Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ναι γιατι ο Κατσουρ θα μετατοπιστει στα χαφ και ο Τζαβελλας στη φυσικη του θεση
Σωστός...MANIAKOS έγραψε:ο λοπεθ δεν ακουγεται μας εμεινε?
Πάντως δεν πιστεύω να πάμε για Φυντανίδη. Στο κάτω-κάτω κι εγώ γουστάρω ΠΑΟΚ, σε καλή ηλικία είμαι ακόμη για μπάλα, ψάχνει η ομάδα αμυντικό, ας υπογράψουν κι εμένα. Θα έχουν να λένε και τα πρωτοσέλιδα για "μεταγραφή-βόμβα από Αγγλία" :ugeek:
- AlexanderAthens
Δεν είναι κόλλημα φίλε!απλα στα 23-25 ειναι πιο αθλητικός συνήθως ο παίχτης και επίσης έχει περισσότερα κίνητρα και φυσικά μεταπωλητικη αξία!Dimg4 έγραψε:Αμαν με αυτα τα κολληματα με τις ηλικιες ρε φιλε!AlexanderAthens έγραψε:Όχι ρε παιδιά τον 29 χρόνο φυτανιδη...καψωνι στον Έλληνα μουρινιο μου φαίνεται το οποίο ομως δεν είμαι σίγουρος ότι θα μας ωφελησει!χάθηκε ο κόσμος να πανε να πάρουν ένα παίχτη γυρω στα 23-25;;
Και μικροτερη εμπειρια ομως...που η θεση του μπακ για μενα ειναι η πιο εμπειρικη θεση απ ολες...AlexanderAthens έγραψε:Δεν είναι κόλλημα φίλε!απλα στα 23-25 ειναι πιο αθλητικός συνήθως ο παίχτης και επίσης έχει περισσότερα κίνητρα και φυσικά μεταπωλητικη αξία!Dimg4 έγραψε:Αμαν με αυτα τα κολληματα με τις ηλικιες ρε φιλε!AlexanderAthens έγραψε:Όχι ρε παιδιά τον 29 χρόνο φυτανιδη...καψωνι στον Έλληνα μουρινιο μου φαίνεται το οποίο ομως δεν είμαι σίγουρος ότι θα μας ωφελησει!χάθηκε ο κόσμος να πανε να πάρουν ένα παίχτη γυρω στα 23-25;;
Ελεος, για 29χρονο μιλάς , ας σοβαρευτούμε....AlexanderAthens έγραψε:Όχι ρε παιδιά τον 29 χρόνο φυτανιδη...καψωνι στον Έλληνα μουρινιο μου φαίνεται το οποίο ομως δεν είμαι σίγουρος ότι θα μας ωφελησει!χάθηκε ο κόσμος να πανε να πάρουν ένα παίχτη γυρω στα 23-25;;
- desperando
- Επικοινωνία:
οπως ειπε και ο χουμπ για τον τζαβελλα στο κεντρο ειναι πολυ καλυτερος απ οτι αριστερα γι αυτο με τον χουμπ μονο αν ειναι μεγαλη αναγκη θα τον δουμε αριστερα.Dimg4 έγραψε:Ναι γιατι ο Κατσουρ θα μετατοπιστει στα χαφ και ο Τζαβελλας στη φυσικη του θεση
οσο για τον μαντουρο και τον κατσουρ ειναι δυο παικτες που μπορουν με την ιδια ανεση να παιξουν και στο κεντρο και στην αμυνα,αρα το ροτεισον των 30 περιπου παιχνιδιων που απομενουν μπορει πολυ ανετα να βγει με αυτους
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια ξερουμε οτι ο Πανοπουλος ειναι υποκαταστημα του ορκα αλλα αυτοσ ο ΤΡΙΑΔΗΣ λεει πολλα.Παμε με ενα καλο πακετο γιατι με ΤΡΙΑΔΗ και ΠΟΖΟΓΛΟΥ αριστερα ειμαι καλα για πολλα χρονια.Ποσο κανει ο ΣΤΟΧ ειπαμε;
desperando έγραψε:αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει τεσσερις παικτες που μπορουν να παιξουν ως σεντερ μπακ σε επιπεδο πρωταθλητισμου (βιτορ-κατσουρ-τζαβελλας-μαντουρο) μου ειναι σχεδον απιστευτο να θελει να παρει κι αλλον και ειδικα του επιπεδου του φυτανιδη
Από αυτούς που έγραψες μόνο ο βίτορ είναι στόπερ. Οι υπόλοιποι παίζουν συγκυριακά.Επίσης με δεδομένο ότι ο αγαπητός μπαρμπα-λίνο κάποια στιγμή θα μας αφήσει και ο σπυρόπουλος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων δεν μπορώ να φανταστώ πως ο τζαβέλλας θα εξακολουθεί να λογίζεται ως στόπερ.Επομένως είτε πας το καλοκαίρι για αγορά ενός ακόμα αρ.μπακ είτε τα σπρώχνεις και αγοράζεις ένα σοβαρό και γρήγορο στόπερ προκειμένου να αφήσουμε τα πειράματα και να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε πιο κρίσιμα ματς.
- ace79grpaok
τελικα με σεντερ φορι τι γινεται?ο φυτανιδης πιστευω μπορει να δωσει λυσεις,ειναι ενας αμυντικος του 7 και παντα παιζει για 7 αυτο μας λειπει ,αν και ο επιθετικος ειναι για μενα πιο επιτακτικη αναγκη
σόρρυ εϊς αλλά δεν ξέρω αν ο Λάζος με ψήνει πλέον.....
θα ήθελα κάποιον πιο φέρελπι στη θέση του......
ΥΓ: Φυτανίδης ούτε ζέστη ούτε κρύο. Αλλά όχι με τπτ 4 έτη συμβόλαιο που ήθελε το καλοκαίρι...../
θα ήθελα κάποιον πιο φέρελπι στη θέση του......
ΥΓ: Φυτανίδης ούτε ζέστη ούτε κρύο. Αλλά όχι με τπτ 4 έτη συμβόλαιο που ήθελε το καλοκαίρι...../
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτο πανε πες το στον χουμπ να δεις τι θα σου απαντησει.οπως επισης και οτι ο κιτσιου δεν ειναι μπακ αλλα χαφspeedy.g έγραψε:
Από αυτούς που έγραψες μόνο ο βίτορ είναι στόπερ. Οι υπόλοιποι παίζουν συγκυριακά.Επίσης με δεδομένο ότι ο αγαπητός μπαρμπα-λίνο κάποια στιγμή θα μας αφήσει και ο σπυρόπουλος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων δεν μπορώ να φανταστώ πως ο τζαβέλλας θα εξακολουθεί να λογίζεται ως στόπερ.Επομένως είτε πας το καλοκαίρι για αγορά ενός ακόμα αρ.μπακ είτε τα σπρώχνεις και αγοράζεις ένα σοβαρό και γρήγορο στόπερ προκειμένου να αφήσουμε τα πειράματα και να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε πιο κρίσιμα ματς.
- AlexanderAthens
Δεν είπα ότι άμα έρθει θα κραξω και θα αρχισω τη μιζέρια...προφανως και θα στηρίξω...απλα ρε παιδιά θα ήθελα καλύτερο! 

- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη για να καταλαβω,καποιο προτιμουν να ερθει σημερα ενα στοπερ ειτε ειναι ο φυτανιδης ειτε οχι οπου στην καλυτερη θα δωσεις 2 κατοσταρικα συμβολαιο και κανα κατοσταρικο στον σπανο και μαζι με την εφορια θα σου βγει το μαλι στο μισο μυριο.και οχι αυτα τα λεφτα να δωθουν για να παρεις εναν πιο καλο επιθετικο για παραδειγμα ή καποιον εξτρεμ ή καποιο οχταρι που πλην του ασταθη λαζαρ δεν υπαρχει αλλος.
-
Χιλιες φορες Φυντανιδη παρα κανενα αγνωστο αμπαλο τυπου λοπεθ που το καλοκαιρι τον δοκιμαζε ο Αρβανιτιδης,τη δευτερη μερα τον εδιωξαν γιατι δεν εκανε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ(!!!!!!!) και μετα μας τον εφεραν εμας με 400,000 συμβολαιο.....
Despe και ποιος σου ειπε οτι αν ερθει ο ενας δε θα ερθει ο αλλος? Δν ακουσα καποιον να λεει οτι υπαρχει ενα 500αρικο. Διαλεξτε η αμυντικο η επιθετικο