Εγώ πιστεύω ότι 2-3 πιτσιρικάδες, θα αλλάζουν ρόλους και θέσεις με σκοπό να αποκτήσουν πιο ολοκληρωμένη παρουσία - και μεταπωλητική αξία- στο μέλλον.joshua έγραψε:Ο Τζιωλης χωρις να με ενθουσιαζει και μενα ειναι πολυ πιο κοντα σε αυτο που θεωρει ο στεφενς αμυντικο χαφ σε σχεση με τον Κατσε,εχω δε την εντυπωση πως ο τελευταιος με τον Στεφενς δεν θα περασει και τις καλυτερες του μερες στην ομαδα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- sourmenetes
- Moderator
Τα ίδια λέγατε και για τον κατσουρ.ειναι αργος,δεν μπορεί κτλ.
καθήστε να τον δείτε και μετά μιλήστε.μηπως δε σας κάνει και ο στεφενς;;;
Δηλαδή δίδυμο τζιωλη-Λάζαρ δε σας κάνει;;Κατσουράνη-Τζιωλη;;
Ρολιστες παίχτες με πολλές παραστάσεις με τσ λεφτά που ακουγονται ξεχάστε τους.σιγουρα λαβράκια θα υπάρχουν αλλά ποσά;;;
όσο για τα τρεξίματα σας παραπέμπω στον 34αρη κατσουρ.
Σιγουρα θές και ένα σκυλί που θα δαγκώνει,εκτός του κάτσε,αλλά νομίζω ότι ο προπονητής το ξέρει πολύ καλα.
καθήστε να τον δείτε και μετά μιλήστε.μηπως δε σας κάνει και ο στεφενς;;;
Δηλαδή δίδυμο τζιωλη-Λάζαρ δε σας κάνει;;Κατσουράνη-Τζιωλη;;
Ρολιστες παίχτες με πολλές παραστάσεις με τσ λεφτά που ακουγονται ξεχάστε τους.σιγουρα λαβράκια θα υπάρχουν αλλά ποσά;;;
όσο για τα τρεξίματα σας παραπέμπω στον 34αρη κατσουρ.
Σιγουρα θές και ένα σκυλί που θα δαγκώνει,εκτός του κάτσε,αλλά νομίζω ότι ο προπονητής το ξέρει πολύ καλα.
Ο Τζιολης ειναι εν ενεργεια βασικος διεθνής ποδοσφαιριστής. Αν έχουν πάρει τα μυαλα σας αέρα ...τι να πω;
μια χαρα ειναι ο τζιωλης.δεδομενης της χαμηλης ποιοτητας του ελληνικου πρωταθληματος θα βοηθησει και θα δωσει βαθος στο ροστερ.σιγα μην παιρναμε και τον καμπιασο για rotation.απο τον φωτακη ειναι σαφεστατα καλυτερος.ας γινει σιγα σιγα ενας κορμος με λογικες και χαμηλου ρισκου κινησεις και σιγα σιγα η ομαδα θα βελτιωνεται.τρελα σας πιανει.εδω και τωρα μονο παικταραδες θελετε.
Το ζητημα ειναι να παρεις ανωτερους απο τους ΗΔΗ υπαρχοντες βασικους ωστε να μετατραπουν ΑΥΤΟΙ σε επιλογες "βαθους στο ροστερ". Οχι να φερεις κατωτερους και να μεινουν οι ιδιοι βασικοι. Πως θα αλλαξεις επιπεδο; ΠΡΟΦΑΝΩΣ βεβαια αυτο δεν ισχυει για ολες τις θεσεις της ενδεκαδας.
Και αυτό θεωρώ πως κανουμε αυτή τη στιγμή. Γεμίζουμε το ρόστερ μιας ομάδας που σιγά σιγά θα χτιστεί σε σταθερές -αυτή τη φορά- βάσεις.rainmaker έγραψε:Το ζητημα ειναι να παρεις ανωτερους απο τους ΗΔΗ υπαρχοντες βασικους ωστε να μετατραπουν ΑΥΤΟΙ σε επιλογες "βαθους στο ροστερ". Οχι να φερεις κατωτερους και να μεινουν οι ιδιοι βασικοι. Πως θα αλλαξεις επιπεδο; ΠΡΟΦΑΝΩΣ βεβαια αυτο δεν ισχυει για ολες τις θεσεις της ενδεκαδας.
Για να είμαστε ειλικρινείς, πόσοι πιστεύουν αλήθεια ότι υπάρχουν πάνω απο 20% πιθανότητες να μπούμε ομίλους ΤΣ.Λ;
εγώ πιστεύω ότι είναι ούτε 5%. Αλλα θα είναι 100% άν κάνω μια ομάδα, ΙΚΑΝΗ να αντέξει στο κυνήγι του ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΚΑι τότε, θα μπώ και ομίλους!!!!

ΥΓ: Και όταν θα έχω και τα 20μύρια, τότε ναι καρντάσια, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ και θα πάρω και ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ._!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 22 Ιουν 2013, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχην κακως κανουμε αφοριστικες κρισεις απο τωρα......δεν ξερουμε τπτ///πχ καποια ψιλα ερωτηματα που μπορει να αλλαζουν τα παντα και πχ να κανουν την επιλογη τζιωλη απαραιτητα/// ΟΓκαρσια σε τι κατασταση ειναι και ποσο υπολογιιζεται θεωρητικα>? Ο κατσουρ θα παιξει χαφ ή απο αυτον θα ξεκιναει η αμυνα?
Ο τζιωλης δεν ειναι κακος παικτης ισα ισα....αλλα εχει συγκεκριμενο ρολο....Μην ξεχναμε και τι ς ηλικιες των χαφ μας...τεσπα...τα πρωτα φιλικα θα δειξουν τι εχουν στο μυαλο τους και αφου γινουν οι πρωτες 7 κινησεις..
Ο τζιωλης δεν ειναι κακος παικτης ισα ισα....αλλα εχει συγκεκριμενο ρολο....Μην ξεχναμε και τι ς ηλικιες των χαφ μας...τεσπα...τα πρωτα φιλικα θα δειξουν τι εχουν στο μυαλο τους και αφου γινουν οι πρωτες 7 κινησεις..
και ξέρετε τι έχουμε ξεχάσει ε;
and....what about Lawrence????
ΚΑΙ αυτός παίζει για κέντρο...........

and....what about Lawrence????

ΚΑΙ αυτός παίζει για κέντρο...........

πφφφ....με τους 30+ κάνεις ομάδα;barlow4 έγραψε:σιγα μην παιρναμε και τον καμπιασο για rotation.

Μια χαρά είναι ο Τζιώλης, αν σκεφτείς Κατσουρ 34 κ Πάμπλο 36. Κ η σύγκριση με Φωτάκη μόνο γέλιο προκαλεί.
Είναι παίκτης προσωπικότητα, παραστάσεις κ το κυριότερο όπως Κατσουρ Πάμπλο κ παλιότερα Βλανταν Ζλάταν κλπ παίκτης που δε θα φάει πρόλογο από κοράκια ούτε θα κωλωσει μες στο κωλοτηγανο.
Τέτοιους θέλουμε για πρωτάθλημα, τώρα για ομίλους Ch L ας προσγειωθουμε καλύτερα αν δεν τιμωρηθούν οι Τούρκοι
Είναι παίκτης προσωπικότητα, παραστάσεις κ το κυριότερο όπως Κατσουρ Πάμπλο κ παλιότερα Βλανταν Ζλάταν κλπ παίκτης που δε θα φάει πρόλογο από κοράκια ούτε θα κωλωσει μες στο κωλοτηγανο.
Τέτοιους θέλουμε για πρωτάθλημα, τώρα για ομίλους Ch L ας προσγειωθουμε καλύτερα αν δεν τιμωρηθούν οι Τούρκοι
- kataramenos5
Μες στο μυαλό μου είσαι.Μαζί με Χούμπ(Χούμπ,Χούμπ,Χούμπ) λέω εγώ.nikolasf έγραψε: Πιστεύω σε μια μεταγραφή αεροδρομίου και ουσίας στις επομενες 5 ημέρες!!!!!!
να φύγουν και τα καρτελάκια πιο γρήγορα....kataramenos5 έγραψε:Μες στο μυαλό μου είσαι.Μαζί με Χούμπ(Χούμπ,Χούμπ,Χούμπ) λέω εγώ.nikolasf έγραψε: Πιστεύω σε μια μεταγραφή αεροδρομίου και ουσίας στις επομενες 5 ημέρες!!!!!!
Αλήθεια, οι καινούριες φανέλες, πότε βγαίνουν;;;;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 22 Ιουν 2013, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-