6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- Duke_Rolson
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Κλασσικό επίπεδο Τζιόλη... πάντα του 7-8.. ούτε μια φορά 6.. Θετικός για άλλη μια φορά..
- Μπαρκαρούτσος
ΤΖΙΟ
ΛΑ
ΡΟΣ!!!!
Αν δεν ήσουν πρώην βάζελος και αν είχες ΠΑΟΚόφατσα, θα ανανγνωριζόσουν παραπάνω!! Ήμουν κιόλας από αυτούς που ξίνισαν όταν ήρθες..
ΛΑ
ΡΟΣ!!!!
Αν δεν ήσουν πρώην βάζελος και αν είχες ΠΑΟΚόφατσα, θα ανανγνωριζόσουν παραπάνω!! Ήμουν κιόλας από αυτούς που ξίνισαν όταν ήρθες..
- ΑποστόληςΑ
Ο μοναδικός που μπορούσε να δώσει μακρινή μπαλιά (έδωσε μία και ο Τζαβ), αλλά στο 70΄τον μάρκαραν δύο αντίπαλοι και αμέσως έχασε τη μπάλα και οι άλλοι έφυγαν στην αντεπίθεση.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεγαλη πασα στον Μυστα στο Β ημιχρονο, εκοψε τήν αμυνα κυριολεκτικα στα δυο. Αυτο που περιμενουμε ενενηνταλεπτα ολοκληρα απο τον Πελκα.
Μβπ
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Μβπ
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Θέλω να μείνεις. Πολύτιμη μονάδα κ το κυριότερο τεράστια αμαρτία να σε πάρει τζάμπα κάνας βάζελος ή καμιά κούλα
Εμενα να δεις.pilotos έγραψε:Το ότι θα βρει καλύτερο συμβόλαιο, που γράφει ένας, με ξεπερνά...
SM-G920F
Κ εγώ θέλω να μείνει.Tolaros έγραψε:Θέλω να μείνεις. Πολύτιμη μονάδα κ το κυριότερο τεράστια αμαρτία να σε πάρει τζάμπα κάνας βάζελος ή καμιά κούλα
Το Χαρισάκο κ το Τζίμιροτ τους πιστεύω πολύ , αλλά δεν νομίζω να είναι 100% έτοιμοι ακόμα.
Με το Τζιόλη δίπλα τους (όχι για 90 λεπτά) , θα βελτιωθούνε πιστεύω.
όσο θα παίζει 2 παιχνίδια το μήνα, καλός θα είναι
ειδικά σε ματς που είναι να δεχτούμε πίεση
ειδικά σε ματς που είναι να δεχτούμε πίεση
Κλείνω στο να μεινει , σταθερος εθναι και καλος για ασφάλεια πισω απο χαριση τσιμι
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Εγω δεν τον θελω πια,βαρυ σκαρι καθε σεζον θα γινεται και χειροτερος.
Αποτι φαινεται δεν εχει ουτε την αρχηγικη ικανοτητα (θα ηταν ενας καλος λογος για να ανανεωσει) κατι που χρειαζεται με τοσους νεους που εχουμε,οποτε ας παει στο καλο.
Αποτι φαινεται δεν εχει ουτε την αρχηγικη ικανοτητα (θα ηταν ενας καλος λογος για να ανανεωσει) κατι που χρειαζεται με τοσους νεους που εχουμε,οποτε ας παει στο καλο.
- painkiller4
Πραγματικα ειμαι διφορουμενος και δε βγαζω ακρη μαζι του αλλα και γω εχω την την ιδια ταση να μεινει
Ξεκινάω το σκεπτικό μου με το γνωστό σε όλους και παραδεκτό "πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις"...
Είμαι λοιπόν της γνώμης-άποψης ότι έδωσε όσα είχε να δώσει!!! Σε έναν Π.Α.Ο.Κ. που θέλει-χρειάζεται χαφ με τα οποία θα "αλλάξει επίπεδο" δεν χωράει πλέον, μιας και έφτασε-περνάει πια τα 31 και το "δύσκολο" σώμα του δεν τον βοηθάει παράλληλα με την αυξανόμενη ηλικία του!!! Αν δεν παίξουν τώρα οι νεότεροι εμπειρία πότε θα αποκτήσουν;;; Στα 28-29;;; Το ότι μας διακατέχει μία περίεργη έλλειψη σιγουριάς για τα υπόλοιπα χαφ μας οφείλεται μάλλον στην δύναμη της συνήθειας και σε καθαρά συναισθηματικούς λόγους!!! Αν το δούμε καθαρά-ψυχρά...μας χαιρετάει!!!
Παραμένει βέβαια ένας τίμιος επαγγελματίας του 7 με πτωτική όμως πλέον τάση, οπότε ας πάει στο καλό και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε, στον πιο μέτριο όμως Π.Α.Ο.Κ. των τελευταίων 15-20 ετών!!!
Είμαι λοιπόν της γνώμης-άποψης ότι έδωσε όσα είχε να δώσει!!! Σε έναν Π.Α.Ο.Κ. που θέλει-χρειάζεται χαφ με τα οποία θα "αλλάξει επίπεδο" δεν χωράει πλέον, μιας και έφτασε-περνάει πια τα 31 και το "δύσκολο" σώμα του δεν τον βοηθάει παράλληλα με την αυξανόμενη ηλικία του!!! Αν δεν παίξουν τώρα οι νεότεροι εμπειρία πότε θα αποκτήσουν;;; Στα 28-29;;; Το ότι μας διακατέχει μία περίεργη έλλειψη σιγουριάς για τα υπόλοιπα χαφ μας οφείλεται μάλλον στην δύναμη της συνήθειας και σε καθαρά συναισθηματικούς λόγους!!! Αν το δούμε καθαρά-ψυχρά...μας χαιρετάει!!!
Παραμένει βέβαια ένας τίμιος επαγγελματίας του 7 με πτωτική όμως πλέον τάση, οπότε ας πάει στο καλό και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε, στον πιο μέτριο όμως Π.Α.Ο.Κ. των τελευταίων 15-20 ετών!!!
Κατ’ αρχήν οι μεγάλοι σύλλογοι, κρίνονται και από το πως φέρονται στις μονάδες τους που τίμησαν τη φανέλα (βλέπε Μίλαν). Καθαρά αγωνιστικά θεωρώ πως άνετα έχει 2 παιχνίδια το μήνα, ειδικά σε ¨πονηρά και δύσκολα¨. Ξέρει και τα χούγια μας, ξέρουμε και τα δικά του.
ΥΓ: Το μόνο αρνητικό που έχω να του προσάψω είναι η ιστορία με το άγχος το 13-14 που σηκώθηκε κι έφυγε τρέχοντας για Τουρκία μην χάσει το μουντιάλ.. Αλλά βέβαια εκείνη η σεζόν ήταν γενικά άρρωστη ως προς το συγκεκριμένο..
ΥΓ: Το μόνο αρνητικό που έχω να του προσάψω είναι η ιστορία με το άγχος το 13-14 που σηκώθηκε κι έφυγε τρέχοντας για Τουρκία μην χάσει το μουντιάλ.. Αλλά βέβαια εκείνη η σεζόν ήταν γενικά άρρωστη ως προς το συγκεκριμένο..