33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Παλαιολόγος
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
ο κλαους μια χαρα ειναι για τον ΠΑΟΚ
αν φερουν καλυτερο βλεπουμε,αλλα για την ωρα σαμπως ποσα φορ εχουμε;
προφανως εκει εξω υπαρχουν παρα πολλα καλυτερα φορ,αλλα δεν ειναι βεβαιο πως καποιο απο αυτα θα ρχοταν στον ΠΑΟΚ,με τα λεφτα που δινουμε για παιχτες κλασης.
παντως οκ ειναι κομβικες οι θεσεις και του φορ και του τερματος
οχι δεν πιστευω οτι αξιζε 700 χιλ ευρω!αλλα δεν τα δινω και εγω
δηλαδη υπηρχε περιπτωση να βρεθει ευρωπαικη ομαδα που να του δωσει τοσα; δυσκολα...ισως ρωσικη;μεχρι εκει
αντε και ο ολυμπιακος,απλα και μονο για να μας την πει...
δεν θελω να φυγει παντως...απλα οτι θελουμε ενα φορ με αλλα χαρακτηριστικα μπροστα και ποιοτητα ε ναι θελουμε
αν φερουν καλυτερο βλεπουμε,αλλα για την ωρα σαμπως ποσα φορ εχουμε;
προφανως εκει εξω υπαρχουν παρα πολλα καλυτερα φορ,αλλα δεν ειναι βεβαιο πως καποιο απο αυτα θα ρχοταν στον ΠΑΟΚ,με τα λεφτα που δινουμε για παιχτες κλασης.
παντως οκ ειναι κομβικες οι θεσεις και του φορ και του τερματος
οχι δεν πιστευω οτι αξιζε 700 χιλ ευρω!αλλα δεν τα δινω και εγω
δηλαδη υπηρχε περιπτωση να βρεθει ευρωπαικη ομαδα που να του δωσει τοσα; δυσκολα...ισως ρωσικη;μεχρι εκει
αντε και ο ολυμπιακος,απλα και μονο για να μας την πει...
δεν θελω να φυγει παντως...απλα οτι θελουμε ενα φορ με αλλα χαρακτηριστικα μπροστα και ποιοτητα ε ναι θελουμε
Να τον περάσει ήθελε εκεί... Στην χειρότερη να πάρεις ένα πέναλτι
Όσοι κατηγορούν σήμερα τον Κλάους κ δεν το κάνουν εν βρασμώ απλά δε νιώθετε. Αυτός είναι ο Κλάους, αυτός ήταν κ θα είναι. Η ψυχή του το ξέρει πως νιώθει σήμερα κ πως θα κοιμηθεί.
Τώρα αν εσείς επειδή βάζει στη σούπερ λιγκα 14 γκολ με 4 ριμπάουντ 3 πέναλτι κ 4 πάρε βάλε μπροστά στο τέρμα περιμένατε κάτι παραπάνω λυπάμαι. Ο Κλάους δεν είναι ούτε επιπέδου γιουροπα λιγκ, όχι για προκριματικά τσου λου. Είναι εξαιρετική λύση για Ελλάδα κ δίνει κ την ψυχή του για την ομάδα.
Αν κάποιος φταίει για σήμερα είναι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που 5 χρόνια δεν έχει φέρει επιθετικό επιπέδου γιουροπα λιγκ στην Τούμπα. 5 χρόνια με κάτι Χούσεν κ Περέυρες κ συνταξιούχους. Αν δεν είχαμε Ιβιτς θα φοβόμουν πως τώρα που θα παίξουμε με κάνα χωριό κ θα βάλει 3 γκολ ο Κλάους κ 2 ασίστ ο Πέλκας θα φάμε μια από τα ιδια, αλλά επειδή ο Βλανταν δε δείχνει να μασάει μόνος αισιόδοξος είμαι για φέτος.
Τώρα αν εσείς επειδή βάζει στη σούπερ λιγκα 14 γκολ με 4 ριμπάουντ 3 πέναλτι κ 4 πάρε βάλε μπροστά στο τέρμα περιμένατε κάτι παραπάνω λυπάμαι. Ο Κλάους δεν είναι ούτε επιπέδου γιουροπα λιγκ, όχι για προκριματικά τσου λου. Είναι εξαιρετική λύση για Ελλάδα κ δίνει κ την ψυχή του για την ομάδα.
Αν κάποιος φταίει για σήμερα είναι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που 5 χρόνια δεν έχει φέρει επιθετικό επιπέδου γιουροπα λιγκ στην Τούμπα. 5 χρόνια με κάτι Χούσεν κ Περέυρες κ συνταξιούχους. Αν δεν είχαμε Ιβιτς θα φοβόμουν πως τώρα που θα παίξουμε με κάνα χωριό κ θα βάλει 3 γκολ ο Κλάους κ 2 ασίστ ο Πέλκας θα φάμε μια από τα ιδια, αλλά επειδή ο Βλανταν δε δείχνει να μασάει μόνος αισιόδοξος είμαι για φέτος.
Είσαι ο μονος φορ,ίσως και σε ολη την Ευρωπη,που εισαι βασικος(ουσιαστικα) σε μια ομαδα που παιζει 60 αγώνες το χρονο εδω και 5 χρόνια και δεν εχει αλλάξει ποτέ.
Δεν πάει καμία άλλη ομάδα στο μυαλό μου που να εχει κρατήσει ενα σεντερ φορ για βασικό πανω απο 2-3 χρόνια και μιλάω για ομάδες ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ .
Το οτι αμοίβεσαι με 700 χιλ το χρόνο για το one touch γκολ σου και το να τρεχεις και να πιεζεις τα μπακ ενώ δεν εχεις τεχνική,τρίπλα,έκρηξη στο ενας με ένας,εκτόπισμα και αλλα χιλια δυο πραγματα που ΘΑ μπορουσες να εχεις σαν βασικο σεντερ φορ σε μια μεσαια ομαδα Ευρωπαικου μεγέθους,ΑΠΛΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.
Και ξαναματαρωταω ο αδαής.
5 χρόνια τώρα αυτός ο σύλλογος κάνει βήματα μπροστά.Φερνει παικταράδες ο Ιβάν να ανεβει το κλαμπ επίπεδο.
Εσυ τι έχεις βελτιώσει ρε φίλε;Δηλαδη πιστεύει κάποιος οτι ενα φορ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ,της ταξης των 700 χιλ ευρω,θα εχανε αυτα που εχασες σήμερα;Ενα φορ της ταξης των 700 χιλ ευρω θα ειχε 100 παστέλια μονάχα ή παραπάνω;Και στην τελική υπάρχει λογος να πληρωνουμε 700 χιλ για ενα φορ που δεν μπορει να πλασάρει;Αν θυμάμαι καλά ειχαμε ενα τετοιο και εφυγε νύχτα κ ακομα ψάχνει ομάδα.Αυτος τι;Λογω αβάντας των ΑΡΔ;
Βαρεθηκα τους περήφανους αποκλεισμούς Κλαους αγόρι μου.Βαρέθηκα να ακουω για Μαρκίζ για το καινουριο τατουάζ για την παλια κ την καινουρια γκομενα και χιλια δυο αλλα.
Περιμένω να ακούσω οτι γαμηθηκες στην προπονηση για να βελτιωθεις,να το δω στο γήπεδο και να σε καμαρώσω οπως ολοι μας.Τωρα δεν σε καμαρωνω.Τωρα λυπαμαι τους συνοπαδους μου και τους αλλους 5-6-7 μλκες που τρεχουν για να σου δωσουν το τοπι στο πιατο και συ το χαραμιζεις όχι γιατι το κανεις επιτηδες.Απλα γιατι εχεις καβαντζωθει ρε φιλε και εισαι τσοκο μαροκανα.
Αυτα.
Δεν πάει καμία άλλη ομάδα στο μυαλό μου που να εχει κρατήσει ενα σεντερ φορ για βασικό πανω απο 2-3 χρόνια και μιλάω για ομάδες ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ .
Το οτι αμοίβεσαι με 700 χιλ το χρόνο για το one touch γκολ σου και το να τρεχεις και να πιεζεις τα μπακ ενώ δεν εχεις τεχνική,τρίπλα,έκρηξη στο ενας με ένας,εκτόπισμα και αλλα χιλια δυο πραγματα που ΘΑ μπορουσες να εχεις σαν βασικο σεντερ φορ σε μια μεσαια ομαδα Ευρωπαικου μεγέθους,ΑΠΛΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.
5 χρόνια τώρα αυτός ο σύλλογος κάνει βήματα μπροστά.Φερνει παικταράδες ο Ιβάν να ανεβει το κλαμπ επίπεδο.
Εσυ τι έχεις βελτιώσει ρε φίλε;Δηλαδη πιστεύει κάποιος οτι ενα φορ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ,της ταξης των 700 χιλ ευρω,θα εχανε αυτα που εχασες σήμερα;Ενα φορ της ταξης των 700 χιλ ευρω θα ειχε 100 παστέλια μονάχα ή παραπάνω;Και στην τελική υπάρχει λογος να πληρωνουμε 700 χιλ για ενα φορ που δεν μπορει να πλασάρει;Αν θυμάμαι καλά ειχαμε ενα τετοιο και εφυγε νύχτα κ ακομα ψάχνει ομάδα.Αυτος τι;Λογω αβάντας των ΑΡΔ;
Βαρεθηκα τους περήφανους αποκλεισμούς Κλαους αγόρι μου.Βαρέθηκα να ακουω για Μαρκίζ για το καινουριο τατουάζ για την παλια κ την καινουρια γκομενα και χιλια δυο αλλα.
Περιμένω να ακούσω οτι γαμηθηκες στην προπονηση για να βελτιωθεις,να το δω στο γήπεδο και να σε καμαρώσω οπως ολοι μας.Τωρα δεν σε καμαρωνω.Τωρα λυπαμαι τους συνοπαδους μου και τους αλλους 5-6-7 μλκες που τρεχουν για να σου δωσουν το τοπι στο πιατο και συ το χαραμιζεις όχι γιατι το κανεις επιτηδες.Απλα γιατι εχεις καβαντζωθει ρε φιλε και εισαι τσοκο μαροκανα.
Αυτα.
- buffalobill4
Εγω λεω να διωξουμε και τον ιβιτς που ειχε χασει το πεναλτι το 2010.
Ο Klaus με την ομάδα που έχει κάνει ο Ivic, στην Ελλάδα μπορεί να βάλει φέτος 30 γκολ. Στην Ευρώπη όμως και για το επίπεδο που θέλουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε ώστε να μπούμε ομίλους CL ίσως και να μη κάνει. Όταν παιζεις με Ajax και με οποιαδήποτε ομάδα τέτοιου επιπεδου, σε ότι κατάσταση και να είναι, δεν έχουμε το περιθώριο να χάνουμε ευκαιρίες όπως αυτές που έχασε σήμερα ο Klaus γιατί αυτές οι ομάδες πάντα τιμωρούν. Νομίζω ότι σε μας που τον παρακολουθούμε από εκείνο το παιχνίδι στη Λάρισα μας έκανε τεραστια εντύπωση που έχασε την ευκαιρία στην αντεπίθεση για σεμινάριο αλλα δε νομίζω να έκανε σε κανέναν εντύπωση το ότι έχασε τετ-α-τετ ξεκινώντας μονος του από το κέντρο. Κι αυτό νομίζω λέει πολλά!!!
- painkiller4
Δε διαφωνω εκανε αυτο που ξερει και παιζει και γνωριζουμε σαν χαρακτηριστικα του και ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ναχαμε ναλεμε.PanKan έγραψε:Ρε παιδιά μη τρελαθούμε, πως να πούμε ότι φταίει; Έβαλε ένα γκολ με το βυζί γιατί έτσι του ήρθε η μπάλα. Στο 1ο τετ α τετ κάνει την κλασική του κίνηση τάκλιν, ότι θα έκανε κάθε παίκτης σε αυτή τη φάση. Δε μπορεί να σημαδέψει, βρίσκει μπάλα δυνατά και όπου πάει, ε πήγε πάνω στο ολλανδικό κουνέλι. Στο 2ο έκανε ότι έκανε γιατί είναι φάση εκτός ρεπερτορίου του πως να το κάνουμε. Με λίγα λόγια έκανε ό,τι ξέρει, τίποτα λιγότερο. Το γεγονός ότι αυτά δεν ήταν και δεν είναι αρκετά για τον Π.Α.Ο.Κ. και ειδικά για αγώνες αντεπιθέσεων δεν είναι δική του ευθύνη. Τι να πει; δεν παίζω γιατί δεν κάνω;
- aspromaura ioannina
copy paste απο σχολιο μου σε αλλο θρεντ
Οσο για τον Κλαους: Ναι, καταλαβαινω την οργη και την πικρα ορισμενων αλλα μη το καιτε το παλικαρι. Οτι μπορει κανει. Δεν ειναι Γκριζμαν και το ξερει και ο ιδιος. Ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ μας και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον προστατεψουμε απο ολους και ολα. Παρτυ κανουν οι δημοσιοκαφροι μαζι του, τον εχουν ξεφτυλισει τελειως, ας μη κανουμε και εμεις το ιδιο για εναν παιχτη που κανει οτι μπορει. Ας τον προστατεψει και το προπονητικο team, βαλτε τον καθαρο φορ επιτελους μη τον αναλωνεται στα μαρκαρισματα. Αλλιως ας τον προστατεψει η διοικηση και να φερει εναν φορ ακομα ωστε να μοιραστει το βαρος της επιθεσης.
Οσο για τον Κλαους: Ναι, καταλαβαινω την οργη και την πικρα ορισμενων αλλα μη το καιτε το παλικαρι. Οτι μπορει κανει. Δεν ειναι Γκριζμαν και το ξερει και ο ιδιος. Ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ μας και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον προστατεψουμε απο ολους και ολα. Παρτυ κανουν οι δημοσιοκαφροι μαζι του, τον εχουν ξεφτυλισει τελειως, ας μη κανουμε και εμεις το ιδιο για εναν παιχτη που κανει οτι μπορει. Ας τον προστατεψει και το προπονητικο team, βαλτε τον καθαρο φορ επιτελους μη τον αναλωνεται στα μαρκαρισματα. Αλλιως ας τον προστατεψει η διοικηση και να φερει εναν φορ ακομα ωστε να μοιραστει το βαρος της επιθεσης.
- Δημητρης17
VAGGT, το κλεισιμο σου, ολα τα λεφτα...VAGGT έγραψε:Είσαι ο μονος φορ,ίσως και σε ολη την Ευρωπη,που εισαι βασικος(ουσιαστικα) σε μια ομαδα που παιζει 60 αγώνες το χρονο εδω και 5 χρόνια και δεν εχει αλλάξει ποτέ.
Αυτα.

Για μένα φταίει πολύ, μα το να του τη πέσουν αν ισχύει είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ
-
Εγω παλι να ρωτησω. Πραγματικα που πιστευετε οτι μπορει να παιξει ο κλαους εκτος απο εμας?
- Δημητρης17
Ε ναι ρε αδερφε.... Ειναι για να το συζηταμε;;;;pgetsos έγραψε:Για μένα φταίει πολύ, μα το να του τη πέσουν αν ισχύει είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ
ο κλάους βάζει γκολ, ο κλάους χάνει ευκαιρεία από αδικία, ο κλάους κάνει 2 κλεψίματα ψηλά.κόλκας στο sdna.gr έγραψε:Ποδοσφαιρικά τι να πεις. Πετυχαίνουμε γρήγορο γκολ με τον Κλάους, χάνουμε δύο ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη η μία από ξεκάθαρη αδικία, ο ίδιος ο Κλάους κάνει δύο κλεψίματα ψηλά και βγάζει τον Σάκχοφ σε θέση γκολ όμως ο Ουκρανός τα χάνει, έρχεται και το δοκάρι του Μυστακίδη. Όλα αυτά, χωρίς απάντηση από τους Ολλανδούς.
μεγάλε σταύρακα, μάγε της αγιογραφίας και διδάκτωρ εκ παντείου της αβαντικής νανοτεχνολογίας.