Πιθανός Νέος Προπονητής
-
john4serres
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Τζον ,και για τα δυο.θεωρω οτι δεν εχει πλεον να προσφερει κατι προπονητικα,ασε που πιστευω οτι ειναι ξεζουμισμενος και δεν θα εχει ορεξη να "χτισει"Ασε που αντιθετα απο την αποψη πολλων παιδιων εδω,θεωρω οτι η θητεια του στην ομαδα ηταν μετρια.Σε ενα ποστο αλλο θα τον ηθελα,γιατι νομιζω οτι εχει γνωσεις και πολυ καλο "ματι"Αλλα στον παγκο οχι..
-
mbison
Το ανοιγμα της ΠΑΕ προς τον Παμπλο Γκαρσια μου δινει την αισθηση ( και σε συνδυασμο με την αποκτηση του pro) οτι τον προοριζει για βοηθο του νεου προπονητη. Πιστευω οτι θα ειναι ο Αγκιρε
- Kostas_Peraia4
Ε νομιζω πως κατι τετοιο θα γινει τελικα.Πας να παρεις ΤΔ τον Oscar Perarnau,παιρνεις προπονητη Javier Aguirre που εχει συνεργαστει με τον συγκεκριμενο ΤΔ και για βοηθο προπονητη ολοι ξερουμε τον σεβασμο που εχει ο Παυλαρας για τον Aguirre!!!Στα συν το γεγονος πως ο Garcia μελεταει για να παρει το Uefa Continental Pro,δηλαδη το ανωτερο πτυχιο προπονητικης.Αντε μπας και γινει κατι καλο του χρονου
-
τσιριγώτης
Φέρτε τον Κλοπ. Να κάνει χ πρωτη αγωνιστική με Κέρκυρα και να τον ξεπατωσουμε τον άχρηστο.
- kataramenos5
λογικά εννοεί ένα δυο πραγματάκια που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, όπως ανακοίνωση στο site της παε για Γκαρσία, το κάλεσμα στο φιλικό...

-
mbison
Ηρθε στο παλατακι, αφησε τα μουτρα και τις προηγουμενες αιχμες για τους διοικουντες.
Η ΠΑΕ του εκανε αφιερωμα.
Επαιξε στο φιλικο και το χαρηκε.
Φαινεται μια αλληλοεκτιμηση μεταξυ Παμπλο κ υιου Σαββιδη. Μου δινει την αισθηση οτι τον εχει αφισα στο δωματιο του.
Θεωρω οτι θα ειναι εκπληξη αν δεν τον φερουνε.
Πηγε στην Παολα. Αυτο και αν δεν ειναι σημαδι προσεγγισης. Μπορει και να του εκλεισε τραπεζι ο Ζαγορ, γιατι τον Παμπλο δεν τον εχω για να πηγε μονος του εκει.
Η ΠΑΕ του εκανε αφιερωμα.
Επαιξε στο φιλικο και το χαρηκε.
Φαινεται μια αλληλοεκτιμηση μεταξυ Παμπλο κ υιου Σαββιδη. Μου δινει την αισθηση οτι τον εχει αφισα στο δωματιο του.
Θεωρω οτι θα ειναι εκπληξη αν δεν τον φερουνε.
Πηγε στην Παολα. Αυτο και αν δεν ειναι σημαδι προσεγγισης. Μπορει και να του εκλεισε τραπεζι ο Ζαγορ, γιατι τον Παμπλο δεν τον εχω για να πηγε μονος του εκει.
- kataramenos5
mbison έγραψε: Πηγε στην Παολα. Αυτο και αν δεν ειναι σημαδι προσεγγισης.
Δεν πήγε. Διαψεύστηκε από τον ίδιο. Ποιος ξέρει τι είδε η άλλη η γαβ γαβ...
-
ron-swanson
- GiorgosAtha
Όσο δεν ανακοινώνουμε προπονητή εγώ προσωπικά θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.