Δεν απαντούσα σ'εσένα αλλά στον Μπερσέρκερο. Ούτε και με νοιάζει τι έγραψες εσύ. Εγώ είδα αυτά που έγραφε ο φίλος και συμφώνησα με αυτά. Ούτε και θα αλλάξω το πως νιώθω. Θα μείνω ρομαντικός κι ας είμαι ξεπερασμένος.Luigi Vampa έγραψε:Ναι ενώ εγώ ας πούμε χάρηκα που έφυγε ο Πετζα. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Στεναχωρεθηκα που έφυγε, χάρηκα που ένα δικό μας παιδί διέπρεψε στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Καλά για τον Μπερσε τι να πω. Διάβασε ρε φίλε τι γράφω πριν απαντησεις. Σαν ΠΑΟΚτσης είπα ένιωσα περήφανος, τι Λιασους Λούκαδες πας κ μου θυμάσαι..Όσο για τους ρομαντισμους, δεν είναι πλέον οι εποχές που οι παίκτες είναι υποδουλωμενοι στις ομάδες κ να χουμε φαινομενα τύπου Χατζηπαναγη ας πούμε, μια ζωή γριά. Να μαστε κ λίγο εντός πραγματικότητας.Rexaris έγραψε:Ωραίος. Και θα προσθέσω οτι όταν έφυγε ο Πέτζα για το ΝΒΑ εγώ στεναχωρέθηκα πολύ γιατί τότε που ακολουθούσα από κοντά στο μπάσκετ ήθελα τον ΠΑΟΚ κορυφή τουλάχιστον στην Ευρώπη και να είναι αυτοσκοπός και όχι σκαλί για κάθε παικταρά.bersekeros έγραψε:Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες τότε, όχι τον ΠΑΟΚ.
Τι περήφανος ήταν ο ΠΑΟΚ το 2004, όταν έκανε το κλαρίνο με το Λιάσο Λουκά και δεν μπήκε στους ομίλους του Champions League;
Ο Πέτζα έπαιξε και λίγα χρόνια στον ΠΑΟΚ, δεν έφυγε μέσα σε ένα χρόνο.
Με τον ίδιο τρόπο θέλω τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ να μεγαλώνει, όταν βγάζει ταλεντάρα να την χαίρεται 3 χρόνια και να χαίρεται και ο παίκτης να παίχει στην ΠΑΟΚάρα.
Αλλά ξέρω είμαι ένας παλιός ρομαντικός…
11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
-
Κ γω σχολίασα αυτά που έγραψες εσύ ρε φίλος.. Φόρουμ δεν είναι; Τι δε με νοιάζει τι έγραψες εσύ; Κ μένα δε με νοιάζει αν θες να σαι ρομαντικός η' όχι. Έτσι θα το πάμε;
εμένα πάντως μια χαρά περήφανο με κάνει ο Πέλκας με την απόδοσή του στην Τουρκία. Το ίδιο κι ακόμα περισσότερο θα με κάνει περήφανο και ο Τζόλης στην Πρέμιερ. Ωστόσο, ομολογώ ότι περίμενα να φύγει από τον ΠΑΟΚ με κάνα 20άρι τουλάχιστον και σε ομάδα τουλάχιστον του ευρωπαϊκού τοπ10. Τι να κάνεις όμως που έμπλεξες με τον θεοποιημένο ρουμάνο και τα κολλήματά του. Φύγε μικρέ, πήγαινε να δείξεις τι αξίζεις εκεί που το εκτιμάνε.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
H Norwich κινείται και για τον αμερικανό επιθετικό Josh Sargent. Από το γραφείο της Wasserman κι αυτός.
Κατα τη γνώμη μου η πώληση Τζολη είναι μονοδρομος καθώς συμφέρει τους πάντες, αρκεί να γίνει με τα σωστά λεφτά. Το πιο ποσο είναι σωστό δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά, πάντως το να λειτουργούμε σαν να μας φαίνονται λίγα τα 12 όταν πλην Πριγιοβιτς η μεγαλύτερη πώληση είναι τα 4 των Γκαρι Ροντριγκεζ και Βιερίνια (χωρίς τα ποσοσστα μεταπώλησης) μου φαίνεται κάπως νεοπλουτίστικο.
Πιστεύω πως ο Τζόλης θέλει να φύγει και αυτό πρέπει να είναι και σεβαστό και σε κάποιο βαθμό θεμιττο. Θα μου άρεσε να κρατούσαμε ένα ποσοστο μεταπώλησης στο 15 με 20 % γιατί ο παίκτης έχει όντως πιθανότητες μεγάλης εξελιξης και καλό θα ήταν να επωφεληθούμε και εμείς από μελλοντική μεταγραφη.
Διαβάζω σχόλια του τύπου να χτίσουμε ομάδα γυρω του κλπ, συγνώμη αλλά αυτό είναι αδύνατο. Αδύνατο είναι να αναπτυχθεί και πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους κλειστούς χώρους, τα πουλμαν στην άμυνα κλπ. Θυμίζω στους συνοπαδούς πως υπάρχουν και τα παραδείγματα Νινη (τεράστιες ομοιότητες και σε οικογένειακές καταβολές και σε ταλέντο), Ζαμπα και άλλων που απαξιώθηκαν πλήρως επειδή δεν έφυγαν εγκαίρως.
Ολοι φοβόμαστε δύο πράγματα
1ον Πως θα αξιοποιηθούν τα λεφτά της πώλησης του Τζόλη, γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσυνη στην οργάνωση της ΠΑΕ?
2ον Πως θα γίνει να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας που ότι παίρνουμε είναι 30+ με μηδενική μεταπωλητική αξία?
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως αν ο Τζόλης φέρει μία δίκαιη πρόταση και θέλει να φύγει, τότε πρέπει να φύγει.
Πιστεύω πως ο Τζόλης θέλει να φύγει και αυτό πρέπει να είναι και σεβαστό και σε κάποιο βαθμό θεμιττο. Θα μου άρεσε να κρατούσαμε ένα ποσοστο μεταπώλησης στο 15 με 20 % γιατί ο παίκτης έχει όντως πιθανότητες μεγάλης εξελιξης και καλό θα ήταν να επωφεληθούμε και εμείς από μελλοντική μεταγραφη.
Διαβάζω σχόλια του τύπου να χτίσουμε ομάδα γυρω του κλπ, συγνώμη αλλά αυτό είναι αδύνατο. Αδύνατο είναι να αναπτυχθεί και πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους κλειστούς χώρους, τα πουλμαν στην άμυνα κλπ. Θυμίζω στους συνοπαδούς πως υπάρχουν και τα παραδείγματα Νινη (τεράστιες ομοιότητες και σε οικογένειακές καταβολές και σε ταλέντο), Ζαμπα και άλλων που απαξιώθηκαν πλήρως επειδή δεν έφυγαν εγκαίρως.
Ολοι φοβόμαστε δύο πράγματα
1ον Πως θα αξιοποιηθούν τα λεφτά της πώλησης του Τζόλη, γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσυνη στην οργάνωση της ΠΑΕ?
2ον Πως θα γίνει να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας που ότι παίρνουμε είναι 30+ με μηδενική μεταπωλητική αξία?
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως αν ο Τζόλης φέρει μία δίκαιη πρόταση και θέλει να φύγει, τότε πρέπει να φύγει.
-
Αρα τα 12εκ + ποσοστο μεταπωλησης για Τζολη μαλλον ειναι κοντα στο ταβανι που μπορουμε να παρουμε..
- PAOK_Antarctica
Το να παίρνουμε 10δες εκατομμύρια για να κάθονται στα ταμεία κάνει τις πωλησεις αχρειαστες.
Αν δεν είχαμε πουλήσει τον Γιαννούλη, πάλι τις ίδιες μεταγραφές θα κάναμε.
Με την πολιτική που ακολουθούμε οι πωλήσεις μόνο αποδυνάμωση φέρνουν.
Αν δεν είχαμε πουλήσει τον Γιαννούλη, πάλι τις ίδιες μεταγραφές θα κάναμε.
Με την πολιτική που ακολουθούμε οι πωλήσεις μόνο αποδυνάμωση φέρνουν.
Η πώληση Τζολη σε αυτά τα χρήματα που ακούγονται είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενερωματα που έχω φάει σαν οπαδός του ΠΑΟΚ …
Πρώτα από όλα γιατί φαγωθηκατε όλοι να πουληθεί και δεύτερον γιατί ξεπουλιέται …
Μηδέν περηφάνια μηδέν σχεδιασμός
Θα κάνω καιρό να συνέλθω και να ασχοληθώ ξανά με τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ χωρίς καβλα δεν υφίσταται
ΠΑΟΚ χωρίς παοκτσακια πάλι δεν υφίσταται
Παίξε εσυ Ρουμάνε με τον Εσιτι και τον κάθε μισθοφόρο και παράτα μας και εμάς στην ησυχία μας
Πρώτα από όλα γιατί φαγωθηκατε όλοι να πουληθεί και δεύτερον γιατί ξεπουλιέται …
Μηδέν περηφάνια μηδέν σχεδιασμός
Θα κάνω καιρό να συνέλθω και να ασχοληθώ ξανά με τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ χωρίς καβλα δεν υφίσταται
ΠΑΟΚ χωρίς παοκτσακια πάλι δεν υφίσταται
Παίξε εσυ Ρουμάνε με τον Εσιτι και τον κάθε μισθοφόρο και παράτα μας και εμάς στην ησυχία μας
Οταν ο γαυρος πουλαει τερματοφυλακα τον ΣΑ 9 μυρια κ οι οπαδοι βαζουν κ κορδελα στον ΤΖΟΛΗ κατι δεν παει καλα..Καποια σχολια και ντε φακτο εκτιμησεις δεν βαζει τα ποδια του στη φωτια θελει να φυγει ειναι εκ του πονηρου η εκ του αδαους..Aν ισχυει αυτο λεμε τωρα παλια κρεμαγαν τα δελτια στις προκες το πανω χερι το εχει η ΠΑΕ κ οχι ο ΤΖΟΛΗΣ..
- theodorsalonika
Το έχω ξαναγράψει ως άποψη. Να ρα πάρουμε. Ο παίκτης δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι. Συμβαίνει και σ αυτές τις ηλικίες. Θα έχει πορεία Λημνιου στην Αγγλία. Δανεικός σε Λιγκ 1 και 2. Μακάρι να κάνω λάθος και κάποια στιγμή να λειτου6το ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά δεν το βλέπωxrisitsapa έγραψε:Αρα τα 12εκ + ποσοστο μεταπωλησης για Τζολη μαλλον ειναι κοντα στο ταβανι που μπορουμε να παρουμε..
Ταβανι ειχε πιασει κ ο ΠΕΛΚΑΣ με τη μονη διαφορα οτι αυτοι που ηρθαν ως αντικαταστατες ειναι μια τριχα απ τα αυτα του