Υπάρχουν βασικοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;riegel έγραψε:Τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε σημαίνει ότι τη στιγμή που μιλάμε σου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός ;
Η ομάδα εύχομαι να παίξει 55-60 παιχνίδια.
Δε θα χρειασθεί;
SM-G965F
Υπάρχουν βασικοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;riegel έγραψε:Τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε σημαίνει ότι τη στιγμή που μιλάμε σου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός ;
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Ο Εσιτι ειναι βασικος ελλειψει αλλου στο 6. Ο Αουγκουστο ισως αποδειχθει ποιοτικη αναβαθμιση στο μελλον. Τη στιγμη που μιλαμε δεν εχουμε σαφη εικονα αν η θεση του ειναι το 6 ή το 8, και φυσικα δεν μπορει να παρει φανελα βασικου τοσο απο τον Εσιτι οσο και απο τον σχεδον τραυματια Καντουρι.barlow4 έγραψε:Δώθηκαν 6 περίπου μύρια για δύο μέσους.Δεν είναι ούτε παγκιτες ούτε εναλλακτικές.ειναι βασικοί.Το ότι φουσκωναμε τα μυαλά μας με γκουντεληδες ριμπερηδες κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι παγκιτες.Αγοραστηκαν ως ποιοτική αναβάθμιση.Gospi έγραψε:Αναβαθμισμενη ως προς τι?barlow4 έγραψε: Σε σχέση με την περσινή εντεκαδα η μόνη απώλεια ποιοτικά είναι ο Ολιβέιρα.
Στη θέση του βιειρινια αναζηταται εναλλακτική κ όχι αλτερ εγκο του βιειρινια.Γιατι κατά τα άλλα ούτε ο κοεντραο θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.Κ για φορ η ανάγκη προέκυψε λόγω επιθυμίας προπονητή για διαφοροποίηση στο σύστημα.
Αν εξαιρέσεις το κενό του Ολιβέιρα αναβαθμισμένη ξεκάθαρα είναι η ομάδα.
Μαλλον αναφερεσαι στον πάγκο και τις εναλλακτικες.
Γιατι οταν λεμε πως η ενδεκαδα ειναι ιδια με περσι χωρις τον Βιειρινια και τον Ολιβειρα. Και στην θεση τους φετος παιζουν ο Γιαννουλης και ο Καντουρι τοτε δεν το λες αναβαθμιση. Υπο ιδανικες συνθηκες να δεχθω πως ειναι ποιοτικα στο περιπου ιδιο επιπεδο. Αρα αν αναβαθμιστηκε το ροστερ τοτε αυτο εγινε μονο σε επιπεδο παγκου που και αυτο παλι ειναι σχετικο.
Το θεμα ειναι πως ο φετινος ΠΑΟΚ την στιγμη που μιλαμε ειναι ιδιος αν οχι ελαφρως χειροτερος σε σχεση με περσι.
Δεν ξερω αν αυτος θα επρεπε να ειναι ο στοχος του τμηματος των μεταγραφων...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ πέταμα της μπάλας στην εξέδρα να μιλάμε για Γιαννούλη κ Βιερίνια.Ο βιειρινια δεν αντικαθίσταται από κανέναν.ηταν πλήγμα σε πολλά επίπεδα ο τραυματισμός του.
Τώρα παίζουμε με τις λέξεις ; Έγραψα εγώ κάπου ότι δεν θα είναι χρήσιμος ; Αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι «μικρός» και θα πρέπει να δείξει φέτος περισσότερα πράγματα.pilotos έγραψε:Υπάρχουν βασικοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;riegel έγραψε:Τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε σημαίνει ότι τη στιγμή που μιλάμε σου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός ;
Δε θα χρειασθεί;
SM-G965F
Τώρα παίζουμε με τις λέξεις ; Έγραψα εγώ κάπου ότι δεν θα είναι χρήσιμος ; Αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι «μικρός» και θα πρέπει να δείξει φέτος περισσότερα πράγματα.riegel έγραψε:pilotos έγραψε:Υπάρχουν βασικοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;riegel έγραψε:Τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε σημαίνει ότι τη στιγμή που μιλάμε σου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός ;
Δε θα χρειασθεί;
SM-G965F