και πώς θα λέμε τώρα οτι τερματοφύλακες απο αντίπαλες ομάδες (πχ κάτι γιάννενα, ατρόμητοι) μεταμορφώνονται σε Μπουφόν όταν παίζουν με τον ΠΑΟΚ, ειδικά στην ΤούμπαZarka4 έγραψε:Το ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά θα το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη. Εθεάθη σε αμάξι στη Μπότσαρη ο ΜΠΟΥΦΟΝ. Τώρα η ήταν κάποιος που τον έμοιαζε και από τη τρελά της μεταγραφολογιας βλέπαμε 2 άτομα ότι θέλουμε η....
Θα δειξει
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 04 Ιουν 2021, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Ο ΠΑΟΚ ανασταίνει νεκρούς
Ο Λούτσε τους κάνει RELOADED
Σουρεάλ χρονιά προ των πυλών
Ο Λούτσε τους κάνει RELOADED
Σουρεάλ χρονιά προ των πυλών
Ξειρει ο Λουτσε(και απο πριν) οτι ο Ιβαν, ειναι πολυ απαιτητικος....
Δεν μπορει να ρισκαρει με παικτες νομιζοντας οτι θα τους αναστήσει...
Λογικά, θα του ειπε ο Ιβαν,''παρε οτι παικτες χρειαζεσαι για το πρωτάθλημα + Ευρωπη)
Ξερει οτι <παιζει> το κεφάλι του...το ειπε άλωστε και ο ιδιος...''εαν δεν παρω τιτλους, φευγω''
Εχει λοιπον, πολυ ενδιαφερον,τι ομαδα θα στήσει....
Υπομονή να εχουμε
Δεν μπορει να ρισκαρει με παικτες νομιζοντας οτι θα τους αναστήσει...
Λογικά, θα του ειπε ο Ιβαν,''παρε οτι παικτες χρειαζεσαι για το πρωτάθλημα + Ευρωπη)
Ξερει οτι <παιζει> το κεφάλι του...το ειπε άλωστε και ο ιδιος...''εαν δεν παρω τιτλους, φευγω''
Εχει λοιπον, πολυ ενδιαφερον,τι ομαδα θα στήσει....
Υπομονή να εχουμε
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στην περίπτωση που δεν αγοραστεί ο Μπάμπα δίνω πάνω από 95% πραγμάτωσης του σεναρίου επιστροφής του Στάφυ.laska4 έγραψε:O σταφυ πάντως διακοπαρει Πόρτο Καράς
Από καιρό μου είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι φέτος θα πορευτούμε με Μπάμπα- Στάφυ και του χρόνου με Στάφυ - Περέιρα.
Πιθανότητες δίνω ακόμα και με αγορά του Μπάμπα, γιατί ο Σταφυλλίδης μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις και φυσικά θέλουμε και κάνα Έλληνα, πόσο μάλλον αν αυτός είναι και ΠΑΟΚσης.
Λοιπόν Φίλτατε τώρα που το σκέφτομαι έχεις απόλυτο δίκιο. Το σωστό πρέπει να είναι ΠΑΟΚΣΗΣ και όχι ΠΑΟΚΤΣΗΣ.seaman έγραψε:Στην περίπτωση που δεν αγοραστεί ο Μπάμπα δίνω πάνω από 95% πραγμάτωσης του σεναρίου επιστροφής του Στάφυ.laska4 έγραψε:O σταφυ πάντως διακοπαρει Πόρτο Καράς
Από καιρό μου είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι φέτος θα πορευτούμε με Μπάμπα- Στάφυ και του χρόνου με Στάφυ - Περέιρα.
Πιθανότητες δίνω ακόμα και με αγορά του Μπάμπα, γιατί ο Σταφυλλίδης μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις και φυσικά θέλουμε και κάνα Έλληνα, πόσο μάλλον αν αυτός είναι και ΠΑΟΚσης.
Έτσι μου φαίνεται.
- alex ntepo
Αν και δεν είναι το τόπικ της γλωσσολογίας, το σωστό είναι το ΠΑΟΚτσής.
Για λόγους που σχετίζονται με την προφορά των Κωνσταντινουπολιτών και των προσφύγων της ευρύτερης περιοχής.
Για λόγους που σχετίζονται με την προφορά των Κωνσταντινουπολιτών και των προσφύγων της ευρύτερης περιοχής.
-
mbison
Δεν βλέπετε το προφανές.
Ο Ιβαν εχει πουλησει προπονητές 2 φορές. Λουτς κ Αμπελ.
Ο Λουτς δηλωσε οτι θέλει να δουλέψει Ιταλια.
Μπήκε ρητρα 7 εκ.
Φερνουμε Ιταλο Sport Director.
Πουλάμε τον Ρουμάνο σε Ιταλική ομάδα .
Ο Ιβαν εχει πουλησει προπονητές 2 φορές. Λουτς κ Αμπελ.
Ο Λουτς δηλωσε οτι θέλει να δουλέψει Ιταλια.
Μπήκε ρητρα 7 εκ.
Φερνουμε Ιταλο Sport Director.
Πουλάμε τον Ρουμάνο σε Ιταλική ομάδα .
Καλύτερα να πάρω σταφυ και να επενδύσω περισσότερα σε άλλες πιο κρίσιμες θέσεις παρά να πάω για μπαμπά προσωπική άποψη...ιστορικό τραυματισμών περίπου ίδιο..
προς στιγμη μου φάνηκε ότι τον είπες Μπάρμπα Σταφυseaman έγραψε: Από καιρό μου είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι φέτος θα πορευτούμε με Μπάμπα- Στάφυ
θέλουμε άμεσα μεταγραφές.
Οι μέρες περνάνε.
4 Ιουνίου σήμερα.
Και εμείς ακόμη μιλάμε.
Πότε θα ξεκινήσουν οι προσεγγίσεις, πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις, πότε θα γίνουν τα συμβόλαια, πότε θα ενσωματωθούν με την ομάδα....
τικ-τακ-τικ-τακ....
Οι μέρες περνάνε.
4 Ιουνίου σήμερα.
Και εμείς ακόμη μιλάμε.
Πότε θα ξεκινήσουν οι προσεγγίσεις, πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις, πότε θα γίνουν τα συμβόλαια, πότε θα ενσωματωθούν με την ομάδα....
τικ-τακ-τικ-τακ....
- pagotatzis
Sven Ulreich ελεύθερος από τον Αμβουργο
Τώρα πρέπει να σκάσει καμία πρόταση για τον Σούπερμαν !
Τώρα πρέπει να σκάσει καμία πρόταση για τον Σούπερμαν !
-
kosths BXL
Ιάσονας έγραψε:ακομα για διωξιμο τον εχω τον πασχα....εσυ ειπες πρωτοκλασάτους ατομα που εχου να παιξουν μπαλα καμια 4τια-5τια και εγω σου ειπα ταλεντα ατομα που παιζαν φετος με φουλ αγωνιστικο ρυθμο και που ειναι σε ανοδικη φαση και οχι να ψαχνουν ομαδα να μην τους παιρνει κανεις και να λεν θελω ΠΑΟΚ γτ ειμαι ΠΑΟΚτσακι....και εγω αμα ειναι ετσι επειδη ειμαι ΠΑΟΚτσακι αν και δεν εχω παιξει μπαλα στη ζωη μου ποτε να με παρουν για σεντερ μπακ κανω και kick και bjj οποτε μπορω να πλακωθω και με τα αντιπαλα σεντερ φορ αν χρειαστει....μια χαρα...και δεν σε κραζω για αυτο που ειπες ο καθενας εχει τη γνωμη του προφανως απλα οταν πέφτει τοσο κραξιμο απο ολλους γτ θελουμε κινησεις να ανεβαζουν το επιπεδο και μετα οι ιδιοι γράφετε για πρωην ποδοσφαιριστές ε ειναι λιγο αντιφατικο...εγω που κραζω και λεω θελω τερμα και οχι τον πασχα δεν θα πω φερτε τον γλυκο για μεταγραφη ...kosths BXL έγραψε:Εγώ αυτούς θα ήθελα. Με τα καλά τους και τα στραβά τους. 6 Έλληνες μου ανέφερες. Εκ των οποίων τον Πασχαλάκη κάτι τύποι σαν και σένα τον είχαν για διώξιμο . Για να μην πω ότι μίλησα για πρωτοκλασάτους κι εσύ μου ανέφερες ταλέντα.makispaspartou έγραψε:[
Πάντως και εγώ θα ήθελα να έρθουν Σταφυλίδης και Κ Παπαδοπουλος.
Και αυτό που λες για Βιερίνια, ο Σταφυλίδης είναι 27 και ο Παπαδόπουλος 28 βιάζεσαι να τους βγάλεις στη σύνταξη[/quote]
δεν εχει να κανει με την ηληκια....και ο κλαους ειναι 32 και ειναι παλαιμαχος απο τα 28 και ο ελ αραμπι του γαυρου ειναι 35 και τελευταιες δυο χρονιες ειναι ο mvp του...εγω ειπα οτι σταφ και κυριακος ειναι πρωην ποδοσφιαριστες γτ γεματη σεζον ουτε αυτοι δεν θυμουνται ποτε καναν τελευταια φορα και ο σταφ δεν εχει παιξει μπαλα εδω και δυο χρονια...λογικο ειναι και το συνανταμε παντα με παικτες που παιζαν παλια στην ομαδα μας να υπαρχουν πολλοι φαν της επιστροφης τους...εγω δεν εχω κανεναν θεμα αν αυτη εχει λογικη ποδοσφαιρικα...δλδ αυτη τη στιγμη για εναν ΠΑΟΚ πρωταθλητη εσυ θα επαιρνες εναν παικτη που εκανε γεματη σεζον το 2016 τελευταια φορα και απο το 2019 και μετα δεν εχει παιξει καν η ενα αριστερο μπακ σε καλη ηλικια με φουλ ρυθμο ωστε να παιξει βασικος και να βρεις μια σταθερα εκει περα...ακομα και ο μπαμπα ηταν ρισκο και για μενα παραμενει ρισκο....τεσπα επειδη ξερω πως παει το θεμα των επιστροφών αντιλαμβάνομαι οτι προφανως δεν θα σε πεισω αλλα και αυτο οκ ειναι ...ο καθενας εχει τη γνωμη του και ολες σεβαστες
- PAOK_Antarctica
Τι να τα κάνεις τα φρύδια όταν έχεις ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ
συγνώμη, παραφερθηκα
συγνώμη, παραφερθηκα