jibbie έγραψε:moican, ερωτησεις:
1. ειχα την εντυπωση οτι ο Αγγελος ερχοταν και τζαμπα..γιατι να του δωσουμε 300Κ;
2. αναφερεις τα συν του Αγγελου..πλην δεν εχει;
επισης, εχω την εντυπωση οτι οι 2 επιλογες ειναι virtual reality. εξηγουμαι. προτιμω να φερουν Στεφενς, και ας χρειαζεται χρονο, και ας παρει 10 παικτες των 300Κ. Γιατι; γιατι δεν τελειωνουν τα παντα φετος, και προσδοκω μακροπροθεσμη υπεραξια απ τον προπονητη. Ας μου βγαλει μια πωληση των 1.000.000 με τη δουλεια που θα κανει να του κανω δωρο την επομενη χρονια 2 παικταραδες των 500,000, να το παρει του χρονου το πρωταθλημα, θα περιμενω μια χρονια ακομη..θα τ αντεξω.
ΥΓ. ο Αγγελος σε μια χρονια που με μια διπλη αναμετρηση με καποια..Μακαμπι, με προκριση εμπαινες ομιλους, 1. εβγαινε κι ελεγε οτι εγω μ αυτους του παικτες ειμαι ενταξει και 2. θεωρησε σωστο να τους παρει και να παει Αγιο Ορος ως μερος της προετοιμασιας. Αυτο ειναι προπονητικη ανικανοτητα.
Επειδή την κουβέντα για τον Άγγελο την ξεκίνησα εγώ σήμερα το πρωί, ξαναδιευκρινίζω ότι το θέτω με το σκεπτικό ότι η προετοιμασία ξεκινάει σε 2 εβδομάδες, άντε 2,5, και με το ότι αντί να σπαταληθούν λεφτά σε προπονητή ας δοθούν σε παίκτες.
Σιγά το πρωτάθλημα με τα μεγαθήρια δηλ..
Από εκεί και πέρα και ο Άγγελος έχει ελλατώματα φυσικά όπως κάθε προπονητής στην προκειμένη όμως περίπτωση και με βάση ότι ο χρόνο κυλάει εις βάρος μας, ζυγίζεις τα πλεονεκτηματα τα οποία θεωρώ ότι υπερτερούν.
Προσωπικά δεν τον θέλω, εδώ που φτάσαμε όμως την θεωρώ καλύτερη λύση.
Γιατί φίλε την δουλειά που μπορεί να κάνει ο Στεφενς, άνετα την έκανε ο Μπόλονι και με πολύ λιγότερα και το απέδειξε κιόλας.
Το λάθος που γίνεται με τον Άγγελο είναι ότι συγκρίνουμε καταστάσεις και πράξεις άλλης εποχής με άλλες συνθήκες.
Εκεί που από την υπερβολική του αγάπη για τον ΠΑΟΚ μπλέχτηκε σε πολλά και βγήκε φυσικά χαμένος..
Άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα, ναι έχει κάνει λάθη πολλά και τα έχει παραδεχτεί..
Τώρα με έναν ξένο προπονητή που δεν γνωρίζει πρωτάθλημα, ρόστερ ,συνθήκες και πολλά ακόμα, αμφιβάλλω αν θα είμαστε έτοιμοι στον Α προκριματικό και επακόλουθο αυτού θα είναι η γκρίνια για την συνέχεια της χρονιάς..
Όλα αυτά εννοείται ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, από την αρχή..