9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Έχω γλαρόσουπα, κερναω όποιον θέλει...ο Πριγιοβιτς δεν φευγει, ξεχαστε το.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι! Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει μαζί μας και στον δεύτερο γύρο.Dimg4 έγραψε:Να ρωτησω κατι? εσεις που τον πουλατε 5-6-7-8 και 10 μυρια... καναν αγοραστη ρωτησατε αν τα δινει? εγω λεω πως η προταση που θα ερθει θα ειναι 3 με 3.5 μυρια μαξιμουμ.
Αφου τον πουλησαμε τον Πριγιοβιτς ας μπουμε και λιγο στην θεση του.Ηρθες στον ΠΑΟΚ και κανεις απο τις καλυτερες χρονιες στην καριερα σου,κληθηκες στην Εθνικη στελνοντας την μουντιαλ και ο κοσμος του ΠΑΟΚ σε λατρευει.Αν ημουν Πριγιο θα καθομουν σιγουρα μεχρι το καλοκαιρι στον ΠΑΟΚ καθως μου αναβαθμισε την καριερα,συν το γεγονος οτι δεν ξερω πως θα τα παω στην καινουργια μου ομαδα κινδυνευοντας να χασω την θεση μου στο μουντιαλ.
-
john4serres
Κι εγώ δε νομίζω να δίνει κανείς πάνω από 3 3,5 για πριγιοβιτς. Εγώ προσωπικά τον έδινα κ με λιγότερα αφού δε μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά όχι τώρα ενώ είμαστε δυο βαθμούς πίσω. Για μένα πρέπει να πάρουμε κι άλλο φορ τώρα κ να πωληθεί ο πριγιοβιτς στο τέλος της χρονιάς.
Να τον πουλήσουμε τώρα με μόνο μπακαπ τον Κουλούρη και να πάρουμε κάποιον που δεν ξέρουμε αν μας βγει είναι λάθος κίνηση.
Να τον πουλήσουμε τώρα με μόνο μπακαπ τον Κουλούρη και να πάρουμε κάποιον που δεν ξέρουμε αν μας βγει είναι λάθος κίνηση.
- ΑποστόληςΑ
Όταν (λες ότι) πας για πρωτάθλημα δεν πουλάς τον πρώτο σου σκόρερ. Το καλοκαίρι είναι κοντά.
-
Dimg4
Δεν πιστευω πως θα πουληθει τωρα και ααααν ερθει προταση οπως ειπα δεν πιστευω πως θα ειναι πανω απο 3 με 3.5. Και γιατι να ειναι αλλωστε? Ας ειμαστε ρεαλιστες
- sourmenetes
- Moderator
Καλα αφηστε τι λετε εσεις...aquila έγραψε:Κι εγώ δε νομίζω να δίνει κανείς πάνω από 3 3,5 για πριγιοβιτς. Εγώ προσωπικά τον έδινα κ με λιγότερα αφού δε μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά όχι τώρα ενώ είμαστε δυο βαθμούς πίσω. Για μένα πρέπει να πάρουμε κι άλλο φορ τώρα κ να πωληθεί ο πριγιοβιτς στο τέλος της χρονιάς.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι να ναι;;;Dimg4 έγραψε:Δεν πιστευω πως θα πουληθει τωρα και ααααν ερθει προταση οπως ειπα δεν πιστευω πως θα ειναι πανω απο 3 με 3.5. Και γιατι να ειναι αλλωστε? Ας ειμαστε ρεαλιστες
Ηλικια...χαλια..
Στατιστικα...χαλια...
Τσου λου επαιζε...
Με 500 χιλιαρικα θα τον στελνατε με κορδελα
Η αλήθεια είναι καπου στη μεση.Τσλ επαιζε και τον πηραμε 2, τωρα που δεν παιζει.
Μεγαλύτερη σημασία έχει πως θα παρουσιάσεις ενα παικτη παρα η αντικειμενικη του αξια.Η αξια ειναι δεδομένη, στο χέρι της ομάδας και των μανατζερ πόσο θα την ανεβάσουν η θα την κατεβάσουν.Επισης μεγαλο ρολο παιζει και το καταλληλο timing.Αλλα αν το πουλησουμε 3 μονο, σημαινει οτι εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα.
Μεγαλύτερη σημασία έχει πως θα παρουσιάσεις ενα παικτη παρα η αντικειμενικη του αξια.Η αξια ειναι δεδομένη, στο χέρι της ομάδας και των μανατζερ πόσο θα την ανεβάσουν η θα την κατεβάσουν.Επισης μεγαλο ρολο παιζει και το καταλληλο timing.Αλλα αν το πουλησουμε 3 μονο, σημαινει οτι εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα.
- buffalobill4
με 3 εκατομμυρια απλα γελας σαν παε. ουτε καν απαντας. δωστε ενα ποσο πανω απο 7 και το συζηταμε. στην τελικη καιγομαστε να τον πουλησουμε?
Ακομα και να θελουμε να τον πουλησουμε,γιατι να τον πουλησουμε τωρα και οχι μετα το Μουντιαλ. Πρεπει να σε χαζος για να κανεις κατι τετοιο.
Απο κει και περα,αυτη τη στιγμη ομαδα πανω απο 3-4 μυρια δεν νομιζω να δωσει.Και ουτε σε συμφερει να τα παρεις.
Περιμενεις να ανεβει η υπεραξια και αν ο παικτης ειναι φορμαρισμενος στο υπολοιπο της σεζον,αλλα και στο μουντιαλ,τον δινεις τοτε και βγαζεις και κανα καλο φραγκο.
Απο κει και περα,αυτη τη στιγμη ομαδα πανω απο 3-4 μυρια δεν νομιζω να δωσει.Και ουτε σε συμφερει να τα παρεις.
Περιμενεις να ανεβει η υπεραξια και αν ο παικτης ειναι φορμαρισμενος στο υπολοιπο της σεζον,αλλα και στο μουντιαλ,τον δινεις τοτε και βγαζεις και κανα καλο φραγκο.
Είσαι χαζός μόνο αν είσαι σίγουρος ότι θα αυξήσει την αξία του. Αν ο παίκτης αρχίσει να πέφτει σε απόδοση έχασες και αυτά που θα ΄παίρνες. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα τον πουλήσουν τώρα, αν τον πουλήσουν. Φοβούνται μην επαναληφθεί περίπτωση Κάτσε-Κλάους.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μα ειπα μετα το Καλοκαιρι,αρα μετα το Μουντιαλ,μπορουμε να τον πουλησουμε,γιατι οχι και με πανω απο 15 εκατομυρια,εφοσον βαλει κανα 2 γκολακια εκει(στο Μουντιαλ),αλλα και εδω αν εχει βαλει πανω απο 20 γκολ συνολο(στο Πρωταθλημα και Κυπελλο).Napoli4 έγραψε:Τι λέτε ρε παιδιά 15μυρια; Για φορ 28 χρονών, με την ταχυτητα του Πριγιο, που εχει χασει την θεση του απο Κουλουρη (!!!) και δεν εχει παιξει σε μεγαλο πρωταθλημα φανταζεστε 15 χαρτια; Και τα γκολ που εχει βαλει φετος δεν ειναι καν στην Ευρωπη, ενω στα ντερμπι εχει βαλει 1 γκολ κοντρα στον βαζελο. Τι να πω, 6-7 μυρια για φορ 28 χρονων τον πας με κορδελιτσα, ενω με 10 μυρια που ειναι η ρητρα τους δινεις δωρο και κουλουρη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε:Μα ειπα μετα το Καλοκαιρι,αρα μετα το Μουντιαλ,μπορουμε να τον πουλησουμε,γιατι οχι και με πανω απο 10 εκατομυρια,εφοσον βαλει κανα 2 γκολακια εκει(στο Μουντιαλ),αλλα και εδω αν εχει βαλει πανω απο 20 γκολ συνολο(στο Πρωταθλημα και Κυπελλο).Napoli4 έγραψε:Τι λέτε ρε παιδιά 15μυρια; Για φορ 28 χρονών, με την ταχυτητα του Πριγιο, που εχει χασει την θεση του απο Κουλουρη (!!!) και δεν εχει παιξει σε μεγαλο πρωταθλημα φανταζεστε 15 χαρτια; Και τα γκολ που εχει βαλει φετος δεν ειναι καν στην Ευρωπη, ενω στα ντερμπι εχει βαλει 1 γκολ κοντρα στον βαζελο. Τι να πω, 6-7 μυρια για φορ 28 χρονων τον πας με κορδελιτσα, ενω με 10 μυρια που ειναι η ρητρα τους δινεις δωρο και κουλουρη.