Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ναι ο φακου ηταν κακος σε βαθμο να μεινει εξω για τον Δημητριαδη...
Εχει συζητηθει και αυτο,απο τη στιγμη που ο Χατζηισαιας ειναι στην ιδια μοιρα με τον Πουγγουρα καλο ειναι να φυγει δανεικος απο το να μεινει και να παρει 5-6 παιχνιδια σε ολη τη σεζον,θεωρω οτι τον μικρο δε θα τον πειραξει να παιξει τοσο λιγα ματς αντιθετα με τον Χατζηισαια που απο βασικος επεσε 4ος-5ος.joshua έγραψε:Μα πως βρεθηκε πισω και απο Πουγγουρα ο Χατζη αυτο πραγματικα με ξεπερνα...Περιμενω να ακουσω και μια λογικη απαντηση σχετικα με τον αποκλεισμο Περειρα.
Τωρα αν με ρωτας τη γνωμη μου,την εχω γραψει και ειμαι αντιθετος, αλλα δεν αποφασιζω εγω.
Οποτε δεχομαι τα θελω του Ιβιτς και περιμενω να δω την ομαδα.
- Dimitris_L4
αντιγραφω απο το σαιτ της ΠΑΕ... Στη λιστα Α συνολο 25 ποδοσφαιριστες εκ των οποιων 17 χωρις περιορισμο, μεχρι 4 ηλικιας 17-21 που εχουν αγωνιστει τουλαχιστον 3 χρονια σε καποια ελληνικη ομαδα και μεχρι 4 της ιδιας ηλικιας (17-21) που εχουν αγωνιστει τουλαχιστον 3 χρονια στον ΠΑΟΚ... αν δηλωνονται λιγοτεροι απο τους 8 νεαρους, μενουν αδειες αντιστοιχες θεσεις απο 25αδα...obanebane έγραψε:Δε γινεται να εχουμε αλλες τεσσερις θεσεις και να μην τις χρησιμοποιουμε,απλα δεν γινεται.
Η λιστα που διερευσε ειναι μαιμου.
Στο σαιτ της ΠΑΕ δεν υπαρχει τιποτα.
Και ρωταω...ποιοι ανήκουν στην πρωτη κατηγορια και ποιοι στη δευτερη;;
-
mbison
Με γηγενεις δηλωνεις πχ 25.joshua έγραψε:Ναι ο φακου ηταν κακος σε βαθμο να μεινει εξω για τον Δημητριαδη...
Χωρις γηγενεις 21.
-
mbison
Οσμιζομαι μεταγραφη φορ. Λετε να ναι ο Ζοζουλια?
- Παλαιολόγος
joshua έγραψε:Ναι ο φακου ηταν κακος σε βαθμο να μεινει εξω για τον Δημητριαδη...
αν το ερωτημα σου ειναι γιατι ειναι στην λιστα ο δημητριαδης σου απαντω πως δεν ξερω,δεν εχω δει τις προπονησεις
και κυριως δεν ξερω τους κανονισμους
αλλα εγω νομιζα εδω συζηταμε για τον περειρα
Εύχομαι να είναι ο Μπόου με αντάλλαγμα Περέιρα.
Δεν ξέρω τον κανονισμο,ότι έγραψα είναι λάθος.Dimitris_L4 έγραψε:αντιγραφω απο το σαιτ της ΠΑΕ... Στη λιστα Α συνολο 25 ποδοσφαιριστες εκ των οποιων 17 χωρις περιορισμο, μεχρι 4 ηλικιας 17-21 που εχουν αγωνιστει τουλαχιστον 3 χρονια σε καποια ελληνικη ομαδα και μεχρι 4 της ιδιας ηλικιας (17-21) που εχουν αγωνιστει τουλαχιστον 3 χρονια στον ΠΑΟΚ... αν δηλωνονται λιγοτεροι απο τους 8 νεαρους, μενουν αδειες αντιστοιχες θεσεις απο 25αδα...obanebane έγραψε:Δε γινεται να εχουμε αλλες τεσσερις θεσεις και να μην τις χρησιμοποιουμε,απλα δεν γινεται.
Η λιστα που διερευσε ειναι μαιμου.
Στο σαιτ της ΠΑΕ δεν υπαρχει τιποτα.
Και ρωταω...ποιοι ανήκουν στην πρωτη κατηγορια και ποιοι στη δευτερη;;
Παρασύρθηκα από αλλα γραφόμενα.
- Kostas_Peraia4
???mbison έγραψε:Οσμιζομαι μεταγραφη φορ. Λετε να ναι ο Ζοζουλια?
Μια αλλαγη θα γινει στη λιστα και θα ειναι ο Βαρελα.
- Kostas_Peraia4
Ο Αρενα εγραψε πως ο Βαρελα ειναι Θεσσαλονικη και πως μεχρι το βραδυ θα ανακοινωθει
- desperando
- Επικοινωνία:
ο μυστα ηρθε στην ομαδα τον αυγουστο του 14 και δεν προλαβε να κλεισει τρεια χρονια σε ελληνικο συλλογο μεχρι το κλεισιμο των 21 χρονωνsimba έγραψε:Dani, τελευταιο να μη γεμίΖουμε και οφ τοπικ..
Γιαννουλης, μυστα, στα 19 και 20 τους, εγγραφηκαν ιουλιο κ αυγουστο του 14, αρα έχουν 36 μηνες στην ομαδα παροτι πηγαν δανεικοι. Εκτος και αν δε μετρα ο δανεισμος..
ο γιαννουλης απο την αλλη δεν εχει κλεισει τα 21 και συμφωνα με τον κανονισμο θα μπορουσε να ειναι στην λιστα χωριςαριθμητικοπεριορισμο με τουςπαικτες κατω των 21
μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι εμεινε εκτος λιστας
οι αλλοι τρεις σιγουροι γηγενεις συλλογου ειναι οι κλαους,πελκας,κιτσιου.
δεν ξερω ακριβως τι παιζει με τον μαλεζα και αν προλαβε να κλεισει τριετια μεχρι την ολοκληρωση του 21ου ετους της ηλικιας του
- GiorgosAtha
Το αυτό...nothu έγραψε:Ωχ Παναγία μου ....
Απλά πράγματα...
Ο Ivic πήρε αυτούς που πήρε γιατί έτσι γουστάρει.
Ο Ivic δεν πήρε τους άλλους γιατί έτσι γουστάρει.
Ο Ivic είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, πρώην ποδοσφαιριστής και μεγαλύτερος γνώστης από εμάς σε αυτόν τον τομέα... σε αντίθεση με μας που η δουλεία μας είναι στην κερκίδα.
Ο Ivic δεν είναι υποχρεωμένος να ρωτάει την γνώμη μας... και γιατί να το κάνει άλλωστε?
Αυτό που κάνουμε, δηλ. να "ψαχνόμαστε" γιατί άφησε τον Pereyra εκτός και όχι τον Δημητριάδη ή γιατί υπολογίζει περισσότερο τον Πούγγουρα από τον Χ'ψηλέα γιατί εμείς πιστευουμε το αντίθετο πριν καν δούμε έστω ένα επίσημο παιχνίδι... ΔΕΝ είναι κριτικη... είναι άλλο πράγμα.
Τέλος...
Σωστός ο Γιώργος ....ως συνήθως .....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk