Έχε χάρη που τώρα που είμαι mod, δεν είμαι η μαζορέτα κανενός, αλλιώς θα σε έλεγα εγώ...Ale έγραψε:Πετάς φαρμάκι γλυκό σαν μέλι.barlow4 έγραψε:να πεσουν οι τιμες πρωτα.
Αν δεν είχε προλάβει ο Sick, θα σε αραβωνιαζόμουν εγώ.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
ε αφου δεν μπορεις να εχεις αποψη πως βγαινεις στο προηγουμενο post σου και λες:Patron έγραψε:Ισως ειναι ετσι, δεν μπορω να εχω αποψη.
σχηματισε πρωτα εσυ πληρη αποψη και μετα ξεκαθαρισε μας κι εμας τα πραγματα... και σιγουρα παραθετοντας "εντυπωσιακη" ορολογια δεν ξεκαθαριζεις τιποτα σε μενα τον αδαη.. δεν μου λεει τιποτα το dilution..Patron έγραψε:Αγαπητοί φίλοι ας ξεκαθαρίσουμέ μερικά πράγματα ..
το αλλαζονικο "Τα παραπάνω ειναι facts (όχι κριτική) και κάθε συζήτηση κατόπιν δεκτή." εγινε "Ισως ειναι ετσι, δεν μπορω να εχω αποψη." μολις καποιος αντιπαρατεθηκε στον συλλογισμο σου βασιμα.... καλο ειναι λοιπον να λεμε την αποψη μας με λιγο περισσοτερη σεμνοτητα... ο παντογνωστης που ανασκουμπωνεται δεν ειναι και τοσο ευχαριστη εικονα...
Athens έγραψε:ωρες ωρες βλεποντας μια μιζερια στην ΠΑΕ αναρωτιεμαι ποια η διαφορα που εχουμε μεγαλομετοχο τον Ιβαν με τοτε που δεν ειχαμε...
μετα σκεφτομαι τα χρεη μας και οτι ο Ιβαν εχει βαλει χρηματα που δεν εβαζε κανεις...
μηπως η καλυτερη λυση θα ηταν σουταρισμα του Ιβαν και η ομαδα γ εθνικη χωρις χρεη?
και για να μην θεωρηθω τιποτα υπερμαχος του Ιβαν κι ετσι, επειδη πολυ καχυποψια πλαναται... αυτη η αποψη δεν με ενοχλει καθολου... ο ανθρωπος λεει τον συλλογισμο του καθαρα και ξαστερα.... και δεν κρυβω οτι υπαρχουν στιγμες που κι εγω σκεφτηκα παρομοια
Οντως σωστη η σκεψη του Athens κ ισως αρκετοι απο εμας να σκεφτονται παρομοια,δυστυχως ομως την δεδομενη στιγμη δεν υπαρχει κανεις που να μπορει να μας δωσει βασιμες ελπιδες οτι θα μπορεσουμε να βγαλουμε εστω κ μια τριετια μονοι μας εστω χωρις χρεη κ λοιπες υποχρεωσεις.
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Η αεκ με το 44 έσβησε τα χρέη και ο πρωταθλητισμός χωρις να πετύχει τιποτε την οδηγηςε στα ιδια χρέη 8 χρονια μετα....το ίδιο έπαθε και ο ρουλης
Πολυ σωστη παρατηρηση. Ποσο καιρο θα αντεχαμε το νοικοκυριο και τη σφιχτη διαχειριση αν τα λεφτα δεν ηταν του Σαββιδη; θα βρισκαμε εναν συγχρονο Παντελακη, και αν ναι ποσο καιρο θα καναμε να τον σουταρουμε;
Τα καβουρια του προεδρου, αν και περπατανε με το πλαι, ισως μας βαλουν στον ισιο δρομο.
Τα καβουρια του προεδρου, αν και περπατανε με το πλαι, ισως μας βαλουν στον ισιο δρομο.
- abc_o_ karpouzas
Sic αφου εισαι **** κατσε ***** . Αυτο που ανεφερα έιναι γεγονος κ ο αλλος φιλος απλα ειπε μια η αλλη ειναι δεν ειναι σημαντικο ... Σ´αυτο δεν εχω αποψη. Οπως ανεφερα κ στο αρχικο μου ποστ ο καθενας μας οπως θελει τα ερμηνευει.
Σβήστηκε ο χαρακτηρισμός..Μπορούμε να εκφραζόμαστε καλύτερα πιστεύω..Odi.
Σβήστηκε ο χαρακτηρισμός..Μπορούμε να εκφραζόμαστε καλύτερα πιστεύω..Odi.
Συγγνωμη Odi, ετσι αυτοχαρακτηριστηκε ο ιδιος στο ποστ του
Το ξέρω,απλά δεν είναι ανάγκη να δίνουμε συνέχεια αδερφέ.. 

- Ekatnetworkltd
Το πιστεύω αυτό που λές,και συμφωνώ!ABOLEYTOI έγραψε: Τα καβουρια του προεδρου, αν και περπατανε με το πλαι, ισως μας βαλουν στον ισιο δρομο.
ok.. κατανοητο.. αλλα ουτε για αυγα μιλησα, ουτε τιποτα... σχολιασα μια τοποθετηση...Odi έγραψε:Sic-4 ηρέμησε..Απορρίφθηκε το Post.
θεωρεις οτι ειναι οκ να λεμε στον αλλον "κατσε στ'αυγα σου?"
Όχι δεν είναι σωστό..Μου ξέφυγε,το διαγράφω άμεσα.
Παρακαλώ πάντως να είστε πιο ήρεμοι στις εκφράσεις σας..Συζήτηση γίνεται.