Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Εγώ πάλι δε το πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σαββίδης θα ρίξει τόσο χρήμα άμεσα στην ομάδα ώστε η ποιοτική της στάθμη να "ξεπεράσει" την αντίστοιχη στάθμη του Δώνη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποτελεί παραφωνία μέσα στο σύνολο.
Για μένα , ο Δώνης είναι ένας καλούτσικος προπονητής για την Ελλάδα, αλλά πάρα πολύ μέτριος για κάτι παραπάνω.
Επίσης για μένα ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι καλούτσικος για την Ελλάδα αλλά ως εκεί. Και ξαναλέω ότι πέρα από τους ευσεβείς πόθους όλων μας , δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με εντυπωσιακό τρόπο ώστε να ανατραπούν οι ισορροπίες θεαματικά.
Συμπέρασμα, δε με χαλάει ο Δώνης στη παρούσα φάση. Και δε με πολυνοιάζει άμα βλέπω μπάλα(όντως δε βλέπω πολλά πράγματα) γιατί σχεδόν ποτέ στη ζωή μου (από το 95 και μετά) , δεν έχω δει μπάλα αξιώσεων απο το ΠΑΟΚ. Μια ζωή στο κλοτσοσκούφι και στο άντε παλικάρια και στο αμπαλαέα. Με λίγες φωτεινές μεν, εξαιρέσεις δε. Τέτοιες εξαιρέσεις έχω και με το Δώνη. Στα 10 ματς, έπαιξες μπαλα σε 1,5 ματς, στα 3,5 ησουν μετριος και στα 5 κακός.
Για μένα , ο Δώνης είναι ένας καλούτσικος προπονητής για την Ελλάδα, αλλά πάρα πολύ μέτριος για κάτι παραπάνω.
Επίσης για μένα ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι καλούτσικος για την Ελλάδα αλλά ως εκεί. Και ξαναλέω ότι πέρα από τους ευσεβείς πόθους όλων μας , δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με εντυπωσιακό τρόπο ώστε να ανατραπούν οι ισορροπίες θεαματικά.
Συμπέρασμα, δε με χαλάει ο Δώνης στη παρούσα φάση. Και δε με πολυνοιάζει άμα βλέπω μπάλα(όντως δε βλέπω πολλά πράγματα) γιατί σχεδόν ποτέ στη ζωή μου (από το 95 και μετά) , δεν έχω δει μπάλα αξιώσεων απο το ΠΑΟΚ. Μια ζωή στο κλοτσοσκούφι και στο άντε παλικάρια και στο αμπαλαέα. Με λίγες φωτεινές μεν, εξαιρέσεις δε. Τέτοιες εξαιρέσεις έχω και με το Δώνη. Στα 10 ματς, έπαιξες μπαλα σε 1,5 ματς, στα 3,5 ησουν μετριος και στα 5 κακός.
giapas,
Λίγο-πολύ σωστή η αποτίμηση σου αλλά υπολόγισε το εξής:
1)Οταν κάποιος επενδύει θέλει η επένδυση του να έχει απόδοση, στην περίπτωση μας είτε οικονομική είτε/και ας πούμε πολιτική με την γενικότερη έννοια (η γνωστή "συνέργεια" που λένε οι επιχειρηματομανατζαραίοι).
2)Σε περίπτωση που δεν παράξει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, είναι πιθανόν η επένδυση να του γυρίσει μπούμερανγκ με σημαντικότατες προεκτάσεις.
Δύο αστερίσκοι
1)Ποιό είναι το προσδοκώμενο αποτέλεσμα;
2)Ποιός είναι ο χρονικός ορίζοντας, πόσο άμεσα δηλαδή (οπως σωστά προσδιορίζεις)
Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να τα καθορίσει αυτά αν και εκτιμώ ότι δεν μπορεί να περιμένει πολύ εννοώντας ότι δεν μπορεί να αφήσει να του φύγει η σεζόν 2013-2014.
Λίγο-πολύ σωστή η αποτίμηση σου αλλά υπολόγισε το εξής:
1)Οταν κάποιος επενδύει θέλει η επένδυση του να έχει απόδοση, στην περίπτωση μας είτε οικονομική είτε/και ας πούμε πολιτική με την γενικότερη έννοια (η γνωστή "συνέργεια" που λένε οι επιχειρηματομανατζαραίοι).
2)Σε περίπτωση που δεν παράξει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, είναι πιθανόν η επένδυση να του γυρίσει μπούμερανγκ με σημαντικότατες προεκτάσεις.
Δύο αστερίσκοι
1)Ποιό είναι το προσδοκώμενο αποτέλεσμα;
2)Ποιός είναι ο χρονικός ορίζοντας, πόσο άμεσα δηλαδή (οπως σωστά προσδιορίζεις)
Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να τα καθορίσει αυτά αν και εκτιμώ ότι δεν μπορεί να περιμένει πολύ εννοώντας ότι δεν μπορεί να αφήσει να του φύγει η σεζόν 2013-2014.
Ακριβώς, μόνο ο Σαββίδης ξέρει αν είναι καλός ο Δώνης για το ΠΑΟΚ που σκοπεύει να φτιάξει.
Επομένως, υπομονή !!!!!!!
Επομένως, υπομονή !!!!!!!
"Τέτοιες εξαιρέσεις έχω και με το Δώνη. Στα 10 ματς, έπαιξες μπαλα σε 1,5 ματς, στα 3,5 ησουν μετριος και στα 5 κακός."
Δεν τον θεωρώ τόσο αφελή να θέλει να φτιάξει τέτοιον ΠΑΟΚ!
Δεν τον θεωρώ τόσο αφελή να θέλει να φτιάξει τέτοιον ΠΑΟΚ!
AN δεν φερουν τουλ 2 παικτες μεσο και μεσοεπιθετικο στο δωνη και οχι οτι να ναι παικτες αλλα παικτες που ανεβαζουν επιπεδο...θα κραζω τη διοικηση και την ιδιοκτησια κια οχι το δωνη παντως..το ροστερ ειναι εντελως ασυμμετρο σε λυσεις...
- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε ότι ο Σαββίδης είναι επιχειρηματίας. Για να αυξήσει το budget και να προχωρήσει σε μεταγραφές, ή αλλαγή προπονητή θα πρέπει από κάπου να εξαφαλίσει έσοδα. Θα πρέπει δηλαδή να πειστεί ότι ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει όλους του τίτλους (πρωτάθλημα και κύπελο). Μπορεί να μην καταφέρει να πάρει τελικά την 1η θέση, αλλά τουλάχιστον θα την παλέψει μέχρι το τέλος, ώστε να έχει έσοδα από εισιτήρια και διαφημίσεις.
Αυτή τη στιγμή, το παραδέχθηκε και ο ίδιος, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Επομένως δεν μπορούμε να περιμένουμε σοβαρές μεταγραφές και αλλαγή προπονητή (= Ο Δώνης μένει) μέσα στη σεζόν.
Αν καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ώστε να μην επηρεάζεται αρνητικά η ομάδα από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, τότε ναι, θα βάλει χρήμα, γιατί θα έχει έσοδα.
Υπαρχει βέβαια και η 2η θέση του Ch.L. που μπορεί να οδηγήσει σε ομίλους με λιγότερα βέβαια έσοδα απ΄αυτά του πρωταθλητή, αλλά καθόλου ευκαταφρόνητα. Ίσως αυτό να αποτελέσει το πρώτο βήμα μείωσης της διαφοράς.
Αυτή τη στιγμή, το παραδέχθηκε και ο ίδιος, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Επομένως δεν μπορούμε να περιμένουμε σοβαρές μεταγραφές και αλλαγή προπονητή (= Ο Δώνης μένει) μέσα στη σεζόν.
Αν καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ώστε να μην επηρεάζεται αρνητικά η ομάδα από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, τότε ναι, θα βάλει χρήμα, γιατί θα έχει έσοδα.
Υπαρχει βέβαια και η 2η θέση του Ch.L. που μπορεί να οδηγήσει σε ομίλους με λιγότερα βέβαια έσοδα απ΄αυτά του πρωταθλητή, αλλά καθόλου ευκαταφρόνητα. Ίσως αυτό να αποτελέσει το πρώτο βήμα μείωσης της διαφοράς.
Αυτα Αποστολη ειναι για οσους ονειρευονται μεταγραφες τυπου Σκοκο και αποκτηση παικτων του γαυρου των 50 μυριων εσοδων.Αυτο που θα περιμενε καποιος σε πρωτη φαση θα ηταν επιστροφη σε ενα μπατζετ κοντα στο μαξιμουμ των εσοδων που εφτασε η ομαδα τα προηγουμενα χρονια και λεω κοντα και οχι ισα γιατι ολοι ξερουμε πως οι συνθηκες εχουν αλλαξει.
Ειλικρινα δεν εχω αποψη.Το καλοκαιρι τον ηθελα,στο ξεκινημα της σεζον με εκνευρισε η επιμονη στο 4-4-2 ασχετως υλικου,καποια στιγμη μετα το παιχνιδι με την ξανθη ειπα οτι επιτελους φαινονται τα πρωτα σημαδια αφομοιωσης του συστηματος αρα ερχονται καλυτερες μερες και μετα επιστρεψαμε στην μετριοτητα για να μην πω τιποτα χειροτερο.Εχει πολλα ελαφρυντικα αλλα και δεδομενες ευθυνες για την εικονα της ομαδας.Η αποφαση πρεπει να βαρυνει την διοικηση αλλα με πληρη επιγνωση της.Αν αποφασισει να στηριξει να του δωσει το ελευθερο να διαμορφωσει το ροστερ συμφωνα με τις δικες του επιθυμιες,η οποια αποφαση ομως πρεπει να παρθει αμεσα και ακομα περισσοτερο οι αλλαγες να ειναι σαρωτικες.Η αποψη που εξεφρασε ο μοικαν οτι υπαρχει καλη αποψη για το υπαρχον ροστερ και οι αλλαγες θα ειναι λιγες,οποιον αφορα,διοικηση,τεχνικο διευθυντη,προπονητη,φανερωνει ανικανοτητα του.giapas έγραψε:tzos , θεωρείς ότι για ένα τέτοιο μπατζετ ο ΓΔ είναι λίγος?
Ευθύνη για τον Δώνη φέρει η διοίκηση πολύ σωστά........!
Δεν ήρθε με το ζόρι ο καλύτερος Ελληνας προπονητής ....κάποιος φωστήρας τον έφερε!
Δεν ήρθε με το ζόρι ο καλύτερος Ελληνας προπονητής ....κάποιος φωστήρας τον έφερε!
Λες και είμαστε το 2008 και έχουμε Σαντος απίστευτο κράξιμο τοτε στον Σαντος τώρα κάνουνε κάποιοι το ίδιο ακριβώς με Δωνη .....το τι ακούγαμε τοτε για Σαντος ειναι απίστευτο ......τώρα με ασταθή απόδοση είμαστε δεύτεροι με πιτσιρικάδες τύπου κάτσε κιτσιου πελκα με κατσικα παίρνουμε αποτελέσματα δεν παίζουμε καλα σε κάποια παιχνιδια αλλα είμαστε δεύτεροι .....η αντίδραση δείχνει καθαρα ότι κάποιοι περίμεναν στην γωνία τον Δωνη για να απαιτήσουν να φύγει τώρα απλα δεν τους κάθισαν τα αποτελέσματα και βάζουμε την καραμέλα της καλής μπάλας για να απαξιωσουμε όσο μπορούμε τον Δωνη και μάλιστα δεν δίνουν καν περιθώριο μέχρι τον Μάιο για να κριθεί γιατι φοβούνται ότι δεν θα τους δικαιώσουν τα αποτελέσματα
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- desperando
- Επικοινωνία:
ωραια, αντε και μενει ο δωνης και αποφασιζει ο ιδιοκτητης να δαπανησει το χ ποσό για την αποκτηση χ παικτων, ποιος θα παρει τις αποφασεις για το ποιοι ποδοσφαιριστες θα αποκτηθουν? ο δωνης? που απ΄ολους τους αμυντικους του κοσμου πηγε και εδωσε 300 χιλιαρικα σε καποιον κουμαλο που δεν ειχε παιξει ποτε μπαλα στην ευρωπη.
ο ΓΧ? που προτεινε ως μεγαλα ταλεντα τους γιαννου και σταμου, που πηγε 10 μερες στην αργεντινη μαζι με την αλλη την μπαλαδοφατσα και δε βρηκαν κανεναν παικτη που να κανει για τον ΠΑΟΚ και ειπαν οτι, οτι καλο ειδαμε ηταν ακριβο, λες και πρεπει να εχω αρχισκαουτερ που τον πληρωνω 5.000 τον μηνα για να μου πει οτι ο μπουενανοτε ειναι ταλενταρα.
ο βρυζας? που εβλεπε οτι σε μια διετια ο κουτσια θα αξιζει τρεις φορες πανω τα λεφτα που δαπανησαμε?
αν, λεω αν παρουμε παικτη ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καποιος γνωστος μας, καταξιωμένος οπου θα μειωνει το ρισκο της επιλογης
ο ΓΧ? που προτεινε ως μεγαλα ταλεντα τους γιαννου και σταμου, που πηγε 10 μερες στην αργεντινη μαζι με την αλλη την μπαλαδοφατσα και δε βρηκαν κανεναν παικτη που να κανει για τον ΠΑΟΚ και ειπαν οτι, οτι καλο ειδαμε ηταν ακριβο, λες και πρεπει να εχω αρχισκαουτερ που τον πληρωνω 5.000 τον μηνα για να μου πει οτι ο μπουενανοτε ειναι ταλενταρα.
ο βρυζας? που εβλεπε οτι σε μια διετια ο κουτσια θα αξιζει τρεις φορες πανω τα λεφτα που δαπανησαμε?
αν, λεω αν παρουμε παικτη ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καποιος γνωστος μας, καταξιωμένος οπου θα μειωνει το ρισκο της επιλογης
Οι μεταβατικές χρονιές φάγανε τον ΠΑΟΚ.
Οποτε τα κάνει πουτάνα μια διοίκηση έρχετε η μεταβατική χρονιά να τα σβήσει όλα και όλα μέλι γάλα....ε?Νταξ?
Από του χρόνου πάλι ε?
Ο ΠΑΟΚ θα ήταν θαύμα να ξέφευγε από την στενη τάυτιση με το κοινωνικοπολιτικό μας σύστημα.
Μια ελπίδα έχει μείνει και λέγετε Σαββίδης.
Αλλά απο τη στιγμή που υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες.....(να τους κάνει ο θεός) που χαίροντε να μην παίζει καλά ο Σαλπιγγίδης για να τον κράζουν και ΠΑΟΚτσήδες που νομίζουν ότι εγώ και όσοι κάνουμε κριτική στο Δώνη θα χαρούμε να κάνει κλαρίνο και να ρεζιλευτεί η ΟΜΑΔΑ μου ώστε να καταφέρουμε να τον διώξουμε.........Τότε αυτές οι χρονιές θα είναι ακόμα πιο πολλές......you know οι μεταβατικές χρονιές......!
Οποτε τα κάνει πουτάνα μια διοίκηση έρχετε η μεταβατική χρονιά να τα σβήσει όλα και όλα μέλι γάλα....ε?Νταξ?
Από του χρόνου πάλι ε?
Ο ΠΑΟΚ θα ήταν θαύμα να ξέφευγε από την στενη τάυτιση με το κοινωνικοπολιτικό μας σύστημα.
Μια ελπίδα έχει μείνει και λέγετε Σαββίδης.
Αλλά απο τη στιγμή που υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες.....(να τους κάνει ο θεός) που χαίροντε να μην παίζει καλά ο Σαλπιγγίδης για να τον κράζουν και ΠΑΟΚτσήδες που νομίζουν ότι εγώ και όσοι κάνουμε κριτική στο Δώνη θα χαρούμε να κάνει κλαρίνο και να ρεζιλευτεί η ΟΜΑΔΑ μου ώστε να καταφέρουμε να τον διώξουμε.........Τότε αυτές οι χρονιές θα είναι ακόμα πιο πολλές......you know οι μεταβατικές χρονιές......!
-
Armagedonas
Tρομερή κουβέντα φίλε.Argonaut4 έγραψε:Οι μεταβατικές χρονιές φάγανε τον ΠΑΟΚ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ να είσαι σε μεταβατική περίοδο,ούτε ΜΟΝΙΜΩΣ στο ΧΤΙΖΩ ΟΜΑΔΑ.
πχ το χτίσιμο με τα μωρά του Κωστίκου τί απέγινε????έμεινε στα μπετά???