ΠΑΟΚτσήδικη Τέχνη
- blackeagle4
- blackeagle4
- blackeagle4
- blackeagle4
Re: ΠΑΟΚτσήδικη Τέχνη
τι???gika έγραψε:http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=24&t=53&start=510
υ.γ. blackeagle4 κεντάς όπως πάντα!

blackeagle αδερφέ μου είσαι άπαιχτος ! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα wallpapers που φτιάχνεις !!
Θα ήθελα να σου ζητήσω να φτιάξεις και μερικά σε ανάλυση 1280 Χ 1024 γιατι αυτη την ανάλυση οθόνης χρησιμοποιώ ! Δεν ξερω αν θα σου ειναι δύσκολο βεβαια , γιατι μεχρι τώρα οσα εχεις κάνει ειναι σε μικροτερη αναλυση ...καιρός λοιπόν να δούμε και μερικα high definition wallpapers με άκρως τρελλό κι ασπρόμαυρο θέμα...........
Να εισαι πάντα καλα!
Θα ήθελα να σου ζητήσω να φτιάξεις και μερικά σε ανάλυση 1280 Χ 1024 γιατι αυτη την ανάλυση οθόνης χρησιμοποιώ ! Δεν ξερω αν θα σου ειναι δύσκολο βεβαια , γιατι μεχρι τώρα οσα εχεις κάνει ειναι σε μικροτερη αναλυση ...καιρός λοιπόν να δούμε και μερικα high definition wallpapers με άκρως τρελλό κι ασπρόμαυρο θέμα...........
Να εισαι πάντα καλα!
Famagusta εισαι μεγας αρτιστας..
Κανε μου ελα wallpaper ρ φιλε ηθελα να στ ζητησω καιρο..κανε μου ενα ετσι με τον vierinha στα ασπρομαυρα..οχι με πολλα χρωματα ασπρο κ μαυρο οπως το τελευταιο που εκανες...
Ολα αυτα αν εχεις χρονο και μπορεις.. Thnx.

Κανε μου ελα wallpaper ρ φιλε ηθελα να στ ζητησω καιρο..κανε μου ενα ετσι με τον vierinha στα ασπρομαυρα..οχι με πολλα χρωματα ασπρο κ μαυρο οπως το τελευταιο που εκανες...
Ολα αυτα αν εχεις χρονο και μπορεις.. Thnx.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος famagusta την Τετ 14 Οκτ 2009, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
famagusta πολύ τέλειο το wallpaper του Vieirinha !! Μπραβο ρε αδερφέ , εσύ κι ο blackeagle κανετε φοβερή δουλειά!
Αναρωτιέμαι γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εβαλε στην ιστοσελίδα της στο Fan Zone ενοτητα με wallpapers ....
Μια χάρη θελω τωρα , αν μπορειτε να κανετε ενα wallpaper με την νέα μασκότ ΠΑΟΚΑΡΑΣ , γιατί εχω καποια μικρά ξαδελφια που εχουν υπολογιστη και θα ηθελα να τους δωσω ενα wallpaper με την καινούργια μασκότ μας ...
Αναρωτιέμαι γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εβαλε στην ιστοσελίδα της στο Fan Zone ενοτητα με wallpapers ....
Μια χάρη θελω τωρα , αν μπορειτε να κανετε ενα wallpaper με την νέα μασκότ ΠΑΟΚΑΡΑΣ , γιατί εχω καποια μικρά ξαδελφια που εχουν υπολογιστη και θα ηθελα να τους δωσω ενα wallpaper με την καινούργια μασκότ μας ...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Κανένα μπασκετικό wallpaper ρε παιδιά??? Πορωθηκα αφάνταστα με τον Predrag Drobnjak αλλα το μόνο που βρήκα ψάχνοντας στο google ηταν ενα με την Εθνική Μαυροβουνίου σε κόκκινο φοντο ..(μπλιάχ....) Επίσης μου αρεσε πολύ κι ο Gecevski !