Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Γιατι να μην παιξει με σαλκε ρε παιδια; ΑΚΟμα δε δηλωθηκαν οι λιστες για τα ματς...
Αγιάτρευτη....agios έγραψε:Έχω φίλε η κολλητή της γυναίκας μου!!!Προχθές την έβαλα να μεταφράζει ρεπορτάζ Λέγκια να δω τι λέγανε για Σκούλετιτς και η γυναίκα μου κλασσικά κουνούσε το κεφάλι....ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!pilotos έγραψε:Λοιπόν... Τώρα τσακώνονται οι πολωνοι, αν είναι καλά στην υγεία του ή δεν είναι.pilotos έγραψε:Αυτος ο παπατζής δίνει ότι ο Σέρβος έκλεισε σε εμάς;;
Ψαχτειτε ρε παίδες!!!
101κ followers ο τύπος
SM-G935F
Βρε μπας και πούλαγε παπά το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ κι είχε κλείσει εδώ;
Θα μάθουμε και πολωνικά σε λίγο, ρε άγιε καμιά Πολωνέζα μήπως θα ήταν πιο εύκολο να κάνει μετάφραση;
SM-G935F
SM-G935F
αυτό το έχω απορία έχω και εγώnothu έγραψε:Γιατι να μην παιξει με σαλκε ρε παιδια; ΑΚΟμα δε δηλωθηκαν οι λιστες για τα ματς...
- buffalobill4
καλυτερα πολλα σε μεταγραφικα fees παρα σε συμβολαια.Petros1988 έγραψε:2,2 εκ ευρώ στη Λέγκια 20% Μεταπώληση πολλα λεφτα δε είναι?
η ομαδα πρεπει να κανει πολιτικη κατηγοριοιποιησης συμβολαιων. να ερχεται ενας παικτης και πριν ζητησει τα μαλλια της κεφαλης του να του λενε "κοιτα να δεις. εμεις εχουμε για ταβανι αναλογα την κατηγορια σου το ταδε ποσο. τι ελεγες?"
- navigator11
Χααααχαχαχα
Πόλεμο τώρα θα έχουμε μεταξύ όλων και για το αν ο x, y, z στόχος είναι δυσκοίλιος (όχι στο γκολ, κανονικά), έβγαλε ποτέ χιονίστρες κοκ!
Μακάρι. Εφόσον έχει όρεξη να δουλεύει, όλα καλά. Στο άλλο κομμάτι που θίγεις τα πάντα είναι ρευστά σε ένα ομαδικό άθλημα. Είναι πολυπαραγοντικό θέμα το να ενταχθεί ένας παίχτης ομαλά σε μια (νέα) κοινότητα.desperando έγραψε:Ναβι μου είπαν ότι το παιδι πραγματικά πιστεύει ότι είναι επιπέδου ιμπραnavigator11 έγραψε:obanebane έγραψε:Αποτι φαινεται το υψος του ξεγελαει,ξερει μπαλιτσα ο τυπος και φαινεται σε ολες του τις επαφες.
Κι εμένα σαν έτσι μου φαίνεται. Δεν φαίνεται να είναι μόνο για να κάνει το σκιάχτρο εντός περιοχής.
Το ότι ... Σακίζει πάντως, λογικά, έχει φέρει ρίγη συγκίνησης στον Αποστολη!
Αλλά δουλεύει πολύ.τα προβλήματα που βγάζει είναι με προπονητές και συμπαίκτες
Τεχνικά είναι πολύ καλός ... τα υπόλοιπα μετα την επισημοποίηση
Ψήθηκα κ γω φέρτε τον
Τωρα βεβαια νε αυτους τους δυο Βραζιλιάνο κ σερβο τα λεφτα του γκαρι φύγανε μεν αλλα νομιζω επεινδθση επιβάλλεται στυλ Αιγύπτιου κ μακαρι να ερθει κ ο μπολι αν αποχωρήσει κ ο φακ
Γιατι ηδη εχουμε μείον τιαμ κ γκαρι οποτε δυο συν ενα που θέλαμε τρεις κ ένας δώρο
Τωρα βεβαια νε αυτους τους δυο Βραζιλιάνο κ σερβο τα λεφτα του γκαρι φύγανε μεν αλλα νομιζω επεινδθση επιβάλλεται στυλ Αιγύπτιου κ μακαρι να ερθει κ ο μπολι αν αποχωρήσει κ ο φακ
Γιατι ηδη εχουμε μείον τιαμ κ γκαρι οποτε δυο συν ενα που θέλαμε τρεις κ ένας δώρο
- fiorentinos
Μίλησα με φίλο Πολωνό για τον Prijovic. Μου είπε ότι έχει πολύ καλή τεχνική και συχνά παίζει και έξω από το κουτί. Καλή ντρίπλα και σουτάρει από μακριά. Παράξενο για το ύψος του ότι δεν έχει κεφαλιά και είναι κάπως ιδιαίτερος χαρακτήρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fiorentinos την Παρ 13 Ιαν 2017, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα κ ο μάτος δεν ειχε σέντρα
Μ αυτα που χουνε δει στα φορ παικταράς κ στο κεφάλι θα φαινεται
Μ αυτα που χουνε δει στα φορ παικταράς κ στο κεφάλι θα φαινεται
Για Λέγκια μ ενα Πολωνό που χα μιλήσει περσι μου πε οτι ειναι ομαδα του στρατού νομιζω κ εχει ολα τα κουμαπντα Πολωνία
Ντεσπε αποψη για τον Βραζιλιανο θελω εγω ,αλλα εσυ εισαι και περιεργος.Αν εισαι σε mode τα βλεπω ολα καλα, κακη κουβεντα δεν θα ελεγες ουτε τον Κουτσιανικουλη πισω να φερναμε. 
-
mbison
Ενδιαφερον να χουμε (επιτελους) 2 ψηλους, τον Ζλαταν και τον Ν ντοι. Αποκτα σημασια και η επιστροφη Κατσε. Γεμιζουμε τα κενα. Ο βραζιλιανος με τη χωριατικη φατσα παικτης ομαδας φαινεται.
Νομιζω λειπει η ατομικη ενεργεια πουν θα γυρισει ενα παιχνιδι. Ενας στυλ Βιειρινια, Λουκας κλπ.
Νομιζω λειπει η ατομικη ενεργεια πουν θα γυρισει ενα παιχνιδι. Ενας στυλ Βιειρινια, Λουκας κλπ.
- ace79grpaok
- Petros1988
Ο παίκτης παίζει με τη ΣΑΛΚΕ κανονικά!Η πιο ακριβή μεταγραφή αν όντως ισχύει επι εποχή ΣΑΒΒΙΔΗ και η πιο ακρίβη μεταγραφη στην Ιστορία του ΠΑΟΚ?Αν κλανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!2,2εκ Ε για έναν παίκτη!!!Αυτό άραγε εννοούσε ο Γιώργαρος προχθες!!!!