Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μαρτίνος, δεν είναι η πρώτη φορά που γελοιοποιείται, έχει ενστερνιστεί το πνεύμα των σιχαματων από την χρονιά που βγήκε πρωταθλητής στις τελικές.
Σιχαμα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Οσοι πιστευεται οτι ο μαρτινς ειναι καλος βαλτε να ακουσετε τις δηλωσεις του. Τι σιχαμα θεε μου.

Εντωμεταξυ θα του ειπε ο φαρμακολογος του οτι θα αντεξουν οι παικτες και ηταν ανετος. Δεν εκανε τιποτα για να βοηθησει την ομαδα του.

ΜΕΓΑΛΕ ΛΟΥΤΣΕ. Για πρωινο θα τους εχεις αυτους αν σε βοηθησει η διοικηση και φερει 2-3 παικταραδες τον χειμωνα.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Μπράβο για τη νοοτροπία και όχι μόνο, που έχεις περάσει στην ομάδα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τεράστιος Λουτσεσκου! Με αυτό το ροστερ μας έχει στην πρώτη διακοπή πρώτους, και έχοντας πάρει και ένα ντέρμπι εμφατικά. Αν έπαιρνε το ματς με την Σλοβαν και δεν έκανε την μαλακια ο ζιφκοβιτς θα μιλούσαμε για τελειότητα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πεμπτη Παρασκευη μπινελικι,Κυριακή Δευτέρα αποθεωση .Τριτη τεταρτη ρεπό και φτου κι απ την αρχη.
Μανα δε μου κολλάν τα ενσημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε βρισκω κατι παραλογο στο να λες οτι τα εκανε μουσκεμα οταν τα κανει και να λες χιλια μπραβο οταν παει τρενο. Το να λες το αντιθετο θα ηταν παραλογο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενα ωραιο σχολιο που διαβασα.

"Τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο προπονητής :
1. Τον Αουγκούστο δεκάρι με τελικές, γκολ ,πατήματα στην αντίπαλη περιοχή, πίεση μπροστά , βοήθεια πίσω
2. Τον Μπίσε να θυμηθεί πόσο παικταράς είναι κι ας μην βγάζει συνέχεια άμυνες, μου αρκεί να τον βλέπω να γυρίζει για ένα τάκλιν στην μεγάλη περιοχή μας όπως έκανε σήμερα, ή τα σπριντ που έκανε για να βοηθήσει πίσω
3. Τον Μιχαηλίδη να μειώνει έως και να μηδενίζει τα λάθη του
4. Την χημεία μεταξύ Σβάμπ και Κούρτιτς, η οποία έχει απελευθερώσει τον Σβάμπ σε σχέση με πέρσι και πατάει πια όλο το γήπεδο
Κατά τα λοιπά ο Κούρτιτς έχει ανέβει αρκετά και έχει ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, ο Κάρολος ελπίζω να πάρει ψυχολογία, ο Αντρίγια ανεβαίνει δυο επίπεδα με τον Ροντρίγκο πίσω του και ο Μιχάι πήρε παιχνίδια που είχε ανάγκη!
Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει σταθερά , αθόρυβα και κερδίζει χρόνο και ηρεμία να επιστρέψουν κομβικοί παίκτες , να δουλέψει και να βελτιωθεί περισσότερο. Σίγουρα το ρόστερ θέλει προσθήκες, μη γελιόμαστε, είναι μακρύς ο δρόμος αλλά ο Λούτσε ξέρει καλά να αποφεύγει τις λακούβες! "
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΡΑΖΒΑΝ!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnEconomist έγραψε:
danirifle έγραψε:ο λουτσέσκου επιβεβαιώνει ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στη χώρα
παρόλες τις σοβαρές αδυναμίες του ρόστερ, έχει καταφέρει και έχει κάνει πολύ καλή συγκομιδή από βαθμούς
υπόκλιση στον general
Θέλω να είμαι αντικειμενικός: Ο Μαρτίνς είναι επίσης αναγνωρισμένα, από την ομάδα που έχει φτιάξει, καλός προπονητής. Η ομάδα που έχει φτιάξει αποδίδει μοντέρνο και ωραίο ποδόσφαιρο...

Δεν θέλω, αυτή τη στιγμή, να κάνω περισσότερες συγκρίσεις. Θέλω να δω τη συνέχεια.

Επίσης, εμένα μου αρέσει πολύ ο Φαν Σιπ ...
Ωραιες δηλωσεις Μαρτινς για να καλυψει τον κολο του
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ας ξεκινησει ηδη δουλεια η ομαδα σκαουτινγκ, για τις μεταγραφες του Γεναρη.
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Οχι προσωπικες αποψεις, ναζια και συσκεψεις. Τελος.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

αυτη η αυτοπεποιθηση που γεμιζει την ομαδα και εμας,δεν περιγραφεται!Οτι και αν γινει στο τελος της χρονιας,αυτος ο ανθρωπος θα πρεπει να παρει συνταξη απο τον ΠΑΟΚ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μετανοειτε οσοι δεν πιστευετε.

Θα τον φας τον ΛουθερΚινγκ,μεχρι τα χριστουγεννα.

Κερδιζεις 17/10 τον Βολο(με ροτεσιον),πας 21/10 στην Κοπεγχαγη ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ(χωρις ροτεσιον) και εισαι πλεον στην 1η θεση στην Ευρωπη και στο καπακι στις 24/10 πας στο καραιταβλι ΚΑΝΟΝΙΚΑ παιρνεις ισοπαλια ή και ΝΙΚΗ και εξακολουθεις να εισαι πρωτος και ισως με διαφορα στο Αιλληνικο Πρ@κταθλημα.

Με ΝΙΚΗ τελειωνεις τον Μεγαλο Μαρτινο,τους φερνεις ΕΣΩΣΡΤΡΕΦΕΙΑ,που ουτως ή αλλως,θα την εχουν ηδη,πριν παιξουμε μεταξυ μας.

Ο ενας ειναι 4ο χρονο με την ιδια σχεδον ομαδα και ο αλλος,ειναι μολις 4 Μηνες εδω και εμεις δεν εχουμε την υπομονη,να τον στηριξουμε(οχι μονο γιατι μας εδειξε που μπορει να μας παει,οπως πριν 4 χρονια),αλλα και γιατι δεν εχει και τα ΔΙΚΑ του καταλληλα εργαλεια,που χρειαζοταν,για να ειμαστε και πιο ανετοι.

Χωρια που ειναι και πολλα αλλα οπως αναπληρωτης(επικοινωνιολογος ψυχολογος,βαλτε οτι θελετε εδω).

Ναι και 1η θεση στην Ευρωπη,το ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΥΓ.Αλλα και οταν ερθει η γκελα,ας εμφανιστουν ολοι οι υπολοιποι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

xrisitsapa έγραψε:Ας ξεκινησει ηδη δουλεια η ομαδα σκαουτινγκ, για τις μεταγραφες του Γεναρη.
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Οχι προσωπικες αποψεις, ναζια και συσκεψεις. Τελος.
Μετά και τις δηλώσεις Ιβάν μάλλον θα το πάρει ολο πάνω του να τελειώνουμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

theo-drama έγραψε:Μετανοειτε οσοι δεν πιστευετε.

Θα τον φας τον ΛουθερΚινγκ,μεχρι τα χριστουγεννα.

Κερδιζεις 17/10 τον Βολο(με ροτεσιον),πας 21/10 στην Κοπεγχαγη ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ(χωρις ροτεσιον) και εισαι πλεον στην 1η θεση στην Ευρωπη και στο καπακι στις 24/10 πας στο καραιταβλι ΚΑΝΟΝΙΚΑ παιρνεις ισοπαλια ή και ΝΙΚΗ και εξακολουθεις να εισαι πρωτος και ισως με διαφορα στο Αιλληνικο Πρ@κταθλημα.

Με ΝΙΚΗ τελειωνεις τον Μεγαλο Μαρτινο,τους φερνεις ΕΣΩΣΡΤΡΕΦΕΙΑ,που ουτως ή αλλως,θα την εχουν ηδη,πριν παιξουμε μεταξυ μας.

Ο ενας ειναι 4ο χρονο με την ιδια σχεδον ομαδα και ο αλλος,ειναι μολις 4 Μηνες εδω και εμεις δεν εχουμε την υπομονη,να τον στηριξουμε(οχι μονο γιατι μας εδειξε που μπορει να μας παει,οπως πριν 4 χρονια),αλλα και γιατι δεν εχει και τα ΔΙΚΑ του καταλληλα εργαλεια,που χρειαζοταν,για να ειμαστε και πιο ανετοι.

Χωρια που ειναι και πολλα αλλα οπως αναπληρωτης(επικοινωνιολογος ψυχολογος,βαλτε οτι θελετε εδω).

Ναι και 1η θεση στην Ευρωπη,το ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΥΓ.Αλλα και οταν ερθει η γκελα,ας εμφανιστουν ολοι οι υπολοιποι.
Ρήξη χιαστού ο Ζέκα της Κοπεγχάγης.

Περαστικά στο παλικάρι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Επισης ξεκινησαμε με 7% αποδοση για Πρωταθλημα ΠΡΟ Λουτσεσκου,με το που ηρθε πεσαμε στο 3,5%,μετα τα Γιαννινα πηγαμε κοντα στο 6% και ηδη πεσαμε παλι στο 4%.

Μετα το καραιταβλι αν δεν χασουμε ή αν ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ειδικα θα ειμαστε στο 2% φαβορι.

Επισης εχει σε 104 αγωνες και 1 αγωνα που δεν εγινε

Νικες = 76

Ισοπαλιες= 14

Ηττες = 14
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”