα χαρακτηριστικά του όντως δεν φαίνονται να είναι πολύ διαφορετικά από Kurtic, Schwab
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stravostomis
Γρήγορος πάντως δεν είναι, ούτε aggressive είναι, ούτε έχει και καμία καταπληκτική τεχνική. Καλός σε όλα και πολύ καλός σε τίποτα φαίνεται.
[Ettien26 έγραψε:Πρώτα απ' όλα θέλουμε παίκτη που να κόβει (έστω και με βαλέ) και φυσικά να έχει ταχύτητα και αντοχές. Το ότι μας βγάζουν αρκετές φάσεις οι αντίπαλοι δεν είναι άμοιρο ευθυνών το κέντρο.Demir έγραψε:Είπε κάποιος ότι θελουμε αμυντικό χάφ;;;; Ο λούτσος παίζει με 2 8αρια αν θυμάστε .. θελουμε χάφ με εντάσεις , ταχύτητα , πρεσσινκ και καλή τεχνική , κουβαλήμα..
Το ότι μας βγάζουν πολλές φάσεις οι αντίπαλοι είναι πολυδιάστατο πρόβλημα και φυσικά δεν είναι ευθύνη ενός ποδοσφαιριστή,ούτε μπορουμε να περιμένουμε να λυθεί από την προσθήκη ενός παίκτη.
Δηλαδή περιμένουμε ένας παίκτης να κόβει ότι κινείται στα 3000 τετραγωνικά του δικού μας μισού?
Υγ έχω να δω αλλαγή παιχνιδιου από τα χαφ μας εδώ και 1000 αγωνιστικα λεπτά.
Με τον τρόπο που κυκλοφορει η μπάλα στο κέντρο ακόμα και καλά εξτρέμ να φέρουμε πάλι εγκλωβισμένοι θα είναι ( όπως είναι σχεδόν σε όλη την διάρκεια των αγώνων ο ζιφκο)
- stravostomis
Το καλοκαίρι λέει έκανε πρόταση 7,5 εκατομμύρια ευρώ η Πόρτο στην ομάδα του, και συμβόλαιο 400k, για 5 χρόνια, με 80 εκατομμύρια ρήτρα αποδέσμευσης στον παίκτη.
Κρατάμε μικρό καλάθι για το άν παίκτες σαν τον Μοάρες μπορούν να σηκώσουν το βάρος του να παίζουν στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Στην ουσία κανείς δεν ξέρει. Θα πρέπει το παιδί να μπεί και να δείξει τί μπορεί να κάνει.
Το ίδιο και ο Σάστρε. Το πλεονέκτημα είναι οτι αν δεν βγούν, λόγω του οτι είναι νέοι και όχι 30+, τότε μπορούν άνετα να πουληθούν και να μην χάσει ο ΠΑΟΚ χρήματα.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μίγμα έμπειρων 28άχρονων και υποσχόμενων νεότερων παικτών (Σάστρε). Αυτή την στιγμή κινούμαστε για νεότερους γιατί είμαστε γεμάτοι τριαντάρηδες. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το ρίσκο είναι πάντα μεγάλο όταν πάς να φέρεις νέους αλλά με γεμάτες χρονιές από Πορτογαλία, Ισπανία, παρόλαυτά δεν νομίζω οτι υπάρχει επιλογή. Ίσως σε μιά ακραία περίπτωση να έρθει και ένας έμπειρος τριαντάρης (Τέρμα ή 10άρι) αλλά μετά την πρόσληψη Μπότο το θεωρώ δύσκολο (εκτός του τερματά φυσικά).
Το ίδιο και ο Σάστρε. Το πλεονέκτημα είναι οτι αν δεν βγούν, λόγω του οτι είναι νέοι και όχι 30+, τότε μπορούν άνετα να πουληθούν και να μην χάσει ο ΠΑΟΚ χρήματα.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μίγμα έμπειρων 28άχρονων και υποσχόμενων νεότερων παικτών (Σάστρε). Αυτή την στιγμή κινούμαστε για νεότερους γιατί είμαστε γεμάτοι τριαντάρηδες. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το ρίσκο είναι πάντα μεγάλο όταν πάς να φέρεις νέους αλλά με γεμάτες χρονιές από Πορτογαλία, Ισπανία, παρόλαυτά δεν νομίζω οτι υπάρχει επιλογή. Ίσως σε μιά ακραία περίπτωση να έρθει και ένας έμπειρος τριαντάρης (Τέρμα ή 10άρι) αλλά μετά την πρόσληψη Μπότο το θεωρώ δύσκολο (εκτός του τερματά φυσικά).
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω, με ολη την καλη διαθεση.DimitrisS έγραψε:Τα νουμερα, ειτε τα "φανερα"- γκολ και ασσιστ, ειτε καποια αλλα που φαινονται μεσα απο πλατφορμες, ναι μεν εχουν την σημασια τους, αλλα φυσικα δεν λενε και την αληθεια για εναν ποδοσφαιριστη.
τα νουμερα, ειτε μας αρεσουν, ειτε οχι, λενε σε πολυ μεγαλο βαθμο την αληθεια. αρκει βεβαια να μπορεις να τα διαβασεις. και λενε την πικρη αληθεια εδω και αρκετες μεταγραφικες περιοδους, που αρνουμαστε να δεχθουμε λογω της αγαπης μας προς την ομαδα, που μας οδηγει στο να τα αμφισβητουμε συχνα πυκνα, οταν δηλαδη θα βρεθει καποιος να τα φερει εδω περα προς συζητηση και δεν ειναι αρεστα, γιατι μας χαλανε την ευφορια της μεταγραφης.
ειναι ανθρωπινο βεβαια το να προσπαθουμε να υπερασπιστουμε τις επιλογες της ομαδας σε μια μεταγραφικη, δεν το συζητω. και προφανως, οταν φτιαχνεται ο κοσμος με μια μεταγραφη κι ερχεται ο κακος μλκας να σε προσγειωσει με τα scouting report, ε ναι, θα του την πεις τι να κανουμε, κατανοητο

stravostomis έγραψε:Το καλοκαίρι λέει έκανε πρόταση 7,5 εκατομμύρια ευρώ η Πόρτο στην ομάδα του, και συμβόλαιο 400k, για 5 χρόνια, με 80 εκατομμύρια ρήτρα αποδέσμευσης στον παίκτη.

Αυτό ισχύει χωρίς να ήξερα ότι ενδιαφερόμαστε ή να δώσω στο όνομα έμφαση για τα 8περιπου χαρτιά με ποσοστό μεταπώλησης που έκανε η Πόρτο.
Τι να πω εμένα προσωπικά για 3χαρτιά ότι δώσαμε δλδ τον Esiti/Douglas Augusto μου φαίνονται πολλά..
Εκτός αν βλέπει ο Boto κάτι που δε βλέπουμε μαζί.. (θα με πεις εχει κ δίπλα του έμπειρους κ εξελίξιμους έχει τον Kurtic(32χρονών)έχει τον Schwab(32χρονών) έχει τον El-Kaddouri(32χρονων) τι να πώ είδωμεν..!